- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55731 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat és a segítséget
Jóéjszakát!
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55727 üzenetére
És még egy hogy Bandwidth Control fül alatt még 2 fül van , a Rule list-nél a listában a megadott IP-tartomány mellett be van pipálva hogy enabled , akkor a control settings-nél is be kell tenni a pipát az Enabled mellé?
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55727 üzenetére
egy nagyon utolsó kérdés , 5000kbps amit megadtam a Bandwidth Controlnál , az mennyi kB/s?
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55724 üzenetére
Megvan
DHCP client list ből látom már hogy kéne kinéznie. Ott is van mellette egy IP , csak gondolom az folyton változik!?
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55724 üzenetére
Köszönöm , még egy kérdés: amikor beírtam az IP címet a MAC alá Adress Reservation pont alatt akkor ezt írta ki:Error code: 26106
The IP address is not in the same subnet with LAN IP address. ezt írja ki. Gondolom az IP cím formája a rossz. Hogy kéne kinéznie az ide beírt IP címnek -
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55720 üzenetére
Bár még annyi segitséget kérnék , hogy ezt hogy tudom megtenni , nem tudom az IP címét a telefonnak meg tabletnek , csak simán az összes wifis adatforgalmat szeretném korlátozni. Ebben az esetben mit írjak és hova? Előre is köszi
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55718 üzenetére
köszönöm
-
kisvonti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55718 üzenetére
Szia , köszi a választ , de nekem még lassabbra kéne , az előzőnél jó volt mert ki lehetett választani 1Mbps és 300Mbps között az értékeket. Nekem 2-5 Mbps körüli érték kéne.
-
kisvonti
csendes tag
Sziasztok , van egy TL-WR1043ND V2.1 routerem gyári de legfrisebb fw-el , azt szeretném megkérdezni , hogy hogyan lehet a wifi sebességét csökkenteni , korlátozni? Ezelőtt egy V1 esem volt , annál egyszerű volt beállítani , de az újnál nem találom :/ Segítségeteket előre is köszönöm
-
kisvonti
csendes tag
-
kisvonti
csendes tag
válasz
kisvonti #23089 üzenetére
Valaki legyen olyan szíves segítsen mert kb 5 napja keresek erre megoldást , de egy ember se képes rendesen leírni , csak linkeket küldözgetni , és nem , azok alapján nem tudom megcsinálni. Nem értek hozzá , és az ilyen konzolba beírogatós dolgokat mégkevésbé értem. Ha valaki le tudná írni úgy hogy lépjek be a router oldalára ...., és leírja hogy ott mire kattintsak( mert szerintem igy is meg lehet oldani) akkor azt nagyon megköszönném.
-
kisvonti
csendes tag
Sziasztok , egy olyan kérdésem lenne ezzel a routerrel kapcsolatban hogy hogyan tudok vele egy kódolatlan wifit fogni , és a netet a portokon keresztül 4 fele osztani? OpenWrt Backfire 10. 03.1 ez van rajta. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest