- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
#35434496 #33619 üzenetére
Ebből elég csak az Auto aimot bekapcsolni és már meg is van a kis bu.i .
De nem.
Valamelyik vérpisti bekapcsol mindent, hogy tutira menjen, mert az se elég neki.
Gusztustalan már, ami ebben a játékban megy és a szerverváltás már nem megoldás, mert lassan ott tartunk, hogy bármelyik szerverre megyünk, ott is csalókba botlunk.
Áhh! -
arnikusz
veterán
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #33619 üzenetére
Hát ez egyszerűen hihetetlen
... csodás ...
ja, és a hullád feletti tapsolás az alap volt
ha ez műkdöni fog a Last Stand - be is , akkor esélytelen lesz az a mód is ... elég lesz csak 1 csaló a 2 csapat között és vége is a menetnek
szerk.
Rainbow Six SiegeAz jó game ?
Nem ilyen CS utánzat ?
Rendőr vs Rosszfiúk ? -
cyberkind
félisten
válasz
#35434496 #33621 üzenetére
Nekem miért lenne szerencsém, azért mert inkább single játékokkal tolom? Egyébként mindent PC-n tolok, ebben a játékban a DZ-t nem is szeret(t)em, csak hát a többiek állandóan odaakarnak menni ha játszok.
Ez ellen meg a Ubi csinálhatna valamit de nem akar, sok esélyt játszottak már el sok játékkal, én ezért is várom, hogy vegye csak meg a Vivendi kilóra ezt a francia szart.
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #33615 üzenetére
Finom
Hosszú idő után tegnap bementem DZ - be , napi feladat, semmi extra, esett 4 zöld , 1 M4, hívom kimentést, elbújok, jön egy srác, az is elbújt, semmi nincs nála, hát mondom, ez engem vár, ... vagy Te, vagy én ... odamentem mögé, elkezdtem lőni, amint az élete lement kb 2% - ig, megfordult, és heccsát, ... 1 mp alatt eldőltem, mint a rohadt nád ... renegátként meghaltál
még 2x mentem rá vissza, mindkét esetben hátulról leptem meg, és ugyanaz lett mindkét eset vége
Már ilyen cheat is van, hogy 1 lövés és kill ?
Mert nem volt ratatata, csak megfordult bumm, és dőltem -
Rossonero89
tag
válasz
#35434496 #33455 üzenetére
Gratulálok!
Annak idején, még pont ti hírdettétek az igét, hogy magyarokra nem lőttök, és ment a hiszti, mikor a Mengeléék rátoklőttek. Szidtátok őket mint a bokrot, erre nagy büszkén posztolgatod, hogy szitáválőttétek a magyarokat! Minden elismerésem!
Természetesen ez egy játék, csak egy kicsit furcsa ezt látni pont tőletek! -
Rixilend
tag
válasz
#35434496 #33471 üzenetére
Amugy sokmindenben egyetertek veletek, ha bemessz dz-be vallalod, hogy le leszel love.
Csakhat en meg mindig varom toletek azokat a minimum 20 - 25 percet fightokat veletek kb. egyforma erossegu csapatokkal.
Mert, hogy lelovunk 4 csirkeszart meg lefutunk dz6-bol dz 1be meg vissza az nem tukrozi, hogy mennyire jo a csapat. -
törölt tag
válasz
#35434496 #33471 üzenetére
Nem biztos hogy jo dolog tobbszor idezni egy kb 70 IQ-s degeneralt primitiv idiotat, akinek a neve raadasul egy naci tomeggyilkos-szadista allat utan lett kolcsonozve. Ne sullyedjetek le az o szintjukre, onnan mar nincs visszaut.
A PvP mint DZ mufaj gyarilag lett beleepitve, "Ki itt belepsz, haggy fel minden remennyel!", nekem mindegy hogy magyar vagy ki lo le, amig egy jo poenos kis harc, belefer, gunyolodos-kopkodos harc-videok meg mar mas kategoria, az mehet 4chan-ra es hasonlo helyekre.
A topik moderacioja olyan amilyen, akinek nem tetszik, ir a modit keresunk topikba es ker segitseget.
Amugy players brancsa bombi-val meg a haverok megerdemelnek egy bant ugy 24 orara legalabb/
-
Rixilend
tag
válasz
#35434496 #33411 üzenetére
xMisi3 órája
Büszke vagyok én is rátok elmondom ki ellen voltatok. 1 srácnak farmoltunk aki életében először DZ-zett, én bementem taktikus karival ami 0 armorral, élettel van csak mobokat farmolni. De megöltetek 1 Random csapatot, akik ilyen 4 es felállásban még sosem volt... -
pzstm
titán
válasz
#35434496 #33411 üzenetére
szép kör
amúgy én sosem értettem ezt a magyart ne lőjjünk le...nyilván ellenszenves leszek sok embernek...de a véleményem az hogy ez egy játék, a DZ-nek a saját hangulatát épp ez adja, és PVP is van itt...miért ne lőnék le másokat is, és lőhetnének le engem is....angolok és amerikaiak is ezt mondják, hogy jaaj az amcsi, ne lődd le? meg spanyolok, olaszok, németek, lengyelek, hollandok??? ne vicceljünk már...
Ezen a videón nem azt kell nézni hogy magyarokat lőttek, hanem hogy mi volt a szituáció és melyik szitut hogy oldották meg
-
válasz
#35434496 #33356 üzenetére
Mi tegnap Demmerékkel egy sokkal trükkösebbe futottunk bele. DZ2-ben vártuk, hogy lejárjon a rogue státusz a sikátorban lévő kis tetőn. A srác egyedül jön fel, elnyomja a létrán! mászva a survivor linkjét mielőtt felért, elkezdtük lőni négyen ahogy kell, esett is szépen az élete, aztán ez egyszer csak megállt mielőtt egy métert is megtudott volna tenni azután elkezdett rohangálni közöttünk (nem volt speedhackje, pusztán csak nem vagy alig sebződött) majd amikor lejárt az ultija akkor nyomott még egyszer és jellemzően sikerült 1 vagy két embert is földre küldenie közölünk mire sikerült lelőnünk. Csak, hogy még még véletlenül se legyen kétségünk afelől, hogy nem tiszta, ezt úgy 1 max 2 percenként eljátszotta több alkalommal is.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #33372 üzenetére
Na igen az taktika volt! Nem tudom mit akarnak az emberek. Fél órákig lőni egymás fedezékét? Elveszne a DPS karakter lényege, sniperezni fedezékből meg gránátot hajigálni turettel bohóckodni ez lenne a taktikus játék?
Csinálják meg, hogy fedezéken kívül nagyobb legyen a bekapott sebzés 50%-al és bammm már nem lenne szaladgálás.
-
-
Lifer092
senior tag
válasz
#35434496 #33225 üzenetére
A szuperhősökről jut eszembe, tegnap egy randommal mentünk kicsit rugót, ő kezdeményezte, akkor mondom tőlem legyünk azok.
Megtaláltunk egy oroszt, elkezdte lőni a társam, őt lefektette az orosz én lelőttem. Megyünk tovább, megint jön az orosz, direkt ott bóklászik, leszedtük. Lejárt a rogue "időtartam", megint előjött és szándékosan ott provokált minket, mire a random kolléga megint szétküldte. Aztán itt már jött egy hármas őrangyal csapat akik utána meg állandóan ott termettek ahol mi voltunk rugók és mindig leszedtek minket, az oroszt nem bántották,de persze az orosz is ott volt velük, de legalább a hullámba belelőtt egy tárat
... Mondom de jó hogy amikor engem talál be egy 98 fős orosz manhunt csapat, miközben a mikrofonjukból behallatszik putyin NATO-s beszéde, mikor szimplán farmolnék, csak akkor nincsenek ilyen superhero-k mint tegnap.
Egyszer lennék rugó, akkor se hagynak kibontakozni...
arnikusz: Szombat délután lehet mennék veled egy Survit.
Tegnap is csináltam, de nagyon gyatra volt a loot. Ma is megyek egyet, majd meglátom mi lesz a helyzet...
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #33050 üzenetére
Én is VX távcsővel megyek most, de AIM nélkül. Tudom, én csinálom szarul
(#33051) bunfi A kiírt sebzés (15k) az a resistek levonása után annyi, nem? Mert a HP-t nem tudják bugoltatni tudtommal, az 200-220k körül van, csak a resisteket bugoltatják meg stackelik rommá. A 15k HS az meg reális érték, és olyan 7%HP-t jelent, ha az overhealt nem nézzük, de azt meg ugye látod ha van rajta. Vagy lehet bugoltatásnál számolni se tudja rendesen a sebzést?
-
-
Revan_HUN
újonc
válasz
#35434496 #32972 üzenetére
Igazából a kezdetekben kellett volna így kijönni a játékkal, nem egy 1 éves fejlődési vonalat, mely szerintem az 1.5 el érte el a csúcsát, teljesen tönkretenni. Most csak tényleg egy Last Stand meg Battleye kellett volna oszt jó napot. D én a Ghost Recon Phantoms után nem lepődöm meg hogy egy jó koncepciót Uborkáék elcsesznek.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #32972 üzenetére
Ez a sok kozmetikai baromság tök jó! Terelésnek! Új emoteok meg skinek természetesen pénzért!
GG
Nerfeljünk hülyére mindent negyedjére mert nem tudjuk hogyan lehetne máshogy "balanceolni"! A klasszikus DPS buildeket rontsuk el, helyette a skill power legyen a nyerő historiannal!Újra smart coverben csücsülni izgalmas lesz!
Hozzunk be PvP tartalmat ahol nem véd semmi anticheat a büdös csalóktól! De ne javítsunk glitcheken mert fogalmunk sincs hol a hiba!
Lövésük sincs mit csinálnak! Mondjuk ilyen emberekkel a kirakatban....:
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #32887 üzenetére
Nem is értem ezt az egészet ... hogyan van ez ?
Meg kell venni a jogokat , hogy lehessen azt a programot használni, és ilyen sokba kerül , hogy nem teszik bele a játékba a cheat védelmet ???
Vagy ők írják a cheat - eket ?
Érdekeltek benne ? mert most már nem tudok mire gondolni ...
ja, és mi a Last Stand végén a "jutalom" , ha megnyeritek a meccset ?
Csak mert még egyet se sikerült végigtolni, mert mindig Mike meg Delta lett a vége -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #32890 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Még mindig az a fő probléma, hogy az ilyen nyomorult csalókkal nem csinálnak semmit, hiába van report gomb az értéke egy nagy 0, ezért is töröltem tegnap a PTS-t, marad a normál játék 1.6-ig.
Az biztos az első nap szabi és Seekr vadászat lesz, addig meg max. 100 millió sima credit összegyűjtése a láda vásárlásra.
Apropó arról volt szó, hogy a ládák ára változni fog, remélem nem.
Meg a túlélő lerakatokat elrakom, tegnap két körből lett 10 db és érezhetően kevesebben vannak a Survivalban és keveseknek is sikerül végigmenni rajta.
-
Elims
veterán
válasz
#35434496 #32884 üzenetére
:-)
Többször elolvastam a hsz-od és akárhogy töprengek rajta nem jövök rá,hogy mit értesz ez alatt:
"Legalább a 3db zöld lenne azonos szett."
Írd meg légyszives. :-)
Egymás alá kellene rakni a 3 zöldet?Vagy csak a fegyverek kiegészítőjénél mondod a 3 zöldet?
Magas ez még nekem,bocs. :-((Ő csak a védelemre/tűzerőre/életerőre gyúrt mindig.Nem hiszem,hogy tudja azokat amiket ti is kisujjból írtok minden hsz-ban..
De szerintem ez teljesen rendben van,aki nincs ilyen kemény játékosok között,mert csak magányosan játszik esetleg néha-néha hozzá hasonlóval nyomja persze,hogy nem vágja annyira a témát. :-)Kérem írjatok!Akármilyen ötlet nagy segítség. :-)
-
venomka1
aktív tag
válasz
#35434496 #32821 üzenetére
Ismeros. De akkor szervert valtunk. Pl egyik nap talalkoztunk egy csapattal, es kb 5x haltunk meg, elotte megoltunk mindenkit. Az egyik jatekos gyanus volt,mert futas kozben hatrafordult es azonnal 2 onket kitorolt, jelentettuk, es 2 nap mulva valaki irta hogy bannoltak, tehat igazunk volt.
-
american man
csendes tag
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #32371 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Elég lenne egy szett, amit kalibrálással, módosítókkal és fegyverosztályokkal az adott csapatban betöltött szerepedhez, vagy Zónához igazítanál és okés.
Így azonban használhatatlanok továbbra sem kerülnek kivezetésre és továbbra is dobálja őket csökkentve a jó szett begyűjtési esélyét.
A szerencsések az első 2 napban begyűjtik a SEEKR-t és azzal tarolnak, más mód nem lesz.
Egy még nem tiszta nálam kérem homályosítsatok fel:
Valkyria két új nővérét hogyan fogja átalakítani?
Ha van pl. 2db Valkyriád azt biztos 1Eir és 1 Hildr lesz, vagy legyen több belőle, de lehet, hogy a tegnapiak után rögtön nerfelik őket.
Köszönöm.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #32225 üzenetére
Ma ilyen oroszokkal futottunk össze, meg se tudtam karcolni őket elnyomott taktikai link mellett és pihentem is rögtön.
Lehet nem voltunk összeszokott csapat és volt egy random is, de egyértelműen kijött az aimbot távcső az M4-re és rpm hack, ez van annyi, hogy egy színt lett.Mondtam is a Játékostársaknak 1.6 és Last Stand próba 1 hónapig és jön a tavasz új irányba.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #32107 üzenetére
Neked gyorshívón van?
(#32106) vegitossj7
Dehogynem olvastuk, és elemeztük is, amennyire tőlünk telik, na nem itt, hanem TS-en.
Nagyon jó infók, kellenek is, mert nem mindenki ássa bele magát ennyire, hogy mindenfelé elolvassa a dolgokat, jó ha van aki zanzásítva megosztja... -
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #32038 üzenetére
A jó öreg cheat engine... Én is használtam
Single player játékban.. Pl Dragon Age: Inq-ben saját cuccokat tudtál "gyártani".. De hogy ezt egy multi orientált játékban mint a Division hagyják, inkább nem kommentálom.. Megtették ezt a Divisionos fiúk. A Division hivatalos oldalán annyit kommenteltek most a Cheat téma kapcsán, hogy azért szükszavuak a témában, hogy akik a csaló programokat irják, ne tudják milyen megoldások vannak eddig a játékban, és milyeneken dolgoznak jelenleg.
Szerintem innen kapták ezt a szöveget: [link]
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #31849 üzenetére
Vagy mondjuk ráteszik hogy spéci talentekkel nem megy, és az uncomplicated máris kiesik.
Tudom akkor az emberek használnak mást, de azért a famas m4 verzio most a menő mert az a legerösebb.
(#31853) akoska07: felesleges, patch notesba ugyis benne lesz szerintem.
(#31856) players111: a battleye vagy vmi anti cheat mindenképpen kéne, de a 70%-os páncél bughoz nem kell semmi csalás. A játék hibáját használják ki, a játékot kéne patchelni és nem lenne gond. Lehet csak nem tudják a fejlesztök hogy van ilyen bug, vagy tudják csak úgy vannak vele ugy se tudnak róla sokan. Warrengate is akkor lett javítva mikor kijött pár YT video és "mainstream" lett.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #31856 üzenetére
Ez még mindig téves,mivel a szívósság értékedet nem a szerver tárolja. A szívósság stackelődése meg épp olyan mintha beragadna a striker bónusza,azzal a battleeye semmit nem tud kezdeni... Az a wh/aimbot és hasonlók ellen jó.
(#31862) vzarmo: Mindig lesz majd egy szett meg egy fegyver ami miatt a játékosok sírnak hogy OP.
-
ori_za
tag
válasz
#35434496 #31856 üzenetére
Igen, az nagyon kellene már, de nagy a csend. Nekem a DZ-ben playerek közelében meghülyül az irányítás néha. Nem megy el a skill dupla gombra, csak kitartja maga elé a fényképezőgépet, vagy késik a földre lerakott first aid, vagy célzásban marad a fegyver, pedig nem is nyomok semmit, aztán ilyenkor csak totyorog az emberem, persze hogy lelőnek
Egy ilyet találtam amúgy, de ez csak 10 mp-ig tart a Battle budy (Harci cimbora) talenttel: -
válasz
#35434496 #31849 üzenetére
Mondjuk a 2. fegyvernél csak a 3. talentet adja meg? Vagy csak smgkre vonatkozik? Esetleg csak dupla sörétessel működik?
bombibmw: Amíg nem kezelik külön a pvp-t és a pve-t (gear, stat, skill...) addig az egyik tábor folyamatosan szívni fog a másik miatt. Mindig ez van, ha ezt nem lépik meg. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest