-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #37757 üzenetére
HKorn: "...melyik küldit nem csinálta még meg hard-on?"
Szerintem nem tudod segol megnézni. :-( Legalábbis ps4-en nem találtam,gondolom ugyanaz lehet xbox-on is.
A rogue kill-t úgy vettem észre,hogy akkor számolja ha teljesen te nyomod le.Akkor sem számolja,ha te megtérdelteted a gy.. "rugót" majd a társad megpihenteti.
Keress vkit és csináljátok meg ketten,pikk-pakk megvan.
Vagy ha kened annyira a témát akkor írtsd őket!! ;-)
Nekem pont tegnap lett platina a játék.Az összes achievement meglett.Szerk.: A küldetést egyébként coop-ban is le kell játszani hard-on. Legalábbis ps4-en igen.
-
válasz
micafighter #37823 üzenetére
Ahogy írta RazoR az még nem csalás, bedefiniáltál oda egy gombot és kész. A macro amúgy is parancsok (billentyűkombináció, egérpozíció, stb.) sorozatából áll/állhat hiszen a lényege az, hogy automatizálj ismétlődő feladatokat felgyorsítva a munkádat.
A csalás ott kezdődik amikor ezt a macro képességet pl. az egérben előnyszerzésre használod amihez kézügyességre (recoil control), reflexre (kombók) lenne szükséged normál esetben. Csak egy egyszerű példa mondjuk DeadEYE-jal: a macro elnyomja a pulse-t majd a booster shotot, bezoomol a fegyverrel és lő mondjuk egyet, mindezt egyetlen gombnyomásra 0 késleltetéssel és ráadásul ellentart a visszarúgásnak, hogy a következő lövés oda menjen ahova célzol és neked mindössze annyi a dolgod, hogy célra tarts és megnyomj egyetlen gombot... -
RazoR
veterán
válasz
Az nem macro, nekem is azon van a medkit! A macro az amikor pl egy billentyűkombinációt állítasz be egy billentyűleütésre.
-
Mizol25
csendes tag
válasz
Az nem macro. Ezt én is csinálom
-
törölt tag
válasz
micafighter #37789 üzenetére
Volt egy video ahol játékosok kérdeztek egy csalot dz2 safehouse előtt. Akkor azt mondta ott az illető, hogy 99% chc van nála és igazából azt állít be amit akar. Teleport, aim stb.... MINDENT!!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #37789 üzenetére
Deadeye bónusz után nem tartom kizártnak hogy ne tudnák "beakasztani" más fegyverre is...
-
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #37753 üzenetére
Helló!
Oké, értem! Igazatok van én fogalmaztam rosszul. Nem a tulajdonunk csak "használati" jogunk van rá...... A többivel meg sajnos egyet értek....
-
Bocy18
csendes tag
válasz
micafighter #37753 üzenetére
Igazabol nem csunya beszedet irtak bele hanem hogy megsertettem a magatartasi kodexüket..
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #37521 üzenetére
Nem lehet,hogy mostanában állítottak vmit a bullfrog-on.Már egy ideje csak ezzel megyek és mostanában azt veszem észre amit írsz.Hiába célzok pont a fejére,nem mutat számot és az életcsíkja sem megy lefelé azaz nem sebzem.Nem közelről,de nem is nagyon távolról.Erre meg pontosságot tenni gyengítés ugye. :-/
+észrevettem mégvmit..ráhúzok távcsövessel fejre egy sárga ellenfélre mondjuk 400e-t marad egy páncélcsíkja,egy másik ugyanolyan sárga ellenfélre lőve bullfrog-ból fejre ráhúzok 50-72e-ket párszor (5x minimum,de inkább 8-10 találat megy be minimum) és marad még legalább 2-3 páncélcsíkja. :-/
Ez hogy lehet?Vagy vmit én gondolok félre.. :-) -
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #37679 üzenetére
kérem kapcsolja ki!
#mindenhezvanhozzáfűznivalóm
#mostjólmegmondtad
#nemkellkomolyanvenni -
Anonymus23
veterán
válasz
Mit ittál és mennyit?
Töltsél nekünk is(#37680) RECSKA
Anonymus the Dragon's Nest
Viszont adminnak szívesen jelentkeznék, szívesen bannolnám ezeket a csítereket, csak attól félnék megszaladna a billentyűzet néha -
válasz
én nem dobáltam sarat rá. Sőt. 1.7-ben róla nevezném el sárkányfészket....
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #37667 üzenetére
Hogy maga miket nem tételez fel.
Egyébként megnéztem pár videot nem youtube huszároktól és elég jól elvolt az Agent.
Taktikussal is jól el voltam sima DZ-ben és emlékszik a képre gondolom, így mivel 1.6 -ban bő lehetőségek állnak rendelkezésre a szettek maxolására és LS-ben mint tegnap kitárgyaltuk mindenki majdnem ugyanolyan gearben megy miért ne.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #37667 üzenetére
Ez nem volt kérdés
Idézem:
"A fórumosdi meg egy kabaré aki komolyan veszi azt csak sajnálni tudom." -
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #37656 üzenetére
Igen emlékszem a 450k az kemény volt, de az 547k-ért csak a healben kellett álldigálni. Az unalmas volt
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #37630 üzenetére
Jó Lvoa-C-m nincs ilyen meg főleg nem a kompetens és Adept talaent használata egyértelműen lejött a videóból, viszont én nagyon hozzászoktam a Ferro maszkhoz és a Barrett mellényhez így marad.
Annyit viszont a hétvégén változtatok a mostani dps arany/exo-n, hogy eltolom skill irányba próbaképp a másik Barrett mellénnyel és sárga maszkkal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #37622 üzenetére
Neki nem kell célozna, mindig talál
Miért nem figyelsz? Most írták, üljél le fiam, egyes!
Mozoghatsz te ígyvagy így
, tök mindegy...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #37602 üzenetére
-
LeonAran
tag
válasz
micafighter #37568 üzenetére
350k-t sebzek DE-jal mobon és céltáblán. Terminátor játékoson 70k. Hova tűnik el 80% sebzés?!
-
LeonAran
tag
válasz
https://www.destinythegame.com/
-
LeonAran
tag
válasz
Igen!
-
törölt tag
válasz
micafighter #37566 üzenetére
Tőlem ne várj mást. Együtt kezdtük el ezt az egészet és végtelenségig kiállunk egymásért még ha nem is értünk mindíg mindenben egyet.
Ui: ha jössz dz-be majd hozunk neked is wc papírt.üdv: Team DzP
"Épp az a vicces a DEben hogy rád szalad (!!) és ugyanugy le tud löni 5 méterröl is " Te a Cseh2 nézed? Közelszalad egy dps és csípőből rommálő miközben körbetáncol. Te nézel a távcsőbe és azt sem tudod hol van.
-
LeonAran
tag
válasz
micafighter #37562 üzenetére
5 méteren belül már nem sokat ér DE. Mondjunk én kontrollerrel játszom és hiába van 100%-on a célzásérzékenység dögletesen lassan vánszorog a célkereszt.
-
törölt tag
válasz
micafighter #37562 üzenetére
Szalad rád össze vissza egy dps m4-el vagy Famas-al találd már el kösz. Tommy-nak igaza van.
-
Rossonero89
tag
válasz
micafighter #37544 üzenetére
Üdv! Egy jó alternatíva lessz majd, ha idén kiadják (Remélhetőleg) az Escape from Tarkov!
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Én találtam, este befekszek az ágyba az asszony és a kislányom mellé és nézünk valami filmet vagy sorozatot. Ettől függetlenül hiányzik a játék de én ezt a küzdést meguntam meg hogy számtalan óráig farmoljak értelmetlenül mert semmit nem érő gear esik. Próbálgattam pár játékot amikkel régen elvoltam de most valahogy nem köt le semmi.
-
LeonAran
tag
válasz
Szeptemberben jön a Destiny 2.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Pont ezen gondolkoztam, hogy van-e ilyen jellegű játék, mert akkor arra én is beneveznék, de nekem nem ugrik be sajnos ilyen.
Minden egyéb hibája ellenére ez egy nagyon jó játék, de az AC hiányát én sem tudom tolerálni...
Na meg elfogyott a tartalom is igazából...Mondjuk a múltkor kaptam egy kérdőívet, abban volt pár érdekes ötlet, ha azt meg tudnák valósítani (pontosan nem emlékszem már, de akkor felkaptam a fejem, hogy na igen, ebben benne lennék én is)
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #37534 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Tessék megosztani a know-howt!
Bár maradok a dps exo/aranynál. Tegnap azért belefutottam 2 Deadeyosba ahova a seeker kellett volna.
Nem baj viszont újra felfedeztem az MP7-et és megint a kínom a 42-es tár miért nem 52, de az 1003 rpm jó. Igaz nem maxosak a módok, 20.5 K a sebzés csak 36% a chc és 111% a chd, de nagyon bejött. Jól taktikázva felment átlag 10 játékosölésre és tarja a 12-16 ezeres credit gyűjtést, ami szintezéshez jó. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
micafighter #37534 üzenetére
Be mentem az LS-be és ugyan úgy működik. Természetesen a PTS szerveren.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #37529 üzenetére
A mutatott MDR volt az első ami esett és a legnagyobb sebzésű az 5 közül, a második a Nomádnál van az brutális, halálos.egyet odaadtam a játékostársamnak, 2 meg pihen a stashba.
Ezt használtam a Taktikussal Legendarykon és Incursionokon, meg a Firecresttel. -
válasz
micafighter #37525 üzenetére
MDR-t csak a firecrest szetthez használom,ott van is értelme.
Véleményed szerint mihez ajánlott az MDR ?
Amihez én előtte használtam,striker,shotgun/smg+mdr.
-
válasz
micafighter #37521 üzenetére
Ez minden fegyvernél így van aminek nagy a szórása.
Megfelelő távolságokban megfelelő fegyvert kell használni.
Amit befolyásol a szett.5méter,cheat (milyen cheat) ?!
Látom jól benne vagy ebben.
Kissé elkanyarodtál a témától.Amúgy meg a rendes csítert nem is látod,csak fekszel.
Nem hogy 5méter.
DZ6-ból lézerezik DZ1-be. -
válasz
micafighter #37519 üzenetére
Nem tudom ki hogy céloz,de én nem lövök mellé az MDR-el.
Egyébként mióta majdnem kész a DE szett,ha buli van azzal jövök.
MDR-t csak a firecrest szetthez használom,ott van is értelme.
-----
Sentry szett nem igazán megy az arany+exo szetthez.
-
bashboyy
kezdő
válasz
micafighter #37508 üzenetére
Ez így van, de egy idő után nagyon unalmassá válik.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #37488 üzenetére
Csak ezek a Deadeye elemek vannak just moment, kesztyű Kegyetlen mesterlövészpuska sebzéssel, még a Skull van, csak azért így, hogy hátha esik jobb. Csak kipróbálom így este LS-n.
Cheap kezdő Deadeye azzal megy amije van. Ha nem jön be 30 sec. alatt át tudok vedleni a tegnapi Rambo exo-aranyba, vagy a megszokott 3/3 firecrest/taktikusba. -
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #37400 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek aki irt, egyik kedves fórumtársunk a videót is volt kedves belinkelni.
Azért azon besirtam amikor 3an lelöttek a fiuk egy solo játékost aki shock turret-et használt, aztán Mengike megjegyezte utána hogy "shock turret b..zi", miközben neki is (meg Tommynak is) shock turret volt berakva
-
törölt tag
válasz
micafighter #37398 üzenetére
Dz-nek van egy hangulata amit semmi más nem tud pótolni.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #37398 üzenetére
És 50-50% esélyed van a győzelemre, még ha csapat híján egyedül is mész. Ha pedig jól taktikázó a team sima út a győzelemhez és a jó szórakozáshoz.
Annak idején az UG majd a Survival is lekötött míg a kitűzött célok teljesültek, most LS-ben a szintezés a cél és így nem támadó karakterrel körönként 10-18 ezer credit jön simán. Tegnap még a Bullfrogra visszapörgettem a Kompetenst és öröm volt nézni a turret perzselés után a 2 játékos 20-as keresését.
Viszont a szettel úgy érzem megakadtam a tűzerőt 3832 felett akarom tartani, hogy éljenek a talentek az életerő megállt 2738- nál és az elektronika sem megy feljebb 8400 fölé, ha valakinek lenne tanácsa a szívesen fogadom.
Gondolkodtam a DPS firecresten Barrett, Specialized van, de 1 db Firecrest térdvédő sem esett, más összeállításban pedig kevés volt.
-
i@lex
őstag
válasz
micafighter #37343 üzenetére
Meglepetésként érhet a dolog, de nem mindenki PC-én játssza ezt a játékot, sőt..
Nekem nem hiányoznak a csalók, köszi. -
persil
nagyúr
válasz
micafighter #37145 üzenetére
Az a furi, azt irtam is, hogy eloszor total beteg bugok jottek elo, de rendesen olyan volt, mintha valammi pre-alpha verzio lenne
De kozben rajottem, azert lehetett, mert a uplay azt hazudta, hogy "playable" es meg a fele letoltes hatravolt, en mondom, ha playable, akkor jatszok is
De kozben letoltott es azota semmi hulyeseg nem jott elo, nincs bug
Leszamitva a felbontast, ami viszont eleg game breaking nalam, szoval, ha a 6 oram alatt nem lelek valami megoldast, akkor tuti nem adok erte penzt. Pedig eddig nagyon tetszik :/
-
válasz
micafighter #37116 üzenetére
Jóvanakkor.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #37116 üzenetére
De ez is igazából zöld macskanadrággal lenne az igazi
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #37113 üzenetére
Nem vitatkozom ezzel a logikaval, alapvetoen egyetertek. Ezzel kizarolag PvE szorakozok most.
-
válasz
micafighter #37113 üzenetére
3 arany 3 exo ?
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #37111 üzenetére
Most 3 striker 3 predator komboval hasznalom ezt az AK-t, nem rossz.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #37109 üzenetére
Ez igaz, jobb lenne ingyenben az biztos.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #37102 üzenetére
Igy volt nekem is logikus de mondom inkabb kerdezek. Koszi. Akkor ez az AK igy eleg baba.
-
válasz
micafighter #37022 üzenetére
Ez azért viccnek is rossz.
Millióan anyáznak mindenért.
A retek csalók meg szopatnak.
Ubi tényleg elmehetanyukájához!
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
micafighter #37022 üzenetére
általában nem szoktam mikrofont használni, max ha haverokkal vgayok egy csapatban. Tegnap a support nem mondta meg miért, csak mindig a kódexre hivatkozott. Végleges bant kaptam mint kiderült. Az okot nem mondta meg, mindig csak a sablon szöveg ment. A cheatereket nem bannolnják, simán használhatsz aimot, speedet, wall hacket, tolhatod bugoltatott armorban 2434 évig, ha nem beszélsz csúnyán? Hát ez szép. Kész vagyok. Ennyi volt közel 600 óra után ................Soha többet UBIfos game.
-
VincentVG
senior tag
válasz
micafighter #36993 üzenetére
Hú de jó lenne menni tovább NY-ban valamerre északra. Vagy N. Jersey-be..
Sokáig láttam/olvastam pletykákat central parkról, de azok elhaltak...
Ti mit hallottatok? vagy konkrét info nincs? -
válasz
micafighter #37002 üzenetére
Bakker ... Mennyit röhögtünk ezen.
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #36993 üzenetére
Év végén valamikor.
-
GyRoS29
újonc
válasz
micafighter #36990 üzenetére
Bazki te minden is tudsz? 😃 már jó lenne csevegni veled pár szót privátba! Pc-n játszol esetleg felvennélek ha nem probléma ott hamarabb megvannak kérdések. De amúgy köszi. 😊
-
dvd24
senior tag
válasz
micafighter #36978 üzenetére
Szigorúan 1v1-ben? Rárohanok figyelve arra, hogy mindig legyen valami fedezék, autó, bármi, kettőnk között, próbálok minél kiszámíthatatlanabbul mozogni hogy ne tudjon sokszor egymás után eltalálni, ha mégis egyszer egyszer eltalál akkor gyógyítom magam, és amikor 20-30 méterre vagyok - pajzsot elő és bemutatom a kedvenc MP5 ST-mnek.
Ha ennél a pontnál van olyan buta, hogy ne fusson el, hanem megpróbálja kilőni a pajzs mögül a bal nagylábujjamat akkor lelke rajta... legalább megpróbálta
Persze mindezt konzolon, PC-n nyilván leszedne útközben
-
Rossonero89
tag
válasz
micafighter #36954 üzenetére
Teljesen igazad van, talán 2 dolog, amiben nem értek egyet!
Az egyik az, hogy igen is célozni kell a de-vel, hisz oké, hogy elég ha testre is lőssz, de mikor valaki nagyon jól mozog, akkor azért testre is nehéz találni. Nem mellesleg, egy deadeyel többnyire alig van életerőd, mivel ahhoz, hogy bika erőset lőjj vele, és 1-2 lövésből leszedj valakit,ahhoz sok tűzfegyver kell, igy ha 2 ügyes dps rádrohan, azonnal véged van vele.A másik pedig, hogy ebben a játékban tudjuk, hogy az ég világon semmi valósághűség nincsen. Valóban illúzió romboló, mikor egy lövész a tűzharcba rohan, és méterekről lövöldözik, de ez a játék nem is egy katonai szimulátor. Természetesen a valóságba ez lehetetlen lenne.
A seekereket már inkább kellene kalibrálni, hisz azokhoz még ennyi tudomány sem kell, mint a DE-hez. Csak megnyomod 2* a gombot és teszi a dolgát. -
válasz
micafighter #36914 üzenetére
Lsben semmit sem er. Ott maganyos csillaggal shotizom...
Dz-ben nem szeretik. Es ez enyhe fogalmazas
-
törölt tag
válasz
micafighter #36914 üzenetére
Nem tudod mit beszélsz mint itt sokan.
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #36889 üzenetére
Köszi!
Akkor összerakok egy ilyet.Egy próbát megér. :-) (Már minden set-ből van legalább 5db-om és elég jók..bármelyik 4-es meglenne.)Dvd: Csak a gép ellen használnám.Ha a sárgákat gyorsabban le tudom szedni akkor már jó.
Oneal: Egzotik láda.
Jártam már így!
Amikor tele volt a táskám,de egy-két sec után megjelenik a cucc ott ahol éppen akkor álltál amikor véget ért a küldetés.100%,hogy ott van! :-) -
válasz
micafighter #36906 üzenetére
gyere a hiper buildedben, igérem, nem lövök... Nézzük hány sec leszel.
Mennyi hp-d van? 200 v. 300? Ettől függ, hogy 2 v. 3 sec vagy
-
törölt tag
válasz
micafighter #36906 üzenetére
Csak szólok, hogy 2-3sec alatt összeesel Dedi turretétől.
-
dvd24
senior tag
válasz
micafighter #36891 üzenetére
Hidd el nekem, hogy a "nehéz vele célozni" az pont elég a konzolos játékosbázis kb 95%-nak, hogy ne erőltesse a deadeye-t. Ps4-en legalábbis nagyon ritkán találkozom velük és akkor se húzzák sokáig
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #36886 üzenetére
"...1-2 lövésből szednek le full HProl..."
Ez fejlövés ugye? Biztos az,de ha véletlenül mégsem akkor én is összerakok egy olyat. :-)
-
dvd24
senior tag
válasz
micafighter #36886 üzenetére
volt egy találó komment redditen sotg-ről, hogy olyan érzés nézni, mint a zenészeket hallgatni a süllyedő Titanicon
amúgy kíváncsi leszek, hogy alakítják át majd a hunter's faith-t
-
dvd24
senior tag
válasz
micafighter #36766 üzenetére
két megoldás is lehetne erre:
1. megváltoztatják az egész rugóvá válás szabályait, büntetését, jutalmát, mindent, mert a mostani rossz
2. egyszerűen kiveszik a játékból a DZ kulcsokat és simán nyitható lesz minden láda (amúgy is manapság legtöbben a kulcs nélkül nyitható arany cache-t adó ládákra mennek) -
dvd24
senior tag
válasz
micafighter #36763 üzenetére
Ha egy ilyen rendszer lenne akkor, hogy buknád százasával a kulcsokat, vagy hogy trollkodnának szét? Tényleg érdekel, hogy min siklottam át amikor elméletben összeraktam, hogy mi lenne a jó.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #36732 üzenetére
Egy esetben használtam a ferro maszkot! Amikor flame turettel védték a manhuntok az egyik camphelyet! Akkor hasznos volt, azóta sem használtam.
Amugy a medkit és az energiaszelet kombóval előrébb van az ember szvsz.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36730 üzenetére
Ha egyedül játszol és nem PVP alapból UG, PVE, DZ farm, sokat jelent az, hogy futás közben beleeresztesz egy tárat a lángszórós dagi gyenge pontjába és berobban.
Ellenpélda DZ fertőzési eseményre, nem ajánlott, oda Taktikusba megyek egyedül bedobom Artuékat (seeker mine) és felcsalva a bagázst távolabb heal ládában állva MDR-el kapják az áldást.
-
i@lex
őstag
válasz
micafighter #36699 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból ti mennyi életerővel rohangáltok last standben?
Illetve az LS-ben mennyi a primary-tek alapsebzése, hol érzitek már elegendőnek? Mondjuk SMG-nél. -
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #36677 üzenetére
Hello!
Sajnos igaz a dolog. Kikapcsolta a fedoreteget, az msi ab-t, toroltem a state.cfg-t sajnos egyik sem hozott megoldast
ma pl 5szor inditottam el a jatekot de egyszer sem indult el normalisan.....
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #36677 üzenetére
Csak nem mindegy milyen arányban!
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36645 üzenetére
-
válasz
micafighter #36637 üzenetére
Igen,jó helyre került az unforgiving.
Sebzés is rendben van.Kipörgettem már legalább 70-et,majd egyszer csak dobott egy ilyet.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #36620 üzenetére
Ja az más, hogy te betettél olyan fegyót, én is összeszedtem egyet azt hiszem, viszont ha fent van a pajzs akkor nem tudsz váltani. Vagy lehet valahogy?
Self-preserverd és Predatory mellett mi a 3. talent? -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #36617 üzenetére
Átraktam ahogy írtad, több elektronikát is pakoltam. Saccper ugyanaz az eredmény egyébként. A Booster Shot nem sokat dob a pajzs életén. Viszont mivel levettem mindent, ami extra Armor-t ad így hamarabb is meghalok. Többször feküdtem mióta áttettem a javasoltadra. Pajzs is rettentően megy lefelé. Majd oda-vissza pakolgatom aztán meglátom, hogy melyik jön be. Nem vagyok benne biztos, hogy a Responsive+Savage+Resourceful+Assault Shield jobb a Ferocious+Barrett+Specialized+Reactive Targeting-nél, vagy tényleg egy szinten van kb. de több a túlélési esély az utóbbinál.
Amúgy SMG damage vagy EAD a jobb kesztyűn?
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #36617 üzenetére
En amugy ebben a felallasban az inventiv taskat lehet betennem inkabb, illetve elektronikara meg mindenkepp pakolnek.
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #36597 üzenetére
Enyhén szólva bosszantó tud lenni, mikor mész vissza B-re 4. alkalommal és 4v1 meg 3v1 helyzetekbe leszednek, majd rohansz fel a lépcsőn és befutsz a textúrába, majd beragadsz és ismét leszednek! Tegnap is
ez történt. A csapat fele állt a másik fele meg mobozott. Ja és a játék feléig vezettünk...[link]
-
törölt tag
válasz
micafighter #36601 üzenetére
azert azt belathatjuk, hogy az npc pontossag valoban egy vicc. ez a jatek nem csak pvp, sokan pve modban toljak (bar ezt te is nagyon jol tudod). szerintem a shotgunnal kellene kezdeni valamit, mert amiatt lassan egy elvezhetetlen szar a jatek pve resze.
arrol nem is beszelve, amikor survivalban fel kmrol kilonek a legnagyobb hoviharban a pisztolyos npck. -
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #36597 üzenetére
,,Le kellett volna b.szni egy shokkturretet és agyonlöni de nem volt annyi lélekjelenlétem"
Mármint képességet váltani, mert alapbol nem használom a sokkolo turretet (1részt szerintem kissé cheesy de ez nyilván nem a játékosok hibája, másrészt meg eléggé wasted képesség 320k képzettséggel, a sokk turret képzettségskálázodása nem a legjobb ugyhogy innább kis skillpoweres karaktereknek vinném részemről), de direkt ilyenek miatt gyorsgombon van a képességváltás egyébként.
-
törölt tag
válasz
micafighter #36585 üzenetére
Én azt nem értem 1.5 után hogyan sikerült így elb@szni ezt a játékot.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36578 üzenetére
Szép napot Mindenkinek!
Én meg csereberéltem Barrettet - Warlordra.
Banshee és Frontline szettben egy kis finomhangolás után délután kipróbálom.
Hamarabb megvan a Falcon Lost és a Dragon nest mint a Times SQ Legendary és a csapat is very good volt. És még csini lángos táska festést is adott, hát nem semmi. -
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #36585 üzenetére
Vagy inkább többször se
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #36578 üzenetére
En ezt mindet bezuznam
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #36566 üzenetére
Én ilyeneket nem figyeltem,hogy kézvédőre csak ez+ez,stb.Raktam ahogy jött.
Majd csinálok egy screenshot-ot és kérem írjátok meg ha "katyvasz" és már át is pakolgatom.Köszi mindent!! :-)
"...0/0-án volt lvl4..."
Ezt már mondták nekem..4-es szint kell minimum.
Aztán amikor összedobtam ezt a jelenlegi nagy karakterem és odaálltam a küldetéshez 3-as szinten,nem értette a barátom,hogy hogyan csináltam.
Nem mentem be a bázisra az elején,hanem a kötelező küldetések után már mentem hozzájuk. -
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #36566 üzenetére
Meg persze bármilyen skillpower/képzettség alapu karakter
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #36534 üzenetére
Micafighter páncélrombolás - sebzés: Honnan tudod ennyire pontosan ezeket a számokat? :-)
Akkor rakom inkább a sebzésre+sebzés az elitekenre."páncélrombolás + sebzés az elitelen, térdvédö plusz hp, ölési TP és sebzés az elitelen. Kesztyüre nem tudom fejböl mehet-e elit sebzés, de páncélrombolás az tuti, mellé ha van akkor sebzés az eliteken, ha nincs akkor képességgyorsitás vagy kritikus találati esély, plusz a használt fegyvertipusodra plusz sebzés."
És ha én nem így rakom össze az gond? (Ha így lenne a leghatékonyabb akkor úgy lesz.
[Tommy: Már ismerik a neved és amikor közeledsz vkihez,iszkolnak. :-))
-
törölt tag
válasz
micafighter #36555 üzenetére
Ui: Sikerült kimentened vagy instant haltál?
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36555 üzenetére
És kerested a 20-asokat a TTL szönyegen?
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #36547 üzenetére
Így van, amikor nyilvánvaló lett, hogy nem lesz anticheat, akkor azzal együtt le is kapcsolták a lélegeztetőről.
Persze el tudunk szórakozni a halottal, de ha a kiadó /fejlesztő nem tekinti potenciálnak a jövőt, akkor mi hiába mondjuk, hogy még sok minden van benne. -
ori_za
tag
válasz
micafighter #36540 üzenetére
Ezt most nem a Year2-re értettem, hanem arra, hogy az ilyen balfaszkodással szépen folyamatosan veszítik az eddig még valamennyire türelmes játékosokat.
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #36537 üzenetére
Kimentésre jönnek mint az ingyen kajára. Multigrupiba vár mindenki aztán, ha megunják akkor a 20 német vagy orosz együtt leszed egy 4-es csapatot, majd megint kiállnak a sarokra mint a repedt sarkúak.
Ha 20 embernek megyünk vissza négyen és egyet-kettőt leszedek közülük már megérte.
A last stand meg jó volna, de valahogy túl populáris a játék összességében. Emlékszem amikor először mentem DZ-be, az tetszett meg benne amit a neve is takar. Volt egy sötét hangulata. Most már ez az érzés abszolút elveszett. Jó volna, ha ezt vissza tudnák hozni és az nem a hullazsákok darabszámán múlik, hogy hány darabot dobálnak be a zónába.
Lehet ezzel is úgy vannak, mint mostanában minden játékkal, univerzálisra akarják venni, hogy a 6-99 éves korosztály mindenki megtalálja benne a maga örömét, csak így a játék egyénisége tűnik el a semmibe.
Igen ettől függetlenül még mindig nem tudom lerakni -
ori_za
tag
válasz
micafighter #36537 üzenetére
Szerintem most amúgy is 1 hét békés PvE jöhet, mert nem sikerül javítani az invisible glitchet a mai karbantartás során:
"Please note that while we have a fix in preparation for the issue which causes players to become invisible under certain circumstances, we couldn't deploy it with this maintenance. "
Vajon mi a céljuk a játékkal? -
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #36532 üzenetére
Most bementem 10 percre Dz-be, hátha... Négyes csapat jött a kimentésre, nem vártam meg míg bekezdenek így lelőttem az elsőt a másik három meg ELSZALADT! Vicc, hogy már veszítenivaló sincs és még így se akar senki PvP-ni...
Amióta meg bevezették, hogy nem dobsz el kulcsot meg pénzt ha nem vagy rugó még szarabb a helyzet. Senki nem akar berugózni. Ha van pár játékos a szerveren akkor mindenki arra vár, hogy más legyen rugó és jön mind oda mint a hiénák. Aztán ha nagy nehezen lelőnek négyünket tizenvalahányan még mi vagyunk a noobok.
De ha rákérdezek, hogy ők miért nem rugóznak be síri csönd van.
Magyarul: Ha rugó vagy csak veszíthetsz, ha meg beszari vagy és azt várod, hogy más legyen a rugó akkor meg csak nyerhetsz...
És még így is elszaladt az a három
Lassan meghal ez a játék a PvP-ni szeretőknek.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #36529 üzenetére
Szerencsere DZ-n kivul is van elet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #36514 üzenetére
Ja és diplomás jazz zenéz
-
chokeee
aktív tag
válasz
micafighter #36506 üzenetére
Ezeket milyen bossok dobálják? Tegnapi is végigszaladtunk a DZ és csak lila más sárga vackokat kaptunk...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
micafighter #36472 üzenetére
Köszi!
De nekem magyar. És valami túrórúdi fordította...
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36370 üzenetére
Katasztrófa Clear Sky heroic után- úgy bugolt a heal láda és a seeker mine, hogy nem tudtam használni, ott is hagytam, megfogadtam a tanácsát és keményítettem.
De még nem az igazi, kell képzettség is.
Próba majd holnap. Van egy kompetens kérlelhetetlen Bullfrog is majd meglátom, a fegyver kiegeket kell még rárakni, de ott van a jó öreg Alpha is. -
Elims
veterán
válasz
micafighter #36365 üzenetére
10perc a clear sky?? :-))) De nem a legnehezebb fokozaton. :-)
Szóval..a hvégén jött egy barrett mellény/warlord/ninja táska/bullfrog és egy megállító. :-)
Megcsináltuk a sólyom elveszett küldetést,onnan jött egy ferro gázmaszk (amit elajándékoztam,mert nekem már a 2. lett volna).Volt egy nagyon profi barátom a csapatban (többiek is értették a dolgot..) akitől kértem egy screenshot-ot a cuccairól.
Kérem írjátok meg,hogy mik lehetnek ezek: -
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #36415 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest