- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
MK16 nem lett exotic belőle, így kétséges.
Jelenleg a Pakhan az elsődleges az achik miatt, meg azért mert nerfelik.
Bullfrog is jó pl. Magányos Csillaggal és szépen darál a Berserkerrel.
A cikket olvastam hajnalban, de ez csak egy találgatás.
Minden akkor lesz nyilvánvaló, ha már bejött az 1.8, addig M4 és Lvoa- C, meg a szokásos csaló tenger. -
alibiman
aktív tag
Köszi! Így már értem, és ennek szellemében nyomulok. De ugye, nekem soxor gondot jelentenek a kifejezések, amit használtok, meg a rövidítések többsége is. Előszőr játszom ilyen jellegű játékot... Pl. a haste modról sem tudom, mi lehet. Persze a mod az egy módosító, de mi a haste?
A szó jelentését ismerem, csak nem áll össze fogalommá bennem.
A nerfelést már tudom, hogy mi...
-
-
Csoffadalom
tag
Én kétféle változatban csináltam meg, az egyik pontosan így fest csak más fegyverekkel. Ennél 56% elit sebzés és 50% páncélsérülés van. A másiknál, mivel volt olyan darab amiből több is volt össze vissza variálgattam és 28% elitsebzés lett 75% páncélsebzéssel. Nem rossz nem rossz de őszintén szólva nem igazán vettem észre nagy változást az eredetihez képest. Bár csak tegnap éjjelre jött össze, majd ma tesztelem.
-
arnikusz
veterán
Mindegyik maszk, de különösen a Disznó egy hulladék.
Én célkitüzésként a napi 5 ládát irányoztam elő.
Tegnap 2 és fél óra játékidőm volt és még mára kezdésnek maradt 4334 GE credit, de ugyanaz lesz a metódus péntekkel bezárólag 8 kör Lexi - ma a Közgyűlés, az Orosz nagykövetség és a PVE Bossok.A PVE Bossok a korábbi 3 CF-et dobálják esett egy Csillag, meg egy Skull.
Hétvégén meg Játékostársakkal megcsináljuk a fekvés, heal nélküli tokeneket, meg a Falcont.
Ha esetleg az idényen belül esik Striker azt pörgetés nélkül meglesem, mert drága a játékidő , hogy pörgetéssel teljen.
-
Anonymus23
veterán
Én ha randomokkal megyek, akkor meg szoktam nézni a pontjaikat + DZ szint, ha nagyon alacsony mindkettő, akkor szinte biztos a kudarc
Megint felértékelődik a jó csapat...Más:
Este leselejtezem a sok Reclaimer és Sentry cuccot, amik nincsenek benne loadoutban, kell a hely az exo ládáknak -
arnikusz
veterán
Majd Big Alejandroval ha marad.
PL. UG-ban 100 3 fázisosat Lone star cf MP7-el csináltam, nagyon adta az 1003 rpm-el.
Most ha Játékostársakkal az achikat csináljuk akkor a Rambo-k és a D3 van terítéken, ha DZ- akkor jön a Csillag Bullfrog-MG5 kombóval.
MG5-nél használok nehéz tölténykivető rugót, Így 55-ős a tár, de 889 az rpm.Woker esély vagy garancia tudok ám különbséget tenni, de eddig jobban bejött az esély.
-
arnikusz
veterán
Bocsi de ez így téves.
Mostanában Lone Starhoz csak M4-et, meg Bullfrogot használok és nem váltogatok az a 75% esély elég sűrűn jön, van hogy egymás után 3 szor azzal egy landmarkot, PVE bosst simán kitakarítok.
A múlt héten pedig csapatban elnyomott védő ultis rugót is simán darált így a Bullfrog. -
TommyS_27
senior tag
Az AR-ek közül így is ezek lesznek a legerősebbek! Hiába sebez az AK ~32k alapból a kis 625-ös RPM nagyon kevés az M4 ~900 RPM-hez képest. És még ott van a visszarúgás is ami szintén nagyobb egy AK-nak.
Nem vagyok gép előtt ezért sak hozzávetőlegesen:Tegyük fel az AK 656 Rpm-es(5%-os tárral) és 32k sebzésű. Az egy masodperc alatt 11 golyo ami 352k sebzés.
Az m4 legyen 25k sebzésű 945rpm-el(5%-os tárral) az 15.75 golyo/sec vagyis 393.75k sebzés.
Mint mindig nyert az RPM. És ugye ott a visszarúgás és pontosság faktor ami ugye nem elhanyagolhato.
Az adatok csak fejből mentek lehet tévedek pár ezres dmg-et, de nyilvánvalóan erősebbek mindennél ezek a fegyverek.
-
dvd24
senior tag
Az új 4-es hunters faith bonus:
Each consecutive shot with a Marksman Rifle that hits an enemy deals {0}% more damage. The damage increase is increased by {1}% for every {2} Firearms the player has but is decreased by having a higher RPM. The bonus damage is removed once a shot misses a target, upon weapon swap or reload, or after {3} seconds.
Ezek szerint, a deadeye továbbra is a nagy rpm-es snipereknek kedvez, a hunters faith meg a kis rpm-eseknek.
-
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
arnikusz :
Akkor a szárnyak, készen vannak, betáraztam a sárga cuccokból is (igaz ezekből nem találtam még olyat mint a zöldek, predator vagy hasonlók.. csak simák). Q-T-E betárazva.
Azt a tier 5 ös nehézséget még nem vágom , az az mikor küldetés nehézséget választok? (mert ott csak normál és nehéz van nálam)
Voltam ezekben a safe house-okban és vettem akkor sárga módosításokat, de 5-öt nem tudtam még mindegyikből. (ezeknek csak 30-as a max lvl?)Hajlok a taktikus felé így irányzatban. T-re ebböl is ment a Mester képzettség + E -re a löveg, Q-ra 3. fokozatú scan-t raktam.
Most menjek farmolni és achikat csinálni vagy dz? Vagy ennyi noob kérdés után szimplan csak töröljem a játékot?!
-
foxymaxy
senior tag
Oké kipróbálom
Tegnap nagyon furán viselkedtek a mobok DZ-be, 60-as a dz szintem általában a 49. utca fölött szoktam graszálni jópárszor kipucoltam az operát szólóban de most háromszor kellett nekifutni Szószerint egy hadsereg volt az operában 5-6 fős csoportokban jöttek és a boss kinyírása után még két nevesített elit is beesett a slepjével. Sok lúd disznót győz.Ez még nem elég mert hiába lőttem belemászott mind a képembe nemgyőztem tűzerővel, nyakamban lihegett az összes mob plussz még a teleportálós elitek szívattak, kiléptem az üres szobából és már ott is volt a hátam mögött egy elit lövész és lepuffantott Délelött még nem volt ilyen anomália DZ-ben, este meg megvadult az összes ellen, ráadásként össze futottam a cccp srácokkal akik rossz
fiússat játszottakegy kicsit sok volt a "jó" ból
-
arnikusz
veterán
1.7 ben elkezdtem használni a Determined talentet 3 . free helyen az MP7 és M4 pörgetett fegyvereknél.
Most lent UG achikat csinálva a 4 reclaimerhez, így az M4 tökéletes az 5 direktívás küldetéseken.
Fent Magányos Csillag classifiedhez használt MP7 halálos fogékony determined felállással szépen szedi a nem csaló rugókat.
Hétvégén ha játszható lesz a free miatt akkor kipróbálom az M4 is booster shot Berserker mellett felmehet 1762-re a RPM. -
HKorn
veterán
Kipróbálom, köszi!
wolf13 PvE-re szerintem striker és predator jól játszható szett, enemy armor damage és elitsebzés minél több legyen, skill haste min 15% gyógyítás miatt.
Fegyverből nekem Lightweight M4 a kedvencem, competent, destructive, predatory talentekkel, illetve Navy MP5 mellé.
-
HKorn
veterán
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk friendly fire most sincs a csapaton belül, de akkor talán úgy tudom elképzelni, hogy a sok köcsögség, hogy direkt beszalad elém a másik játékos, hogy rugó legyek, arra nem lesz érvényes a fiendly fire, és nekem kell bekapcsolnom ezt, hogy ha én rugó akarok lenni, akkor bekapcsolja a "friendly fire"-t és úgy fog működni mint ahogy most van a DZ-ben.
Ha ezt kikapcsolom, akkor nem leszek vétlen rugó, de rugókat tudok sebezni.Valószínűleg a friendly fire alatt ők a vétlen rugóvá válást értik, amikor 10-en mennek egy manhuntra, és óhatatlanul beszalad eléd valaki, és akkor hirtelen mindenki, aki eddig a manhuntot lőtte az a 19-est kezdi lőni, míg manhuntos meg röhög a markába, és leszedi a maradékot.
Kezd összeállni!
-
arnikusz
veterán
Viszont, ha belegondolsz a korábbi patchok ba, itt is ugyanazt játszák el, mert a classifiedek esetén a két pörgetési lehetőség mellé az 1401 max értékhez az arany exoticot fogod maxolni és ez több mint 2000 óra után megintcsak újrakezdés.
Barrett nyugdíjas exotic Rambo jön is át az aktív altra.
-
Anonymus23
veterán
Lehet, az igaz, hogy kb 3. vagy 4. próbálkozásra lett meg, 2x a shotisok kaptak el, 1x meg a kollega kapott egy stickyt, és a játék ahelyett, hogy fedezékbe vitte volna, leugrattatta az emelvényről, persze ott meg 1 sec alatt szétkapták.
Lehet szervert kellett volna váltani közben, lévén folyamatosan villogtak a rugók mellettünk a DZ-benMindenesetre nekem tetszik jó része ezeknek az achiknak, bár van benne olyan, ami kicsit gáz, pl tegnap lett meg a 100. küldetés (3. lépcső az 5-ből) és most látom, hogy a következő lépcső az 500!!!!!!
Mi lesz az 5.? 1000? Ezt nem kicsit túllőtték szerintem...
Hát kb a játék eleje óta lehet ennyi küldetésem 2100 óra játékkal, úgy hogy csak a HARD (352) és a challenge (340) száma van meg, a hősi és legendásokat nem tudom, de az elmúlt fél évben csak ezeket játszottam, hard és challenge nem volt kihívás és érdekes.De pl ezek az achik, hogy fekvés nélkül csináld meg, ezek kifejezetten jók, mivel egy teljesen más játékstílust igényelnek, főleg pl egy stolen signal
-
arnikusz
veterán
Széttörtni nem tört, csak a korábbi tankos előrehaladásnál soha nem kellett figyelni a pajzs szürke vonalát, mostanában pedig ahogy megy 50%-ra heal azonnal. épp ezért volt az, hogy Last Standen a 3 altot csak D3-Ferro-Savage kombóval csináltam meg.
Igaz 7.5% pajzs életerő módok vannak benne akkor majd megpróbálom ezt amit írsz.
Az az igazság, hogy a Last Standet lezártam azzal, hogy meglett mind a 4 alton a 40 szint, ha eljutok majd oda, hogy csak az fog hiányozni megpróbálom, de most az UG van terítéken.
-
Anonymus23
veterán
Van egy kimaxolt magányos (CF) szettem azzal meg fogom próbálni, esetleg a sentry-vel.
"Szemét" dolog volt ez a sok új teljesítendő bravúr az ilyeneknek mint én, igazából alig volt már kimaxolni való a játékban (1 karakter LS, 2 karakter DZ 96+85), és kb ennyi, erre most betoltak 350 feladatot
-
arnikusz
veterán
Megy az 20-30 ezer közé is általában ahogy írod D3-al, és a kora délelőtti órákban javallot.
Viszont D3, pajzs gyengébb lett még mobok ellen is. A korábbi összeállításban 164 ezres képzettség mellett 1.1 millió volt, most alig 900 ezer, így hozzáraktam egy Ninjabike 3 D3-2 Classified végsőt és úgy lett megint 1 millió.
A D3 -pajzs duplacsövű kézishotgunnal meg lehet próbálni, de még rákontrázok esetleg Magányos Csillag Sasg, Megállító (veszettűl rángat).
Vagy majd a Striker classifieddel.
-
arnikusz
veterán
MG5 rajz megvan -abból lett az elsődleges max. alapsebzésű használatban lévő, tár esetében nekem marad a mostani feltolja a 845-re az rpm-t és elég hamar kimegy a 109-es tár 50%-alá és jön a Berserk.
Tegnap este DZ landmarkok takarításánál a fegyenc dagi lmg-s olvadt így a + 40% damege-al, amihez a ragadozó 3. talent szépen tölti vissza az életet így 287 ezer keménység és 33% skill haste mellett tetszik a szett.
Anonymus megnéztem a videjót (a júniusit is azt is gut)
és kedvet kaptam a hozzá, így át kell telepíteni erre a nyugdíjasról a Deadeyet.
-
arnikusz
veterán
Nem sokára elszabadulnak az indulatok az Ubi és reddit Division fórumokon amikor a szépreményű várakozók mégse kapnak maszkot, amilyen über dilettánsak az lesz a vége amit korábban is mondtam és az emote-oknál már megcsinálták valamilyen eseményhez kötve elérhetővé teszik a normál Agentek számára is.
Arra viszont kíváncsi leszek, ahogy tegnap Sniper is írta mit ad a ládából?
Aki hozzájut az elkövetkező 3 órában legyen kedves megosztani velünk az örömét/csalódását.
Köszönöm.
-
Anonymus23
veterán
Egyetértek veled, ehhez sem ért a Massive/Ubi.
Azt viszont "jutalmazni" kellene, aki sokat tolja, de a csíterek miatt az egész bukó.Ez kb olyan, mint hogy miért 2.000.000.000 lett a credit cap???
Tudok olyanról, akinek 4 karakteren majdnem mindegyiken volt 1 Mrd, az most bukott 2 Mrd-t, ez már konkrétan a szívatás kategóriája. Kb tudták jól a statisztikákból, hogy kinek mennyi van, és hány 100 vagy 1000 felhasználót szívatnak így meg. És még csak nem is szólt, hogy költsd el hülye, mert elbukod, hanem simán eltűnt.
Én még ne is szóljak a ~ 200 Millás bukóhoz. Ez is 500 láda + amit a ládából eladok kb másik 200-250 láda. Azaz összesen ~750 láda, abból csak esett volna pár jó cuccos -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
-
RazoR
veterán
Úgy gondolom, hogy egy ilyen játékban valamivel ösztönözni kell a játékosokat arra, hogy játszanak/farmoljanak és végre nem egy egyszerű gear emeléssel szúrják ki a szemünket, hanem visznek egy kis színt a dologba! Persze kb ugyanaz van mint a gear emelésnékl, de számomra ez szimpatikusabb formája ennek!
-
micafighter
nagyúr
Konzolon is ugyanolyan halálos, csak nyilván nehezebb célozni
Konzolos streamert is nézek, az is aprit deadeyeban ugyanugy. Sőt az aim assist miatt tudtommal konzolon terjedt el elöbb a deadeye btw
persze azóta ugy tudom kapott nerfet az aim assist de attol még ott van.
Konzolon reálisabb szerintem a 4-6 lövés ha ugy számolunk hogy a fele mellémegy.
-
micafighter
nagyúr
Mondjuk betesz a rendszer 3 randomhoz, elindultok manhuntot támadni, melletted megy 4 semleges játékos, a társaidtol le vagy válva, ök meg rugónak mennek mert direkt rálönek valakire. Rugo lettél hirtelen, nem voltál rá felkészülve, melletted 4 másik játékos, szerinted mennyi az esélyed a túlélésre?
És ha azt gondolnád áh ennek kicsi az esélye hogy megtörténhet: ugyanez megtörtént már velem amikor ráadásul nem is randomokkal voltam, hanem haverokkal, bár ott nem trollkodtak velem hanem manhunt vadászás közben véletlen meglöttek egy nem rugót a fiúk.
Ha pedig több száz kulcsod van akkor egyetlen halállal simán vesztesz 50-60 kulcsot is akár.
-
s4hu|SyD^
addikt
Elég nagy a DZ, össze kéne vonni pár DZ szervert és meg van oldva a gond. Esetleg, jobban díjazni, mind a PvE részt, ergo jobb drop DZ-ben, értékesebb, mind pedig a PvP részt. Próbálkoznak ezekkel, de eddig nem jött be a próbálkozásuk.
Sokat lehetne ötletelni, sőt megoldásokat átvenni más játékokból, de vagy nem mernek belefogni vagy sokan sírnak vagy pedig tényleg technikai akadálya van.
Új területeket nyitni, küldetéseket bepakolni, új Exotic-ok. Szerintem új Gear Score felesleges. Pár új szett is jöhetne, bár most azért 1.6 óta sokkal nagyobb a variálhatóság. Amúgy én nem látom értelmét annak, amilért sokan sírnak, hogy tegyék be a Central Park-ot, minek, az egy park. Esetleg ha lenne ott Incursion vagy valami.
Ha ezt nem nagyon bővítgetik vagy foltozgatják akkor meg ipakodjanak a Division 2-vel.
-
s4hu|SyD^
addikt
Lehetne itt matchmaking úgy is, hogy 1-től 4-ig lennének csapatok, csak ha egyedül mész be akkor minden játékos solo lenne. Ha ketten akkor 2-es csapatok, 3-as, 4-es. Vagy egyszerűen lenne valami buff/debuff, ha nem egyenlő számú csapatok harcolnak. Bár ezeket is valahogy megoldanák a csalók meg bunkók.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ezt tudtuk már egy ideje, de hasznos leírások vannak attól függetlenül. Köszi, hogy megosztottad.
Amúgy taktikusnál nem cél a Skill Haste? Én 50%-on csücsülök, de gondoltam, hogy feláldozok vagy 9-12%-ot a Skill Power oltárán. Kizárólag PVE-re. Nem tudom, hogy Skill Power - Skill Haste párbajban melyik a jobb.
-
Lefty
addikt
Koszi az infokat es a tapasztalatokat. Btw, EDR az mi is lenne?
En ezt full PvE-re raktam ossze ma, es a meglatasom egyelore az, hogy resourceful taskaval, illetve vigorous mellennyel jobban muzsikal a build. Ahogy healelem magam, folyamatosan megy vissza a pajzsom ereje is, ha csapat doki ladajaban allok meg meg jobb a helyzet. Nem nagyon tudjak lebontani. En a tenacious maskot klasszik dps buildhez hasznalnam inkabb, striker vagy predator. A medkit meg azert igen hamar el tud igy fogyni.
PP19-et hasznalok a nagy tar miatt, igy van 110 golyo egy tarban, ezzel majdnem minden fajta mobot ki tudok tankolni.
PP19 17.1k dmg 37.5% chc 62% chd 56% hd destructive-ferocious-responsive
Aug para 18k dmg 46% chc 89% chd 74% hd brutal-deadly-fierceEnemy armor dmg +27.5%
Skill haste +7%
Dmg to elites +23%+12% ballastic shield dmg
+4.5% ballastic shield dmg resiliencePajzs eletero 1,276 millio hp
Nyilvan van mit csiszolni meg, de egyelore megteszi.
-
Elims
veterán
Köszi!Ezeket tudom.
Azt nem,hogy egy boss megölése után,ami cuccot elejt,azt mki felveheti vagy csak a legelső aki odaér?
Szóval kilövünk sztoriban egy sárga neves ellenfelet,az elejt egy-két dolgot,én odaszaladok,felveszem,utána a többiek is fel tudják venni?Nagyon kemény karaktereket mutattok!!
Írja meg vki,hogy melyek azok a tárgyak amik jó ha vannak a karakteren.
Ferro gázmaszk,írtok vmi táskát és még?
Megvenném én is a tervrajzukat. -
Lefty
addikt
De a ninja taska tenyleg olyan, hogy ha nem lenne talentje, ugyanannyit erne. Egyszeruen kajak nem ertem, meg 1.5-ben azt mondom lehett akar hasznalni is. A tobbi sem tul hasznalhato gyakorlatban, amiket emlitesz. De az az erzes felemelk, amikor legendary vegen nyitsz egy ninja taskat
-
cyberkind
félisten
A medkit is valami irtó szar lett, nálam kegyetlen nagy késleltetéssel kezd el gyógyítani, és ráadásul alig húz vissza, gyakorlatilag egyszerre ellőhetném az 5-öt, hogy talán legyen értelme, de sok más hiba lett még a játékba, én most ezért is tolom a single-t, összeszedek mindent meg megcsinálok mindent.
-
Én próbálgatom, status effecttel pár lövés egy 34-es elit, elég pontos és erős, mint egy sniper, persze nem akkora sebzéssel. Egyetlen hátránya, hogy nem automata, cserébe nem eszi az AR lőszert sem. Szerintem nerfelni fogják, amint elterjed jobban, egy dps-elektro hibrid buildhez kiválóan erős és OP lehet. Last Standben is használható elég jól, főleg egy turret vagy seeker mine mellett.
Amúgy én az első áthozott heti cache-ből kaptam, rá is ugrottam rögtön, látva a nagy sebzés értékét
A hangja sem utolsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest