- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
VOid
tag
válasz
Intruder2k5 #57339 üzenetére
Chrommel és Firefox-al is próbáltam már. Igazából amikor kicseréltem V2-re a V1es beállításait töröltem, mert már nem szándékoztam visszarakni, amikor ujra vissza raktam csak egy kicsit szerencsétlenkedtem a netbeállítással. Amikor már sokadszorra akartam belépni a Lucy felületre (hogy végre jól beállítsam a netet)akkor döntött úgy hogy egyszercsak nem jön be.. esetleg valamit elnyomtam a Lucy-ban is azért nem?
de ilyen azért csak nem lehet...
Most közvetlenül a gépbe dugtam a netkábelt,így van netem. -
Hunsaman
tag
válasz
Intruder2k5 #57296 üzenetére
Ez a hibaüzenet pl. a helpre:
root@1043ndv2:~# youtube-dl -h
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/python2.7/runpy.py", line 162, in _run_module_as_main
"__main__", fname, loader, pkg_name)
File "/usr/lib/python2.7/runpy.py", line 72, in _run_code
exec code in run_globals
File "/usr/bin/youtube-dl/__main__.py", line 16, in <module>
File "/usr/bin/youtube-dl/youtube_dl/__init__.py", line 16, in <module>
File "/usr/bin/youtube-dl/youtube_dl/options.py", line 8, in <module>
File "/usr/bin/youtube-dl/youtube_dl/downloader/__init__.py", line 3, in <module>
File "/usr/bin/youtube-dl/youtube_dl/downloader/common.py", line 9, in <module>
File "/usr/bin/youtube-dl/youtube_dl/utils.py", line 9, in <module>
File "/usr/lib/python2.7/ctypes/__init__.py", line 10, in <module>
from _ctypes import Union, Structure, Array
ImportError: File not found -
Peak
addikt
válasz
Intruder2k5 #57292 üzenetére
mármint 220as adapter cserés, vagy van belül valami "táp"-áramkör vagy ilyesmi?
-
Brain75
senior tag
válasz
Intruder2k5 #57180 üzenetére
És kell még valami ahhoz hogy teljes értékű legyen a firmware?
Az 1.7.1 az még nem stable verzió. Melyiket érdemes inkább használni? 1.6.2 vagy 1.7.1
-
Brain75
senior tag
válasz
Intruder2k5 #57174 üzenetére
Nekem a V2-es van . Ahhoz is jó a gargoyle ?
-
unravel
őstag
válasz
Intruder2k5 #57176 üzenetére
WR1043ND v2.1
Gyári firmware van. Nem mertem babrálni.
Van egy eszköz (192.168.0.150) szeretném ha nem használná az általam megadott portot.
-
gduck
addikt
válasz
Intruder2k5 #57133 üzenetére
ZXA10 F625G van, annál nem láttam semmi lehetőséget konfigurálásra. Mindegy, csak érdekes hogy így el tud halni valami a routerben, amikor pedig látszólag semmi baja ...
qqcqqc: igen
-
gduck
addikt
válasz
Intruder2k5 #57129 üzenetére
Szia! Digis, modem van előtte. Másik router, ugyanez a konfig simán működik! Már ez a 2. 1043 v1 amit emiatt félre kellett raknom. (És az is egy áramtalanítás után lett ilyen. Amíg folyamatosan ment, semmi gondja nem volt
) Mondjuk ezt most egy wifi repeaternek konfiguráltam be
Az az idegesítő, hogy látszólag minden működik, csak PPPoE beállítással van gond... -
scream
veterán
válasz
Intruder2k5 #57080 üzenetére
Ó, értem. Próbálkoztam valami WOL snifferrel is, de nem lát semmilyen packeget sem
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #57073 üzenetére
winscp azért jobb szerintem, mert egyből át tudsz küldeni bármit a routerre (vagy leszedni)
szóval windows-on nálam ez nyerő -
Isty1974
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #57048 üzenetére
bakker, tényleg 2.1-es már a vas.
Szóval, mi a legfrissebb dlna és samba képes modded firmware?
Torrent már nem érdekel, mert a tapasztalat alapján nekem nem pálya... -
Isty1974
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #57046 üzenetére
Firmware Version:
3.17.38 Build 140613 Rel.55867n
Hardware Version:
WR1043 v2 00000000 -
ilovedigweed
senior tag
válasz
Intruder2k5 #57037 üzenetére
Azt hiszem, inkább spórolok egy "kezdő" NAS-ra!
Gyári fw-vel mennyi az usb maximális átviteli sebessége egyébként?
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
Intruder2k5 #57032 üzenetére
A moddolt szoftver az oké, sejtettem,hogy valamit mókuskodni kell
A mondandód második részénél viszont keverem a dolgokat!
500-as netet melyik nem tud kihajtani?
-
Magga
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57029 üzenetére
Ok, megnézem ezt az opciót!
-
Magga
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57027 üzenetére
Megtettem, a tápegység probléma nem kizárható, de nekem nem az egész omlik össze, csak a wifi. A PC-men kábellel továbbra is megvan a full sávszélesség.
-
raidx
őstag
válasz
Intruder2k5 #57023 üzenetére
Köszi a segítséget! Az "Erre gondoltál jó lesz. A 741-et próbálom feléleszteni. úgy néz ki, valami miatt hibásan települt az utolsó frissítés. Egész fura képet mutat az oldal, ha elakarom érni. Valami ilyesmivel cseréltem le a router firmware-jét mikor még kémrouter volt. Hátha most is segít. A 1043 már jó párszor gyengélkedett és jól jött a tartalék.
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #56998 üzenetére
Szia!
Csak zene lessz! Az mitől van hogy szakadozik a lejátszás? van amikor me is áll. Az AV erősitőn elinditok egy zenét és kifagy az egész. A zene megy , de nem lehet a menüben csinálni semmit. Csak a kikapcs segit.
A pc ről lejátszva a zenét minden megy flottul.üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #56996 üzenetére
köszönöm mind2 töknek!!
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #56993 üzenetére
Szia!
ezért kérdeztem , mert nem az igazi az NTFS. De szeretném ha tudnék másolni v. törölni a penről/ re!
üdv
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #56976 üzenetére
-
doberman
senior tag
válasz
Intruder2k5 #56976 üzenetére
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #56949 üzenetére
Szia!
Most néztem megjelent az egyik. hogy tudnám előhozni a másikat?
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #56946 üzenetére
Szia!
Sikerült , azt irta oké! és most? hogy kommunikálok a pen nel?
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #56940 üzenetére
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #56937 üzenetére
Szia!
ott tartok hogy az AV erősitőn látszanak a pendrive k és a tartalmuk is. Hogy tudom azt megcsinálni hogy tudjak feltölteni v. letörölni adatot az usb ről ? Hogy érem el a pendrive okat windows 7 alol?
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #56937 üzenetére
köszönöm!
-
octolith
tag
válasz
Intruder2k5 #56917 üzenetére
Megtörtént ez is, illetve mindent reseteltem már többször is. A tv látja a routert, a modemet, akármelyikre kötöm, viszontlátják. De net az nem akar kerekedni a tv-n. Itt ülök, mint programozó és
szétb@sz az idegrózsás a kedvem, hogy egész délelőtt ezzel vacakoltam és még mindig semmi. Lehet az lesz a vége, hogy a tv-t beadom szervizbe, mert ez így nem kóser. Köszönöm szépen a segítségeteket! -
glocker
tag
válasz
Intruder2k5 #56884 üzenetére
Köszi...
... már látom, hogy elég bénán tettem fel a kérdés... bocsaz érdekelne, hogy tudja-e valaki azt, hogy hogyan áll össze (hogyan jön létre) a tűzfal script?
tehát ha a webes felületen megadok szabályokat akkor azokból milyen módon és milyen más (a routeren tárolt) adatokból lesz tűzfal script?
...nem vagyon nagyon otthon a tűzfalazásban sem, de nem teljesen világos, hogy ha pl. megadok egy adott tiltás (a grafikus felületen) akkor az hogyan / milyen mechanizmussal épül be a tűzfalba (ami - lehet, hogy tévedek - de gondolom végül is egy script lesz), illetve ha később szeretném ezt a szabályt kiszedni a tűzfalból, akkor hogy / honnan kell eltávolítanom ezt a tiltást... nem próbáltam, de elképzelhető, hogy ha adok meg szabályt a grafikus felületen akkor az ottmarad, szerkeszthető formában... és ha eltávolítom akkor persze újra generálódik a tűzfal az adott szabály(ok) nélkül...
az is érdekelne, hogy vajon a grafikus felületen megadott szabályokon kívül a routeren van-e olyan fájl amibe írhatok szabályokat?
nem tudom, hogy így érthetőbb-e?
ha nem akkor bocs...előre is kösz
-
raycoon
tag
válasz
Intruder2k5 #56886 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom. Korábban próbáltam csökkenteni a szálak számát a torrentben, de nem segített. A letöltést maximalizáltam, kb 1Mb/s mellett nem történt meg a fenti eset. Ha másból töltök nincs gond.
rc
-
troland26
őstag
válasz
Intruder2k5 #56868 üzenetére
Specifikációban nem tér el a v1 és a v2 ? Csak mert úgy nyugodt szívvel rendelném meg , nem paráznék azon , hogy mi van , ha a korábbi verziót küldik ki .
-
Lokids
addikt
válasz
Intruder2k5 #56864 üzenetére
Teljesen alap dolgokra. Torrentre van más. Csak annyi, hogy megnézni más firmwaret a gyárin kívül.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Intruder2k5 #56807 üzenetére
Korábban olvasottak alapján már inSSIDer-rel megnéztem melyik csatorna a legnéptelenebb és azt választottam már az alap FW-el is. Egyelőre 20mhz-en sugárzok, nem volt ma idő több tesztelésre (próbáltuk még a routert és antennáit pozicionálni de nem segített).
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Intruder2k5 #56800 üzenetére
Rendben van, köszi a visszajelzést! Próbálom követni a topikot de az utóbbi 4-5 napban kicsit lemaradtam, visszaolvasok hátha találok valamit (előbb informálódok, csak aztán telepítgetek, egyelőre még csak a gyári fw van rajta). Úgy is megvárom a barátomat 1-2 kérdésem van felé, megkérdezem, hogy azóta is stabil-e csak még dolgozik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #56800 üzenetére
Nincs gond az 1.7-tel. Csak az a fánya OpenVPN, de ez FW-től független. Továbbra sincs ötlete valakinek, mi lehet a gond, hogy csatlakozik, de nem forgalmaz?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Intruder2k5 #56798 üzenetére
Köszönöm a javaslatot, de olyan problémám van, hogy gyenge a wifin keresztüli sebesség (én kábelen használom, lakótársam csak wifin tudja és segíteni próbálok neki). Egyik barátom kipróbálta az 1.7-es kísérleti verziót, kb 2-3 napja használja és nem dobálja le a wifit és az eddigi 2mbit helyett 15mbitet produkál a 30mbites netből. Gondoltam akkor én is adok egy esélyt az experimental verziónak (előtte a stabil 1.6-al használta ő is de az sem volt jó, az is csak 2-3 megát csorogtatott neki).
Esetleg te is tapasztaltál valamit ami kapcsán nem mered ajánlani az experimentalt?
Egyébként köszönöm a linket, megtaláltam tökéletesen ugyanazt a verziót ami jelenleg rajta van!
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #56559 üzenetére
Köszi. Csak jobb a lelkemnek, ha feleslegesen flashelgetek.
ezért kérdeztem.
(Dupla lett. Bocs.) -
RockHaRD
addikt
válasz
Intruder2k5 #56501 üzenetére
a v2.1-re azt írják pl az ipon oldalán, hogy gigabites. Az elég lenne a gigabites digihez?
szerk.: A linkeden a táblázat szerint a WDR3600 tud kb 900 mbitet, és ahogy nézem csak kb 14 ezer ft. Az kiszolgálná akkor a digit rendesen?
-
dzson1
tag
válasz
Intruder2k5 #56427 üzenetére
De igen Multis
Nos a nagy géppel össze jött a nyomtató, csak most a wifis laptoppal tökölök -
lolka1980
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #56424 üzenetére
Köszönöm.
-
lovi81
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #56411 üzenetére
O.K., köszi!
-
lovi81
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #56409 üzenetére
Köszi!
Akkor ezért nem találtam ilyen beállítást!
Tudsz olyat ajánlani ami a 1043-hoz leginkább passzol?
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5 #56360 üzenetére
Értem, szomorúan hallom, mert én sem értek sajnos minden szót angolul, de majd kisilabizálom amit nem értek. Viszont az nagy plusz pont hogy a külső 3,5" winchesterem lazán felismeri ami ext4-re van formázva. Ezt a gyári firmware nem ismerte fel, de egyátalán a külső áramforrás igényes 3,5" winyómra is tojt rá magasról, ez meg felismerte.
Szóval kiváltottam a média szerverem. Viszont lenne akkor már evvel kapcsolatban is kérdésem. (persze ha van egy átfogóbb magyar leírás a gargoyle használatáról az még jobb lenne) Szóval szeretném beállítani a routeren lévő külső winchesterem mint szerver, itthoni médiaszerverként, fájl szerverként és ftp szerverként is. Mi mindent kell beállítani hogy ez működjön? Pl. mappákat külön hogy tudok megosztani ftp-n? Na meg az sem világos hogy ugye most ext4-re van formázva a winyó, de ha átformázom ntfs-re akkor az írási/olvasási sebesség kisebb lesz? Mert úgy olvastam a neten hogy ext3 vagy ext4 partición jóval gyorsabb az írási/olvasási sebesség mint ntfs-en. De nincs viszonyítási alapom. Azért kérdezem mert holnap vinném haveromhoz leformázni a winyót, ugyanis 600 giga van rajta és ha az ntfs sebessége nem tér el ettől az ext4 sebességétől, akkor inkább ntfs-re formáztatom vele, mert az úgy több számítógéppel lesz kompatibilis, így meg nem. De ha sebességben ez jóval gyorsabb mint ha ntfs-re formáznám, akkor marad így. Persze ugye itt az usb 2.0 határozza meg gondolom leginkább a sebességet.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #56289 üzenetére
TPlink topicban vagyunk!!!
Asus: sokkal több flash, és Tomato (amiben az extrák eleve bent vannak, hiszen van bőven hely).Reális az összehasonlítás szerinted?
-
szferix
tag
válasz
Intruder2k5 #56294 üzenetére
Köszönöm a választ! Sajnos nagy biztonsággal lehet állítani, hogy nem a táp a tettes.
-
Kami11
őstag
válasz
Intruder2k5 #56286 üzenetére
Az 1.6.2 megoldotta a problémát!
Az 1.7-en a hardreset sem hozott változást, max. 85Mbit jött csak át.
Köszi a segítséget! -
Kami11
őstag
válasz
Intruder2k5 #56283 üzenetére
Menüből frissítés előtt volt reset, a Gargoyle felrakása után nem.
A legújabb 1.7-est raktam fel. -
kalapacsolok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #56266 üzenetére
Sikerült, köszönöm!!!!
a 192.168.0.1 volt a jó cím, így bejött és mindent be tudtam állítani, minden működik
a tplinklogin.net-et próbáltam korábban, de ott sem jött be az, aminek be kellett volna...
Köszönöm mindannyiótoknak a segítséget!
-
glocker
tag
válasz
Intruder2k5 #56196 üzenetére
kösz a tippet, de sajnos nem segített...
az oldotta meg, hogy egyel korábbira (SVN revision 14896) "frissítettem"
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #55947 üzenetére
Lementettem a dolgaimat az USB-s vincseszterről, és formáztatni akartam a Gargoyle-val.
Seperc alatt késznek nyilvánította. Kicsit gyanús volt, kiderült, hogy hozzá se nyúlt.
Megpróbáltam egy windows alatt futó particionáló progival, (EaseUS Partition Master) ez megcsinálta
a beállított particiókat, és meg is formázta ext3-ra.
Visszadugva a routerbe sajnos semmi változás, nem "látja" az új particiókat, nem is foglalkozik azzal, hogy van-e egyáltalán alkalmas fájlrendszer számára. Egy mód marad: újból megpróbálni a Gargoyle-ból formázni, de ugyanaz a helyzet mint korábban - semmit nem csinál.
Mit rontok el? Kell -e valamit még hozzáilleszteni a Gargoyle-hoz? (plugint, bármit...) -
FrankóStein
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #55947 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A linux nálam egy sötét folt, ez kimaradt az életemből.
Akkor az marad, hogy kimásolok minden fontos dolgot valahová, és a gargoyle-val megformázom. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #55944 üzenetére
Jól látom, hogy az extroothoz formázni kellene előbb a vincsesztert? Majdnem tele van, esetleg particionáljam át, és a szabad helyet használjam a torrenthez?
Próbáltam plugineket hozzáadni, de semmi változást nem vettem észre, nyilván valamit nem jól csinálok.
-
btz
addikt
válasz
Intruder2k5 #55933 üzenetére
Mivel a publikus külső io-n is így jön be, a ddnst ki is hagyhattam volna a történetből csak bekavar.
Sajnos nem sikerül megoldani a Security -> Remote Manage állítgatásával sem és a hibanapló sem dob semmit ezzel kapcsolatban (lehet nem is kell neki, de azért érdekes) -
mumtaz
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55930 üzenetére
Azzal nem lett volna gond, mert ugye szintillesztő és a VCC nem a routerről volt levéve.
De mindegy is, mert az egyel előbbi hozzászólásodban linkelt megoldással sikerült megoldani.
LAN1-en csatlakozik. Fel is ment a firmware, össze is raktam a routert.Köszönöm a segítséget. :-)
-
mumtaz
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55924 üzenetére
Meg fogom próbálni, de itt valami nem stimmel a soros kapcsolattal.
Van a Realterm, ami egy nagyon jó progi. Sok dologra használható, de ami itt most lényeg, az a soros kapcsolat monitorozása. Ez több dolgot ír ki, viszont nagyon kusza az egész, mintha rossz lenne a kapcsolat. Bár több értelmes dolgot jelenít meg, viszont itt valami nagyon nem jó. És szerintem nem a routerben van a hiba, hanem a max232-vel. Aszerint raktam össze, ami általános. Próbapanelon és semmi nincs bele kötve, csak a sorosról 2-es, 3-as 5-ös lábak (Tx, Rx, GND). Van rajta 4 kondi. a tápt USB-ről vett 5V-ról kapja.Viszont anno több soros kapcsolást is kipróbáltam, mert pl anno egy programozóhoz az is problémát okozott a kapcsolatban, hogy milyen értékű elko-k vannak beforrasztva. Nem tudom.
Nincs valakinek egy olyan kapcsolása ezzel, ami tuti működik. Nokia kábelt most elég nehéz lenne szerezni. :-(
-
Nnobi
tag
válasz
Intruder2k5 #55917 üzenetére
hát ezzel van a gond és azt hogyan kell failsafe modba lépni stb ilyen még nem volt....
-
mumtaz
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55908 üzenetére
Ok.
Akkor azt hiszem, átalakítom. -
Mappa
addikt
válasz
Intruder2k5 #55895 üzenetére
Most, hogy az about:config-ot írtad. Pár napja állítottam egy értéket itt a configban. Ami a "A dokumentum lejárt" hibára lett volna megoldás. Itt PH!-n volt a tipp, de most az istenért sem találom azt a parancsot. Lehet az kavar be.
szerk.:
Igen ez volt az, közben megtaláltam én is. Vissza állítottam de semmi, ugyanúgy "You have no authority to access this router!"
-
Habsteve
tag
válasz
Intruder2k5 #55887 üzenetére
Linkelte vki egy betahoz tartozó forumot, véglegest még nem láttam itt.
-
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #55885 üzenetére
Áááá, még nem.. Úgy karácsony magasságában volt kb..
Na jó éjt, csá... -
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #55883 üzenetére
..fórum link-ként már volt, még mielőtt kirakták a címoldalra is..
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #55771 üzenetére
Ez alapján úgytűnik a vinyó is NTFS, de abból, hogy azt írta, hogy luci nem reszponzív ezzel bizonyossá válik, hogy a router nem bírja a terhelést, ami a kliens beállításának hibájából fakad, feltöltési, letöltési szálakat vedd kicsire, suste gyárilag 5-re állította, ha azt stabilan viszi, akkor egyesével viheted feljebb. És korlátozd le a DL és UL sebességeket is eleinte 1 mbps-re aztán ezt is emelheted ha stabil.
Valamint az NTFS fájlrendszer sem a legjobb amire intruder is rávilágított. Ajánlott valamely linux fájlrendszer használata, ext2.3.4Siddis
Egy ilyet írtam most, csak ügye ezt mondjuk cronnal kell indítgatni bizonyos időközönként, az lenne igazi, hogyha amint rácsatolok valamit akkor rögtön indítsa el mondjuk ezt a scriptet.#!/bin/sh
k=$( mount | grep PEN_ | wc -l)
k=$(($k+1))
for j in a b c d e f g h
do
for i in 1 2 3
do
mounted=$(mount | grep /dev/sd"$j""$i")
mounted1=${mounted:0:9}
# echo $mounted1
disks=$(blkid | grep /dev/sd"$j""$i")
disks1=${disks:0:9}
# echo $disks1
label=$(echo $disks | sed -n 's/.*: LABEL="\(.*\)" UUID=".*"/\1/p')
if [ "$mounted1" = "$disks1" ] ; then
echo "$label mounted"
else
if [ "$label" = "extroot" ] ; then
$(reboot)
echo "reboot"
else
if [ "$label" = "WD-3TB" ] ; then
mount -t ext4 /dev/sd"$j""$i" /mnt/HDD1
$(killall minidlna)
$(/etc/init.d/minidlna start)
echo minidlna restart
$(logger "minidlna restart")
else
if [ "$label" = "WD-2TB" ] ; then
mount /dev/sd"$j""$i" /mnt/HDD1
else
mkdir /mnt/PEN_"$k"
mount /dev/sd"$j""$i" /mnt/PEN_$k
k=$(($k+1))
echo "$label is mounting!"
$(logger " $label is mounting!")
fi
fi
fi
fi
done
done
# Remove unused directory
for l in 1 2 3 4 5
do
mounted=$( mount | grep PEN_"$l" | wc -l)
if [ "$mounted" = "0" ] ; then
rmdir /mnt/PEN_"$l"
fi
donenem tudom, én valamiért rád emlékeztem.
-
válasz
Intruder2k5 #55756 üzenetére
Ha lesz időm felrakom a régebbit, csak hát megint beállítani.....
-
válasz
Intruder2k5 #55754 üzenetére
szerintem nálam is 1.7 van, Abban nem találtam.
-
válasz
Intruder2k5 #55752 üzenetére
Este megnézem, de nem emlékszem, hogy lett volna.
Még az általad írt témát is ssh alatt tudtam csak feltenni.
Mondjuk megpróbálok ssh alatt egy upgrade-et nyomni és megnézem utána mi változik.Ha nem találok semmit, akkor megcsinálom. Viszont, ha jól értelmezem meg kell adni minden napra?
-
Doky1988
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55735 üzenetére
Annyi van a boltba 10mega
-
Doky1988
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55689 üzenetére
És tényleg, nekem az új 1.7es volt fenn a BB, visszaraktam az 1.6.2 -őt müxik.Miket fedezel fel
Köszi
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55731 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat és a segítséget
Jóéjszakát!
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55727 üzenetére
És még egy hogy Bandwidth Control fül alatt még 2 fül van , a Rule list-nél a listában a megadott IP-tartomány mellett be van pipálva hogy enabled , akkor a control settings-nél is be kell tenni a pipát az Enabled mellé?
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55727 üzenetére
egy nagyon utolsó kérdés , 5000kbps amit megadtam a Bandwidth Controlnál , az mennyi kB/s?
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55724 üzenetére
Megvan
DHCP client list ből látom már hogy kéne kinéznie. Ott is van mellette egy IP , csak gondolom az folyton változik!?
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55724 üzenetére
Köszönöm , még egy kérdés: amikor beírtam az IP címet a MAC alá Adress Reservation pont alatt akkor ezt írta ki:Error code: 26106
The IP address is not in the same subnet with LAN IP address. ezt írja ki. Gondolom az IP cím formája a rossz. Hogy kéne kinéznie az ide beírt IP címnek -
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55720 üzenetére
Bár még annyi segitséget kérnék , hogy ezt hogy tudom megtenni , nem tudom az IP címét a telefonnak meg tabletnek , csak simán az összes wifis adatforgalmat szeretném korlátozni. Ebben az esetben mit írjak és hova? Előre is köszi
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55718 üzenetére
köszönöm
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55718 üzenetére
Szia , köszi a választ , de nekem még lassabbra kéne , az előzőnél jó volt mert ki lehetett választani 1Mbps és 300Mbps között az értékeket. Nekem 2-5 Mbps körüli érték kéne.
-
smallmer
őstag
válasz
Intruder2k5 #55705 üzenetére
akkor halott ügy az egész?
max 15 mega jön át jelenleg
-
smallmer
őstag
válasz
Intruder2k5 #55700 üzenetére
60 megás a netem. azt bírni kellene neki
-
martonx
veterán
válasz
Intruder2k5 #55673 üzenetére
köszi, ez jó ötlet!
-
Doky1988
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55660 üzenetére
Ezt hogy csináltad? Nekem nincs ilyen
Se plugins menübe külön téma
-
hódmaci
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55661 üzenetére
Ez meg Gargoyle-s.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55654 üzenetére
Megerősítem! Gargoyle a legegyszerűbb és legstabilabb is.
-
válasz
Azért ez nem az alap téma és ssh kell a témák telepítéséhez.
-
válasz
Hm, eglszen tomatos beütése van a felépítés logikájának a képek alapján. Ha nem lenne jelenleg atomstabil a vargalex féle build akkor rápróbálnék szerintem
Üdv. core2
-
martonx
veterán
válasz
Intruder2k5 #55642 üzenetére
Oké, mennyiért és mikor vállalod, hogy ezt a szart átállítod arra? Illetve ez bárkire vonatkozik, komolyan várom privátban az ajánlatokat.
Most már a DHCP abszolút nem megy a routeren. Pedig még reseteltem is az openwrt-t rajta.Másrészt a Gargoyle is pont ugyanez a fos openwrt csak pepitában, de nekem mindegy, tőlem akár visszarakhatjátok rá a gyári firmware-t is, még az is nagyságrendekkel jobban működött, mint ezek az opensource szarok.
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #55592 üzenetére
Én is így gondolom.Van egy illető aki mindenáron szervizelni akarja.
Gyerek hozzáfért úgy gondolta ő ért hozzá pakolgatta a firmware-kat aztán megfeküdt teljesen a router.
Kérdezték mi lehet a gondja,hát válaszoltam.Én is meg tudom csinálni mondtam is neki küldje el postán szívesen megcsinálom.
De mivel 'régimódi' beállítottságú no meg már a gyerek is lerendezte így oda a bizalom minden fele. -
btz
addikt
válasz
Intruder2k5 #55572 üzenetére
Ja. Értem.
-
btz
addikt
válasz
Intruder2k5 #55567 üzenetére
Neten kutakodva nekem is ezek jöttek elő első körben és el is vete a kedvem az egésztől, pedig linuxos vagyok és a putty sem ismeretlen számomra, csak úgy gondoltam ennyit nem ér meg nekem az egész
-
Devil Smile
őstag
válasz
Intruder2k5 #55567 üzenetére
huhhh remeltem h en vagyok láma es h van mar felhasznalobaratabb megoldas..
koszi a turelmet es a segitseget
-
Devil Smile
őstag
válasz
Intruder2k5 #55563 üzenetére
Itt ezeket nekem is vegig kell csinalni a puttyba? v felre ertek valamit es rogton teljes webes felulet fog varni a frissites utan?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Intruder2k5 #55551 üzenetére
és siddis + doberman
Köszi az infokat. tudnatok adni vmi eligazito oldalt a mit es hogyanra?
a regi wrt54gl linksy emnel csak betolottem a tomato fw-t restart es mar ment is.. persze beallitas utan..
ennel nem ilyen egyszeru? -
chatran
őstag
válasz
Intruder2k5 #55485 üzenetére
Na közben rájöttem.
Az előző routerem egy Asus RT-N10 volt és ebben be volt állítva a port forwarding. A gépemnek meg fix IP címet adtam, a port forward miatt. Ezt automatára állítva már egy is szépen a net.
-
YxVs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55469 üzenetére
Szia!
V1-em van.
Milyen OpenWRT-torrent kliens párost javasolsz?
Tudnál telepítési útmutatókat linkelni?
Linux tudásom sajnos nincs.Nagy bitrátájú filmeket (3D BD ISO) fogok tudni hálózaton keresztül lejátszani akadás mentesen az USB portjára csatlakoztatott vinyóról?
üdv,
YxVs -
btz
addikt
válasz
Intruder2k5 #55471 üzenetére
Eddig úgy oldottam meg a kifelé kommunikációt gyári fw-n, hogy a lanportot viszakötöttem a wan-ba. De azt mondták ez nem elegáns, így alternatívát keresek.
Cél -> főként a routeren üzemelő ftp külső hálózatról való elérése.
Így néz ki valójában most a hálózat. -
btz
addikt
válasz
Intruder2k5 #55428 üzenetére
Mert most van egy olyan gondom hogy a 1043-as on ami egyben wds-en kapcsolódik egy dlinkre ami kinegy a netre, azon fut egy ftp szerver a 21-es porton. Ezt a dlinkben portforwardoltam a wdses tplinkes routerre de ekkor sem tudom elérni.
Viszont az USB settings -> FTP konfig alatt van egy olyan hogy Internet Access, ha lenne Internet elérése a routernek akkor ez is kimenne. -
person
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55282 üzenetére
Úgy tűnik rendben lesz. Egy alkalommal kellett wifin újracsatlakoztatni az egyik eszközt mert megszakadt a net, de ezt leszámítva semmi malőr.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de a Hosts With Active Connections listában állandóan van egy Hostname és Mac nélküli IP: 89.133.71.2xx, ez mi?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55385 üzenetére
Igen, köszi, közben rájöttem én is...
Egyébként van valamilyen hátránya, hogy az ember így használja a routert (azon kívül, hogy csak 3 LAN portja marad a többi eszköz számára)?
Illetve bármilyen routert lehet ilyen módon switchként használni? -
rgeorge
addikt
válasz
Intruder2k5 #55379 üzenetére
Van egy wifi-s HP nyomtatónk, az lenne? De miért tűnik el, ha csatlakozik valami más? És tényleg. A tűzfal/port továbbításban a belső cím kiválasztásakor megjelenő listában ott van a MAC és az IP is (ami egyébként fix, ezért nem látszik máshol). Köszönöm a tippet, tudtam, hogy kezdő a kérdés.
-
bali66
tag
válasz
Intruder2k5 #55323 üzenetére
Ha nem használom a transmission-t akkor is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest