- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Headless
őstag
válasz
lovi81 #56114 üzenetére
Hát ha úgy viszed be garanciáztatni, hogy azt mondod, hogy nem gyári fw-t akartál frissíteni és vvalami nem sikerült, akkor nyilván kapásból visszadobják. Gyári FW-re vissza lehet állni bármikor, openwrt-ről vágott gyári fw-vel, dd-wrt-ről webrevert-el. olyan mintha mi se történt volna, visszaviszed garanciáztatni. Ha FW frissítés közben csúszik félre valami és féltégla lesz. Akkor is visszaviheted, nem valószínű, hogy megnézik mi a flash tartalma. Csak megnézik, hogy szét volt e szedve. Volt már rá példa hogy ilyen esetben is volt garanciális csere (nyilván mindenhol kamuokot kell kitalálni). HA mégse cserélik garanciában a féltéglát, akkor abban az esetben jön a felélesztés soros porton.
-
chros
őstag
válasz
lovi81 #56086 üzenetére
Miert nem probalsz ki egy jol osszerakott openwr-t? Asszem Suste-nek is van V2-re. Tokeletes, jol mukodo darab. Rengeteg (!) idot megsporolnal vele.
(#56087) PistiSan : transmission-rol beszelunk? De miert is kellene ez a feature?
Nem a seed-eles a lenyeg?
#56089) krealon : "Ezzel el leszel par napig, hetig."
-
krealon
veterán
válasz
lovi81 #56086 üzenetére
42.
Mast nem lehet egy ilyen esszekerdesre valaszolni.A kovetkezo dolgoknak nezzz utana:
- helyi halozat (LAN)
- internet (WAN)
- cimforditas (NAT)
- FTP protokol
- aktiv, passziv FTP atvitelEzzel el leszel par napig, hetig.
Utana johetnek a finomsagok:
- Samba (CIFS, Microsoft network)
- DLNA
- Dynamic DNS
- traffic shaping -
glugi
aktív tag
válasz
lovi81 #12869 üzenetére
Szerintem egyedi lehet a probléma, 4 ilyen routerről tudok a környezetemben, eddig mind megy gond nélkül. 2-4 gép vezetéken, 2-3 egyszerre. Gyári firmware-ről beszélek természetesen. Ja és ott van az enyém is amit sikeresen meghalasztottam, de amúgy azzal sem volt ilyen gond (nálam wifin 5 eszköz és vezetéken 3 pc egyszerre).
szerk: most olvasom én is, hogy wrt. Na most a helyzet az, hogy kompromisszumot kell kötni ennyi pénzért. Ajánlom a sima gigabites router+"olcsó" nas (freenas) kombót, ott nem lesz ilyen gond. Szerintem nálam is valami hasonló lesz, ha nem javul az olvasási sebesség. Még mielőtt valaki félreértené, örök hálám üldözi vargalex-et, Intruder2k5-t és a többieket
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
lovi81 #12869 üzenetére
legujabb firmwaret vagy Openwrt-t probaltal? Amugy a valasz tenyleg arcpirito....
De mi volt a problemad?
mod: jahh megvan. Szoval fullra leterheled torrenttel akkor eldobja a wifit. Ez van, ne terheld le, 5Mbyte/secre korlatozd a letoltest akkor jo lesz. Nekem is ha jon lefele 10Mbyte/sec-cel akkor nem igazan akar bejonni a router oldala... mit varsz ennyi penzert? Kovetkezo szint 20-25e, azaz több mint a duplaja. Na ott mar talan komolyabb procit és plussz memót kapsz. (némelyiknél)
Sajat problema: samba megosztas nem latszik.
De megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest