Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
musculus
üzenetére
hmm..nem tudom,mi lóghat bele.én sokszor szétkaptam már,de nem láttam szalagot a lencse körül..egy próbát megér,de szerintem műanyag célszerszámmal ess neki,ne csavarhúzóval.elég kényes az a krómhatású körbefutó műanyag,könnyen deformálódik.kb egy ezres egy ilyen szett.
-
cartman123
csendes tag
válasz
musculus
üzenetére
Köszi a tippet, nem volt ilyen probléma.
Közben áttörés történt hibakeresés ügyben!
Kérem segítsen aki tud!
A legújabb diagnózis:
Az új THL W100 néhány óra állítgatás, tökéletes működés után nem talál egy hálózatot sem.
Arra gondoltam hátha gyenge a vétel ezért kivittem a szabadba és csoda történt, mert meg is találta a Tmobilost és két Vodás hálózatot, csatlakozott is, hívható is volt a telefon!
Addig amíg vissza nem vittem a házba, itt ismét semmi térerő, de már az ablakban sem!Mit javasoltok?
Köszönöm előre is! -
Zebu
addikt
válasz
musculus
üzenetére
Köszi!
Jah egyelőre nem találtam megoldást én sem. Az Xperia-n anno ki lehetett tenn iegz widgetet hozzá. Megszoktuk
De elvagyunk nélküle.Egyébként ha ROM-ot cserélek akkor van rá valamilyen módszer, hogy ne vesszen el minden? Illetve vissza tudjak állítani mindent? Összes app-ot, csengést meg mindent?
JB 4.3 nincs erre a telóra egyébként? Droid frissítéseket ROM cserével lehet majd csak eszközölni? Xperia-n volt update opció amivel mindig lerántotta az aktuális verziókat.
-
Ájvé
veterán
válasz
musculus
üzenetére
Akku azért nem olyan szörnyű, egy film 40%-ot merített múltkor, persze nem baj ha nagyobb akku van benne. Lehet Greenify dobja meg az üzemidőt. Nálam meg mentek eddig a játékok, Race Racing 3 nem mert valami hiba miatt el se indult (de ahogy olvastam ez nem egyedi eset).
-
kezdő
senior tag
-
zsibvásár
csendes tag
válasz
musculus
üzenetére
Töltés közbeni éritőkijelzős problémát a zajos töltő okozza. Legegyszerűbb a töltő csere. Van viszont egy olcsó barkács megoldás, ami meglepő módon működik. Töltés közben az egyik kezednek érintkeznie kell a készülék test vezetékével. Azaz a negatív pólussal.
http://www.youtube.com/watch?v=gVvP0Jur6y8
Mondjuk jelen esetben az usb-ről egy kicsit nehezebb kivezetni egy vékony vezetéket, de nem megoldhatatlan. Vagy például a fejhallgató csatlakozóra is ki van kötve a test.

-
-
kcsa
veterán
válasz
musculus
üzenetére
Most kicsit még jobban ki tudtam próbálni. Este lényegében nem működik a fényérzékelő, ingadozik két érték között függetlenül attól, hogy eltakarom vagy sem.
Nappal már úgy ahogy működik, de ha eltakarom akkor se nulla, soha nem nulla. Néha ezért nem tudom letenni a telefont gyorsan.
A közelségérzékelőnek is két állása van: 0cm és 1cm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ebay-es linket osztott meg valaki, talán a W8 fórumán, az 3-4USD volt, de a nagytestvér/legjobbbarát dobott ki rá magyar shopot is, Pesten (Europ@rk mellett).

)