- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Szia hát az, hogy tudsz-e majd játszani 3D BD iso-t hálózaton keresztül, ez leginkább attól, függ hogy milyen módon kapcsolódik a tv a routerhez, kábel, vagy wifi, másik fontos dolog az usb sebesség amit közvetve befolyásol a hdd fájlrendszere. NTFS fájlrendszer és wifi a legrosszabb kombó.
Nekem V2-őm van, EXT4 fájlrendszerű WD green, a lejátszó egy pc lan kábellel összekötve GB-es porton keresztül.Ezekkel a tesztvideókkal néztem, a 60mbps-es simán elfutott BD3D ISO-nak kb ekkora lehet a bitrátája, de lehet kisebb, ezt simán vitte. De mondom itt a lejátszó egy pc volt, nem TV és lan kábel volt. TV-n lejátszva sajnos ott vezetékes kapcsolat nálunk nem kivitelezhető. Ott a 15 mbps ráta a maximum, de elég rossz a wifi jelerősség a TV-nél. A legjobb esetben sikerült akadás nélkül lejátszani a 20 mbps bitrátájút is. De ez kivételes volt általában 1-2-szer megakadtak ekkora bitrátánál, vagyis ez már sok neki...Tesztkörnyezet:
1043nd V2.1 Suste build BB v0.4
PC- aláírásomban
TV EH5300 + Tenda A6 minirouter saját buildes openwrt-vel. ez szolgáltatja a vezeték nélküli netet a TV-nek.Leírás pedig telepítéshez szerintem suste oldala bőven jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged