Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #21298 üzenetére
csak csípem őket
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, a pénz vissza, huh
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff ez a Lyon, már megint az első meccsem megy el a kamimon, úgy látom ezek a mostani kami szelóim tiszavirág életűek...:/
-
L_YKing
addikt
$ityyy!!
Mégegyet mégegyet!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
stefyY
őstag
Bochuuuuuuuuuum, what a comeback
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
Mit művelt Taylor, 10-3
-
giigz
veterán
Taylor nem gyengén nyomja
-
L_YKing
addikt
Persze menjen el mindjart a $ityn
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Ps Vita
őstag
City eddig nagyon szar
-
umek7
őstag
Graham bármikor gólt szerez 5,50 (hétvégieket most nem írom be, babonás napom van)
tét 60$ -
Zoli9292
tag
Kemény 1500ft-os all-in megy Gerwenre 46K-t utaltam le, remélem hamar megérkezik.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Kiégtem.... 2.5 overt raktam szaros 1.4-ért, haza gólátlag 2.5, vendég 3.9, a vendégnek 22 meccsből 22 volt 1.5 fölött.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
pohár
félisten
na, véletlen raktam 2 ezret a City -2AHC-re, pedig csak egyet akartam, shit
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Hajrá Bochum..
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Cthulhu Dawn
őstag
C-Osaka - Kawasaki félidő 0-0. Kawasakinak 22 meccséből 18-on 2.5 over volt, nekem meg sikerült erre a meccsre tenni, pofám leszakad.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
B-L-A-C-K
titán
-
Chereiose
addikt
Ez is akkora marhaság unibeten, hogy nem lehet 3/4 eket vagy ilyesmi kombikat tenni...vicc...ezt még a tippmixpro-n is lehet
-
giigz
veterán
Egy kis kami 500-zal:
Mons nyer 8,00
-
sz_abika
addikt
Szép, ha már egy honlapnak is gyanús az eredmény. Én underem is kicsit úszott..
Na de mai over:
Richard Gasquet v Dmitry Tursunov 3,5szett @ 1.57PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
Mit jelent ez?
AHC
Man. City -1 , -1.5 1,4 oddMiben különbözik a sima hendikeptől?
Man. City -1 1,57 odd
-
stefyY
őstag
132 J. Isner - P. Kohlschreiber 1.35 H
140 Bochum - Paderborn 2.00 H
142 Mönchengladbach - Bremen 1.80 H
143 Hamburg - Braunschweig 1.75 H
145 Wolfsburg - Hertha BSC 1.95 H
176 FTC - Kecskemét 1.40 H
185 Juventus - Lazio 1.36 H
187 Sahtar Doneck - Metalist Harkiv 1.70 H
188 Twente - Heerenveen 1.43 H
193 Gent - Mons 1.44 H
195 Fenerbahce - Sivasspor 1.60 HEredő: 176.87~
Nem, nem rakom.
-
B-L-A-C-K
titán
Na hétvégére még rakok egy ilyen kamit, ma csak a Lyon lesz rajta ha az már elmegy ennyi is volt a kamis hétvégéből...Ha meg kitart habzsi-dőzsi végig...
-
gyuromoj
veterán
Ezt tettem melóból hazaérve, kár érte...:
Rayo Vallecano - Levante 1X2 Rayo Vallecano 1,80
Almería - Elche 1X2 Döntetlen 3,45[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Chereiose
addikt
válasz B-L-A-C-K #21245 üzenetére
Hát én annyival biztos nem, de 2K-t rátoltam volna, de így nem akartam 1,4 ért...
NA ELMENNEK A JÓ P**ba....hülye retkek. Az istenit ebbe..ilyen nincs 94. perc...húú B+...és most nem azért, mert nagyot nyertem volna, szaros 7K de hogy így megy el
B-L-A-C-K: én megmondtam, hülye szarrágók, persze chelsea x meglett, de almeria 2v3 gól áá az persze miért is Am 2K-val nyomtam egy 3,5 overt (félidőben csupán 2x ért) tehát nyertem vmennyit, de akkor is ez egy vicc...hányadik 94. percesem basszus[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Chereiose #21243 üzenetére
Ha lett volna neten pénzem én 20 ezerrel tuti megküldtem volna olyan statisztikánál, igaz hogy utána pirilaptól kezdve kicsit ideges lettem volna, de ugyan úgy játszottak utána is...
Na b@zdmeg 1-2...:/
Mondjuk ezt ők baszták el, mindenkit felküldtek az utolsó szabadnál, kontrából meg vertek egyet...
Mondjuk ez nem volt bunda amennyit láttam belőle legalább is tiszta volt...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Speedhs #21237 üzenetére
Azzal meg az a baj, hogy akármennyire is hihetetlen ha nem rakok akkor biztos hogy csont nélkül jön.
Volt a héten pár nap amikor nem volt időm/kedvem tenni, de egy cetlire azért felírtam mit raknék.
A 3 nem játszott napból 2-őn nyertem volna.
Egyiken 14K-t a másikon 26-ot, egyiket 500-ból másikat 1000-ből.Most is az idegesít hogy ilyen szép oddsokat fogok meg és egy ilyen hülye meccsen megy el, ahol stat alapján vagy 5-0-nak kéne lennie. Persze tudom ezt gólra játszák, nem statisztikára, és hogy a labda gömbölyű.
És nem is a pénz a lényeg, mert az a 14.6K nem nagy pénz, bár jól jött volna, és ha 2000 jöhetne akkor is ennyire lehangolna és mérges lennék, mert nagyon illúzió romboló, hogy ekkora nagy oddsokat eltalál az ember, és elmegy egy ilyenen.Közben ahogy ezt írtam már 1-1, talán még van esély, de akkor a 2 darabban lévő szelvényemet elő kéne kukáznom, de nem fűzök hozzá nagy reményeket hogy ez jönni fog.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Speedhs #21234 üzenetére
200 forint.
És hidd el nem ez a 200 bukó zavar, hanem hogy kami szelvénynek indult és az összes necces jött, a "tuti" biztos meg befosik
Amúgy meg már szét is téptem, mert piros lappal ezt jóvő hét végéig is játszhatják nem lesz hazai[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó dolgozzunk hétvégére, lehet nem rakok ilyen ultra vak esélytelen több millió várhatós kamit hanem egy 2-3 ezres 100-200K-s várhatósat...
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Vallecano piros.
-
McCartman
őstag
válasz Chereiose #21230 üzenetére
Máshol ha nem esik több gól akkor bukod a tétet, itt meg visszakapod. Így lenne logikus a kisebb odds is.
Unibetnél úgy látják így tudják a leghatékonyabban megfejni a népet.
@B-L-A-C-K: Hülyének tűnhet a megfogalmazás de elég logikus ha belegondolsz.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Chereiose
addikt
válasz B-L-A-C-K #21228 üzenetére
Na akkor legalább többen nem értjük Máshol csak simán így van, hogy ki szerzi a kövi gólt. De itt nem lehet normálisan ilyet fogadni, ez egy vicc
McCartman: Hát jó, most már akkor valószínűleg ez a "megoldás", de továbbra sem értem, miért csak ilyen "biztonságit" lehet tenni...[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Unibeten ez mi amúgy?
"következő gól, döntetlen esetén a tét visszajár"
Csak én nem értem? Ez nem az, hogy ki rúgja a kövi gólt ( ennek ellenére kicsi az odds a szokásoshoz képest,mert ott a döntetlenre visszajár) DE akkor mi ez a döntetlenre visszajár? Pl most a rayo lövi a kövi gót csak 1,5 körül van, rendes esetben máshol 1,8...nem értem -
McCartman
őstag
válasz máyköl #21220 üzenetére
Nem tudom melyik meccset nézted, 93.ban a Chelsea lőtt egyet épp 10 emberrel.
Akkor elmondom, pont azért mák mert az utolsó másodpercben lőtték, az utolsó helyzet utolsó beadásából az egyenlítő gólt.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
stefyY
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Kurva jó meccs volt! És fogadás nélkül kibírtam, hogy ne anyázzak!
-
máyköl
veterán
Eskü nem értem miért tartja sok ember mákosnak a bayernt...
Ezerszer jobban fociztak, hiába vezetett sokáig 2-1 -re a Chelsea, labdába nem rúgtak. Az meg miért mák ha egy gól a 93. percben esik? Ugyanolyan, mintha a 70. -ben lett volna, megdolgozott érte a Bayern. Végig jobban voltak, örülök, hogy nem a Chelsea nyert, egyszerűen nem érdemelték volna meg. -
McCartman
őstag
De mákos ez a Bayern, nehéz elhinni.
@Jarod1: Ez durva, nem kellett volna hozzá sok jobban mondva nagyon kevés kellett volna már csak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Összeválogattam a holnapit. Iazi egyveleg lett, van benne minden.
7 Nyitott fogadások - Összes tét: 10880 Ft - Lehetséges nyeremény : 36600 Ft
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Jarod1
veterán
szerintetek mennyire vagyok tiszta ideg?
utolso másodpercben gólt kapni...
1 Chelsea hosszabbításban Bayern München v Chelsea
(Győzelem módja) 08/30/2013 Egyik sem 19.00 Függőben
Tét: 800,00 Nyeremény: 15 200,00[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sima H volt...
-
L_YKing
addikt
82 ft- ot raktam , hogy kihagyja a buntetot Lukaku.
-
plus44
veterán
Ezt a 11-est a még meg nem született gyerekem is kivédte volna...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
L_YKing
addikt
Nem adja oda a mocsok bet365 a pínzem..
-
pc_seft
tag
Szerencsés a nyomorult Bayern!
Chelsea kapusa majdnem megnyerte a meccsetHajrá Chelsea
-
Chereiose
addikt
Hihetetlen meccs! Rohadt bayern, azt hittem már, hogy nyer a chelsea
-
Jarod1
veterán
nem hiszem el...
-
stefyY
őstag
2-2
-
plus44
veterán
Így, hogy nem fogadtam, baromira élvezem a meccset!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #21200 üzenetére
Zsír, akkor a mainak a vége 4600 -> 9880. Holnapra még nem tudom mit rakok. Ebből még hátra van a 3-as kötésbeni, amiből a Haladás már megvan, amitől a legjobban féltem. a többivel nem lesz gond.
Holnapra valami ígéretes?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
yogibear
addikt
Ezek a Chelsea "szurkolók" valami kötelezően kirendelt csehek, egyen kockás abrosszal, parancsra lengetve, mikor a kamera mutatja, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
Gyors lesz a Bayern egyenlítés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest