Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolynet
veterán
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz ThuG4LifE #146697 üzenetére
"feltornaztam 26ezerre.
Hetvegen lehet mibol bukni."én tegnap jártam így, de megelőztelek 1 nappal a lenini úton...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zsolti72837
addikt
válasz ThuG4LifE #157967 üzenetére
Az szép lett volna.
(#157973) B-L-A-C-K: Na ettől a falra másztam volna.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Prien
addikt
válasz ThuG4LifE #157967 üzenetére
Egy ilyen kapus kellett volna neked és boldogság van!
A kevés is több a semminél.
-
újratöltve
csendes tag
válasz ThuG4LifE #159469 üzenetére
nekem soha, de soha nem jönnek gyorsan a fogadásaim, mindig valahol a 90. perc környékén szoktak, de minimum 80., úgyhogy lehet hogy ezt a gólt is mindjárt visszavonják
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
pohár
félisten
válasz ThuG4LifE #159492 üzenetére
hát ezt nem egyenesbe kellett volna tenni, hanem 3/2-be, vagy single-be
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
válasz ThuG4LifE #159970 üzenetére
Mindegy, igaz. Betettem egy képet előre nem is érdekelt ha jön ha nem. Kevés volt az esély rá és még így is majdnem jött. Liverpoolt is beraktam előre és a bl meccsekre is be fogom előre rakni mit rakok. Vagy utólag kéne és akkor nem látjátok mennyit buktam..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
tigipuf
senior tag
válasz ThuG4LifE #163055 üzenetére
Hát az espanyol az nagyon necces volt tényleg kiizzadt szelvény, de jött grat.
Az united bejelentkezett elég korán, kíváncsi vagyok a chelsea tud-e rá válaszolni?Most kellene élőben ki lövi a köv. gólt forszírozni.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
pohár
félisten
válasz ThuG4LifE #163920 üzenetére
úgy tűnik, de mobilról megnyitván az oldalt, a legalálján van egy összes alkalmazás rész, onnan kapd le az appot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
yogibear
addikt
válasz ThuG4LifE #164704 üzenetére
3 alattiak... a CS 0:0-ra a legkisebb fostaligán 6, a legnagyobb 9 feletti, átlagban 7,5...
tavaly és tavaly előtt is az első fordulóban 6-6 volt az első forduló 10 meccséből...
többet sem egész évben
így egyszeri kaminak jó, másra nem...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
pohár
félisten
válasz ThuG4LifE #166301 üzenetére
jajaja!
ma tennék egy Lazio győzelem & Chicago Fire meccs o2,5 duót, a fent lévő 1625ft-ból jönne 4290ft, de nem csináltam meg ezt a fos azonosítást, az meg nem lesz meg 1 óra múlva, inkább kiveszem a maradékot... vagy elputtózom, ha lehet
-
janos1988
addikt
válasz ThuG4LifE #177989 üzenetére
Én úgy értettem, hogy Magyarországon vezetett pl. otp-s számlára nyugodt szívvel ki lehet utalni egy külföldi fogadóirodában nyert összeget? Régen ezt nem lehetett megtenni, mert retorzió járt érte, erre törvényt is alkottak. Legalábbis jó néhány éve, még a póker piac is megsínylette.
twofatcat: Eddig jó (legalábbis nekem), 7 gól! Zsidók belehúzhatnának.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Soulfly842
addikt
válasz ThuG4LifE #178007 üzenetére
Ez a 22bet ki fia borja? mostanában többször olvasom, de régen hallani sem lehetet róla. Megbízható? Régebben nyúzod? Kifizetések mennek?
Nem mellékesen: köszi a hasznos infót, jól hangzik.
#178008janos1988
Olyan már tényleg volt h. B csapat, de hogy olyan ifi-vel akikkel egyáltalán nem is találkoztak, ill. h a főcsapat második vonalából is legyen valaki - olyan nem nagyon volt. Szerintem egyértelmű lesz, ha a liverpool is nem ~kb az ifit küldi ki[ Szerkesztve ]
-
ratJAM
csendes újonc
válasz ThuG4LifE #178011 üzenetére
Nekem 3x zsinorban payment process error... 5-6 perccel azutan hogy kikerem + fel perc alatt "Elfogadva"
Arra a kartyara kerem amivel befizetek...Denied by operator. (Payment process error)
[ Szerkesztve ]
Acer PREDATOR XB253QGX | Glorious Model D + XL pad | HyperX Alloy FPS Pro MX Blue | Logitech G Pro Headset
-
tigipuf
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja