-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
RECSKA #27833 üzenetére
Nekem sosemvolt túlélős feeling a játék. Jól eltalált pve shooter egész normális történettel. A korrekt single player játékok komoly hiánycikknek számítanak manapság. A seasonpass végülis akciósan olcsó volt de nem számítottam rá, hogy a második kieg survival lesz. Az ug az első 10 szintig még elmegy utána repetitív. A tanulság az, hogy ne vegyek season passt hanem várjak amíg kiderül mi a dlc. (De addigra meg már elfeledem a játék nevét is
-
ceripapa
aktív tag
válasz
RECSKA #27714 üzenetére
Én ugy tudtam
a skill-nél nem számít
1-2% difi :]
Viszont lenne kérdésem :] , mostanába egyedül tolom mindig
semelyik ismerősöm sincs fenn
, nem akar valaki felvenni :] aztán csapathatnánk együtt XD bár én még most lootolom a 204-229 geareket
Mlég egy kérdés , ez mit jelent ?
"Hip fire now has stronger recoil than aiming down sights. The strength of this effect varies between weapon types. From most impacted to least impacted: Marksman Rifles, LMGs, Assault Rifles, SMGs, Shotguns, Pistols." Ez a visszarántás lenne ? -
válasz
RECSKA #27711 üzenetére
De tenyleg, akinek fullhoz kozeli gearje volt, az abalt.
Akinek meg nem, annak tokmindegy, mert 1.5 alatt sem lesz az, 1.6 alatt sem.Nem feltétlenül van mindenkinek annyi ideje játszani,ez is lehet egy ok ami miatt nem full közeli egyes játékosoknak a gear-je (bármennyire szeretné).
Sajnos ez egy ilyen jatek, nekunk, 1000 ora felettieknek persze hogy tobb tapasztalatunk van gearosszerakasban, mint egy 100-200 oras jatekosnak.
Ez pontosan így van.
--------------------------------
#27712 Snip3r_HUN :
Átsiklottam felette,eddig csak a peccs nótot olvastam uplay-en. -
válasz
RECSKA #27708 üzenetére
Taktikus karival vegigszaladtam barmelyik kuldin ( kiveve incursion ).
Nem mindenki olyan menő,mint te.
Van akinek kell segítség.Én próbáltam PTS-t.
Megnézzem milyen 256-os cuccok esnek milyen gear-ek lesznek,illetve milyen fegyók.
Volt egy elég szép kis gyűjteményem már az elején (vhol fentebb írtam is),köztük egy MG5. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #27697 üzenetére
Szerintem az alpha karin hagyom a cuccokat,aztán ahogy esik jobb úgy cserélgetem majd le. HVT-re reggel még összeszedem a 3 karakterhez a 99 célpontinfót onnan is lesz majd némi loot a héten. Az éhes disznó ahogy számolgattam akkora alapsebzést kap mint a sima M60-ak,de mivel emelkedik a firearms érték is nem lesz az olyan rossz.
-
Haseo
csendes tag
válasz
RECSKA #27678 üzenetére
Igen tudom, eddig sem voltam nagy crites és így is jobb lesz a dps, mint pisztojjal. És ahogy elnézem shieldel az smg is sidearm-nak minősül, szóval a jó kis 35%-os headshot damage kesztyű kárpótol majd.
És ugye ott van alapból a támadó pajzs bónuszai is 20% dmg, pontosság, visszarugás, csupa jó dolog. Szerintem simán lehet majd 230-250k dps-t összeszedni, vagy még többet is az új magasabb szintű cuccokkal. -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #27629 üzenetére
Csak okosság lehetett, mert a környéken nem volt mob.
Előtte kitakarítottunk, amikor pedig DZ02 parkolóháznál vissza jött az "illegal" csóka azután hogy DZ01 metro lejáratnál leszedtem mikor Anonymus estében jelezte, hogy jön szemből beleszaladt a Malacba és nem volt ideje elnyomni az okosságot.
Na ezután mikor haladtunk, volt 4-5 mob a hátunk mögött, de ő mikor visszajött már felkészülten ugrott ki a platós mögül és hiába álltunk a healben, másodszorra a Malaccal ugyanúgy arcba, de az életereje meg se mozdult.Lehet, hogy csapolta a Yozse heal ládáját.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #27608 üzenetére
Ha skilled-re gondolsz, akkor az a bajom vele, hogy fejlövéssel kell megölnöd (ha mindegyik fegyveren ez a tálent van, akkor számít, mivel ölt pisztollyal is, és shotival és sniperrel is), és kell hozzá 3873 elektronika (az össz max 12224-ből), azaz nem lehet überbrutál tűzfegyver, vagy űberbrutál stamina értéked is együtt.
Ha minden érték maxos is nála, akkor ahhoz, hogy meglegyen a sebzésellenállás (mert halni nem akart ám sehogy sem), akkor a CHD helyett is armor kellett neki prögetnie, mert egyébként lepkefing a szívósság.
És ezt a harc kellős közepén, mozgás (bukfenc és ide-oda futás) közben elég csúnyán sebződtünk, azaz kellett, hogy a +45% fejlövésből fakadó sebzés mindig rajtunk legyen, másrészt mindig fejlövéssel kellett, hogy lelőjön, mert egyébként nem ér a tálent
Kicsit túl sok a feltételezésekből, hogy mind igaz legyen...
Azt elhiszem, hogy moboknál ez működik, meg olyan játékosoknál, akik megállnak, amikor lőnek, de mozgás közben, ezt folyamatosan lekövetni, és közben 3-4x végigcsinálta a teljes csapaton, na ezt nem hiszem el, hogy ennyire profi valaki, mert ennél a buildnál a fejsebzésen van a lényeg.Ja és egyedül volt, azaz nem csapatra hatott az ulti.
Ha a Trained-re gondolsz, az ugye 0,1%-al növeli a forrást. Nem teljesen vagyok tisztában, hogy mire is hat ez (mármint mi is az a Skill resource), mert a 0,1% az rohadt kevés, és egy viszonylag kis tűzsebességű gearnél (sniper/shoti/pisztoly) ebből a 0,1%-ból, hogy mennyi jön össze, az nem tűnik túl soknak, amikor még mobok sincsenek, és Ő támad...
Sajnos későn nyomtam be a felvételt, és pont nem lett meg a gyerek...
-
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #27572 üzenetére
Normál játékosok ellen supergut.
Viszont azt mondjátok meg, ha benne állunk ebben a healben, én elnyomom a taktikai linket, másik társ a pajzsot, a Malac 22.2 K és szembelövöm a befutó manhunt csapatot és nem sebződnek és leszednek 5 sec. alatt.
Mindegy ma megint lett 1.5 DZ szint, meg gyülik a pénz 100 milka csoki nem lesz az biztos. -
nyamsas
aktív tag
válasz
RECSKA #27556 üzenetére
Hát, ha 350k körüli kellene hogy legyen a szivósság, ahhoz olyan itemeket kellene kapnom, amin ne nagyon kelljen kalibrálni....
Ezzel a 220k-val, a páncél védelmi értékem, 53%(52.9)..
Csak skill power-t tudnék áldozni vmennyit, a szivósság javára.
A tűzfegyver értékem az kell, még kicsit az is alacsony, de elég jól boldogultam azon a 2 küldin, és azt kell hogy mondjam, a Lexington sokkal könnyebb volt, mint a Hudson....Köszi a választ!
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #27421 üzenetére
A ládák is helyet foglalnak tudtommal, szóval ~4x65 a max (ha semmi mást nem tartasz meg, csak minden karakteren az adott geart és 3x1 fegyvert, semmi plusz módosítót felszerelést.
Ez max 260 db, +max 4x30 (+120) DZ láda, amit addig nem nyitsz ki, de akkor nem is tudsz közben kimenteni mást...
Nem jól tudom?Az tiszta sor, hogy nincs értelme kinyitni már, mert akinek fullos, annak minek, akinek meg nem, annak meg azért, mert pár napért már nem éri meg bűvészkedni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #27413 üzenetére
Ez vajon mennyire reális, hogy az új gearnek/GS-nek/fegyvereknek megfelelő cuccok fognak kiesni belőle?
Az egyik karakternél már van egy halommal, de erősen gondolkozom, hogy van-e értelme tartogatni...
Mondjuk elfér, veszíteni meg nem veszítek vele, mert nem vásárlásból vannak, hanem főleg XP-ből estek, vagy pxc-ből lett vásárolva.Arnikusz:
Akkor Vendoronként (BOO 3db fent, Hudson és safehouseok ), ha 17 elárusító helyet számolok, akkor 17,6 ládával számoljon.
Ezt most nem értem mit akartál írni... -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #27413 üzenetére
Maga egy Rotschild.
Nincs értelme megtartani a mostani ládákat, tegnap kb. 40-et bontottam és adtam is el azonnal.
Jó lenne 100 milliót összekaparni keddig annak örülnék.
Mindenkinek eredményes credit halmozást.Akkor Vendoronként (BOO 3db fent, Hudson és safehouseok ), ha 17 elárusító helyet számolok, akkor 17,6 ládával számoljon.
-
Pacy
aktív tag
válasz
RECSKA #27407 üzenetére
Perfect! Legalâbb nem kell majd órâkat futkosnom megint dz-ben mire valaki hajlandó rendes pvp-re. Szerintem ez nagy hiányossága amúgy a játéknak. Szívesen látnék valami "gyakorló" vagy esetleg death match területet benne. Ami csak erről szólna. Jelölj be kérlek Recska. Este vissza igazollak. Köszi!
-
Garsza
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
-
D4M13N
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest