- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #46708 üzenetére
Ez a gyerek csíter? Egyik ismerőssel DZ-ztünk (régebben 1.6), ment a lövöldözés, mondta, hogy van egy jó PvP-s ismerőse, és behívta a csapatba Sufi-t, de ugyanúgy esett-kelt mint mindenki ott, felvett a barátlistára, de egy idő után töröltem a francba, mert azon az egy alkalmon túl sosem játszottam vele és csak szerver váltani használt
(a nevem ott lehet a listák elején mindig
)
-
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #46682 üzenetére
Pedig a Nomádot megszerettem, a Predatort még nem is próbáltam PVP-re, de ha nem váltunk hátrányban leszünk a jelenlegi állás szerint.
Az elmúlt hét közepétől egyébként megy a fórumokon a véleménynyilvánítás és a nyomás arra, hogy az Alpha ne jöjjön így ki, de semmi reakció a fejlesztőktől. -
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #46652 üzenetére
Ez nem tudom, lehet, de csapatban ez is nagy segítség lesz, leginkább rugóskodásnál fogják használni (pro és kontra) szerintem. Ezek közül a tűz effekt az ami szívatós lehet, összeszokott csapatok ellen lesz kevesebb hatása, mert ott mindig van 1-2 immunláda mindig.
Annyi, hogy ha nagyobb sebzést akar bevinni, akkor ugye kell az elektro, és ha kevés az élet, akkor pikk-pakk lelövik, mert tűzerőnek a legtöbben nem lesznek híjával.Ha azt veszem, hogy egy jól összeszokott csapatnak sincs annyi esélye mint korábban, ha már 4-6 játékos megy rájuk, és jól összerakott szettekkel, mert olyan szintű sebzést be lehet vinni, még akkor is ha fekszik az ember, amit nem lehet kivédeni igazából.
Én tegnap tértem vissza DZ-be, és azért meglepve tapasztaltam, hogy amire eddig esélyem se volt egy négyes csapat ellen egyedül, hogy akárcsak megkarcoljam őket (ha nem csítelnek), akkor a ragadozó szett csúnya meglepetést tud okozni. A CCCP-sek közül is (5-en voltak) 2 meglett, pedig az egyik az ládában állt.
Na most ha nem egyedül megy az ember ezekre, akkor már jóval nagyobb az esély, de ha közben meg égek mint a reichstag, akkor megint esélytelen, de legalábbis idő, mire lerakja az ember a ládát.Én leginkább az 1 vs sok csatákban vagyok otthon, meg a checkpointról való visszatalálásban
Ezért szeretem a Ragadozót, mert Dugovics Tituszként mindig viszek magammal 1-2-3 ellent, előbb utóbb elfogynak, de leginkább újratermelődnek.... -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #46644 üzenetére
Igen, most legalább van 3+1 játszható szett a DZ-ben, ez így jó kérdés lesz az már biztos, 125% health regen, 15% weapon damage, plusz egy tálent, plusz a statokból fakadó különböző idejű ultik.
Kíváncsi vagyok, hogy az ultis tálentek, vajon működnek-e ezeknél (pl Parancsoló), gyakorlatilag az első kill után végigdarál az ember egy komplett csapatot. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #46640 üzenetére
Bizony ama 35-ös shotisok akkoriban instant halál.
Lángszóróst ne is emlegesd, még.
Akkor jött be az Underground és amikor nehezítésnél khíváson bedaráltak ezek csak pislogtam.Akkor a héten kedves fórumtárs Agentek készítsék elő a PVE GE farmolós szettet, gondolom holnap megjelenik a visszafelé számláló.
Ki mit fog vadászni?
Akkor még ne feledjük 900-as láda inkább exo farmra jó.
Az 1500-as láda pedig szettfarmra. -
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #46400 üzenetére
Nem mindenkinek nyomom ezt csak az olyanoknak akik megérdemlik. Amikor játszunk és direkt odajön 12 magyar, hogy multigroupba letegyenek. 10 playerböl 4 nomad, ragadozó stb és kilövünk mindenkit úgy hogy volt velünk egy 1.6-os gearben lévö csávó.... És mi voltunk a szemetek anno amikor az RH-sokat löttük halomra. Itt nekik is az volt a tervük, csak forditva sült el. A streamjükben meg ment az anyázás meg a szar duma, ugyanazt kapták vissza amit ök toltak nekem is. Nem fogom magam hagyni nyilván. Te sem hagynád meg senki sem.
Az meg, hogy a nagy wazoo is a whriteal játszik hát hmmm.... érdekes. Akinek nem tetszik a stilusom az nem játszik velem. Meg nem jön oda ha egy szerveren vagyunk. Nem az, hogy direktbe provokálni jönnek.
Ja ha megnézed a képet akkor ott a gabo(magus) aki csalt, meg ott a whrite aki szintén csalt... érdekes dolgok ezek. Az ilyenek ezt érdemlik, meg azok is akik velük játszanak.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
törölt tag
válasz
#35434496 #46313 üzenetére
nomad, working as intended
érdekes, hogy redditről törölték (megint), pedig ez egy figyelemfelhívó videó.pedig már több napja kint van
ez egy másik, emészthetőbb minőségben. -
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #45416 üzenetére
A mazsomot bannolták no recoil miatt. A kicsién más néven.
Mengele él és virul, nem bannolták. Egy 15 éves kisgyerek a mazsom aki beszél össze vissza. Aztán most benyal jobbra balra mióta nem játszik vele a kutya se.
Igen mindenki beszél össze vissza, de Én napi kontaktban vagyok még velük. Más játékokkal játszanak. Ennyi a nagy sztori.
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #45112 üzenetére
Köszi!
Sok kimentés volt bent aztán benéztem!
Sajnos nem ment a shadowplay. Sportboltban kellett leadni és ott vártak 6-an. Aztán mire visszaértek már a ládákat nyitogattam.
Arnikusz: megmondom őszintén nem figyeltem, hogy ad e divtechet. Szerintem nem. Igazából csak szemetet dobált.
-
válasz
#35434496 #45072 üzenetére
Én ott farmoltam egész nap,jött az exo is,de egyik sem fegyver.
Viszont sok classi esett.----------------
Mivel nem volt hely ki kellett nyitogassam a ládákat.
3db The House
3db Big AL
1db Devil
1db HeelEzek mellett rengeteg bliss tok,ninja zsák,shortbow,ferro,damascus,centurion,medved,pakhan,liberator,bullfrog... stb...
Szinte mindenből kaptam.
Kaptam egy Urban MDR-t is ami elég jó.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #44896 üzenetére
Csináltak a síróknak egy farmolós DZ-t. Lásd Divtech/maxolás problematikája.
Krissz -400 fölé kéne, de akkor nincs tűzerő, az csak CF értékű szettel megy.
Striker CF-nél láttam 640-res keménységet is, néhol írják 1 nap után, hogy a keménység fontosabb lett mint a tűzerő. -
válasz
#35434496 #44878 üzenetére
Kb olyan,mint a gépkarabély sebzésre a támadás fordítás.
#44881 Anonymus23 :
Mutattam volna,de egyik karakteren sem találtam olyan cuccot amin két tekerés kellett volna,hogy az egyik érték maxos legyen.
(úgy értem amire érdemes lett volna divtech-et költeni)
Sok az az 50 divtech.Úgy néz ki elég jól gyűjtögettem és kalibráltam.
Tulajdonságokról jut eszembe.
Tényleg roha*****k meg.
Kőkemény 25-el emelték 205-ről az alapértékeket.6x25=150
Még egy módosítót (267) sem vált ki az emelés.
Ők maguk sem tudnák elmagyarázni miért ennyi az emelés.
-
Anonymus23
veterán
-
mdani0209
újonc
válasz
#35434496 #44571 üzenetére
Semmi fele eger es csalas sem volt. Kontrolleler jatszok es altalaba lastozok
Nagyjabol lehet tudni hol respawnolnak, volt egy nagyon jo reclaimeres a csapatba es figyeltem a streakamre nagyon. Akivel szoktam jatszani az egyik korbe 100 k-t csinalt ... ugyhogy van meg hova fejlodni boven 😀
-
válasz
#35434496 #44530 üzenetére
Egy kérdés a no recoillal játszó csalókat hogyan fogjátok kiszűrni?
Sehogy !
Vicc az egész !
Division-ben bármilyen versenyt csinálni...
Biztos nem jó kedvéből adná a "nyereményeket" vagy mert olyan jó fej,hogy segíccsük' a division játékosokat,ő sokkal többet fog majd rajta keresni.
----------
BoO DZ árus.
266 ELE 3% skill haste.DZ East 64th
258 ELE 3239 skill power-----------
Akinek nincs jobb
Terminál spec árus
256 FA 3% skill haste
-----------
BoO árus és DZ East 31st
4% shield damage
----------
DZ west 34th
4% turret damage
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #44202 üzenetére
Én meg ajánlom fogyelmedbe, hogy a pubg-vel játszanak több millióan ezzel meg pár tízezren...
Ja a mizol se csaltnem új accountja van hanem nevet váltott. Rólad is ezért mondtàk, hogy csaltál ha jól emlékszem.
bár akkor neked már a 10. Accountod lenne...
Amugy ha hetente beirod, hogy a PUBG be van BE akkor sem fog változni semmi. Meg pont nem vigasztal senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest