- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Keveset játszok így lassan haladok tegnap viszont behívott egy ismerős (másik játékból) és Lexingtonban mentem pár menetet minden kör végén szintlépés így most 28-as lettem (21-es voltam). A legnagyobb gondom már ha csak az utcán sétafikálok akkor is 1-2 lövés egy rossz arcútól és fekszek is. Olyan lett mintha DZ-ben lennék. Persze ha lövöm őket akkor semmi hatása 34-es minden utcai suhanc, eddig 1 fejlövés a gyenge SRS-el és nem szövegelt tovább most meg se kottyan nekik.
Eddig 71-es testpáncélom volt és nem volt gond most csináltam 350-est és semmit sem ér igaz van egy 1700 akárhányas csak az 30-as szintem használható. Így még pénzt sem tudok farmolni, mert nincs hol csak ha becsatlakozok valahova, pedig egyedül szerettem volna végigtolni 30 előtt a fősztorit mondjuk nem tudom végigvihető e.
Mit javasoltok mit tegyek?Különben mit kell nézni a fegyvereknél a sebzést vagy az elsődleges tűzerőt mi legyen a magasabb?
Az SRS 8000 feletti sebzéssel eddig elég volt mindig ha nem sárga az ellenfél, mert azt jó sokszor kellett meglőni. -
UFO1
senior tag
válasz
#14121216 #47249 üzenetére
+ (#47250) LeonAran
Köszi az elején nem figyeltem és mentem össze vissza aztán beleolvastam, hogy jobb sorba haladni bal fentről. Az Amherst házzal megszenvedtem a végén a 2 Sniper-t alig tudtam leszedni és mindig visszadobott az elejére ahhoz is idő kellet míg rájöttem, hogy kell kilőni a dupla gázpalackos fickót.
Tegnap szenvedtem végig már nem tudom kit kellet kilőni, de volt 2 hadnagya pont a Amherst háztól egy sarokra van na ott is a két első kis főnököt csak megoldottam sokadjára, de a végső pufók sárga nem adta magát. Teleszórtam gránáttal semmi, rálőttem az egész tárat csak jött aztán nagy nehezen kinyírtam.Olvasgattam meg nézelődtem és nekem furcsa ahogy a célzást pl. a térdvédő nagyban befolyásolja, azt még megérteném, hogy a cső alá szerelhető markolat segít a jobb távcső is, de csak egy normálisabb azt hiszem omega puska távcsövem van a többi mind 1-5 szintűek. Gondolom ezek már 17-es szintem nem sokat érnek.
Keresgéltem videókat és ahogy nézem türelemjáték lesz ott a tetőn.
Ezekre még nem jöttem rá mire jók de majd segít valaki.Na pl. amit alattatok ír arnikusz
abból egy szót sem értek max. a kötőszavakat, de majd belejövök egyszer.
-
UFO1
senior tag
válasz
belaazallat #47245 üzenetére
Olvasom és értem egy részét a nagyját nem leginkább azt nem hogy lehet a videóban olyan erős fegyverük (20-22-es szinten) ami 1 lövéssel 1 csíkot levisz a sárgának és még az ACR is sokkal erősebb mint az én legjobb fegyverem pedig nagy százalékkal sikerül fejbe találnom mindenkit akár nagy távolságról is.
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Lehet megint egyszerűnek tűnhet a kérdésem számotokra, de itt olvasgatom mit irtok és még mindig kínai minden.Próbáltam megcsinálni ezt a Lexington küldit, de a tetőn levő sárga fazont hiába lődözöm semmi hatása. Van rendőrség Mk17 azt használom távcsövesnek 12000 feletti elsődleges tűzerő és 2000 feletti sebzéssel van könnyített M4 meg sima és G36, de mind gyengébb ettől (kb. 800-as sebzés) a M249 B szerettem, mert lehet vele kaszálni, de nagyon pontatlan igaz az is 2000 feletti sebzésű.
Azt sem tudom mit kell nézni mi a fontosabb.
Itt egy kolléga feltett egy képet ott a fegyver mellett van egy szám az a 14 mit jelent mert nekem csak 1-es vagy 2-es van és kék színűm van jelenleg amit használhatok a pirosakat még nem lehet.Egyedül szeretném végigtolni az alap küldetéseket lehet nem fog menni?
Hogy lehet erősebb fegyver szerezni vagy építeni, olvastam kell tervrajz hozzá azt hol kapok, mert ami van az csak mind gyengébb fegyvert eredményezne. -
UFO1
senior tag
(#46753) RazoR
(#46754) -=Jam=-
(#46755) szucstomKöszi a segítséget igen beleolvastam az összefoglalóba csak nekem az is kínai olvasgattam itt-ott és így jöttem rá, hogy fel kell keresni a rejtekhelyeket a küldetések meg a térkép miatt. Az volt a baj a fegyver fejlesztést a fegyvernél kerestem és nem ott volt ezért kérdeztem itt persze tárat meg távcsövet meg hasonlókat tudok cserélni arra rájöttem csak olyan gyenge volt a távcsövesem, hogy 3-4 fejlövés kellet egy sima tisztogató, stb. ellen nem beszélve a sárgákról. Most már elég 1-2 és a páncélom is kicsit jobb lett. Nekem ez a játék kicsit komplex mivel amikkel eddig játszottam Crysis, F.E.A.R., BF sokkal egyszerűbbek. Amúgy legtöbbet inkább autós játékokkal játszok csak hiányzott már a lődözés!
DZ-be is csak kíváncsiságból mentem be le is lőnek pár másodperc alatt, mert a fegyvereim szinte semmit sem érnek ott és azt sem tudtam, hogy engem is le tudnak lőni.Lesz még kérdésem, mert talán könnyebb itt mint végigolvasni több ezer hsz-t. Egyedül szeretném végigtolni az alapjátékot ezért a tudatlanságom innen meg senkit sem ismerek igaz talán ha 2-3 user-el már találkoztam más fórumon.
Az első pl. az lenne olvastam több alacsonyabb szintű tárgyból (fegyver, mellény. stb.) magasabb szintűt is lehet készíteni azt hogy kell és mi kell hozzá? Egyelőre kék cuccaim vannak meg vagy 3 piros azok nem tudom honnan estek, de elég komoly a mostani fegyveremnél 10.000-el nagyobb tűzerővel rendelkezik ha jól írom, de csak 25-30-as szinten jutok hozzá.
A másik mi a célszerűbb eladogatni a nem használt dolgokat vagy lerakatba tenni és ha kell alkatrész akkor szétszedni, mivel venni szinte semmi jobb dolgot nem tudok az utóbbira gondoltam? -
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem a játékot talán 15-ös szintű vagyok. Lenne pár kérdésem, mert nagyon keveset olvastam utána és a nagyja amúgy is kínai nekem.
Vannak ilyen fejlesztéseim amit nem tudom, hogy tudnám használni pl. elektronikai, fegyver, stb.
Belopóztam a Dark Zonába gondolom nálatok ez a DZ és kiloptam pár division technológiát azok mire jók és mikor érdemes felhasználni? Azt viszont olvastam, hogy DZ-ben le tudnak lőni más játékosok ilyenkor mit tudnak elvenni tőlem és hogy tudom ezt elkerülni (esetleg ha lerakatba hagyom a cuccokat?)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Otthoni időjárás-állomás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bundle topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest