- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44109 üzenetére
Lementem, mondom napi 4 kört megcsinálok.
2 kör után abbahagytam, egyszerűen nem bírja már a gyomromMinden eddigi achit a lehetőségekhez mérten normál körülmények között csináltam meg (értem ez alatt, hogy T5, játék alatt):
Kivéve a pisztoly 2000 killt és a S&D küldetéseket.
Szívesen bemegyek letolni pár kört sniperrel, vagy Lincoln alagutat (már csak a Rioters híja van), de nem butítom le, mert ebben így már semmi élvezet sincs.
Inkább megyek LS lelövetni magam, vagy DZExo ládából is van már 68 db, most nem nagyon van miért farmolni, majd ha jön a következő GE.
Minden nap nézem, de még mindig nincs időpont. -
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #44070 üzenetére
Célpontinfót úgy tudok szerezni, hogy odaballagok a térképhez és nyomok egy F-t. Ekkor lesz három célpontom az adott kerületben, amikkel ha végzek, kapok célpontinfókat, amit felhasználhatok a napi / heti HVT-re. Valahogy elkerülte a figyelmemet ez a hupikék szín. Ezt hol kell látnom?
Tudom, hogy kezdek fárasztó lenni, de valahogy be kell gyűjtenem az infót, hogy boldogulni tudjak. Vagy hogy nekem is legyen egy Urban MDR-em, ugye.
És hol máshol tudnám ezt a leghatékonyabban, mint itt?
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #44049 üzenetére
> Gyűjtsd az exotic ládákat
Nekem már van pár exotic cuccom, de ezeket főleg valamelyik boss dobta.Van egy térdvédőm két példányban. Az egyiket boss dobta, a másikat meg ládában volt valami zöld motyóval. De ez kívülről nem látszott rajta. Honnan lehet tudni egy ládáról, hogy exo is van benne?
Miért érdemes az 1.8-ig várni?
-
bozont
veterán
válasz
arnikusz #44049 üzenetére
Használni még egyiket sem használom, de eltettem pár zöld cuccot a ládába, majd megnézem miből tudok gazdálkodni jelenleg.
Még rajzom sincs, csak most kezdem gyűjtögetni a phoenix creditet (egyelőre csak HVT küldik, közben gyűjtöm a dosszié elemeket). Amúgy hol érdemes farmolni? Underground, mission?De így állok most:
-
용 Bob
senior tag
válasz
arnikusz #43979 üzenetére
Volt közben egy jó dz kör, amiben leesett shortbow champion és a megállító. Pakhan is meg lett ma (megvettem phoenix kreditért).
Se AR-em se M4-em nincs még sajnos. M4 volt csak alacsonyabb rankban. Aranyból van most g36c, AK-74, SCARL-L, TAKTIKAI ACR amik említésre méltóak.A ninja-ra fenem a fogamat. Azt milyen mission-on vagy helyen lehet beszerezni?
A tűzerő nem rossz most már, csak a szívósság bánta egy kicsit..Arra már rájöttem, hogy külön DZ-re és sima boss PVE-re kell egy-egy kiosztást csinálnom. Ezekre milyen build az ajánlott, mert teljesen tufa vagyok hozzá? Kb. 2 hónapja gyűröm a játékot, azóta teljesen berántott
Mai farmolás után:
KÖszi.
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #43959 üzenetére
Ennél a buildnél sokkal jobban megéri a barret mert a vigorous overhealjének nem veszi hasznát, de a barret +10% skill powert ad addig amíg nincs cooldownon semmi, ami kb mindig aktív, csak arra kell figyelni, hogy előbb a seekert dobja, utána a stickyt mielőtt elindulna a seekerek cooldownja, ami viszont csak akkor indul el, ha felrobbant az összes, szóval bőven van idő úgy használni mindkét skillt, hogy kapják a +10% skill powert.
Amúgy ez az egyik legjobb build PVE-re ha megtanulja használni az ember.
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #43902 üzenetére
Jah, de mivel 31-én lezárják a PTS-t én tartom, hogy nov. 7-én vagy 14-én jön. Gondolom azért nem dobálóznak dátumokkal, mert a konzolokon engedélyeztetni kell a patcheket és már szívtak emiatt, hogy bejelentettek egy dátumot aztán mégis el kellett tolni egy héttel mert sony nem hagyta jóvá.
Az elkeserítő inkább az, hogy hagynak mindent úgy ahogy most van PTS-en és majd "They keep an eye on them."
Szóval lélekben mindenki készüljön fel: a Predator az új meta, mindenki azzal fog menni, (esetleg Nomaddal még trollkodnak majd páran). Sentry + shield + pisztoly buildek kuka (igazából minden shield build ami nem D3-FNC-vel használja a skillt). Szerencsére classified tactican később jön, azt talán még módosítják.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43885 üzenetére
Nem rémisztesz el, amúgy sem volt cél mindet megcsinálni, csak ami kivitelezhető.
Ez már messze túl van a józan ész határain (persze másnak ez már régen az őrület)
Ezek egyszerűen nem lesznek meg, mint ahogy az első event alattiból is csak 12 lett meg. Ott bebugolt, mert pl a 7 NPC kill 15 sec alatt többször is megvolt, de nem adta be. Videóról visszanézve volt az 8-10 is, de semmi...
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #43876 üzenetére
Én azt olyan módszerrel csinálgatom, ahogy redditen javasolták: először körbemegyek gyorsutazással minden safe houseba és elindítom a target intel missionöket, utána szépen körbe megyek a városon és megcsinálom mindet, útközben lezúzom a world bossokat is, a végén meg megint gyorsutazással begyűjtöm a rewardokat. Tény, hogy nem olyan gyors mint egy terület farmolása, de legalább nem is annyira unalmas
amúgy én nov. 14 vagy 21-re tippelem az 1.8-at
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43876 üzenetére
Szerintem kevés olyan őrült van még mint mi, főleg az ilyen kihívások, mint az 500 fázis, azzal együtt, hogy pl nekem mind a 4 karakter lvl40, szóval szinte 10000% hogy már régóta megvolt ennyi, de újra kellene farmolni.
Megérni nem éri meg. Nekem is csak 100 körül van.Viszont ha valaki mégis, a PvP achikból a manhunt túlélést és a kimentést katakterenként számolja, a többi elvileg account szintű.
-
-
törölt tag
válasz
arnikusz #43767 üzenetére
ha nincsenek csalók.
hahahaha
bár engem személy szerint a lag jobban zavar. tegnapi eset elég vicces volt. megjelent a képernyő közepén egy "disconnect" felirat és egy visszaszámláló. amint lejárt jött a jó öreg 1279.
vagy inkább fogjam be, mert most szólt a gép mielőtt ok nélkül kivágott?
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43740 üzenetére
Azt a végére hagyom, mert az kb olyan mint az 500 fázis UG.
Kíííííííííín.
Főleg úgy, hogy már mindegyik karakter maxos az UG-ban, de nincs kedvem előlről kezdeni...
Lesz egy pár achi ami nem lesz befejezve szerintem.
FW X45 van egy jó pár,
Nagyon édesget az AC Origins is jövő hét végével, de eddig még mindig visszajöttem Divisönhöz -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #43723 üzenetére
Nagyon nem örülök.
Striker: kicsit erősítették a healt, de cserébe kétszer olyan gyorsan fogynak a stackek. Ehhez csak gratulálni tudok. Mondjuk legalább lesz egy szabad helyem a loadout menüben.
Shield: D3-FNC nélkül használhatatlan lesz. (És ez? Ez komoly? "pvp damage to shield: modifer changed from 1.2 to 4.6". Gyakorlatilag ha csúnyán néznek a pajzsra akkor már törik is. Egy shield használó nagyon csúnyán lealázhatta az egyik döntéshozót, hogy így kinyírnak egy skillt.) Pedig mostanában legszívesebben a sentry+shield+pisztoly setuppal szeretek menni. Semmi gond még egy hely szabadul fel 1.8-ban.
Tactican: na itt legalább visszarakták, hogy a turret is növelje a stackeket, viszont a hatos bónusz még mindig sz*r. Tippre szerintem jobb lesz az 5+inventive vagy a 4+inventive+barret kombó.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43715 üzenetére
Sokkal egyszerűbben meg lehetne csinálni, ha lenne PvP vs PvE DZ.
Mivel a csalókkal nem tudnak leszámolni, nincs már értelme arról beszélni, hogy a DZ a PvP része a játéknak, mert ez így nem PvP, hanem szívatás.
Az mondjuk igaz, hogy ez alapvetően PC probléma, és a konzolok miatt ez nem ilyen egyszerű, de akkor is... -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43660 üzenetére
Én randomokkal szoktam még csinálni a heti exo ládákért a küldetéseket, ott látom, hogy használják, de sokan LMG-vel, elég szépen darálnak vele, gondolom a 220-as tárból jut felstackelni az adottságot, meg viszonylag sűrűn aktiválódik a 6.(?) tulajdonság, amikor megjelenik a fejük felett a kis jel (látszik mennyire kedvelem a strikert, meg se néztem a szet adottságokat)
Exo-ból is van már 52 láda, és van olyan karakter amelyiken egyik küldetés sincs még meg a hetiből.
A Clear Sky a 2. Global event óta eléggé esélyes lett még randomokkal is, ketten ha már tudják mit kell csinálni, a másik kettő meg darál, akkor viszonylag simán meg lehet csinálni. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43635 üzenetére
Nekem eddig 52 van, akkor abbahagyhatom?
Egyébként ez volt 1.7 előtt is, ment a gyűjtés, első nap kiesett 2 vagy 3 ninja, aztán az összes többiből egy sem.
Itt is igaz a random, de azért 100-ból csak kiesik több, bár erre sincs garancia, csak minden ládában benne van az esély.(#43631) Snip3r_HUN
Ugyanennyi normál kreditem van, csak van még előtte egy egyes
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43627 üzenetére
A 4. karakteren hiányzik még 4 szint, valahogy nem mozgatja a fantáziám ezzel a sok gyökérrel "játszani".
Nem létezik, hogy ezeket nem védi valaki belülről, mert amennyiszer jelentve voltak, már rég a föld színéről is bannolni kellett volna őket...Hogy is lesz ez a "rugó kapcsoló"?
Ha valaki rugó, akkor lelőhet engem, függetlenül attól, hogy én nem akarok PvPzni? A múltkor kiveséztük, de nem maradt meg, hogy mi is lesz a lényege.. -
lucfenieux
csendes tag
válasz
arnikusz #43575 üzenetére
Egyik nap 1 óra DZ alatt 4 CF esett, következő nap 15 perc és rugóvadászat mellett is 2db, zömében Reclaimer, Striker és Sentry, de a DZben potyogtak az exo-k is amik eddig nem nagyon, Barett, MDR. Ráadásul tegnap kihullott a LS tok, amit az előző GE óta hajtottam hiába.
-
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43524 üzenetére
Nem, az a 4 karakteren közös.
Viszonylag egyszerűen tudod ellenőrizni, ha két karakternél ugyanazon az értéken vannak a dolgok, akkor az közös achi.
Pl ami nem közös, az UG küldetések, HVT küldetések, gránátos killek, illetve fogyóeszközös killek.
De pl a többi kill az közös (fegyverek, frakciók). -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43442 üzenetére
Az nem, de tegnap meglett az első is 28/28, kigyűlt a 3 milla DZ kredit úgy, hogy most is van 6-7 milla
Az utolsó karakter is 94-es már, azt még feltolom 99-ig, aztán lehet csak 1.8-ban megyek megint DZ-be, tegnap diskettáék kiverték nálam a biztosítékot...Az event alatt viszont lett 2300 shoti killem
-
PETEE78
senior tag
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #43353 üzenetére
Hat en 17/20 at csinaltam a solyom nem le tt meg sem igy sem ugy szombattol ladagyujktest sem tudtam amr rendesen csinalni, cseesze meg folyamat valami volt ha nem en akkor mas fekudt, 2-3 szor eses nelkul meglett es nem adta be, szoval akkor mar mar foladtam de sehogy sem hetfon mar csak 3 szor futottam neki, de azt annyi.
ennyit errol ha Bug van akkor emg minek kinoztassa jobb lett volna legendasak es betoreseket kinozni hibatlan kivitele4zesre azoknak most jobb eselyuk volt, voleg a kozeli instant kill az ellopott jel eseteben
de arra mar nem volt turelmem nekifogniszoval vegyes minden nallam foleg reclaimereket dobott de a masikokbol is szettre valo kigyult. hetfon 8 ladabol mar 2 classif esett csak, azaz elfaradt a randomgeneratoruk
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43355 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a 3. GE-hez elég sok egzotikus ellenállásra lesz szükség...
Ezt mondjuk nem teljesen értem:
Ally to ally explosion damage is increased
Eddig baráti tűz nem volt, max az effectet nyelte be az ember pl egy stickynél. Nem így volt?
A hármas bónusz nem lesz rossz, gyakorlatilag láncreakcóban robbannak fel az ellenek néhány 2 killel, mondjuk ezzel együtt mi lehet a "too much damage" az megint kérdés
De most meg mi fogunk úgy kinézni mint egy karácsonyfaVégső+Reclaimer jól fog jönni az biztos...
-
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43324 üzenetére
Gyakorlatilag mivel kettőt lehet rajtuk rollolni, ezért lehet próbálkozni, csak credit kell hozzá elég.
Én tegnap az egyik DPS karakterre összeraktam az alábbiakat, hogy megcsináljuk a hibátlan ellopot jelet, de sajnos nem jött össze a csapat:
Staminás reclaimer (~230k körüli képzettséggel + Stamina, hogy ne azonnal feküdjön egy gránáttól)
Ninja + 3 CF Végső + Virgonc + Defence
Ninja + 3 Defence + Virgonc + Ragadozó
Plusz ami amúgy is rajta volt Ragadozó DPS (PvE) + Dead Eye CF + 50-50% elite-páncélsebzéses build.Nem tudom mi lenne még jó az ellopott jelhez, hogy minden pályaszakaszra legyen megfelelő
-
dvd24
senior tag
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
arnikusz #43226 üzenetére
Egy részét már igen, de pont olyan itemek estek amiket bőven tudok még variálni. Egyedül a páncél kevés 2 itemen, de az nem akkora probléma. Alapvetően PVP-re próbáltam összeállítani a szettet akár csak az előzőt, de érzésre számomra fényévekkel elmarad a régitől. A harc végeztével megszűnő bónuszok meg kimondottan idegesítők, hiába jössz ki jól egy PVP harcból ha a környezettben lévő mobok nem tartanak harcban a következő saroknál érkező ügynökkel már újra 0-ról kell felépítened a bónuszokat. Lövöldöztem benne Dz-ben, de eléggé vegyes kép lett a vége. Öltem is haltam is, de semmivel nem bírtam tovább hiába volt 4k feletti életerő.
Alapvetően soha nem tennék ennyi életerőt egy szettre mert nincs értelme, de a 6-os bónuszban bízva kipróbáltam. Egyenlőre viszont számomra inkább hátrányt jelent a magas életerő mint sem előnyt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43226 üzenetére
Rakjad össze az új szetteket is, mivel most van jó esély a hibátlan ellopot jelet is megcsinálni különösebb kínlódás nélkül.
Ezzel a reclaimerrel egy pajzs mögött én végig fogom kempelni az egész meccset, de durván fogja nektek tolni vissza a healt. A box életereje se piskóta. Most +8% CHC van neki berakva, de +20% sebesség is lehet.
A skill haste csak 36%, de ehhez a boxhoz, felesleges a sokkal gyorsabb. Lehet a módosítókból is Elektro+képzettséget rakok be inkább.
Egy jó tank meg ledarálja közelről a mobokat.
Nem kell hősin, kihíváson a turrettől is olvadnak a mobok. -
Kopasz112
csendes újonc
válasz
arnikusz #43222 üzenetére
Tegnapra nekem már meglett ennek a szettnek a 6 iteme így ki tudtam próbálni 6-os bónusszal, de finoman szólva sem voltam tőle lenyűgözve. Szerintem rosszabb lett mint a sima volt, pedig sokat vártam tőle. Próba képen 7000 feletti tűzfegyver és 4-4000 feletti életerő illetve elektronika értékeket lőttem be magamnak, de ebben a formában szinte semmit nem ér a cucc.
Sebzése még bónusszal sem volt az igazi, a gyógyítása harc közben szinte észrevehetetten (40-60 % buff mellett is) és a módosított 4-es szett bónusz miatt ez a buff azonnal meg is szűnik ha nem vagy harcban. Ma este ki akarom próbálni 6K életerő feletti értékkel is, hátha ott már érezhető lesz a 6-os bónusz ereje, de kétségeim vannak vele kapcsolatban. 6K életerővel annyira kevés lesz a sebzés, hogy kb. kaviccsal is dobálhatnám az ellent.
Mindenképpen kíváncsi lennék a véleményedre és azokéra is akik már használják. Remélem, hogy csak nálam van rosszul beállítva a cucc. Imádtam eddig ezt a szettet, és rengeteget használtam, de jelenlegi formájában számomra nem okés.....
-
SütiGTi
senior tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest