- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
Xboxon mennyire elvezetes a jatek? Megeri elkezdeni kontrollerrel? Vagy inkabb tipikus eger+bill jatek?
-
Krisz0418
őstag
Hol érdemes farmolni? Illetve dz-bol mit hozzak ki? Dobal lila, sarga ladat. Sok zöld cuccot, érdemes mindent kivinni?
Masodik boss dz-be kidobta a ninja taskat, hasznaljam? Valaki mondana egy jo pve buildet? Solora es csopira.
-
Krisz0418
őstag
Csak nálam van az a hiba hogy az eszkoztarban lévő dolgok nem toltenek be vagy lassan? Nem gyakori eset, de elég zavaró tud lenni hogy 2percig nyomkodom az i betut.
-
Krisz0418
őstag
Na meglettem lvl 30, jelenleg 169es a GS-em. Mi a teendőm? Múltkor valaki írta hogy menjek be DZ-be és lőjjek mindenkire aki mozog
, ezen kívül valami tanács? Mit érdemes csinálni?
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Mindjárt elérem a 30as szintet, utána mi a teendő? Menjek DZ-be és farm, tanácsokat elfogadnék!
-
Krisz0418
őstag
válasz
Anonymus23 #48788 üzenetére
Aktualis meg igen, kipróbálom majd akkor ocsem ssdjevel meg 16gb rammal ugy mit tud. En procit kizarnam, nem hinnem hogy nem lenne eleg neki.
-
-
Krisz0418
őstag
Idegesít már a folytonos kevés, droppolo fps. Tényleg kevés egy i5-6500? Szinte majdnem mindenhol 100% a 4mag. A vga meg 80-90. Levettem mediumra ugyis beesik 60ala. 16gb rammal jobban futna? 8bol 7-7,5ot használ simán.
I5-6500
1060
1x8gb 2400mhz cl17 -
Krisz0418
őstag
Ge event csak 30ason elérhető? Kezdő vagyok
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! 2napja vettem meg a játékot és elég ismeretlen még. Kissé bonyolult.
Lenne is két kérdésem: 10es vagyok és csak az orvosi-biztonsagi szarny van meg. A muszakinal azt irja csinaljam meg a "metro halottashaz" kuldetest. De a térképen szurkevel jelzi, es azt irja "nem teljesitetted a küldetést" ilyenkor mi a teendő?
Masik kérdésem:
Tényleg ennyire kegyetlen módon zabalja a procit? Mind a 4mag 100%on porog allandoan. Droppol is, nem ugy fut ahogyan papiron kene neki.I5-6500
1x8gb ddr4 2400mhz
Gigabyte 1060 3gb ocHofok rendben, proci 50, kartya 70-75. Vram használat 2,5gb, ram 6,6-5gb. Nincs maxon a jatek, automata modon ahogy berakta ugy van. 70-90fps, de dzbe 45-60, sok ellenfel 45-60..Valami megoldas? Ennek igy kell futnia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest