Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
a kép mellett jobbra, a letöltési linkekből az utolsó.
hoppá-hoppá!
írja is, hogy rev2 készülékekre van a rom, cappa72 pedig még a rev1-es készülékre készítette. a köztes romok, pedig mind a két készülékhez jók voltak, mert tartalmazta a boot.img mindkettő számára a kamera drivert, és azért működött azzal a cwmmel. ( hozzáteszem ez csak afféle magánvélemény, de ha azt nézem, hogy a rev2-es készülékemen nem ment a kamera egy rev1 es rom miatt, és miután a boot.img et kicseréltem működött-és a boot.img kell a recoveryhez is - amondó vagyok, hogy van alapja a feltételezésemnek) -
tomy25
tag
Hi!
Ma jött meg az új W100-asom a legujabb szoftverrel(130912). Próbáltam rárakni a CWM-et de nem akar belépni a cwm menübe felfelé hangerő + bekapcsoló gombbal. Valakinek van ezzel valami tapasztalata? Azért kellene mert fel akarom rakni a Stefdio ROM-ot, mert a másik w100-ason is az van, valamint ebbe a legujabb ROM-ba (130912) nem tudom kikapcsolni a billentyűhangot, nagyon idegesito.
Köszönöm a segítséget.
-
tolvaj!
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Vodás vagy?
Akkor át kell írni az apn t vitamax.vodafone.net -ről vodafone.net -re
-
Senya
csendes tag
Jó a teló, 3 hónapja használom, semmit nem mókoltam vele, csak rootoltam, tökéletesen működik.
Egyébként én fólia nélkül használom, és az égvilágon semmi karc nincs rajta, persze azért vigyázok is rá, tokban tartom.
Minideal-es csomagokat mostanában sokat elcsípnek a vámon, nekem is elkapták múlt héten az egyiket... -
Gyuc
aktív tag
Szerintem meg inkább geekbuyingról rendeld mert minideal-nél garantált a vám

-
Tom5
addikt
Minideal-ről rendelek ilyen telót lesz rajta magyar nyelv? Amúgy általános használatra érts no hc játék agyonrootolás, csak net, film, cset, telefonálás. Nyüglődésmentes a teló?
-
Ájvé
veterán
válasz
tolvaj!
üzenetére
Nekem megvan az S-line szilikontok. Jó fajta, nem olyan puha lágy hanem kicsit keményebb, de nem merev azért még, szerintem ez jó is benne. Nyilván illeszkedik a telefonra, szép nincsenek hibák rajta, kiálló részek vagy ilyesmi (manapság mondjuk alap is). Ami külön tetszik, hogy telefon szélénél (hosszában vagyis szemből állítva két oldalt) van egy recés felület kialakítva ami biztos fogást biztosít a tokban a készülékhez. Az enyém átlátszó (fehér a telo) ezen csak annyi a furcsa, hogy a hátulján a világos részen látszik hol levegős a szilikontok és telefon közt, szerintem nem zavaró ez sem. Merev tok (nyitható) nekem nem jött be, egyrészt mindig ki kellett nyitni, másrészt nagyon otromba volt a nagy tokban, ezzel kicsit vékonyabb. Kijelző így nincs annyira védve, de illik rá vigyázni inkább, az a biztos.
Összességében jó a szilikontok, bár jobb biztos nincsen, úgyhogy akinek szilikon tok kell annak különösen ajánlott
Egyébként Szeptember 19-én küldték a csomagot és talán most kedden jött meg, szóval lehet rá várni.
-
tolvaj!
őstag
nem egy kapkodó idegbeteg társaság ez a kínai...

8.-án rendeltem három csomagot, THL W100 szilikon tok ( még nem érkezett meg) és másik kettő. a vowney v5 kijelzővédő fólia a mai napon megjött, csak az az érdekes, hogy ugyanattól a kereskedőtöl rendeltem mindent.....ha megérkezne, rögtön postolom a képeket, hogy fest a készüléken, illetve egy gyors élménybeszámolót is kaptok.
-
mgm81
aktív tag
Hívás átirányítást hol találom?
-
mtktools-ban a hangot ne huzzátok fel teljesen mert ugy torzit mint az állat

sikerült megoldást találnom a témázásra, ha esetleg valakit érdekelne, és a jól meg szokott cm-es témákat szokta használni.
Xposed Installer
-XThemeEngine modulként, és XDA-ról lehet lesni témákat, van fennt egypár, de ha ez sem elég, akkor
ha utána fórumozol tudsz szerkeszteni is, illetve áthúzni CM-ből.
aki még egyedibbé szeretné tenni a készülékét, annak a GravityBox mellett ajánlok más modul letöltését is Xposed Installer-be, pl XuiMod.
nekem bejött

-
Zebu
addikt
Nem igazán értem ezt a mikrofon hanger szinteket.
Belőttem 200 főle 1-6ig. Töük jó hangos let. Gondoltam beállítom a fokozatokat, hogy mégse maxon legyen végig. Erre megint halk lett.Minek vanna kezek a szintek benne ha egyszer beszéd közben halk? Lehet ezt közben állítani valahogy?
-
mgm81
aktív tag
Hello
A hívás átirányítást hol tudom be állítani? -
vvillie
tag
Milyenek a tapasztalatok az új rommal? Milyen romokat hasznaltok? Melyiket érdemes feltenni? Jó volna ha megoldodna a csengőhang problema is, hogy ne keljen mindig bemásolni a systembe.
-
azozo
senior tag
GPS beállítások

http://mobilarena.hu/tema/gps-vetel_javitasa/hsz_1-50.html
-
tolvaj!
őstag
Öööö vagy nincs rootolva az a rom amire rá akarod húzni az újat (mondjuk ez szerintem hülyeség) vagy egyszerűen nem jó a img fájl...egy md5 ellenőrzést kéne futtatnod, csak nemtudom, hogy van md5 kód megadva amivel ellenőrizhetnéd.
Bojtor Peti
Ne állítgass semmit, hanem felvétel előtt vagy közben vedd vissza a hangerőt maximumról mondjuk eggyel kevesebbre. Így próbáld meg.

-
metaa
tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
szerintem attól, hogy megkérdezed még 5x nem leszel előrébb. no offense
-
Bojtor Peti
tag
Helló! Ahoz hogy a túloldalt a hangerő jó legyen és a videónsk a hangja is jó legyen milyen értéket állítsak be? Nektek milyen van? Level ?? Value ??
-
Bojtor Peti
tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Milyen a gyári érték?
-
metaa
tag
ROM telepítés közben ezt kapom:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.Van valakinek ötlete ez miért van? Két napja tettem fel egy régebbit, azzal nem volt gáz.
-
azozo
senior tag
THL Okosságok spanyolul

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=635358
-
tolvaj!
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
ugyanaz az a MUT audio settings mic level6 amit állítottál befolyással van a videófelvételre is.
-
tolvaj!
őstag
azt tekintve, hogy itthon is egyre több az MTK teló ( hivatalos forrásból is), elég nagy sansz van arra, hogy tudják javítani és nemcsak szárítják. szóval reménykedhetsz

kapásból itt van a tesós újság is ( ahol a kissebbség is számít
), most hoztam be a postaládából. abban is van most egy akai ami szintén MTK-ás, igaz csak 6577es, viszont giga ramos ami pozitív. -
tolvaj!
őstag
ha 10ben benne van akkor még jó. szerintem annyit megér, igaz nem egy drága készülék, de ha azt nézzük ennyiért milyen telefont kapsz itthon, lehet még a 15-öt is megérné a szervíz, feltéve ha javítható.

(#2458) Bojtor Peti
először is köszi!
másodszor: rosszul fókuszál a mikrofon. ha túlhúzod a MUT-ban akkor csinálhat ilyet (a háttérben lévő hangokat gyönyörűen kapkodja össze, míg az elötte lévő forrás kimarad.) próbáld meg visszább venni a megadott értéket, vagy felvételnél a hangerőt lejjebb venni a telefonodon. gondolom átálításnál csak a 6-os szintet emelted meg... -
Bojtor Peti
tag
Még olyan kérdésem lenne hogy video felvételnél hangosabban lehessen felvenni vagy hallgatni. Mai video felvételnél szinte nem lehet hallani az emberi hangot.Felvétel szabadban készült 1.5 m távolságból. Ugyan így helikopter már jól halható.
-
oris
aktív tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Távol vagyok a készüléktől, már elvitték szervizbe... ott azt mondták, ha 10 ezernél drágább lesz, akkor jeleznek... nos a sima szárítgatásért a tízezer nagyon soknak tűnik, alkatrészcsere meg szerintem nem megy egyik napról a másikra.
Egyébként a szervizelésig rizsbe rakattam én is...
-
tolvaj!
őstag
szétszedni és bemérni max egy ezrest kérhet el a telefonos ( vagy amennyit van pofája) de amondó vagyok, hogy a kommunikációs chip megfőtt benne ( pontosabban zárlatos lett). próbáltad már egy napra elszigetelni? szedd szét, tedd bele egy tál rizsbe, de úgy hogy ellepje( mondjuk legyen B rizs). 24 óra után vedd ki, rakd össze és próbáld le. ha így sem megy akkor nemtudom, hogy lehet e cserélni benne a dolgokat? elég kompakt kis készülék, és félek, hogy annyira bele van integrálva a dolog, hogy nem cserélhető ami elszállt benne.
-
oris
aktív tag
Forró vízzel beáztatott THL W100-nál mennyi lehet a reális szerviz díj? A készülék működött, csak a sim-eket nem ismerte fel.
-
kgymac
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Tolvaj!-é az érdem.
-
kgymac
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Akkor már csak be kéne állítanod Tolvaj! postja alapján.
-
Bojtor Peti
tag
Megvan már csakhogy azt nem mondtátok hogy lapozgatni kell jobbra mondom hogy muja vagyok.Teljesen kezdő vagyok ebben a rootolásban.
-
kgymac
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
A Lányomén alapból megjelenik ez a menü. De ha rootolt, akkor az mtk mobiluncle tools a kezdőképernyőre is kiírja.
Uncle Mobile Tools => engeneer mode => engeneer mode (MTK) => audio
-
kgymac
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Ezek szerint nem rootolt.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
-
azozo
senior tag
Na a gps az új rom feltevésével megjavult...

THL w100 130912-es....
Cappa féle 6.0.3.2-es CWm-mel (köszi
Természetesen előtte mentés mindenről!
(Nekem rev 1-es van,féltem ,hogy nem fog menni vele menni mert az előző 20130819-es !nem a 0813-as! csak only rev2)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379629&page=53
Innen találtam,bár én egy spanyol forumról szedtem le,ami kicsit módosított....Eddig miden OK.
Az aksi idő majd holnaptól kiderül
-
vvillie
tag
udv.
nagyon halk a mikrofon a telloban. nagyon halkan hallanak engem telefonalas kozben.
Mobileuncle Tools-al probaltam hangositani de nem vovekedett a hangereje.
Leirna valaki kicsit pontosabban, hogyan noveljem meg ?
En a Hardware Testing-Audio-Normal Mode Type-nel kivalasztottam a Mic.-et es ott probaltam novelni az ertekeket.
Level 6-ra beirtam 160-at es set, de 0-255-ig lehet alitani, alatta pedig max vol.0-160.
A max vol-t nem lehet novelni.
Koszi a segitseget. -
tolvaj!
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
hmmm jó kérdés. asszonynak nem csinál ilyet. nekem a vowneym csinálta az első másfél hétben akkor kikapcsoltam a pinkód kérését és megszünt egyszercsak azon is. sajnos passzolom. hátha a dualsim topikban megtudják mondani az okosak!
-
azozo
senior tag
Pedig ugyanott van : )
-
azozo
senior tag
Sajna a gps nem megy hiába gps fixelès 0 műhold
20130819-es rom.Nektek s ? -
Xdongo567
csendes tag
olvastam hogy nincs benne giroszkóp. Így lehet vele oldalra fordítva netezni?
-
azozo
senior tag
Na feltettem én is

