- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
Fortian #49699 üzenetére
én csak solo-ban szoktam néha játszani, tehát no dz vagy coop. Ami bevált az a world boss körök, ha az lement akkor challenging missions, pl. soloban lincoln tunnel elég gyorsan megvan. Ezen kívül a heti HVT-k jól fizetnek, de sajnos csak az első 4 a többi már kevés GE currency-t ad egy 650-es lincoln tunnelhez képest. A napi HVT-k elég vackok de néha azért a változatosság kedvéért lenyomok egyet. Főleg hogy most hogy egy 3000-es ládában van 50 target intel, így már van kb 400 intel amit nem tudok hova költeni.
-
freddirty
senior tag
válasz
Gubu0101 #49647 üzenetére
2x delta. hvt-be vagy missionbe nem is érdemes menni. mindenkit tömegével dob le, mert amint visszacsatlakozom folyamatosan spawnolnak a safehouseban a játékosok.
Nincs itt semmi bug, nem bírják a terhelést oszt kitesznek egy csomó játékost. nyomok egy world boss kört másnak nincs értelme. -
freddirty
senior tag
delta. kivágott hvt közepén...
-
freddirty
senior tag
1 gyors world boss kör eredménye a patch után 1 cf és 2 exo. (Useless mondjuk mindkettő) Toltam még egy solo challenging lexit ott semmi extra loot nem volt.
-
freddirty
senior tag
tegnap újra benéztem és szerintem jobb lett a loot mint az új patch kezdetén. Most két este elég könnyen összejött a hiányzó set cucc. heti és napi hvt-k szépen dobáltak, de a sima piros mobokból is esett a zöld. Most azzal szembesültem, hogy a pxc maximált. Nézem 2000 van, milyen szép kerek érték... Lenyomtam egy 95-ös hvt-t és maradt 2000. Ejnye. Mindegy, vettem pár blueprintet, hátha jó lesz még valamire
-
freddirty
senior tag
hm, visszanéztem most az 1.5 megjelenés után és hát nem változott a loot, sőt talán még vacakabb lett. PL. megnéztem egy napi search and destroy-t. No az utolsónál spawnolt 1 lassan sétáló nehézfiú és vagy hat shotgun+egyebes szintén sárga futkosó mob. A körülöttuk lebzselő pár piros és lila már nem is nagyon zavart... De ezek kb. 10 mp alatt leszedték a nomad+recovery linket. Kinéztem a fedezék mögül és már pirosodtam is. Mindegy harmadszorra leszedtem mindet. Ez még nem is gond legyen nehezebb, de loot az nem volt. Pár lila esett semmi más. Nyilván ha megcsinálom a kapott intelből a napi 2 legerőseb hvt-t akkor már van _némi_ loot de akkor is, ez így nagyon kevés. Elkezdtem a world bossokat, de azok sem dobálnak túl sok értelmeset. Ebből mire így összejönne a 256-os nomad set (egy sincs idáig) hát szétunnám a farmolástól az egészet... Lehet azért csinálják mert túl sokan játszanak és el akarják kedvetleníteni a népet? (queue volt belépéskor).
Mindegy majd karácsonykor megint benézek hátha van változás, ha nincs hát akkor majd az 1.6 vagy a végleges uninstall -
freddirty
senior tag
válasz
RECSKA #27833 üzenetére
Nekem sosemvolt túlélős feeling a játék. Jól eltalált pve shooter egész normális történettel. A korrekt single player játékok komoly hiánycikknek számítanak manapság. A seasonpass végülis akciósan olcsó volt de nem számítottam rá, hogy a második kieg survival lesz. Az ug az első 10 szintig még elmegy utána repetitív. A tanulság az, hogy ne vegyek season passt hanem várjak amíg kiderül mi a dlc. (De addigra meg már elfeledem a játék nevét is
-
freddirty
senior tag
válasz
#35434496 #27790 üzenetére
hm, én akkkor parkolópályára teszem a játékot. az 1.4 jót tett a pve élménynek, nem volt túl farmolós még éppen elviselhető. Az 1.5 viszont nem hozott csak szett kukázást új 256-ra meg nem unalmas pve játék mellett úgy látszik nincs esély. Kár volt a season passért. (monduk ez szubjektív de a survival játékok nekem nem gyerebe)
-
freddirty
senior tag
extended mag-et lehet mostanában vendornál venni? Nem esett és csak kettő van. Esetleg tervrajz vhol?
-
freddirty
senior tag
-
freddirty
senior tag
Sziasztok, az alpha set bónusza nem abból rakódik összze, hogy két hasonló osztályú fegyver magasabb sebzésánek használata és az adottságok egymás mellé kerülése?
Csak mert két mesterlövész fegyverrel az egyikkel 260k-s fejlövéseim voltak a másikkal meg 130k. Tehát mintha nem működne?! Vagy rosszul értem. Tehát ha van egy 50k alapsebzésűm de gyorsabb és egy lassabb de 100k sebzésű sniper akkor a 100k-t számolná be a gyorsabb puskához nem? -
freddirty
senior tag
Cirka 2 hete megvettem a játékot, hétvégére értem el a 30. szintet. Végefelé elég unalmas volt, gondoltam talán lesz vmi ha kimaxolom. Megrögzött single player vagyok, nem igazán volt már értelme tovább játszani, search and destroynál levertek mint vak a poharat. Ma gondoltam benézek még 1x mielőtt törlöm és látom van patch és igazán jó irányt vettek a dolgok. Van még némi értelme folytatni, pveben is. Azért néha vannak jó húzásai is az ubinak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest