- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
BullZeye #15837 üzenetére
ezt a melegedés dolgot még sosem hallottam (normál használat mellett)
a kinai vackok minden rendszeren tudnak hibát generálni, de ez (is) csak használatkor derül ki
anno amikor ilyenem volt, sosem volt gondom vele, pedig torrent, dlna, samba, ftp is ment rajta
de a mai igényeimnek már kevés lenne...a legjobb dolog benne a 2db beépített usb, kár hogy nem utánozza minden gyártó
-
suste
veterán
válasz
BullZeye #15835 üzenetére
ha ilyen egyszerű lenne....
1: az esetek 99%-ában csak a hibát észlelők mennek fórumokra, hogy kapjanak valami megoldást
így abszolút nem releváns, hogy melyik fw-n mennyi hiba jelzés van, hiszen azt se tudjuk, hogy melyiket hányan használják....2: openwrt-t használók között is van bőven akinek semmi baja a rendszerrel, így nem is panaszkodik
ráadásul nagyon nem mindegy, hogy egy ezsközt mire használsz és milyen terhelésnek teszed ki
volt/van jópá user, aki PC-s teljesítményt várt el ezektől a routerektől, aztán panaszkodott hogy lassú, meg még a wifi is szakad...
az ilyen "hibalezéseket" nem igazán venném a valós problémák közé3: ahogy írtam, mondjuk az én tapasztalatom mit sem számítana neked, ha pl te 20-30 wifi klienssel használnád, amik között van 1-2 kínai vacak is, ráadásul 10db AP van a közvetlen környezetedben, nekem meg van 2 laptopom vidéken az istenháta mögött
remélem most már érted mikre gondolok
-
suste
veterán
válasz
BullZeye #15833 üzenetére
azt ne várd hogy valaki megmondja a tutit!!! max a saját tapasztalatait
nézd meg milyen verziójú fw van most fent neked, töltsd le, szerezd meg ezt a gyári fw-t, aztán próbálkozhatsz mással, persze saját felelősségre
mindenki más körülmények között, más eszközökkel használja a routerét, nincsen két egyforma eset....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged