- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
kisvonti #55723 üzenetére
Pedig ehhez nem ártana fix címeket adni a telefonnak, és a tabletnek is, amit akár a routerben is meg tudsz tenni, a DHCP -> Address Reservation részben! Ezt követően aztán a Bandwidth Control alatt, a Rules List menüben fel tudsz venni új szabályt IP tartományra, hogy beleessen minden WiFi-s eszköz IP címe, lent megadod a maximális le/fel töltési sebességet, és ennyi!
-
-
-
kisvonti
csendes tag
-
kisvonti
csendes tag
válasz
kisvonti #23089 üzenetére
Valaki legyen olyan szíves segítsen mert kb 5 napja keresek erre megoldást , de egy ember se képes rendesen leírni , csak linkeket küldözgetni , és nem , azok alapján nem tudom megcsinálni. Nem értek hozzá , és az ilyen konzolba beírogatós dolgokat mégkevésbé értem. Ha valaki le tudná írni úgy hogy lépjek be a router oldalára ...., és leírja hogy ott mire kattintsak( mert szerintem igy is meg lehet oldani) akkor azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest