Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Midtjylland is hátrányban!
Zseniális érzékem van ehhez. -
törölt tag
Belenyúltam a török tippem már hátrányban. Midtjylland & Inter akkor.
-
törölt tag
Fenerbahce & Inter 2x
Everton, Tottenham, Liverpool trixie 5x -
paatrick
őstag
válasz
üzenetére
Mondjuk 1000 Ft-ból egy 5 meccses bejövetele adva van egyben kötésnél. Ha egy elmegy mind veszített. Ha ezt az 1000 Ft-ot lucky 31-be teszed akkor az 1000 Ft eloszlik 31 felé tehát egy fogadásra csak ~30 Ft jut.
Ha alacsony szorzókat választasz össze akkor lehet még az 1000 Ft se jön vissza.Én ilyen kombinációkat minimum 2x szorzósból raknék meg. És nem mennék 2/3 fölé.
-
törölt tag
válasz
paatrick
üzenetére
Igen magyar meccseket nézegettem.
Viszont állandóan valami újabb furcsaságokba ütközök. Pl most azt nem értem, kiválasztottam 6-csapatot, amire fogadtam egy 6/3-as kötési kombinációt. egy mérkőzés már elment, de még ugye maradt 5, viszont az összeget amit lehet nyerni, már csökkentette nem is kicsit, pedig még adva van a lehetőség hogy meglegyen a 6-ból 3-as győzelem.
Most akkor hogy működik ez? -
törölt tag
Bordeaux-PSG meccsre mit tudnak az irodák? 1,5x odds V elég ajándéknak utolsó öt meccs alapján, Ajax vagy valamelyik olasz kéteséllyel együtt egy duplázósra kiegészíteni.
Napoli meccs végjáték
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Az olyan meccs, amire előre csak úgy fogadhatsz, ha még teszel másik kettő tippet is mellé. A felkiáltójel erre, vagy kötéstiltásra figyelmeztet.
Egyik dán meccsen most élőben első 10 percben Aarhus kiállítás, vendég DNB 1,8x megpróbáltam a délben talált ezressel. Gyorsan rúgtak is gólt!
Ment még egy Norwich, Leicester, Napoli trixie 5x felett -
törölt tag
Előre is elnézést a láma kérdésért, de nem régóta tippmixelek, főleg nem onilne-t, mit jelent a fogadni kivánt csapatnál a minimális kötések száma 3-om? Én akár mit jelölgettem, marad egy piros felkiáltójel
-
törölt tag
Meglepetésre találtam egy ezrest. 200 forintos poén japán ligakupa, görög másodosztály és ukrán kupa szelvényen jött 6x pénz.
TippmixPro appról én sem tudok, böngészőből lehet kitűzni home screenre. (iOS esetén Safariból megosztás menüből) SofaScore is úgy van kint nekem.
Egyébként nem értem miért van két külön oldal, a tippmix.hu felület alá nem tudták bekötni a Pro online fogadást? Egy helyen lehetne papír szelvény kódot csinálni, ha lottózóba mész és máskor az online szelvényt is feladni.
-
törölt tag
Tudna abban valaki segíteni, hogyan tudnám letölteni a Tippmixpro-t telefonra? Az app leírásban található utmutató alapján, nekem nem sikerül.
-
törölt tag
Perth kosárral kezdtem 1,5x
duplázósok:
Milan
Napoli
Leicester
Manchester & Ajax -
törölt tag
[kép]

Sziasztok!
Szerintetek ilyen esetben meddig kell várni a nyereményre, egy 6/3-as kötésnél, ahol 6-ból 5-öt eltaláltam, viszont a Lazio-Torino nem lett megtartva, törölték, így Nyitott státuszt mutat. -
pohár
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
ó baszod, most.látom a kép alját... pedig a City hendi, szögletek is lejöttek
-
pohár
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
ú, ha nem AHC hendit rakt a City-re...
nekem elég volna egy 2. gól is tőlük, Juve over lejött már
-
törölt tag
Felcsúti közpénztemető DNB & Qarabag duplázós
Reading DNB 1,6xapróval:
Reading, Dortmund, Klagenfurt trixie 5x
Reading, Klagenfurt, Cordoba trixie 5x -
törölt tag
duplázósok:
Everton DNB & Benfica
Everton
Real
HamburgEverton nyer és GG 4x
-
törölt tag
Milan meccset nézitek? 3-0 is lehetne már nekik! Olyan sok helyzet. 3x oddsért. Élőben DNB se rossz.
-
törölt tag
Nem bíznék azokban!
Leverkusen az egy átok csapat, ha rájuk teszel veszítenek, ha ellenük, akkor nyernek vagy döntetlen.50 Ft trixie Milan, Liverpool és GG, Atletico 11x odds a móka kedvéért, nem jobb szórakozás?
Viszont a Manchester döntetlent kellett volna rakni. Több rangadójuk X volt. Sajnos olasz meccsre tettem döntetlent és az Udinese a 86. percben volt kedves győztes gólt szerezni.
-
tigipuf
senior tag
-
törölt tag
Nem bánnám, ha az Udinese meccs így maradna döntetlen. A két rendes szelvény jött. (Inter meccset nézem most rúgták be a másodikat) Megy belőle egy Lille tipp.
-
törölt tag
Norwich & Monaco 2x
Atalanta & Inter 2x
Liefering & Innsbruck 2x
Udinese-Fiorentina D 3x -
törölt tag
Leipzig
93p mégis jött a 4x kötés
Apróval tettem még olyat Venlo és kétesélyben is, a Vitesse előrébb a tabellán viszont rosszabb formában. 6x odds volt a Venlo. Talán vírus miatt hiányzók? 1-1 félidőben -
Soulfly842
addikt
Upsz... Leipzig-Mönchen Mönchengladbach 3-2.
-
törölt tag
Kettővel ég máris a Leipzig. Hát persze! Tegnap is az utolsó meccs vitte a kötést és ma is!
A Lazio is hátrányban. Merjem ezek után a Juventus után dobni a pénzt javításra
A Wolverhampton DNB inkább tetszik. -
törölt tag
Lesz minden Bundesliga meccs hazai? Legyen! Mert nagyon kell a Leipzig a kötéshez is.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nekem is ők vitték a négyes kötést. A brémai muzsikusok elhúzták a nótájukat.
Wolfsburg
Leipzig
Dortmunddal, Bayernnel együtt kötésben is 4xLazio
-
Soulfly842
addikt
A frankfurt tippmix tippje erősebb volt, mint a miénk :) jobban játszották meg.
-
Soulfly842
addikt
Esküszöm óvatos voltam bíró úr! S igen, hiszek az 1,2-es szorzó esküdtszék előtti igazában, a törvényes megmásíthatatlan, mindent elsöprő erejében is! 20-as odds nál már az is további 4-es szorzót ad pluszba egy ilyen darabjáér'! s száztól már +20-at nyom ám a szorzónak oddcszába /pályán zajló hacacáréé!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Kawasaki
Viborg
FrankfurtKötésben is kiegészítve Besiktas 5x
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
üzenetére
Nekem azt írták vissza, hogy külön nem lehet önkitiltást végrehajtani (mármint a különböző oldalakon), idézték a jogszabályt, és hogy ettől nem tudnak eltérni. Majd alatta két sorral azt, hogy számomra engedélyezik a feloldást.
Kicsit furcsának is találtam, nem láttam túl nagy konzekvenciát. -
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Furcsa.
Nekem ez jött pár hete, azért írtam azt, amit...
Tájékoztatjuk, hogy előző levelünktől eltérni nem tudunk. A szabályzat értelmében a regisztrációját legkorábban 2021.05.30-án kérheti.
Továbbá az adat módosításhoz nem szükséges a regisztráció feloldása, mert a telefonszámát tudja módosítani a bejelentkezés után.Bízunk benne, hogy a segítségére lehettünk.
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Nem valószínű.
Név, lakcím, személyi számból simán azonosít, és ha tiltva vagy nem játszhatsz. -
f(x)=exp(x)
őstag
Több fiókot ugyanarra a személyre létre lehet hozni a Tippmixproban?
Igazából az a problémám, hogy felidegesített a Tippmixpro, és kizártam magam egy évre, hogy biztos ne őket, hanem az Unibetet használjam.
Igen ám, de arra nem voltam felkészülve, hogy ez a fiók gyakorlatilag össze van kötve minden Szerencsejáték.zrt-s honlappal. Magyarán mindenhonnan korlátoztam magam, így nem tudok nyugiba egy lottót se rakni.
Ezért kellene valami megoldás erre. -
törölt tag
Real!
A korai piros után még élőben is tettem rájuk. A City ötlet is sikerült. Ma az EL-re a múltkori égés után csak 200 forintos kötés:Braga kétesély, Manchester kétesély, Sahtar kétesély, Milan, Leicester, Rangers ez a hat meccs együtt 10,5x
-
törölt tag
Man City nyer és nem kap gólt 2,2x tipp megtetszett, elfeleztem a Real DNB-re szánt tétet, menjen ez is.
-
törölt tag
Chelsea
Lazio - Bayern V & GG
NorwichEzek jöttek tegnap
kötésben is 13x, feléből ma megy a Real DNB! -
Prien
addikt
Nem mertem hendivel rakni a Bayernt, meg is bántam.
-
Soulfly842
addikt
Néztétek a holnapi Atalanta - Real Madrid odds-át?

2,87-es szorzó van a Real-ra, ami szerintem azért erős. BL-re azért mindig összeszedi magát a real és még DNB-re is 2,10! (utóbbi azért kecsegtető, max egy döntetlenre szerintem kihozzák azért)
Sokan fognak a Real-ra tenni szerintem, ez a szorzó csak lentebb fog menni.
-
törölt tag
Spanyoloknál akad hiányzó, Tuchel összeszedte az angolokat, volt hétvégén pihentetés, nézők nélkül talán nincs hazai pálya előnye? (idegenbeli gól szabály vicces így üres stadionokban!)
A Chelsea az odds miatt ment, ne csak a Norwich papírformát tegyem. 300 forint apróval döntetlen trixie is: a mai két BL és holnap Real -
törölt tag
Chelsea
Lazio - Bayern V & GG
Norwichkötésben mit kellene? Chelsea DNB, Bayern simán, Norwich? két BL meccs GG?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Amikor a Sau Paulo pirosat kapott (utolsó emberként buktatott a védő, úgy, h. a játék képe eddig nem utalt rá, h. baj lehet) kivettem az összeget, ami nagyjából feleződött
Mindegy, azt is becsülni kell. 
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Bár mondjuk DNB..
-
Soulfly842
addikt
Ilyen kegyes még nem volt velem egy félbeszakított meccs sem

Tekintve, hogy ott nem jöttek a szögletek és a rendes játékidő nagy része letelt még izgalmas lett volna az a három szöglet....
Valaki nem tudja pontosan hány perc maradt a meccsből??? (Vitorul - Poli Iasi)

Nem mindegy...
(bár gyanús, hogy ha jók lesznek a hátralévő meccsek már nem éri meg majd arra várni, kiveszem inkább a fenébe...
)
Ha a Palmeiras meccsen nem lesz baj, akkor azt hiszem ma is éjszakázok.
-
akyyy
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
valami BETUP nevű appot találtam, ez valamiben jobb, valamiben roszabb mint a másik:
több bajnokság (de nb2 ebben sincs), lehet keresni is, viszont nincs asztali mód -
törölt tag
válasz
Prien
üzenetére
"Még amiket kigondoltam, de nem raktam, azok se jöttek volna."
Mondhatjuk úgy nyertél!
A délutáni meccsek jók voltak, gondolkoztam én is estére még mit, aztán inkább filmet néztem. Milyen jól tettem! Most nézegetem az esti eredményeket:
Róma 35 perc emberelőnyben nem tudott nyerni
Benfica is csak döntetlen
PSG gól se
Celtic cumi
csak a Manchester nyert és GG isMa este viszont menni fog Sevilla DNB & Porto és Brugge & Köbenhavn
-
Prien
addikt
Még amiket kigondoltam, de nem raktam, azok se jöttek volna. Kicsit most jobb is, hogy pihenek és csak kívülről figyelem az eredményeket.
Azért a Fenerbahce meglepett ma és a Barcelona döntetlen is. -
törölt tag
Sokáig nem tartott, a Huesca már fordított is. Mindegy, azért aprót megért a DNB. GG legalább már jó így.
-
törölt tag
Granada vezet! De jó lenne kitartanának! Amit EL-ben elbuktam miattuk, most adják vissza.

-
törölt tag
Ma sikerült visszahozni a tegnapit. Leicester, Limasszol, Inter, Leipzig és nyitott még Lille, Olympiakosz, Man City
kötésben Leicester DNB, Leipzig, City hármast mertem csak
akyyy: tippmix.hu megcsinálod a szelvényt és screenshot, aztán megnézed az eredményeket nyertél, vesztettél volna
-
akyyy
senior tag
Találtam egy ilyen androidos játékot (iphonra , és böngészőbe is van), leginkább blackjack meg póker, de meglepődtem, hogy sportfogadás is van benne. ráadásul nem kell valódi pénzt feltenni, hanem a játékban eljátszható pénz van csak. Tudom, hülyeség, nem nyerek vele semmit, de legalább nem a valódi pénzt költöm így el

Csak kicsit macerás, csak a főbb bajnokságok vannak benne (de legalább nb1 van), de nem lehet se keresni stb.
Esetleg tudtok hasonló alkalmazásról ami müködik telón is, böngészőben is, ésa nem valódi pénzel fogadok?

-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
egy sima overrel jobban jártam volna..
-
Aventador91
őstag
barca 1,5 over 77. perc 2.10
-
Aventador91
őstag
ac milan +2 1.7-ért? vagy annyival szarabb az ac milan hogy simán kikaphat hendivel is?
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
A sztárcsapatokkal mindig így járok. Éjjelről Kawasakit még bemákoltam utolsó perces góllal és nézegettem: Ingolstadt, Dresden és Heidenheim, Galata 2x vagy felett szorzókkal hozták volna DNB és trixie szoktam ilyeneket. Kár helyettük ma nagyon bedumáltam magamnak a nagy bajnokságokból Chelsea, Bayern és Real. Az Atletico is bukta lett volna, a Liverpool is vesztésre áll, ha még a Dortmund se nyer, jól járnak ma az irodák. Persze mikor nem járnak jól! Nevetséges már hány cég van a világon.
-
yogibear
addikt
Milyen meglepő, hogy egy hét alatt a második meccsét adja el a Vidi HT/FT-vel megint 41-es oddson... nagyon kellhet a pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ment még egy Norwich, Leicester, Napoli trixie 5x felett

. Nem a pénztárcádban akartam turkálni
Tényleg csak taktikai része érdekelt,mivel az én játékszintemen ezek hatalmas összegek,sok sikert a továbbiakban is!
És ilyenkor megpróbálod kimaxolni és van egy összeg amikor kiszállsz,vagy addig pörgeted míg le nem szaladsz nullára?
Tényleg érdekelne mi a taktika,vagy éppen ahogy jön és kész?Amúgy nem semmi ,nekem ez így nem menne idegbajt kapnák ettől a tétektől,meg az iramtól
Mainz DNB persze elszállt.
93p mégis jött a 4x kötés