- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
szallasi007 tőle kérdezd meg. Azok alapján amit írt ő közvetlen az Ubitól kapta. Ezért 3 embert meg kéne tudnia hívni.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
nyamsas
aktív tag
Hali!
Lehet hülyeséget irok, de sztem, volt egy alap sebzés nerf, MP7 esetében, ami ugye a legelső heti pts patch notes-ban olvasható(aszem 31% nerf), ezt túl soknak találták, gondolom tesztelték, és pár százalékot vissza adtak..
31%-ból visszavettek, és igy lett kb 27% a MP7 alap sebzés nerf....de lehet tévedek, emberi dolog.
Peace!
-
törölt tag
Ha így marad akkor AUG,MP5 befutó.
MP7: Base damage decreased by 27.6%
MP5: Base damage decreased by 11.1%
Vector: Base damage decreased by 13.8%
SMG9: Base damage decreased by 9.2%
AUG: Base damage decreased by 10.3%
PP19: Base damage decreased by 13.8%Megteszem Fároszt a hetest 11:1-hez.
-
Snip3r_HUN
addikt
Holnap még meló,pénteken délelött még mehet egy kis division,de amint megjött a futár a Bf1-gyel már dobom is fel a gépre,4 napot itthon vagyok szóval lesz időm kipróbálni. Na meg október 26-tól november 6-ig kiveszem a fennmaradó szabimat (a többi kell a téli leállásra
),ha addig nem jön ki az 1.4 szerintem letörlöm a játékot. Egyszerre max egyet szoktam tolni és már a bétában is eléggé bejött az első világháború...
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
Nem lesz szignifikánsan kevesebb szerintem.
Anticheat:
Amit én ezekkel megcsinálnék, az az, hogy ha detektálja őket a szerver hogy kis hamis, akkor nem bannolnám őket, hanem direkt külön szerverre rakná őket (meg akik egy csoportban vannak ilyen "jelölt" egyénekkel, és azokra a szerverekre csak és kizárólag ilyen szerver által, vagy az anticheat által megjelölt emberkék kerülnének, aztán kövérre híznám magamat a sok röhögéstől, nézve a sok YT videót amit ezek egymással művelnének
Előbb utóbb megunnák ezt. Ha kibannolod, akkor kezdi elölről, menjenek csak szivatópályára.
Az ilyenekkel szemben minden küldetésre beraknék egy überbrutál lvl 1500 shotist, aki minden egyes alkalommal lelőné őket.
Ötletem még lenne, de abban biztos vagyok, hogy az ilyeneknek, akik ebben lelik kedvüket, hogy a másikat szívatják, azoknak elvenné a kedvét, egy picit a másik végén lennének a dolognakValamikor régen volt az, egy játékban (lehet csak urban legend), hogy a crackelt verzió nem abban jelent meg, hogy nem tudtál játszani, hanem ha érzékelte a játék a cracket, akkor lehetetlenre/rohadt nehézre nehezített 1-1 részt a játékból, azaz az élvezetet vette el.
-
arnikusz
veterán
A jelenlegi állapotokat nézve a Survival lehetne olyan mint az Underground azzal szimpatizálnék.
Holnapi SOTG-ra kíváncsi leszek.Azonban nehogy azt gondolják, hogy megcsináljuk az 1.4-et és potyog az áldás befogtuk a játékosok száját, majd jön egy hónap múlva a Survival DZ-alapon és a csalókkal nem foglalkozunk.
-
arnikusz
veterán
Ha a bőség elönt 1.4 után az lesz a baj, hogy nem fogunk tudni majd választani, arról nem is beszélek mi lesz, ha mind a 4 karaktert is foglalkoztatja az emberfia.
Szombaton 2 órát szórakoztam a szettekkel, de végül hagytam.Jönnek a hosszú sötét téli esték nálam ez a játék marad tavaszig, tegnap este még a kutyusom is leskelődött vacsi után mit csinál a gazdi.
-
arnikusz
veterán
Amit norti írt, hogy a konzolokra valami engedélyt kell szerezni, ha jól emlékszem és az még nincs meg.
Mondjuk a mai világban ez nem magyarázat.Köszi a tegnapi jó társaságot, utána még randomokkal megcsináltam a napi kihívást és egy jópofa orosz csapattal egy Lexi heroicot.
-
arnikusz
veterán
Nehéz meló ez a topik gazdaság.-RESPECT-
Este jöjjön DZ-be egy kis jó felüdüléséért.
Témába vágó:
Elméletileg jelen állás szerint holnap nincs State of the game, de ez nem került megerősítésre.
Megy a találgatás, hogy akkor holnap 1.4.
Voltak olyanok is aki november közepére datálják 1.4-et
Viszont a népharag biztos előtörne, ha Black Friday-ig húznák. -
arnikusz
veterán
Csak csendben jegyzem meg és még akár elő is fordulhat, hogy 13.-án csütörtökön elindul az 1.4.
Az első hírekben, amelyek megerősítésre ugyan nem kerültek október 13-át prognosztizálták 1.4 bevezetésére. Legyen így.
Az biztos nem fogok fejvesztve rohanni a vendorba Liberatort, Scar H-t venni, max. ha 33 mód tervrajz, vagy 229-es fegyver tervrajz is lesz- amivel különösen lógnak a véleményem szerint.
-
arnikusz
veterán
Értem.
Nem okoskodás csak PTS tapasztalat, ott rövid idő alatt a 2. és a 3. héten esett Alpha mind jobb volt mint ami most nálam van. Ha tartják a jelenlegi loot esőt akkor hamar meglesz egy jó Alpha szett és nem érdemes most kalibrálni+ én a 6db-ra darabonként elvertem 1 milliót és még most sem tökéletes mint látod. Tegnapi egyik játékostárs mondta van 32 millió creditje.
, nálam max. 2 millió most.
Én a hátralévő időben csak credit és 2000 PxC gyűjtésre fogok koncentrálni.
Bár eshet még olyan Alpha cucc sima területen ami most über, de az 1.4 után esők simán ütik, ha így marad.
Ahogy írtam, nemcsak Hammisnál, de több PTS-videóban is láttam a 4Alpha/2Nomád kombót, de ne feledkezzünk meg a Végsőről sem amit hétvégétől tank bildként mutogatnak.
-
arnikusz
veterán
Van mikrofon, ha olyan állapotban vagyok még beszélek is a nagy koncentráció mellett.
Bár tegnap mondtam a két kedves játékostársnak, hogy nézzék el, mert elkaptam valamit és szinte torokgyíkom van.
Öcsém meg is jegyezte, hogy milyen bunkó vagyok, hogy bekapcsolva hagytam a mikit és csak a döglődésemet hallhatták a játékostársak.A számot benéztem, de most már a hátralévő időben tényleg nincs jelentősége.
Az újoncok esetén pedig tudom könnyebb kérdezni, de tessenek visszaolvasni.+ összefoglaló.
Razor kolléga, ha kell "Alpha szerencsehozó"-ami nem garantált átkapcsolok az Alpha karakterre és bemegyek este DZ-be tegnap úgy is segítséggel elértem a 27 és 3/4-et így biztos meglesz 14.-én estére a 4. karakter.
-
nyamsas
aktív tag
-
Mi köze ehhez annak, hogy járok PVP-zni vagy sem már ne haragudj? Attól, hogy van egy rakás idióta aki nem elég, hogy csal vagy mellé még alázza is a többi játékost vagy csak szimplán alázza őket mert jobb nála az elfogadhatóvá teszi azt, hogy ha én is hasonlóan viselkedem?
Attól leszek különb, hogy nem alacsonyodom le a szintjükre. Na ezt kellene megérteni és nem azzal takarózni, de hát Pistike is csinálja sőt még jobban. -
Magyarázd már el légy szíves, hogy pontosan mi nevetni van a szituáción? Illetve ha a szituáción nevetsz akkor hogyan is nem a lelőtt játékosokon nevetsz?
Ez a viselkedés akkor is elítélendő a szememben ha csak egy rövid videóról akár 1 órásról és akár az első alkalomról akár az ezredikről van szó. Elmagyarázom másképp egy példával: mész az utcán én jövök veled szemben, elgáncsollak és elterülsz mint a gyalogbéka és magaddal rántasz 2 embert miközben kalimpálsz esés közben. Ezután elkezdek úgy röhögni mint gplayers a videóban majd amikor mérgesen kérdőre vontok akkor azt mondom, hogy igazából nem rajtatok nevetek hanem a szituáción. Mit fogtok ti gondolni és mit fognak a környéken lévők gondolni amikor ezt látják/hallják?
Nagyjából bruttó 17 mp alatt (rohangálás/bujkálás nélkül ~10) ledaráltak 5 játékost, ami az eddigi teljesítményüket figyelembe véve nem számít különösebben különlegesnek hiszen hardcore pvp-sek OP felszereléssel.
-
Ja, a kezdő részeken is vannak. Kis karival (l21) mentem DZ1 középső bejárathoz. Amint közeledtem már láttam, hogy van 3 manhuntos és jó eséllyel a bejáratot campelik. Amint kiléptem repült a sticky és feküdtem (a csóka l24 volt de a DZ rangja már 72 volt ami sokat elárul). Mondom jó ilyet én is tudok játszani és beraktam én is (24k volt damage amivel úgy saccoltam ha túl is éli sok HP-ja nem maradhat). Beosontam a baloldali bejárattól de a végén lehet észrevettek mert az egyik elkezdett felém rohanni, alávágtam, robbantottam és talán jó ha 10%-át kaptam le az életének, a fegyverem meg szinte meg se karcolta, de mielőtt leszedte volna az utolsó szegmenst volna a haverja lőtt ki vagy 40 méterről a kocsin keresztül...
-
arnikusz
veterán
Igaz így milyen sok még az a 2 hét.
Én már nem is fájdítom a szívem a PTS-ért.
Viszont ha nem megyek DZ-be szintemelés miatt akkor creditgyűjtés.
Esetleg hétvégén segítek két játékostársnak egy alt karaktert felhúzni.
De észre se vesszük és itt az 1.4.Viszont általatok megláthatjuk, milyenek lesznek a 3 és 2 slotos szettek.
-
Madoc
veterán
Én csak azt nem értem hogy a konzolos véleményekre miért nem kiváncsiak. Alakítgatnak egy multiplatform játékot amiből ha jol tudom pc-re adtak el a legkevesebbet nem is kevéssel. A csalókat kivéve persze kb ugyanazon a véleményen is lennénk mint ti csak mégis az elv ugye.. Hogy a töbség le van szarva.
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
Van eladó mellényem+ hátizsákom.
Komolyra fordítva a szót miután az elmúlt héten kiderült, hogy az Alpha még jobb is lehet, nem esett egy 268-as sem nálam, sem a játékostársaknál, lehet valamit mókoltak.Nálatok is ez a tapasztalat?
SP-d van ott kettő esett anno a múlt hónapban és ez nem jelenthet semmit, de volt rajtam nyitáskor 2db Alpha és 255-ben voltam ugyanolyan kategóriás fegyverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest