Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
lehet nem jól állítottad be a csengőhangot!
én úgy szoktam, h ES file explorerrel rámegyek a kívánt muzsikára, megnyitom vele (vagy akár a zenelejátszóval, és ott be lehet állítani) még sose volt hiba így sehol!
de az SDn ha megcsinálod neki a könyvtárat (media, ringtones azt hiszem) akkor úgy is jó lesz, de ha még ogg-re lekonvertálod, akkor még jobb sokkal

-
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Hát lehet, annyira nem zavaró egyébként, majd kiderül ha leveszem, most egyenlőre marad rajta a fólia.
Gyári rommal volt egyébként némi gondom, csengőhang mindig visszaállt egy idő után a gyári Thl szimfóniára, ami nagyon idegesített. Nem tudom mitől vagy miért, egyedi eset vagy sem, de már idegesített. Sokak által elítélt lewa rommal nincs ilyen gond. -
tolvaj!
őstag
skymap, gps, meg fényképező ezeket nem használja asszony egyáltalán. neki teljesen megfelel a készülék. nekem is jó lenne, hidd el, én ezeket nem tapasztalom egyszerűen és kicsim sem panaszkodik rá. nekem azért nem jó, mert nincs OTG. ennyi. én nem fikázni akartam az embereket, ha azt akartam volna akkor válasznak megy nem új HSZnek. a saját tapasztalataimat írtam és direkt programmal... azért mert az egy játék nem kell degradálni. igenis összetett kezelése van, ami a telefon hardverét igénybe veszi.
-
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én Sygicet használtam csak navigációra, de helytállt. Nyilván nem cm-es pontossággal, de pl jelezte a sebességkorlátozó táblákat és elég pontos volt, tényleg nagyjából ott jött a tábla ahol jelezte.
Futó programokat nem tesztelte, de nem is futok hogy őszinte legyek, ez a része számomra kimaradt, de ha jól emlékszem itt írtak hibákat néhány programnál, persze biztos van ami jó.
Érintő képernyő egyébként tényleg nem túl hiperérzékeny, bár volt hogy nem is értem hozzá csak milliméterre lehetett a kijelzőtől az ujjam és bevette.
Nekem egyébként nincs gondom eddig ilyen téren. -
Ájvé
veterán
-
tolvaj!
őstag
mindenki a szintetikus teszteket nyüstöli erre meg arra..... örömmel jelentem, hogy felraktam a temple run 2 nevezetű játékot ami egyszerre kezeli az érintést és a gyorsulásmérőt.... a játék tökéletesen fut egyszer nem anyáztam mert nem úgy mozdult volna ahogy én hozzáértem a készülékhez. nem a számokat nézem, használom a készüléket és tökéletesen veszi az érintést és érzékeli ha elmozdítom.
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akor megy rá egy Holo launcher.Pedig vagy egy csomó launcherem amit megvettem de mindig visszatérek a Holo-hoz
Valahogy bejön az a dizájn -
sfbukfenc
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére

-
lexter00
őstag
Hogyan lehet a google keresőt eltávolitani a főképernyőről?
-
kezdő
senior tag
-
musculus
tag
Lehet, hogy ez a probléma?
Nekem mindenesetre az Asus Transformeren is le kellett vennem a sky mapban az érzékenységet, mert elszédültem, ahogy néztem. Elég erősen "fut" ott is.
A W100-on most ki is próbáltam, nekem az a probléma, hogy balról jobbra mozgatva hamis adatokat mutat, csak a függőleges irányzék működik. Szóval igen, az van, mint nálad is.
Pedig a skymap egy k***a jó alkalmazás, kár.szerk:
Itt a fórumtárs a lenovóján dicséri a skymapet.szerk2:
Itt meg valaki arról sír, amiről most mi is. PD20-as kínai tábla. -
CWM-ből történő telepítéshez nem kell, hogy a telefon root-olt legyen.
Ha rom-ot telepítesz, akkor a rom /system könyvtárában lévő fájlok fogják root-oltá tenni a szoftvert (a telefont).
Lehet olyan custom rom-ot telepíteni, ahol nem lesz root jog a telepítés után (mert pl. nincsenek meg a su és superuser, busybox fájlok). -
Ájvé
veterán
Custom romhoz kell root jog szerintem.
Nem mindenhez kell persze root jog ha CWM-ből telepítesz, én custom romra gondoltam elsősorban, szóval rendszer telepítésre. -
tolvaj!
őstag
a cikkhez tartozó topicban be van linkelve a megoldás, csak root kell hozzá, így mégse úszom meg asszony telójának rootolását.
-
kezdő
senior tag
válasz
Poonkie
üzenetére
Én se raktam fel, mert nekem már az új, 20130701 dátumú szoftverrel érkezett a kicsike és ha erre raktad fel akkor nem működött a hátlapi kamera. Épp ennek a megoldásán dolgozott, de ezek szerint félbehagyta.....
Amúgy a néhány hozzászólással ezelőtt felvetett Google Sky Map probléma másnál is fennáll?

-
kezdő
senior tag
Ez a phenomenalxp nevezetű tag (RO.EDI készítője) elég fura......
Már az se volt szimpi, hogy nem tudott közreadni egy korrekt, tényszerű listát, hogy mit is variált a romjaiban, de ez a legújabb húzása, hogy törölt mindent mert nem kapott egy donation-t se........
Biztos jó érzés, ha elismerik az ember munkáját pénzel is, de az XDA azért nem egészen erről szól, főleg egy ilyen szűk réteg által használt telefonnál......
-
nash2
tag
Sziasztok,
mivel a telefonban ez fixen bennevan, ezért csináltam egy modot, hogy a hívás kapcsolódásakor a telefon ne rezegjen egyet, mivel a másik oldalon ez behallatszik.
Ro.EDi 1.1-es ROM-hoz, CWM-ből telepíthető ! Előtte csinálj backupot a fent lévő ROM-ról ! [link]
Ha van rá igény gyárihoz vagy más verzióhoz is megcsinálom.
-
sfbukfenc
tag
Ne kérdezzétek mitől, de megjavult a wifi, pedig nem csináltam semmit.

-
birooo
tag
40 méterre van a garázsom a háztól és ott is van jel. Van egy tabletem is, az már rég elvesztette a jelet, amikor a telón még vígan van. Szvsz baszott erős a wifije.
-
sfbukfenc
tag
válasz
sfbukfenc
üzenetére
Egész pontosan az a helyzet, hogy nagyon gyenge a wifi, a router mellett is csak kettő vonal világít, néha a harmadik is. A routertől 7-8 méterrre már semmi, ezért gtam először, hogy nem kapcsol be, Másik két telón itt is két csík világít.
Volt már egy W100-am, azzal nem volt ilyen gond. -
sfbukfenc
tag
Van egy kis problémám a most érkezett W100-al.
Bekapcsolom a WIFI-t, de nem jelenik meg az értesítősávban az ikonja, és természetesen nem tudom beállítani a fiókon sem, stb.
Van valami ötlet, vagy mehet vissza gariba? -
hpeti2
aktív tag
Tmallbox-nál milyen tartozékok járnak a telóhoz? Főleg a 2-dik aksi, fólia és a tokok érdekelnének. Köszi
-
axioma
veterán
OK, semmi gond ha nincs, en azt hittem a korabbi teloim csak azert nem tudtak, mert nem talaltak mar kelloen korabban ki. Ujabb telotesztekben also kategorianal sincs emlitve, hogy hianyzik, bar lehet hogy azert nem mert ha nincs benne hogy van, akkor nincs, csak az meg nem tunik fel... Labakat nem tudom, kabelnel az 5. es 6. szal osszekotese jelzi, hogy otg. De hogy a labakat miert kene ehhez osszekotni, inkabb erzekelni kell a kotottseget es mashogy mukodni, nem?
Vegulis csak billel/egerrel probaltuk volna ki, tarhelygond nincs... -
tolvaj!
őstag
külön USB aljzat kell a telefonba ami támogatja azt hogy rövidre zárják a 4. és 5. lábat. ez igazából nem olyan nagy felár, de ahol lehet spórolnak, plusz ez egy középkategóriás telefon. a többi amiben van otg az kicsit feljebb van pozicionálva. a lenovoknál is csak a P770 és 780 tudja, de ott azért rakták bele főleg, hogy power bankot tudjon játszani a készülék ha már akkora akkuja van.
-
axioma
veterán
USB otg alapbol nem megy rajta, vagy valamit mokolni kell hozza? Elsore nem jott ossze, gondoltam rakerdezek mielott tobb energiat belefektetnek.
-
facianegra
csendes tag
Tegnap +szereztem a készüléket ... (Kiályi Posta)
Pár észrevétel
A legfrissebb gyári rommal jött (md-ről)a root-olással kapcsolatban:
mt6589_rooting_pkg-et használtam (volna) Linux alól... nem ment Win alol sem ...
A /system partíció fullra ki volt tömve... így a su, busybox .... tool-ok nem fértek rá.
Amit tettem, hogy kivágtam a sample videokat, így a root simán lement. -
kezdő
senior tag
Hi!
Belefutottam 2 hibába, akinek ilyen telója van megnézni, hogy nála is jelentkezik-e?
1. A hivatalos Facebook alkalmazás beállításai között nincs legalul az az opció, hogy szinkronizálja-e az emberkéket a telefonkönyvvel (minden eddigi Androidos eszköznél ott volt). A telefon beállítások menüjében a fiókoknál bent van a pipa a Facebook szinkronnál ennek ellenére senki se jelenik meg a névjegyzékben. (a névjegyzék megjelenítési beállításainál "mindenre" van állítva)
2. Minden szenzor megfelelően működik, ezt egy Play-ből leszedett appal is ellenőriztem, a Google Sky Map mégis teljesen meghülyült. A GPS koordináták helyesek (GPS Test is megy frankón) a Sky Map mégse azt mutatja amit valójában látok. Pl. a Holddal a legegyszerűbb leellenőrizni, az teljesen egyértelmű, hogy hol van

Ha balra viszem/húzom a telefont akkor az Sky Map úgy csinál mintha ellentétes irányba azaz jobbra vinném és fordítva. Gyors kipróbáltam ugyanott, ugyanakkor egy Sony Xperia Z-n azon hibátlan volt a dolog.
Másnak megy a Sky Map vagy a "kínai" szenzorokat nem szereti? (G-Sensor kalibráció is megvolt) -
musculus
tag
Na, megvan. Nem tudok elég hálás lenni a segítségetekért!
Elmondom mi történt, hátha valaki okul a hibámból.- A telefonomon az 1 gigás partíció és a külső SD-kártya fullon volt, a belső 2 gigás partíció pedig teljesen üres.
- Ez nem tetszett, és (nagy hiba: full backup nélkül, csak részleges dolgokat csináltam) rászabadítottam egy partícionáló progit, ahol sajnos nem a 2,5 GiB-os opciót válaszottam, ezért a telefon újraindulásakor a /data nem csatolódott fel (nem is mountolhatot volna fel, mert jól elrontottam)
- Az SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119 segítségével a needromról letöltött új változatot (130701) megpróbáltam feltenni, többször nekiálltam, fel is másolt adatokat, de valamiért a MBR-ot nem írta felül (pedig bizisten' bepipáltam azt is), így boot loopba kerültem, miközben a /data mount errort írt az eredeti recovery menü.
- Ájvé fórumtárs segített priviben, megemlítette, hogy a szétszedett telefont 1. csatlakoztatni kell a géphez 2. indítani az SP programot 3. betenni a telóba az akkut. (bár úgy emlékeztem, hogy ezt eddig is így csináltam, de miután Ájvé figyelmeztetett, azonnal fel tudtam tenni egy romot
)Több óra vesződés után megcsináltam a készülék romolását, ami normál esetben 10 perc munka...
Nade, ezek után kiírta ez a jótét lélek, hogy invalid IMEI.
- Felraktam a ThL.W100.130701.JBV2.HD.EN.COM.8P32_MT6589 romot, de nem indult el rajta a MobileUncle, hogy az imeit helyrerakhassam, hiába a root.
- Felraktam a ro.edi romot, hátha. De nem itt sem indult a MobileUncle. Kiírta, hogy "root", meg h "loading", és ennyi.
- A szolgáltatói kódok betárcsázása csak addig ment, hogy *#06* - invalid imei, pedig Poonkie is ebben az irányban javasolt lépéseket...
- Az imei átírására szolgáló apk nem hozott sikert.
- Külső programokkal való átírás szintén eredménytelen volt, pedig itt már nagyon el voltam keseredve. Ennyiszer még életemben nem indítottam újra egyetlen egy gépet sem.- Újra újra visszaraktam a 130701-es romot az esélytelenek nyugalmával.
- GZoli7 által linkelt videót végignéztem, rootolás nélkül nyugodtan bepötyögtem *#15963#* kódot, - ez bejött
- és szépen átírtam az IMEI számokat.- Újraindítva eltűnt az Invalid IMEI hiba.

Én is félig informatikus szerzet vagyok, és hiszek abban, hogy az esetek 99%-ban user error van, de nem értem:
miért nem indult el a mobileuncle tools a telón és miért nem lehetett belső, majd külső friss alkalmazásokkal átírni? Egy sokadik flashnél ez hogyan változhat meg...?De ami a lényeg:
nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! -
musculus
tag
A legfrissebb gyári rom ez, ugye?
"THL W100 - Update 07/01/2013"
Remélem nem ez, mert ezen sem indult el a MobileUncle, azért tettem fel a ro.edi-t.
-
musculus
tag
Hali!
Írtam a duál simes topikba, de eddig nem válaszolt senki, szerintetek mi lehet a gáz?
Valaki járt már úgy, hogy a Mobileuncle Tools nem indult el?
Reflash után azt írja a thl w100, hogy Invalid IMEI, ami már önmagában is bosszantó, de MobileUncle Tools nélkül nem tudom megjavítani. Táblagépnek meg kicsi és drága...
jfox megoldása valamiért nem működik rootolt terminálon.
Nálam passz...
Próbáltam 2 romon is, semmi
Valakinek esetleg van ötlete...?Tényleg csak illegális megoldások vannak? Intelligensen szerettem volna ebből kikeveredni.
szerk:
Az xda-n irja az egyik fórumozó, h ő is így járt, invalid imei, a MobileUncle tools meg "loading"-nál marad... -
sander74
tag
válasz
facianegra
üzenetére
Sziasztok!Szeretnék egy Thl A1-es dualsimes telefont venni,esetleg ebbe Magyar menüt lehet applikálni?Gyári menüjében elérhetőek a Google play és egyéb okosságok?Tudom ez nem ennek a telónak a fóruma,de ha esetleg valaki tudna segíteni,megköszönném!!

-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.A lockscreent hogy tudpm megváltoztatni?
A stock androidra? -
facianegra
csendes tag
Szasztok!
Szerintetek olyankor mit kell tennem, ha mdinidealról rendelt teló trackje (4px.com) "delivery failed" szátuszú?-Facia

-
Lampard19
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Kipróbáltam másik töltőt de itt valami nem stimmel. Nagyon mocorog benne oldalirányba a töltőfej, és ezért van az, hogyha nem mozdítom akkor tölt, ha meg hozzányúlok akkor felmegy a hang vagy épp leáll a töltés stb...
Tág lenne a micro usb aljzat vagy mi a szar

-
lexter00
őstag
Még nem jött össze a root
majd másik gépen megpróbálom.Ilyen tok jó hozzá?[link] Vagy átlátszó max füstszínű szilikon tokot hol tudok venni hozzá mert azt a rózsaszínű akármit fel nem rakom rá 
-
lexter00
őstag
A rootal gondban vagyok mert az 1.hsz alapján akarom csinálni de a gépem azt írja mikor rádugom a telefont hogy a hardver telepitése közben hiba lépett és nem fog megfelelően működni.Windows xp sp3 van a gépemen.A programot feltelepitettem ami az a root leírásában van.Ez mitől van?
-
Sanyaman
tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
és (#1102) GZoli7 : Köszönöm, összeszedem a bátorságom és megpróbálom majd hétvégén. Amúgy már letárgyaltam a minideal-lel, ha az egész cuccot visszaküldöm tokkal vonóval, cserélik, ha csak a telót sallangok nélkül javítják. Kb. 15 napot írtak a javításra (+ posta oda-vissza). Mindenesetre szívás, ha nem sikerül a tűs módszer.

-
tolvaj!
őstag
válasz
Sanyaman
üzenetére
Ha félúton szól az lehet csak mono zárlat. Tehát a plusz és a mínusz is összeér ugyanazzal az érintkezővel. Próbáld ki hogy egy feltűnően sztereó zenét indítasz el és úgy dugod be a fülest félig. Ha hallod a különbséget akkor jó a tűs módszer, de ha ugyanúgy szól akkor valószínűbb a végfok probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Weblap készítés
- További aktív témák...
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet a fólia a ludas Nálad?!

Valahogy bejön az a dizájn

még jó, hogy letöltöttem mindent mielött letörölte
Meg amúgy is a vájogfalnál nincs jobb

gyárival is próbáltam, ugyanez.