- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPka91
tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Ó..

Pedig addig jó volt, míg ki nem próbáltam a MIUI-t.
-
azozo
senior tag
How to repair camera? This helps me, work fine, meaby you to! :
1.Root your phone on framaroot
2. Switch off your phone and take out card sim.
3. Switch on phone without card sim
4. Run camera
5. Switch off your phone
6. Put card sim to slot 1 and run phone
7. you see message:" new card sim detected…". Click change and switch on internet, now fast click home button and run camera
-
Janaboy
veterán
válasz
gumimaci1235
üzenetére
Hol van ilyen???
-
RPka91
tag
Valakinek nincs olyan problémája, hogy nem tud váltani elsődleges kamerára? Eddig mindig működött, amikor nem kellett volna, bezzeg most..

A frissített 09.12-ei rom van rajt. V1-es a készülék. -
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
A W100S május 01-i ROM frissítést próbálta már valaki?
-
törölt tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Egyetértek! Fel is hagytam a ROM portolással, egyik se ment, ez viszont tökéletes. Inkább egy normális magyar nyelven dolgozom, ehhez a MIUI verzióhoz!

-
hariseldon
újonc
válasz
johniee
üzenetére
A kamera hibájával kapcsolatos észrevételem a következő: a ragasztgatásos módszer nem ér semmit. Nem kapcsolódási, hanem szoftveres a hiba.
Vásárlás után pár hétig működött a kamerám, aztán zöld háttér majd állandó kapcsolódási hibaüzenet lett a végeredmény. A Quick Boot-al kapcsolatos hozzászólás után találtam a Play áruházban a Reini Reboot appot, aminek az "Újraindítás fastboot módban" opció után elindul a kamerám. -
Szteboy
csendes tag
Amit megtudtam, hogy szerencsémre csak a tapi rész sérült meg.
Az LCD része nem. -
-
Gabpassy19
csendes tag
Sziasztok!
Mivel úgynézki, hogy nem könnyű a hangszoró csere lebonyolítása, ezért nagy valószínűséggel eladó lesz a W100-am.
Hófehér, minden gyári tartozéka megvan (2 db aksi, tokok, töltő, füles, stb.)a csengőhangszoró hibát le számítva hibátlan, szép állapotű.Ha valakit érdekel, hívjon vagy írjon, de inkább hívjon, Bp. XVI.kerben van a teló.
0630-300-7311Üdv.
-
azozo
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Tényleg ,ezt nem vettem észre

Neked műkődik az értesítő led ?
Nem pislog hívás elmulasztásnál
-
azozo
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Jaja :-)Én már arról írok.. Rev1-es
-
osztszoroz
aktív tag
rev3-ason kitünően szuperáló portolt MIUI került fel NR-ra.
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Sajna 2 napja elkezdett szarakodni a kijelzőm, először csak középen egy csíkban nem érzékelt, ma reggelre már a kijelző felső részén is elkezdte
Sőt van, hogy az egy ujjas érintkezést is 2-nek érzékeli. Találkozott már közületek valaki hasonlóval? Ha jól sejtem, akkor érintőkijelző kuka lesz, ez most nem igazán jött jól
Szétszedtem, hátha csak egy olyan gond van, mint az asszony telóján volt, hogy a kijelző csatlakozót kell megigazítani, de itt nem is találtam meg, valahogy a kijelzőre van az egész telefon ráintegrálva 
Valakinek ötlet, javaslat?Köszi
-
válasz
ATM_automata
üzenetére
one-hez láttam custom CM rom van. néztem a t100s-t is, mert abban egy 8 magos proci van...
nem tudom melyik lenne a jobb választás ilyen téren, de a +4 mag azért kicsit csiklandozza a szemem
nem sűrgős, de közeljövőre tervezem.
one-nél az anyaghasználat is szempont.
-
ATM_automata
őstag
válasz
geryboro
üzenetére
One+1-t...de azért még várd meg mire:
1. Egyáltalán lesz olyan, aki már látott. Én feliratkoztam a listára, de azt írták, hogy zérő esélyem van venni egyet....szóval szerintem egyhamar nem lesz még könnyen hozzáférhető.
2. A gyors és új fejlesztések általában bugosak...várd meg, míg kiderülnek a gyerekbetegségei.
3. Vegyél W8s-t....ha nagyon sürgős...
Szerintem a T100 alapvetően nem lesz nagy előrelépés...a W8s-nél is inkább érzem a 4.4 hiányát, mint az erősebb vasét... 
-
Gabpassy19
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
W100-as telóm hátsó hangszórója kipurcant, alig hallani és akkor is csak inkább recsegést.Tudtok eseetleg szervízt ahonnan nem hajtanak el vagy ha valaki házilag meg tudja "barkácsolni" az is jó.
Budapesten vagy a közelben.Üdv.
-
válasz
ATM_automata
üzenetére
igaz

#4060 bocs, az mtk 6572 uj soc valoban.
http://en.wikipedia.org/wiki/MediaTek
on:
most nagy "dilemma" előtt állok.

szeretett THL W100-asomat le szeretném cserélni, mert már nagyon kivan szegényke hardveresen.
-hangerő gombok, kijelző rotty.2 telo között filozok:
-OnePlus One
-THL T100S Monkey King 2
ki melyiket ajánlaná?

-
bkri
tag
Köszi mindenkinek a választ...

Akkor sajnos még várni kell a W100S-frissítésre...

Már nem azért mintha így nem lennék megelégedve, de na...
Üdv: BK
-
ATM_automata
őstag
válasz
geryboro
üzenetére
Nem teljesen értem amit írtál, de lehet te se
Ahogy kezdő is írta, amíg nincs kiadva MTK driver 4.4-hez, addig nem lesz újabb rom. Pont...ez van. Ezen se a CM se más romkészítő csapat nem tud változtatni. Ha megnézed, akkor láthatod, hogy se Intel se MTK chipes telcsire nem nagyon létezik CM-rom. A GAPPS csomag meg egy tök más dolog.Portolni is csak olyat tudnak, aminek van egy alapja, amire építkezni/finomhangolni lehet a dolgokat. Egyébként a CM-től se kell elájulni annyira. Én S2-vel sokáig használtam, és konkrétan tapasztaltam, hogy adtak ki olyan frissítést, ami több kárt okozott, mint amennyi haszna volt. Nem egyszer kellett újra húzni az egész telefont egy elb@szott nightly miatt...jó-jó a CM, szeretjük, de nem hibátlan az se.

-
-
kezdő
senior tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
A Linux kernel még mindig "csak" 3.x verziónál tart, te magára a rendszerre gondolsz.
Amúgy tényleg annyi a megfejtése a dolognak, hogy az MTK nem készítette még el a 4.4-hez való drivreket, forráskódok sincsenek kiadva, így lelkes fejlesztők sem tudják elkészíteni őket.
Ilyesmi volt a helyzet anno az ARMv6-os prociknál, pl ZTE Blade esetében. A rendelkezésre álló driverek csak 2.3-ig álltak rendelkezésre, sok-sok időbe telt míg sikerült valakinek működő 4.x alá való drivert kalapálni hozzá.
-
tolvaj!
őstag
válasz
geryboro
üzenetére
Ez így nem igaz. A googlenak csak a google apps után fizetsz. Lásd nokia is mit művelt.... az android INGYENES. ha nem rak gappset a telefonra pingpong akkor miért is kéne fizetnie? Arról még nem is beszéltünk, hogy kínában le vannak tiltva a google szolgáltatások. A playstore kapásból el sem érhető egy samun pl. Nemes egyszerüséggel, csak lusták voltak kiadni az újabb kernelt. Nem szoktak kapkodni, 2.3 után 4.0.4 kernelt adtak ki ( ami ugye azért is volt,mert telefonra nem fejlesztett a google közben, hanem a tabletekre koncentrált a honeycomb-val) majd egyenesen 4.2 vel jöttek az új kínai csodák. Egy-két gyártó adott ki 4.1el telefont, de azok mind beta kerneles cuccok voltak, lásd jiayu g3n 6577 procira épülö és ERŐSEN bugos 4.1 -es rendszerét.
-
válasz
ATM_automata
üzenetére
igazad lehet, végülis a t100s-ben lévő octa core chipset őskövületen épül.
google jogok, ha jó a JB, minek a kitkat, stb... erre nem is gondoltál
meg hát már lassan a AOSP, CM-es fiukák stabilabb, gyorsabb portolt romokat hoznak a világra, mint a nagy gyártók, és a thl...ui. marketing politika.
-
ATM_automata
őstag
Én csak félművelt segéderő vagyok, de úgy tudom, hogy azért van minden kínai telefon megrekedve 4.2-őn, mert az MTK nem adott ki még semmilyen friss drivert (remélem jól írtam) a chipszettekhez. Ergo amíg ez nem lesz meg, addig nem lesz újabb rom verzió sem MTK chipes telefonokra.
-
törölt tag
Csinált már itt valaki ROM portolást? Ha igen és sikerült neki, aki leírhatná, hogy mit csinált!
Linkeket ne küldjetek, én is tudom használni a Google-t! Már vagy 10 XDA-s leírást megpróbáltam, persze egyik sem működik. Többnyire a boot-oláskor megfagy a rendszer.
Csináltam a stock rom-omról egy ZIP rom-ot, az hibátlanul működik.
Ötlet?
-
bkri
tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit a 4.4-es frissítésről vagy bármilyen "friss" ROM-ról W100S-re?
Köszi!
ÜDV: BK
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok! Letelt a húsvét és kijózanodás időszaka, így terminátorhoz méltón visszatértem...
Gravity okosság a következő képen működik nálunk: mt6589 proci,rev2 készülék, 13.07.-es rom. Kicsimnek nem nyúlok a telefonjához, csak ha baj van vele, ezért van rajta ez a "régi"rendszer. Ha ettől eltér sajnos nem tudok segíteni, lehet kernel ütközés de akkor az első deepsleep után nem fog működni soha a hangerő feloldás sajnos...
-
törölt tag
Hali!
Mi a véleményetek a következő kérdésről?
Samsung Galaxy S4 ROM-ot akarnék portolni a ThL W100-as telómra, de csak 4.2.2-es ROM-ot találtam hozzá, a ThL megy ugye 4.2.1-es. Szerintetek van valami jelentősége, ha 4.2.2-es Samsung ROM-ot portolom?
Oda akarok kilyukadni, hogy minden portolási leírás azzal kezdődik, hogy egyezzenek meg a verziószámok! Oké, de csak az a lényeg, hogy 4.2.x legyen mindegyik vagy az is lényeg, hogy 4.2.2 vagy 4.2.1?
Köszi

-
lawliet616
csendes tag
Hello!
Van egy THL W100-as mobilom, amihez alkatrészeket keresek. Tönkrement a képernyő és a mikrofon, ezeket szeretném kicserélni. Amennyiben rendelkeztek valamelyikkel vagy ajánlani tudtok egy oldalt, kérlek válaszoljatok itt, vagy e-mail-ben.
Előre is köszönöm!
kv.iwd616@gmail.com -
johniee
senior tag
Még mindig itt

Arra figyelj, hogy V1 vagy V2 -
johniee
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Yes. És már Wireless Update funkció is van benne, ami eddig nem volt.
-
dReFiX
senior tag
ROOT, mobile uncle,, update recovery : [link], de sehgy nem tudom behozni a recovery modeot, se bekapcs + fel gomb se restart to recovery módon ? mi lehet a gond ?
-
Ditti555
csendes tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Sajnos nem vált be és nem tudom mit tegyek.

Azért nagyon köszönöm!
-
Ditti555
csendes tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Megpróbálom, csak már írtam a minidealnek és nagyon nem szeretném vissza küldeni javíttatni.

-
Ditti555
csendes tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Ez komoly vagy csak vicc?

-
weinmaker
őstag
Valaki talált megoldást az akku problémára. Eleg bosszantó, hogy egy éjszakai töltés után, a töltőröl levéve, egy óra után már majdnem le is van merülve. Most vagy az akku gyárilag szar, vagy szoftveres gond, de igazán megoldhatnák már.

-
Janaboy
veterán
Van már infó a 4.4-ről? Azt olvastam a 6582-es cpu-ra már kiadták a drivert..
-
Ditti555
csendes tag
Sziasztok!
Olyan ügyben szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek olyan problémája, hogy a bekapcsoló gomb nem reagál/nem érzékel? A tegnapi nap óta hiába nyomom a gombot, csak 3. vagy 4. nyomásra reagál.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
ATM_automata
üzenetére
Töltsd le a Link2SD -t , azon keresztül töröld a gyorsítótárat. Néhány másodperc,és van bőven helyed. Nekem ZTE telefonom van,nem partícionáltam át,így oldottam meg a tárhely kérdést. Aztán hetente ,kéthetente , vagy amikor eszembe jut kiürítem a gyorsítótárat és nincs hely hiány.
-
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Biztosan van. W8-on, w100s-en is van. W100s-en a 01 könyvtárban volt, de csak kb. 100k, 5-6 file-ban.
dalvik-ot is lehet cwm nélkül törölni: /data/dalvik-cache -be lépj be valami jó file-kezelővel (pl. root explorer, tc), kijelöl azt' törlés. De a következő használatkor/újraindításkor újra fogja építeni, csak a közben eltávolított appok fognak kimaradni...
-
csökkentett mód a 3. féltől származó applikációk letiltásával: kikapcs hosszan.
-
tolvaj!
őstag
válasz
ATM_automata
üzenetére
A CWM ( clockwork mode ) recovery egy custom recovery menü a készülékben. A leg érthetőbb hasonlat: telefon recovery= PC bios. csak ugye nagyon sok funkcióval. A gyárit le kell cserélni a készülékednek megfelelővel és utána lefuttatni benne azt amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sőt van, hogy az egy ujjas érintkezést is 2-nek érzékeli. Találkozott már közületek valaki hasonlóval? Ha jól sejtem, akkor érintőkijelző kuka lesz, ez most nem igazán jött jól
Szétszedtem, hátha csak egy olyan gond van, mint az asszony telóján volt, hogy a kijelző csatlakozót kell megigazítani, de itt nem is találtam meg, valahogy a kijelzőre van az egész telefon ráintegrálva 

.... bocsi ezt nem tudtam kihagyni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

érdemes frissíteni a telót