- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
binatone
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem amit szeretnék hogy a routerhez csatlakoztatott merevlemezt távolról (interneten keresztül) is elérjem.
Suste segítségével [link] belső hálózaton minden készülékkel szépen elérem a hdd tartalmát.
De sajnos a történet nem egyszerű mivel egy router mögött van a tp-link azon keresztül kapom a netet,és a szolgáltatómé de tudom a felhasználónév jelszó párost.
Van már dinamikus DNS regisztrációm no-ip-s ha az ott megadott címet beütöm a böngészőbe akkor a szolgáltatói router bejelentkezői felületére jutok.
A tp-link-en az openwrt-ben beállítottam a no-ip-s adatokat. Gondolom portokat kéne átirányítani vagy megnyitni az AirGrid-en aminek egyébként 192.168.1.1 az ip-je és nem változtathatom meg. A tp-link nek az ip-je 192.168.178.1 belső hálón így érem el. Az AirGridből a kábel a tp-link wan csatlakozójába van bedugva állítólag ez sem a legjobb megoldás mivel az AirGrid a dhcp server a tp-link wan ip-je 192.168.1.175 ezt gondolom a 192.168.1.1-es router osztja neki.
Tehát ennek a beállításában kérnék segítséget ha egyáltalán lehetséges.
Előre is köszönöm! -
-
binatone
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem van a fent nevezett router amiből nekem is van egy példány itthon. Vargalex féle openwrt fut rajta és 4 GB-os pendrive a beépített formázóval megformázva gyönyörűen működik minden.
Viszont hamar meg tellett a pendrive és vettem egy usb-s külső hdd-t amit szintén a routerre szeretnék kötni a másik usb portra,de nem szeretném hogy a hdd mindig menjen. Valahol olvastam hogy mit és hogyan kell beállítani de nem találom tehát ebben kérnék szájbarágós segítséget. Nem torrentezem tehát csak háttér tárnak szeretném használni a hdd-t.
Amit tudok hogy linuxnak megfelelően ext3 vagy ext4-re kell formázni fel kell mountolni és az írási olvasási jogokat be kell állítani de hogy hol és hogyan azt nem tudom.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest