- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49714 üzenetére
Minden karakteren megvan 1-1 full elektronikás reclaimer.
Azért is jó az Amherst, mert így legalább megy a heti kihívásból is a 10 küldi lefelé.
Lexitől hatékonyabb, Cs-től talán nem, de kárpótol a fix exo (ma is esett 2 Ház), plusz az esetleges CF cuccos is.
Én inkább az Amherstre szavazok
Jelen módosítóval, belelövök egy mobba, és még a csillagos ügynök is fekszik 1 tártól, és nem lő vissza -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49701 üzenetére
Rádobnak-e pár napot, kiderül, ha ez okozta a szervergondot (valózsínüleg), akkor szerintem nem hosszabbítják meg.
De éppen tegnap néztem meg, jelen GE alatt szerezhető cuccokból:
4 PvE + 1 PvP Striker fullra kimaxolva, meg még legalább 2 PvPs strikerhez való cuccos elrakva
4 PvE D3-FNC kimaxolva fullra, +néhány cuccos elrakva, ha valamikro PvP-re is használnám, de PvE cuccossal CCCP-s lőttem le, szóval nem rossz az a cucc
4 PvE taktikus kimaxolva fullra
2 DE ebből 1 kimaxolva fullra, a másik nem, mert nem használom egyáltalán, ki lett sajnos herélve, közel sem annyira hatékony mint korábban...Én úgy tervezem, hogy a heti 4x5 küldetést tolom le (Lexi vagy Hudson), majd szombattól a 4x5 legendás és meg. Közte meg mehet a CS is
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49691 üzenetére
Annyi infó van, hogy még tegnap volt egyszer, hogy megnövekedett 2 nappal a GE hossza, de ez tegnap estére már visszaállt, mert nálam továbbra is Hétfőig mutatja.
Valószínűleg a GE bekavart annyira, hogy amiatt is van a gáz.
Egyébként tegnap már elég jól játszható volt, pl UG is kivágott 1x deltával, de most nem a terminálban éledtem, hanem az adott session szokásos részén. Az elmúlt 2 napban az volt a gáz, hogy ha kivágott, akkor fullra kezdhetted elölről, és teszem azt egy 3 fázisos utolsó fázis 3 körében ez azért "bosszantó" volt.De ha lenne még legalább 2 ember jó gearrel, akkor Péntek délelőtt vagy kora délután mehetnénk egy speedrunt (délutántól nem leszek), esetleg hétvégén.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49606 üzenetére
Az a tegnap este nem volt semmi
Jó volt az a hármas csapat, 1 német + 2 orosz, lőtték a supply-t, mi kiszedtük előlük, a német meg mondja, hogy "Éljen Orbán", mi lelőttük őket, na nem politikai hovatartozás miatt, hanem csak
Megint találkoztunk velük, mondja a német (ő volt a szószóló), hogy az oroszok PvP-zni akarnak, mivel az egyik most próbálgatná a Banshee-t, mondtuk jó, rugózzanak be, erre fel már dobták is a sokkológránátot Ákos alá, de le lettek lőve
Aztán megint jöttek, hogy újra, most már mi rugóztunk be, de annyit bujkáltak, hogy elfogyott az AR lőszerem(már előtte is alig volt, de már negyedik szinten voltunk akkorra), elmentünk lőszerért, majd vissza, fel manhuntra és elkezdtünk futni, de akkorra már a fél szerver ott volt. Jött a DS klán 2 tagja, egy Striker meg egy vagy DE, vagy Vadász hite, de olyan sebzése volt a gyereknek sniperrel, hogy csak na, de eközben meg nem lehetett lelőni, Ákost kiszedték, én meg rohantam a leadóhoz 3-as manhunt szinten, a fél szerver meg utánam.
Ládát le, elkezdtem, de lőttek is mint állat, a végén már a gyerek fegyvere benne volt a textúrámban, de 1mm élettel, vérezve, de csak sikerült leadniegyszer proccolt el a 6. bónusz, 8-an voltak ott mire végeztem
A német gyerek jópofa volt egyébként, mondta, hogy Ő nem szeretne játszani, csak megfigyelő lenne, azért véletlenül csak lelőttük egyszer, ott mondja, hogy "Hey, don't shoot I am the neutral one" volt röhögésAz ilyen körökért jó játszani benn, nem ment a shittalk, jót lövöldöztünk, igaz utána is volt még manhunt, megint a fél szerver, de ott egy kicsit esztelenül rohantunk be, ha taktikusan előtte kilőjük egyenként azt a 6-8 játékost, akkor nem lett volna gond leadni szerintem
Kellett volna még egy harmadik valaki... -
válasz
akoska07 #49585 üzenetére
A legjobbról lemaradtál. Miután leléptél 2 csóka elkezdett keménykedni, a strikeres ofc stack nélkül olyat lőtt a house-al, hogy gombot nyomni nem volt időnk és már a földön voltam. Hívtak egy kimentést amire persze odamentünk és lekaptuk őket, persze a predatoros barátja meg szintén akkorát lőtt, hogy pislogtam mint hal a szatyorban, majd ezután megint berugóztak amikor már hárman voltunk és amikor lelőtték Anonymus-t kaptak egy taclinket és bedaráltuk őket nagyon csúnyán, na onnantól elgurult a gyógyszere az egyiknek és habzó szájjal nyomta a trashtalk-ot chaten és voltunk mindenek, predator noobok (mert mind a hárman épp predatorban voltunk a hecc kedvéért
), simán csak noobok meg a helyzetünket követelte, hogy majd ő odajön és szétcsesz minket
Ezek az amerikai szerverek nagyon gázak, az ott játszó emberek minimum 80-90%-a komoly mentális problémákkal küzd és kényszergyógykezelés alatt kellene álljon. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49525 üzenetére
Így van, kőőő egy csapat.
Ha a DZ-be megyek, akkor gyakorlatilag már fel se veszem a lootot, max egy lilát vagy kéket alibiből, igazából CF cuccosokból is megvan már minden ami kell minimum 2 maxos (de sok esetben 4-5) gearhez, szóval az sem igazán érdekel.
Még a ragadozóhoz kellett egy Halálos/Kérlelhetetlen MDR, az is esett tegnap, igaz 256 GS, kell majd hozzá divtech, de legalább megvan. Gondolom mennyit összetörtem már korábban amin ezek közül legalább egy tálent megvolt.
A múlt héten esett legalább 5 Ház, mind kukázva lett, mert olyan gyenge tálentekkel voltak, vagy már volt olyan csak jóval magasabb GS. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49517 üzenetére
Tegnap én megcsináltam a napikat, és mondom csatlakozok, de volt egy szerver, ahol volt egy csapat, akik folyamat rugóztak. Jó kis csetepaték voltak, lelőhetőek voltak, szépen össze volt szedve a csapatuk, egy predator, egy végső, egy striker meg valami még, lehet reclaimer.
Jó is lett volna, ha nem fogytak volna el a játékosok, volt hogy csak egyedül mentem rájuk, akik meg még voltak 2-3-4 ember, azok csak kempeltek és messziről lövöldöztek.Viszont, úgy felcseszte az agyamat, hogy csak na, kb 20x haltam, de 3-4x leraktam mindig egyiket másikat, de a rohadt nomád 5. bónusz EGYSZER SEM proccolt. Azt hittem szétverem a klaviatúrát (úgyis elvileg úton van a másik). Komolyan mondom ilyen nincs.
Hogy van az, hogy amikor meg kergetünk valakit, akkor 5-6x is elpukkan a nomád???A másik:
Aki tudja mondja már meg: A rugó csapatban volt egy erős ragadozó, és az hogy működik, hogy engem nem lő, de mégis beadja a vérzést, amikor egyedül vagyok? Ez egy bug, vagy direkt így működik, hogy minden ellenséget közösnek tekint a játék, és ha másik csapatot lő, akkor engem is beleszámít? Mert akkor a heal ládájukból és healből is kellene hogy kapjak, ne csak a vérzést.... -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49460 üzenetére
Tegnap írtam:
(#49451) Anonymus23
A 2500 PHX-ért vehető CF ládában is van 22-38 divtech, mint az exo ládában. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49458 üzenetére
Én inkább veszek sima 200-as zöld ládákat.
Abból több divtech esik amikor szétszedem a szemetet.Ez így ebben a formában nem igaz
Egyszerű matek ez is:
2500 Phx-ból 1 láda, minimum 22 divtech + 1 ha széttöröd a kapott CF cuccost. Tehát MINIMUM FIXEN 23 divtech, MAXIMUM 39 divtech.
2500 (2600) Phx-ből veszel 13 ládát, amiből kapsz 13 cuccost, ha mindért ad Divtechet, akkor is csak 13 divtech, ha mindben lenne CF cuccos, és mindet össze is töröd, akkor lenne 26 divtech, ami valljuk be a lehetetlenség határát súrolja.
Tapasztalataim alapján 13 ládából jó ha 4-5 divtech ha kiesik...Hunter:
Tegnap az egyik körben kérdeztem is, hogy előtte 300k+ -t sebeztem folyamatosan a mobokra, erre meg ilyen 100, nagyon maximum 120-150k néha, mondom mi vaaaan? Erre az egyik gyerek mondta, hogy ultra sebzéselnyelés van ezeknek beállítva, de 1 ultival leszedhető.
De ehhez a 2 Legendáshoz a lila módosítós build nagyon hasznos, 1 tár 2 mob felstackelve. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49456 üzenetére
Én nem tapasztaltam ezt, csak olyanoknál egyéni szinten, akiknek nagyon alacsony GS volt, hogy ők nem rusholtak, és nem volt normális sebzésük. Ami érdekes az egyedül a hunter
Az kb olyan mint egy tank, négyen lőttük 1 percig, elég durva sebzéselnyelése van.A napi küldetéekből a combat és DZ-t többnyire együtt meg lehet csinálni, a hetihez a 10 küldetés így már nincs olyan messze, mivel a legendás lesz hetente 5, a többit meg le lehet tolni.
A 2500-as ládával kapcsolatban eddig meg elment semmire, mivel 200-asokat vett az ember, 20-30 ládából ha volt egy CF, ebben meg legalább van divtech.
Így legalább gyorsan megvan az elköltés... -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49409 üzenetére
Van millió belőlük, vannak akik csapatban nyomatják, és hogy ne tudjanak fókuszálni más csapatok, ezért szinte tökre egyforma a nevük
Másrészt divat is lett átírni erre a nevet, nekem is lett 1-2 ilililiilllll ismerősöm, csak onnan tudom ki az, hogy mindenkit akit felveszek be van állítva a becenév is, hogy tudjam ki az névváltáskor. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49356 üzenetére
Engem valahogy hidegen hagynak ezek a szettek, a legtöbb karakter ugyanabban a szakadt cuccban van, amiben anno létrehoztam.
A múltkor egyet módosítottam, és hirtelen a DZ-ben azt se tudtam melyik is vagyok én egy kavalkádban és egy másikat "akartam" irányítani, és nem értettem miért nem azt csinálja amit én akarok -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49352 üzenetére
Én most nem nagyon játszok, FC5-t fejezem már be előtte.
Illetve még annyira belépek, hogy van ~25 láda még a múlt heti eventekből azokat kinyitom és kiselejtezem, meg a heti exo küldetéseket lenyomom.
Ha meglesznek a ládanyitások, és lecserélgetem az esetlegesen megkapott jobb cuccokkal a régieket, akkor utána kimaxolom a még nem 100%-os szetteket és várom a 2 új GE-t. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49288 üzenetére
Várjál, várjál... Tényleg, az nem HVT volt, hanem normál world boss...
Nem WSP, hanem a WSP terület alatti tisztogató boss volt nekem az első, ahol ilyen dupla esett.Most, hogy így írod, HVT nekem sem rémlik, hogy CF esett volna, Exo már rémlik, hogy kaptam a WarrenGate melletti részen talán 1x.
Mondjuk mostanság nem sok HVT toltam, csak GE alatt csináltam a hetit anno.Tegnap heti exo ládázás közben esett 2 House is, az egyik Kérlelhetetlen + valami, a másik meg Tehetséges + valami. Az elsőből még kiderül, hogy Ragadozó mellé lesz főfegyvernek Halálossal vagy Striker/Nomád mellé másodiknak Fogékonnyal.
-
törölt tag
válasz
akoska07 #49131 üzenetére
ezt uplay topikba írtam:
"Ma olyan 10 körül küldtem nekik jegyet. Délben jött a válasz, hogy verify e-mailt küldött igazoljam, hogy én vagyok és akkor tud segíteni. Igazoltam, majd most 7 órakor jött a válasz hogy eltávolították authenticatort."
(#49132) Anonymus23 hiszen nem is olyan régen a battlefront esetében is mennyire bevált a fizetős tartalomhoz kötött előny rendszere. ja várjunk csak..
igaz az arányok picit mások, az elv ugyanaz. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49131 üzenetére
De nem feltétlenül a Division vásárlását kell igazolni, hanem pl dobozos játék, aminek a kódját le tudod fényképezni, és elküldeni. Accountot állítanak vissza nem játékot.
Egyébként hogy van ez? Az emailod ilyenkor már semmit sem ér? Azaz nem tudod már magad azonosítani emailról?
-
válasz
akoska07 #48851 üzenetére
Grand Central kicsit érdekesebb.
Taktikusban toltam végig.
A küldi végén 4-5 Hunter jön.
Az utolsónak nagyon nehezen fogyott az élete (aki a végén adott egy barret mellényt),sztem ott beragadt vmi,mert a küldetés végén nem adta be,hogy feladat teljesítve. Pedig már nem volt mit-kit lőni.
Ez csak PTS.
De azért jó volt látni hogy is lesz ez.Azért jó lett volna látni mit ad a küldetés a végén.
-
alibiman
aktív tag
válasz
akoska07 #48687 üzenetére
Teljesen igazad van. Ez valóban hasznos infó tud lenni. Különösen abban az esetben, ha valaki segítségre szorul.
De akkor kevésbé, ha valaki inkább tanácsot ad. Tudniillik az ilyeneknek szinte soha nincs szükségük tanácsra, az általuk kirakott infó inkább pávatoll, ím lássátok kispályások, mivel tolja a menő csávó. Viszont a hasznosság leplébe tudja burkolni az egészet. Nyilvánvalóan ez általánosítás, és a jelenlévókre ez nem vonatkozik.
A szép fegyver, páncél, paripa mindig is fontos puncimágnes volt és lesz itt. Ez így normális, a nő azt választja, aki szerinte képes az utódját felnevelni. Mára a jó autó, drága ruha, stb. a szép fpp. Azonban azt gondolom, hogy sem a Divisionban elért sikerek, sem az asztalon felhalmozott gyorsan avuló hardver nem tartozik a puncimágnesek közé. Aki ennek ellenére ezeket tolja előre, komoly kisebbségi komplexussal rendelkezhet. Ki-ki döntse el maga, hogy ez vonatkozik-e rá. Aztán ha úgy érzi, nyugodtan sértődjön meg.
Még egy apróság, nem az adatlapra gondoltam, amikor azt írtam, teleírja a lapját. Rosszul fogalmaztam. Inkább azokra utaltam, akik még a jóistent meg a Bodri kutya láncát is felsorolják a hszek alján. Na ott néha lehetnek gondok.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
akoska07 #48687 üzenetére
Ugye abból indulunk ki hogy valaki beszélt az FPS droppról. Óhatatlanul is bejön a képbe a hardver. Ok hogy nem kell hozzá a sebességről kép, de nem hiszem hogy ettől a topik káoszba fulladna. Ha valaki úgy érzi, akkor tiltson meg minden olyan hozzászólást amiben bárminemű hardverre utaló szó van. Akkor is ha az a monitor felbontás. Csak azt kell ide beírni hogy hány csaló van és milyen loot esett. Meg ilyenek. Oszt a vita ki lesz zárva.
-
törölt tag
válasz
akoska07 #48602 üzenetére
mennyivel hitelesebb az a kijelentés, hogy ennyi csaló van, mint az, hogy ennyire egy lagos szutyok az egész? lassan már ott tart a topik, hogy mindenki csal aki lelőtt.
egyébként, hogy kell elképzelni a dolgot? vérjóska elindítja a játékot, gondol egyet megpróbálja tisztán, de lelövik kétszer és ezért "fúú most megmutatom" bekapcsolja a csalást?
arról miért nem panaszkodik senki, hogy adott napon/szerveren simán le tudta lőni az ellent, de ő rendszeresen túlélte pixelnyi élettel? mert van ilyen és ha az itteni topiklakókkal megeshet, akkor előfordulhat másik játékosnál is. ja bocs nem nekik godmode cheat van...lehet nem ártana kicsit objektívebben szemlélni ezt az egészet, mert elég vicces ez a "bekapcsolta az okosságot" duma. kb mint az, hogy "nekem a nomád sose pukkan el". ja hát persze, hogy nem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #48602 üzenetére
A szerverváltás sem mindig megoldás, tegnap csak farmoltam, jött egy fertőzöttségi, és lementem az egyikre (DZ7), lelőttem az egyik bosst, meg a másikat félig, amikor megjelent egy hármas csapat, lelőttük a második bosst, amikor azonnal berugóztak, és végigkergettek DZ 7-8, de nem akartam odaadni a cuccomat, mert 8 láda + 1 fullos ninja volt nálam, amin pont a főértéket kell csak rollolni. Kimentem SH, de 3x is ugyanarra a szerverre rakott vissza...
Nem mentem bele a harcba, mert 1v3-ban úgy, hogy az egyik egy pajzsos sok esélyem nem lett volna.
Végül meguntam, lejjebb mentem és kimentettem DZ6-ban ezek meg fent lövöldözték egymást.Mentem még egy kört, megint egy ládákkal tele csomag, kimentést hívom DZ5-ben, persze, hogy lejönnek ketten is (akik a fenti hármat lerakták jó párszor) csomag nélkül a kimentésre, szégyen a futás, de majd ma kimentem (ha tudom) mert most meg egy MDR van nálam ha jól rémlik a ládák mellett.
Kellene a csapat a PvP-re, mert egyedül nem túl fun, bár a kamikaze mód nem zavar, tegnap is meglett 2 manhunt kill + 10 rugó kill, pedig tényleg csak farmoltam. Volt, hogy takarítottam a landmarkot, amikor mögöttem egy gyerek (a fenti hármas csapatból az egyik) berugózott, mire ráfordultam, már alig volt életem, ulti elment, de pechjére fel volt stackelve a PvE Striker a mobokon, így feküdt a gyerek pikk-pakk.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #48560 üzenetére
Legalább pörög a topik...
Mint tegnap este DZ-ben így kötöttek belénk: "5000 pont felett, nehogy már farmoljál"
Volt egy jó poén tegnap este még, egy négyes csapat berugózott és elkezdte wokert kergetni, pont felénk, bevártuk, majd a sarok mögül ki, szépen megfeküdtek, majd amikor visszajöttek a kimentésre, akkor is. Mondjuk a taktikájukat nem értettem, négyen 3 felől támadtak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest