- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
addamka #10808 üzenetére
A linken lévő exe telepítése után annyit ír, hogy RTL8723AE
Sárga felkiáltójeles: Microsoft Wi-Fi Direct virtuális adapter
(Az eszköz nem indítható el. Kód: 10)Beírtam a realtek honlapon az rtl8723-t, nem adott semmit.
Ettől függetlenül tudokmár wifin keresztül csatlakozni a routeremhez. -
albinolynx
senior tag
válasz
addamka #10806 üzenetére
Elvileg nem támogatott win 8 által a laptopom. Nincs listában, nem találom.
Csak tudnám mi az ami nem támogatott. Mindent frankón felismert, annyi, hogy a vga driver nem az igazi. Ezt átlag felhasználáskor nem, CAD-ben és gondolom játékban is észrevenni.Ez is megoldódott az ati driveres linkkel. Köszönöm!
Abba is maradt a fura hang CAD-ben.Wifi - realtek valamilyen. Már csak ennyi hiányzik.
-
Krystal_s
addikt
válasz
addamka #10703 üzenetére
Sajnos volt egy ilyen érzésem, amikor írtad, hogy 2.5GHz-en 75°C és nem ment a turbo.
Ezért is kérdeztem rá. Ez nagyon nagy szemétség részükről :@
Melyik szervizben volt a géped ? Egyiknél engem régebben az ügyintézés után pár nappal felhívott egy nő, aki ellenőrizte mennyire vagyok elégedett és az egész beszélgetést rögzítette. Azaz bármi gond lett volna, nem hagyta volna annyiban. -
Krystal_s
addikt
válasz
addamka #10695 üzenetére
Sajnos egy korábbi notimnál volt szerencsém látni, hogyan szedik...pontosabban akarták volna szétszedni egy tisztítás miatt, a szemem előtt. Nem Toshiba volt, de ez tök mindegy, mert a legtöbb hely sajnos ilyen. Rémséges szervizes történeteket olvasok, tapasztalok, látok. Szóval, amikor megláttam, hogy egy sima durva asztalon elkezdte a csávó forgatni a notit fejtetőn szóltam, hogy én eddig vigyáztam a gépemre és szeretném, ha ezt tiszteletben tartaná. Mosolygott, hogy nem tök mindegy ? Inkább megkértem neki se álljon és kerestem másik szerelőt.
Pár hete itt 1-2 ember azért elítélt engem, sőt szerintem többet nem is fognak hozzám szólni, mert azt mertem írni, hogy amíg lehetséges nem szeretném a gépet szervizbe vitetni. Amúgy egy ventiről volt szó és nincs konkrét hiba még...
Nőből vagyok és igen a notim tetején van pár nagyon szép kövekkel kirakott kis pillangó. Bele se akarok gondolni, azokkal mi lenne.
A másik, hogy milyen munkát végeznek. Nemrég írta valaki, hogy venti csere miatt küldte szervizbe és mikor visszakapta nem ment a venti, mert nem kötötték be, neki kellett szétszedni. Hát komoly...Bízzunk benne, hogy a géped tökéletesen fog működni, de nekem furán hangzik, hogy nem megy a 3,10GHz turbo. Tesztelted mással is ?
A karc miatt pedig érdemes lenne szólni nekik. Gondolom letagadnák, de egy próbát megér, nem szabad hagyni, hogy az embert hülyének nézzék. -
Krystal_s
addikt
válasz
addamka #10679 üzenetére
"Ha a szervizből visszajön, akkor kiderül, hogy bírja (túlmelegedés miatt lett leadva, GTA4 100fok...
Billentyűzete szerintem gáz (fura nyomáspont, akadva járó gombok), de lehet minden új notijé ilyen.
Az atheros vezérlője nálam a UPC-s Cisco wifi-t nem szerette, 3-4 féle driverrel kékhalál win7/win8 alatt. De a wifi is le lett adva garanciába...
A fenti hibák ellenére nekem tetszik, simán kifoghattam egy gázosabb darabot, erre van a garancia."Új gép ??
Nem semmi.
Túlmelegszik, akadoznak a bill. gombok és szar a wifi., azaz totál használhatatlan a gép.
Azt hiszem irigylem, hogy ilyen optimista vagy.Én kiakadnék, azonnali gépcserét kérnék, ennyi hibával alap lenne szerintem...gondolom nem ingyen adták.
-
Balázs1986
őstag
válasz
addamka #10644 üzenetére
Felmegy 100°C-ra?
Biztos, hogy valami nem oké, nekem még nem nagyon volt 70°C felett.
Először szerintem frissíts BIOS-t, hátha...de a 100 az így is sok, meg kellene nézni azt a hűtést. Fújd ki levegővel, ha nem segít akkor...nos...az enyémen pl. nincs garancia matrica
Vagy szerviz...
Egyébként igen, valószínűleg a túlmelegedés miatt esik vissza, 100°C a felső határa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest