- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haseo
csendes tag
Nem tudom én a 3 napi instából 12 db 256-os set itemmel jöttem ki, köztük alpha és sentry is volt.
-
Haseo
csendes tag
válasz
RECSKA #27678 üzenetére
Igen tudom, eddig sem voltam nagy crites és így is jobb lesz a dps, mint pisztojjal. És ahogy elnézem shieldel az smg is sidearm-nak minősül, szóval a jó kis 35%-os headshot damage kesztyű kárpótol majd.
És ugye ott van alapból a támadó pajzs bónuszai is 20% dmg, pontosság, visszarugás, csupa jó dolog. Szerintem simán lehet majd 230-250k dps-t összeszedni, vagy még többet is az új magasabb szintű cuccokkal. -
Haseo
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy most mi lesz jó smg? A frontline set bekerülésével végre elkezdhetek célzottan shield buildet csinálni és talán party-ban sem néznek majd hülyének, ha előkapom a shieldet. Mióta megvan a játék szemezgetek vele és őszintén a sima gépfegyveres rohangálást már rohadtul unom.
-
Haseo
csendes tag
Üdv srácok!
Két napja vettem a játékot és egyedül vagyok egyenlőre. Igyekszem felzárkózni. Mivel nem túl "solo friendly" a játék, ha valakinek van kedve felvehet Temgris néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest