Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Stuttgart meccsen mennyi gól van.. még 3-1 nél gondolkoztam overen, aztán azóta látom 5-1 volt, akkor láttam a 7,5 overre volt 1,9-es odds persze azt sem raktam meg kíváncsi vagyok mennyi lesz a végeredmény
-
rwin5
őstag
Jah igen, bár mondhatjuk rám, hogy én is csak most tudom írni, Black miatt átgondoltam és megraktam ezt a kombót
Arsenal + DVSC * 5K, nem bánnám ha jönne, bár most egy kicsit attól félek, hogy így az arsenal viszi és csak a DVSC-t kellett volna megbombázni nagy téttel -
Bencus88
nagyúr
Vezet is a Debrecen!
-
gery2123
őstag
Hát az MU vitte a szelvényt, de gyorsba megraktam gy Debrecen és Arsenal győzelmet. Ki kel szurkolni
-- PSN_ID: GerY2123
-
rwin5
őstag
OFF: Ha valakinek ezek közül volna eladó xbox360 játéka, megvenném, hogy legyen pénzetek tippszmixre (gondoltam próba szerencse és megosztom itt is, köszi)
[link] -
Cthulhu Dawn
őstag
Akkor Arsenal GG mellé szerintetek mit érdemes még tenni 1.3-1.5 körül ami biztosnak mondható? Nagyon rám férne már egy kis sikerélmény.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
föccer
nagyúr
válasz Shkiz0 #21491 üzenetére
Ilyen második félidei statba benne van az egyenlítés.
GG-nek meg kell lennie. Ez parancs
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
válasz stefyY #21485 üzenetére
Majd az öltözőben előbújik a sarokból Fergusson szelleme és egyből szárnyalni fognak
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz stefyY #21483 üzenetére
Messze még a vége. A MU-nak csak 1 gólt kell lőnie egész meccs alatt és én már megbékélek velük.
üdv, föccer
-
stefyY
őstag
Lefocizzák az MU-t, mi történik?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
Kamimról 2 meccs megy mind2 szarul áll....
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Bencus88 #21479 üzenetére
Bayern x-et én is nagyon éreztem, erre megraktam a góljuk után a hazait . Az a baj, hogy nagyon nem érzek semmit már régóta, szerintem 1 hónapja nem is nyertem már semmit .
(#21476) umek7: Grat, látom jött is.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Bencus88
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #21474 üzenetére
Na még jobb Olaszok Őket mondjuk én is tettem. De ki tudja amit érzel nem akarlak befolyásolni. Múltkor én is Bayern meccsre x-et raktam volna mindenki írta hoho bayeern sima mindenhol ezt hallottam és ezt tettem ahelyett, amit én éreztem. Tedd amit érzel.
umek7: Én sose találok ilyen jó fogadásokat. Néha olyan jókat találtok lenne pénzem én is tennék ilyet, bár Betclic-en nincs ilyen opció úgy gondolom.
-
thatsofemre
tag
Atalanta - Torino -ra valakinek valami tipp?
H 2,10 D 3,15 V 3,45[ Szerkesztve ]
A man's wife is his life, Mr. UPS man!
-
föccer
nagyúr
Ezeket meg is teszed?
ps: szép , sok sikert.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Liverpool - MU
első 10 percben szöglet 0,5 felett @1,53
100$Föccer: igen
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Giigz , pohár csesszétek meg
De ez az utolsó évem!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #21471 üzenetére
Én nem tennék magyarokra nagy pénzt.
-
föccer
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #21471 üzenetére
Arsenallal kapcsolatosan erősen megosztottak a vélemények, szóval csak bátran
üdv, föccer
-
Cthulhu Dawn
őstag
Arsenal - Tottenham GG, és Videoton -1,-1.5 nagy téttel szerintetek?
-
Bencus88
nagyúr
válasz föccer #21465 üzenetére
Igen tudom olvastam miket tettél. Akkor szurkolunk együtt a góloknak
barca0519951: hahaha évnyitó Ki az az elvetemült aki vasárnapra teszi? De jó nekem csak szeptember 12-től lesz sulim, utolsó év, de még húzni akarom egy kicsit olyan jó egyetemistának lenni.
stefyY:
Arsenal-Tottenham 2-1
Pécs-Debrecen 0-1
Videoton-MTK 1-2[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
-
L_YKing
addikt
Na raktam gyorsba egy szelót ami visszahozza a Realon bukottat. Remélem jön.
(Mindjárt indulok évnyitóra...)
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Csak nem jött össze...
-
föccer
nagyúr
válasz Bencus88 #21460 üzenetére
Zsír, akkor jött az over 3,5
Arsenal mikor játszik? Azt sem fogom látni.
üdv, föccer
-
-
atila4
senior tag
Ott van
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
L_YKing
addikt
Na Real mégegyet mégegyet!
Goool! (Annyira azert nem orulok)
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Cthulhu Dawn #21453 üzenetére
Eléggé
-
Cthulhu Dawn
őstag
Videoton hendi ma mennyire value?
-
-
Chereiose
addikt
Amúgy van ez a fogadás, hogy ronaldo minimum 2 gólt lő. Ezt most úgy számítja, hogy az eddigit beleveszi, vagy még most kéne 2 gólt rúgnia? 2x van rá
-
pohár
félisten
későn jött az első gól, hát ez -1077ft
na mindegy, ha nyernek 3-mal, akkor jön a hendim, 2k -> 4k
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Ahc
-1,-1.5 Real győzelem 2,45.
Ha így marad vagy a lő egyet a Real akkor nyerek?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Ott van. Akkor ez meg is vaan.
-
L_YKing
addikt
Már illet.
-
B-L-A-C-K
titán
Hh nem... Még mikor nyertem azt a 125 ezret azzal a kisebb/nagyobb tippelős játékkal 1600 Ft-ból, kiutaltam és letiltottam magam nyári szünetre mindenhonnan...Persze gondolom ha nagyon akarnék játszani egy pár email és feloldanák, de amit használok kártyát azon sincs pénz soha, mindig leszedem ha jön rá pénz, ha kell meg felutalok, szóval utálni se tudnék most sehová...
Amúgy meg tuti úgy lenne hogy ha raknék minden elmenne...
Amúgy mára ez a bohóckodás ment 2x feladva...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #21432 üzenetére
én tudom, épp megnéztem
na, egy ezrest elszórtam a Real rúg gól 10:00 előtt és 20:00 előtt fogadásokra, remélem jönni fog 10. perc előtt, aztán jön a 20:00 előtt is egyben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Na remélem nem töri meg szeptember ezt a sort és jön a napi tutim mára is - csak még nem tudom melyik legyen:
B365n nem láttam megjátszhatóban, de ma berdych -1,5 szett az egyik pick. Bwinen 1.22ért tehető hogy Gasquet legfeljebb 1 játszmát nyer.
Illetve Seppi és Haas meccsén is a 3,5 over nyerő lehet.Még Bagdhatis hendiben látok potenciált, Anderson 3:0s elverése és múltkor Isner elleni játéka igencsak erős pont, de mintha Wawrinka is belejött volna a játékba, pedig rémes felkészülése volt. Lehet ide is jöhet egy 3,5 over, de ezt már csak félve írom le.
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Neteseknek tudom ajánlani a következőket élő fogadásra:
Zenit Szentpétervár - Lokomotiv Moszkva
- Zenit nyer 2x odds jelenleg.
- 5 sárga lap felett lesz a meccsen (jelenleg kettő van...)[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Rossz voltam mindig is valszámból, ezzel lefedted a teljes valószínűségi teret?
Bent vagyok melóhelyen, nem látom a livescooret. remélem eset örülés lesz
üdv, föccer
-
giigz
veterán
3,4-es oddsért ment egy 1000-es a MU meccs 3,5 overre
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #21418 üzenetére
Nem sajnos.
Volt még tegnap más is, de könnyen jött könnyen ment alapon sikerült 0-ássá tenni az egészet (fene se gondolta hogy a Mainz 4-et kap, +1-es hendi kellett volna egy tisztességes nyeréshez).
Mára még 50$-al megy egy egy felemás kombi +1-1 single bet, de annyira fifty-fifty meccsek vannak az egész hétvégén hogy nehéz.... A Viborg, Vitesse okozhat meglepetést, Genk, Fiorentina, Espanyol sem feltétlen nyer, de még nem állt össze a kép...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez tagnap jött? Nem találtam ezt a meccset...
-
gyuromoj
veterán
Ez ment mára 3/4-ben:
Liverpool - Manchester Utd. 1X2 Manchester Utd. 2,65 Nyitott
Arsenal - Tottenham 1X2 Arsenal 2,05 Nyitott
Catania - Internazionale 1X2 Internazionale 2,50 Nyitott
Real Sociedad - Atl. Madrid 1X2 Atl. Madrid 2,25 NyitottPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
umek7
őstag
Tromsø - Hønefoss
Remi Johansen (Tromsø) gólt szerez @4,75 (bet365)
80$ -
B-L-A-C-K
titán
válasz Shkiz0 #21398 üzenetére
Van, 200 Ft-os kami... Debrecent érzem csak amúgy, de azt meg hogy értelmesen hozzon a max limitemmel kellene rakni azaz 50 ezerrel, annyival meg nem merem bevállalni...Kamizgatok még, majd 1-2 hét múlva mikor már összeszoktak a csapatok, meg körvonalazódni látszanak a dolgok elkezdek nagy tétes fogadásokat rakni, mert ugye mostanában csak bohóckodtam ezzel a kamikkal. Nem mertem nagy pénzzel rakni semmit, vagyis nem találtam 2-3 meccset soha amit érdemes lett volna 10-30 ezerrel megrakni...
-
L_YKing
addikt
Eddig egy meccset néztem.
Milan - Chievo H 1,40
Szvsz ez ajándék.Meg a Real hendi ami nagyon jó.
-
L_YKing
addikt
Na mindjárt baírom a tutit.
-
stefyY
őstag
239 Videoton - MTK 1.35 H
241 Viborg - FC Köbenhavn 1.71 V
251 Levadiakosz - Olympiakosz 1.36 V
253 Dinamo Kijev - Dnipro 1.75 HAkármennyire vagyok Arsenal + Loki drukker, mást nem érzek a fentiek közül mára...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
déltől lesz a Real meccs, nehogy lemaradjatok róla!!!
én jóelőre inkább megtettem a Real -2AHC hendit, ki tudja mikor kelek
-
föccer
nagyúr
-
giigz
veterán
Na itt a szeptember, ezt a hónapot is jól kellene majd zárni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest