Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Morata gól 1,8x
Haka DNB 2x
Juventus & Dortmund
Tromsö & Manchester -
törölt tag
Sziasztok!
Fradi-Juventus meccsre a gólokra miért ilyen nagy az oddsok ? 4,5 gól felet 4,50 odds van
-
Örni
senior tag
Én ma végül Moszkva - Atletico gg-t raktam 2,3-ért, éreztem hogy meg lesz!
Sahtarral mi a fene történt? Nem láttam a meccset.
-
törölt tag
Nálam az Atletico megy a Leverkusen és Róma mellé büntibe. Ritkán rakom őket vagy ellenük, mindig bukta.
-
tigipuf
senior tag
2.09 volt a gladbachra,ezt az egy erdményt gondoltam ma tutira, tettem is a szelóra,de hogy hülyére verik a a sahtart azt ki gondolta?
-
törölt tag
Benfica bénázását brazil Gremioval javítottam szerencsére. Japánoknál Urawa DNB is ment, viszont 1-1 lett. Ma ezeket próbálom:
Midtjylland DNB 2,6x
Bayern, Atletico, Manchester 2,3x -
LaciMc82
aktív tag
Bent fika gyerünk maaaar

B.meg 2:0
-
törölt tag
Első angol meccs elment, tegyük akkor a Leicestert. Gyorsan gólt is rúgtak. Sportfogadás...
-
Örni
senior tag
Mai olasz, német, angol, spanyoll meccsekre mind undert raknék, kíváncsi leszek mi jön.
Holnapi Midtjylland - Ajax V 2.1-ért jól néz ki!
-
janos1988
addikt
Azt nem tudjátok, hogy ha valakinek szerepelt az Újpesti meccse a szelvényén az hogy lesz elszámolva?
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Grat neked is! Gondoltam nézők nélkül semmit nem jelent a hazai pálya és egymás mellett állnak a tabellán. Nekem még a Flamengo kell. Manchester DNB lett bukta, csináltak egy tizenegyest.
Tottenham ment javítónak. Másik öt meccsem jött simán, nagyon kellett a BL és EL után. -
törölt tag
Sassuolo tarts ki! DNB 5x pénz
9x lett volna simán, ha jól emlékszem. -
tigipuf
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ez nagyon szép volt,hogy beírtad
,remélem volt olyan aki megrakta nagyobb összeggel,talán még hendivel is.Esetleg a 3-as kötés tiltás miatt hozzácsapott két 0,5 overes majdnem tuti meccset,és akkor kaszálás,
.Nem is értem,hogy ragadt be a zrt-nél amikor annyira figyelik a külföldi nagy irodákat ,meg amúgy is állandóan tele náluk a gatya,van olyan mérkőzés ami majdnem végig fogadás felfügg. állapotban van. -
Örni
senior tag
Úgy látom ismét Rómán megy el
Lassan minden csapatot tiltólistára teszek.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ott is van.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nem bánnám ha Sassuolo rúgna egy gólocskát...
-
törölt tag
Tegnap még sikerült a PSG, ma több meccs apróval gyűjtögetés taktikát választottam.
Zenit
Milan
Torino-Lazio GG & Juventus
Manchester DNB
Heerenveen (DNB is)
MTK
Flamengo -
Örni
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Érdekes, mert reggel meg nem volt fent tippmixen.
Róma bolgár szopatós X után vajon kikap Fiortól? Jó az odds.
-
Soulfly842
addikt
A rohadt életbe..
reggel néztem, hogy teszek majd egy MTK-t ajándékoddsot, kint is volt még nemzetközi fogadóirodáknál 1,8-ért, erre mindenki levette 
Magyar tippmixet ma nem terveztem, de ott még kint van 1,9-ért...

Gyorsan, amég lehet

-
szekra
addikt
Torino - Lazio gg
AS Roma - Fiorentina gg
Rapid Wien - Altach over 2,5
3,47x odds -
Bigemperor
senior tag
válasz
Prien
üzenetére
Öt éve nagyon intenzíven játszom (sajnos). Nagyon sok undorító és gusztustalan húzást megértem, százezrekkel rövidítettek meg csak az ilyen jellegű féreg magatartással,de olyat nem tapasztaltam amit az elmúlt pár hétben. Szándékosan és indokolatlanul többszáz! Egymást követő fogadasi kísérletet akadályoznak még, akár órákon át,holott semmi sem történik!,majd amikor már esélytelen szerintük,elengedik.Nagyon erős késztetést érzek,hogy ennek jobban a mélyére ássak és elkapjam a töküket.
-
Prien
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Jártam én is így. Sokszor.
De lassan elengedem a Pro-t, az oddsokon is rajta a 27% áfa, az élő események mennyisége siralmas, előfordult, hogy egy bajnokságból egy meccsre nem lehetett tippelni ,máshol igen, stb.
Az 1 napon belüli kifizetésen kívül semmi előnye nincs már.Bet365-nek még nem tudtam megbocsájtani egy tavalyi 270 ezres várható szelvényt, 5 meccs, a negyedik meccs vezető gól előtt "lefagyott", egészen az 5.meccs bukásáig nem lehetett cash outolni, érdekes volt.
Mostanában az Unibet szimpatikus nekem, sok bónusz van. -
pohár
félisten
válasz
Bigemperor
üzenetére
irány a bet365... nem tudom miért szopatják egyesek magukat ezzel a hulladékkal

-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Most konkrétan már vagy egy órája próbálok egyetlen érvényes fogadást leadni,kb. 150x variáltam és egyet sem fogadott el,holott nincsenek felfüggesztve!
-
Bigemperor
senior tag
Hetek óta szórakozik velem ez a féreg tippmixpro és élőben nem engedi megfogadni a kötéseket,csak nagyon ritkán,hiába variálom őket folyamatosan. Egyszerűen nem értem mi ez az egész,addig húzzák sokszor amíg már nem érzik akkora kockázatnak és akkor elengedik, esetleg más variációban. Kiemelem,sosem felfüggesztett,esetleg már bekövetkezett eseményekre fogadok,mindig csak gólra és szándékosan szivatnak. Hiába írok bármilyen levelet nekik,mindig a szokott lekoptato szöveg.Valaki járt így mostanában?
-
tigipuf
senior tag
Gratulálok!
Én meg elkövettem azt a hibát amit már régóta kerülök,összeírtam amit rakni akartam de nem mentem el a lottózóba,viszont itt maradt a cetli az asztalon.Neten meg már elértem a havi beállított limitemet,így nem tudtam megrakni.Na az a lényeg ,hogy úgy néz ki ilyenkor természetesen jött volna az egyik 4 kötéses szelóm ,a másik az a honvéd hazain mehet el,ami mondjuk nagyon esélyes a piros lap miatt.Ezért szoktam megsemmisíteni az ilyen összeírt szelókat ha nem jutok el a lottózóba
. -
Angelina87
tag
Hali,
szerintem a werder bremen Leikszel !!
-
Prien
addikt
Augsburg csak nekem tűnik jónak?
Ha a Dortmundot elkapták otthon, nehogy már egy haldokló Mainz-ot ne verjenek meg!
-
LaciMc82
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Én igen,az Izland és a Szerbia ellenin
-
janos1988
addikt
A két török...még jó, hogy hagytam, mert töltött be rendesen a tippmix oldal...

-
LaciMc82
aktív tag
Na ki lesz ott a Magyar-Izlandon novemberben,na ki....?
Úgy látom az EL sokak kedvence ,úgy lehet vele bukni,nekem még tegnap egy 5/3-asból csak a PSV hozta,Granada piff,Leverkusen puff,Molde-Austria Wien piff-puff,Sociedad-Napoli paaaaaaffffffffffff
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hát ez a nap megint nem jól sült el.
-
Aventador91
őstag
az idei NHL szezonról lehet tudni valamit? a 21-es szezon kimarad?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Nem lesz.
-
sz_abika
addikt
Feyenoord meccsen a bíró megtette a vendéghendit?
13perc alatt két büntető...hmm..hnmmm -
drtimot
aktív tag
Elég meggyőző formában van a Tottenham, én bevettem őket kötésbe. (Forma alapján pedig Son gól vagy Kane gólpassz is lesz
) -
szekra
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Persze, de ha nem lép pályára nehezen fog.

-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Real Sociedad, PSV, Leverkusen trixie
-
drtimot
aktív tag
válasz
szekra
üzenetére
LOL ezt nem tudtam, ennyire nem követem szorosan a PSV-t
De most olyanokat olvasok, hogy elvileg ma tér vissza a kényszerpihenőből. Még nem tettem meg amúgy, de egyébként úgy emlékszem, visszajár Bet365-ön a tét gólszerzőre, ha nem játszik a játékos (akkor is, ha padon ül). Na majd lesem a kihirdetett kezdőket, köszi! -
drtimot
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Milannak egyszer csak elfogy a lendülete, nagyon hosszúra nyúlt a veretlen szériájuk... apró ment ellenük.
Nekem a Real Sociedad tetszik még ma estére 2.7-ért, David Silva érkezése óta ez a csapat bajnokesélyes lett, mégis alig beszélnek róluk.Még aprós tippek: Arsenal-Dundalk GG és over 2.5 (2.87 szorzó), LASK vs Ludogorets GG és döntetlen (6.00), PSV meccsen Götze gól (3.10)
-
törölt tag
Majd ma EL-ben nyerünk, ugye?

-
Örni
senior tag
Nekem mázlim volt, hogy a Fradi 1x mellé Sevillat raktam, mert a többi tippem szintén kuka. Juve dnb, Manu GG.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hát a mai nap nekem gatya lett. Mindkét tippem ment a levesbe.
Na majd holnap EL... -
Dan-szan
senior tag
-
törölt tag
FC Bruges
Juventus DNB -
Dan-szan
senior tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Szia!
Nos ahogy látom ez a szeló mindenképp bukó már egy vesztes tippnél is mert sima kötésben tetted nem kombiban pl 4/2.
A Pool meccset azért buktad mert az eredmény így döntetlen lett, a Poolnak 3 vagy több góllal (vagy gólkülönbséggel) kellett volna nyerni. És ez nem is ázsiai hendi mert ha úgy teszed pl ennél a tippnél a kombiba tett szelónál a feltett tét visszajárt volna.
A Real meccsen pedig ez történt : AH -0.25 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat legalább 1 góllal megnyeri a találkozót. Ha döntetlent ér el, a tét megosztásra kerül és egyik felét visszakapjuk, a másik felét elveszítjük. Magyarázat: a két fogadás, amikre megoszlik a tét: +0.0 és -0.50. Csapatunk döntetlent ért el, ezért előbbi miatt a tét fele visszajár, míg utóbbi miatt a másik felét elveszítjük.
Szerintem olvasd el még ezt az ázsiai fogadást többször. Pl itt.
A lényeg nem csak a Pool meccs miatt buktatok, itt 0 Ft a nyeremény. -
f(x)=exp(x)
őstag
Juve (3x)
Kijev és mindkét csapat szerez gólt (~4x) -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
ÁH kérdésem lenne. Haverokkal szoktunk 4en felrakni egy szelót, én tettem a Real ÁH tippet.
Kérdésem, hogyha jön a Liverpool, akkor nyertünk volna valami aprót vagy nem?
Csomót olvastam, már de nem teljesen értem kötésben hogy működik az ÁH.
(csak a Pool tipp miatt buktunk, vagy ha az jön akkor is 0 a nyeremény a Real "vesztes" tipp miatt?!)Köszönöm a felhomályosítást!

-
Örni
senior tag
Ejj, szegény Gladbach... Kár érte.
-
törölt tag
Atalanta egyenlítés, Atletico egyenlítés, Real kapott még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tippmixpro ha tegnap este kértem kifizetést azt ma megkapom ? vagy csak holnap ?
A legkisebb szorzoju megy el aaaa

.Nem is értem,hogy ragadt be a zrt-nél amikor annyira figyelik a külföldi nagy irodákat ,meg amúgy is állandóan tele náluk a gatya,van olyan mérkőzés ami majdnem végig fogadás felfügg. állapotban van.
Lassan minden csapatot tiltólistára teszek.