Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
föccer
üzenetére
Ja azt kihagytam hogy floppon Q-K vs A-K-nál volt egy K, és riveren esett a Q nekem...Flopp előtt 50 dolláros beülővel 0.25-0.50 asztalnál max 3 dolcsiig adok meg egy ilyen QK-t.
Természetesen én se a játék miatt játszom hanem a pénz, és ez tippmixnél is így van, (mondjuk ez valamilyen szinten nem igaz mert 1-2 havonta azért már várom is hogy játsszak pókert). Szerencsére tippmixen megtanultam szépen hogy ne kerülj tiltre, bár online ezért se fogadok csak ritkán mert ott még vannak megingások, de már ebben úgymond sokat fejlődtem, ezért is vagyok pluszos szerintem ami tippmix szinten szerintem jó mivel itt nehéz hosszútávon az lenni. Viszont pókerbe ezt a tiltes dolgot sokszor próbáltam már, de mindig az lett a vége, ezért is hanyagolom, és csak ritkán játszok akkor is úgymond ilyen vagy húz vagy nem formában.
giigz: Csináld, úgyis most nyertél forgasd meg...

-
giigz
veterán
Még a végén megjön a pókerhez a kedvem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
QK max UTG-ből néznék flopot, de nagyon könnyen dobható hand. Gyakorlatilag minden legyőzi, amivel előröl be lehet szállni a potba. Persze sok mindentől függ a dolog, de én ennyire pro nem voltam, hogy ilyet bevállaljak.
Egy ideig szemezgettem az sss-el, de egyrészt csak a ful tilten volt olyan alacsony beülő engedélyezve, másrészt baromira unalmas, nem szórakoztató. Én nem a szórakozásért játszottam, aminek egyenes következménye a fish mivoltomnak 
üdv, föccer
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
föccer
üzenetére
Persze hogy hülyeség, azért is mondtam, barátom ebből él, mondta jól is játszok, csak agyban gyenge vagyok, mert ha bukok egy nagyobb kasszát, nem az van hogy hagyom a picsába, hanem megyek egyből nagyobb tétre hogy visszaszerezzem. Már nagyon sokszor próbáltam, de ezt nem tudtam leküzdeni, pedig ebből akár meg is élhetnék azt mondják, szóval amit most csinálok az csak nagy esetben szerencse, most is volt 2 mákom, pl csak színnel nyerhettem egy lap volt hátra esett, meg Q-K nálam, nála A-K, végén esett egy Q...Szóval ha ez a 2 mákolás nincs akkor kuka. 2 éve vagy mikor volt olyan hogy 50 dollárt beutaltam 500 dollár volt a cél 490 dollárig felmentem és nem vettem ki mert még kellett volna az a 10 dollár le is buktam...

Na de nem offolom szét póker miatt a topikot, csak gondolom megosztom már újra összejött egy kis apró így..
Ja még annyit most kerestem vissza legutóbbi ez a pókeres beutalásos dolog volt, igaz ott lebuktam, de utána jól sült el minden...

-
föccer
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát ez így eléggé hülyeségnek tűnik leírva, de ha mázlid van, akkor mázlid van.

A nagykönyv ugye úgy szól, hogy a roll 5% legyen a max beülőd 1 asztalra, de ha tudod, hogy nem bírod tilt nélkül, akkor szerintem még az is sok. Mondjuk és sosem toltam a pókert rendesen, csak kipróbáltam (kb mint a tipmixet). pokerstrategytől kapott 50 dodóval játszottam vagy 2 hónapot, meg freerolloztam PS-en. Jó moka volt, de amikor elfogyott az ingyen pénz (mert ugye elég sokszor én voltam a fish az asztalnál), abbahagytam. Az alap dolgokat megtanultam és pont annyit értettem meg belőle, hogy rájöjjek, az nem az én életem. Szórakozáshoz viszont kurva drága lenne

üdv, föccer
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
föccer
üzenetére
Több hónapja nem játszottam, de hülye taktikával csinálom, nem tudom mennyire ismered a pókert de vagy húz vagy nem alapon játszok azaz teljes beutalt összeggel leülök egy asztalhoz és vagy elbukom gyorsan, vagy egy kitűzött cél után kiszállok. Na ez a taktika hosszútávon full bukó, de nekem már idejét nem tudom mikor buktam utoljára így...
Viszont szépen fokozatosan nem tudok játszani, egyszerűen addig nyomom míg le nem bukom, ezért csinálom ilyen taktikával mert agyban tilt veszélyes vagyok...
Igaz nem is sokat játszok csak hébe hóba mostanában. Most 150 dolcsi volt a cél, így 165-öt ki is jött 1,19-et meg elherdálok... -
B-L-A-C-K
titán
Na egyik online irodába se tudtam befizetni a zárolások miatt Bwin talán menni fog de már fél napja ülnek rajta, egyedül Bestpokerre tudtam beutalni de ott ugye csak póker van, így addig 40 dollárból próbálok ott karriert csinálni, csak nem tudom mennyi legyen a cél...

-
giigz
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én már buktam 30.000-et úgy, hogy 300-at nyerhettem volna, meg egyszer 60.000-et úgy, hogy szintén 300 Ft-ot nyerhettem volna, tehát 1,005-ös odds ment el!! Azóta is igen rossz emlékként gondolok vissza rá...

Igen, ha ellene felrakom, akkor most félméteres pizzát rendeltem volna... Így marad a 30 cm-es...

-
giigz
veterán
Én pl. úgy voltam vele tegnap, hogy 55k-t felrakok Federer-re, ha 1,10 vagy több lesz rá, aztán megláttam hogy 1,04, még gondolkoztam rajta egy kicsit, aztán elvetettem... És láss csodát, rohadt nagy szerencsém volt...
-
L_YKing
addikt
Érettség végéig no sportfogadás

-
Leyton ajándék volt 2.20-ért. Hendiről nem is beszélve.
-
zolynet
veterán
ott is a wolves gól ... már csak még 1 gólocska kéne a regionalliga bayern rangadón
-
sz_abika
addikt
Annyira rossz nézni ezt az Ivanovic meccset - én nem fogadtam rá , csak megy a tvben a háttérben, de csak a hálórezzenést hallani Azarenka sikoltozása mellett, mert Ivanovic ha egyedül játszana akkor is ugyanennyire kapna ki, annyi ki nem kényszerítettet bír ütni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Jó hogy kikapunk, én csak kacagni tudok a válogatott csapaton, már nem is emlékszem melyik meccs volt múltkor mikor úgy kaptunk gólt hogy két védőnk összement egymással...
Persze én is örülnék ha nyernék de nem látok benne sok fantáziát....Na meg nem ma éppen ma volt mikor nyertünk ellenük...

-
Zjunior
veterán
Bümmmm!
Kikapni NEM lehet...
-
stefyY
őstag
Most nézem, pénteken kötelező vernünk a románokat, mert a hollandokkal még játszunk...

-
Bencus88
nagyúr
Mára:
Drogheda - Sligo Rovers
Hazai csapat gólt szerez : Igen (Nyereményszorzók: 1,45)Derry City - St Patrick's
Hazai csapat gólt szerez : Igen (Nyereményszorzók: 1,40)2000 Ft
2,03
4060 Ft -
csib41
aktív tag
válasz
huskyboy02
üzenetére
1.01-es odds nem tul sok?

-
gyuromoj
veterán
Mára ment egy allin:
Duisburg - Dortmund Amatőr 1X2 Duisburg 1,65 Nyitott -
huskyboy02
csendes tag
-
sdavic01
tag
válasz
fatallerror
üzenetére
pihi van
:3 -
fatallerror
addikt
most látom csak h elindult a tippmixpro. anno azt beszéltétek h áttértek oda mert ha nyertek mondjuk 1 könnyen előfordulható összeget (4,7 millió ft-ot
) akkor itt adómentes míg ha külföldieknél nyered (bwin, bet365 stb) akkor a fele adóra elmegy...
nekem bwin-en 1,4 millió van de még nem szedtem le mert csak képzeletbeli xDszóval ki tért át oda és milyen?
-
B-L-A-C-K
titán
Bet365-ön felakartam oldani az önkizárásomat de nem engedték a lejáratig, úgy emlékeztem 3 hónapot adtam meg de véletlenül 1 évet...
Viszont tényleg korrektek hogyha valaki így dönt kizárja magát akkor utána nem is engedik játszani, pedig azt hittem ha én belegyezek egyből belemennek, de nem...
-
zolynet
veterán
Schweinfurt 05 - Bayern Munich II 2,5over 1.44x
Wolverhampton - Walsall H 1.57x
össz odds: 2.26x -
stefyY
őstag
013 Black/Erakovic - Makarova/Vesnina 1.43 V
125 Ballinamallard Utd. - Glenavon 1.95 H
141 Goiás - Gremio: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.60 H
153 Palmeiras - Chapecoense 1.58 HEredő: 7.05x

-
huskyboy02
csendes tag
Sziasztok!
Na a tegnapi 4 szelvényem közül 1db jött volna 6 kötésben,HA a De Graafschap - Dordrecht Holland 2. 1-1 maradt volna,de a rohadt bíró nem fújta le,hanem tovább engedte,és a 90+4 percben 1-2 lett!!!
200 Ft-al tettem, ~26.000 ft jött volna,ha döntetlen marad!!!!
Grrrrrrrr..... -
Bencus88
nagyúr
Ferrer 40-0-ről breakelt, innen sztem kivégzi sajnos
-
néha
aktív tag
Robredo mit játszik te jo ég, van egy 38.5 underem a meccsre, a végén robredo lehozza 3-0ra, hát arra életbe nem gondoltam vna

-
Bencus88
nagyúr
Ferrer ellen ment egy ezres 2,2-es-re
-
giigz
veterán
És ott a fordítás, 3-2
1k -> 6,5k

Végre eltaláltam egy magas szorzós megérzést, ráadásul pont a legjobbkor, ezzel lett meg a 60k, holnap kiutalok 50-et, 10 marad bent.

-
csib41
aktív tag
Egy gyors kerdes: korulbelul hany munkanap az atfutasi ido, mire hasznalhatom a Betclic-en az elutalt osszeget?

-
giigz
veterán
1000 Ft a Belgrano-ra 6,50-es oddson

-
atila4
senior tag
Mivan olyankor, ha egy teniszt eső miatt félbeszakítottak?
-
giigz
veterán
Kanadaiaknál jó sok döntetlen volt manapság...

30 meccsből 1 döntetlen

-
Zjunior
veterán
Estoril bukok 7k!
THX!

-
L_YKing
addikt
Köszo cean!

-
Bencus88
nagyúr
Kössz srácok!
Nem gondoltam volna csak raktam egy ilyet, hogy ma is legyen miért izgulni. Aztán mikor vezetett a másik csapat valahogy be is zártam erre megnézem végeredményeket és jött mindegyik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Grrrrrrrr.....