Féltem hogy gondot okoz majd az átparticionált Belső SD-m,dw simán ment és megmaradt 2,5 gb-nak
Na most a mentet adat rész visszaállítom,bár lehet inkább űjratelepítem őket.....de lehet holnap.... -
metaa
tag
a LED már villog értesítésnél, ennyit észrevettem

-
azozo
senior tag
rev 1-es vagy rev2-es telóra raktátok?

-
hzx0
aktív tag
Ahogy nézem a 13.08.19. romba új kernel és alapsáv verzió van. Nekem is rev 1 van 13.08.02 rommal az még tartalmazza a régi kamera drivert is. Ezt a 13.08.19 oficial romot lehet cwmböl telepíteni ha nem jó a kamera vissza teszed a mentést.
-
azozo
senior tag
A cappa féle cwm 6.0.3.2-es után láttam van frissebb 6.0.3.5-ös uyganazzal a módszerrel MUT recovery update után reboot recovery csak sötétség ....csak aksi kivéve helyreállt a rendszer...

-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok ! Érdeklődnék,hogy W100 nál a telefonálás hangerejét( beszéd) hol hogy lehet állítani ? ( nem az oldalán lévöre gondolok) Nekem elég halk a hívó fél beszéde. Köszönöm a segítséget László.

-
azozo
senior tag
-
azozo
senior tag
Okozhat-e problémát az átparticionált 2,5 gb-re (meteo-val) új ROM-ok (pl stefdio vagy az új szeptemberi Stock rom ) feltevése Cappa féle CWM-mel.

/Nekem 1. rev -es a készülék 20130529-es gyári rom/
-
Zebu
addikt
válasz
tolvaj!
üzenetére
Sikerült! Megy szépen az új.
Egész sok plusz funkció bekerült a gravityboxba. Pl már alapból kikapcsolja a rezgést a kapcsolat lérrehozásnál... további 4 külön rezgő visszajelzés is konfigurálható hívás közben.mondjuk azt vettem észre, hogy a rezgés kikapcsolás akkor működik ha afülemhez teszem a telefont legalább egyszer restart után. Ekkor nem rezeg. És később sem. Viszont amíg tárcsázok és mondjuk úgy veszem fel, hogy nem rakom a fülemhez, akkor rezdül egyet. De cask addig, amíg egyszer nem járt már a fülemnél!
Szóval érdekes, de a lényeg, hogy működik. Így már sokkal jobb!
-
Zebu
addikt
Stefdio ROM-ot használok, de nem sikerül ezt a rezgés dolgot az 1.8 GravityBOX-szal megoldanom.
Most látom, hogy van már újabb belőle, viszont Xposed framework-ből is egy újabb kellene neki. Nem tudom bele merjek-e vágni a frissítésbe. Abban bízom, hogy itt már megoldották talán a hivásnál bekapcsoló rezgés problémát.
Mit gondoltok? Mennyire kockázatos ez a művelet?
-
tolvaj!
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Nagyon szívesen!

-
tolvaj!
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
- MUT ( mobile uncle tools) egy playből telepíthető fejlesztői okosság kifejezetten az MTK platformhoz. mindent ( értsd szó szerint) be tudsz vele állítani a készülékeden és le tudod cserélni a gyári recoveryt ( BIOS alrendszer- legalább is így tudom a legjobban definiálni), illetve le tudod menteni az IMEI számát a készüléknek és késöbb vissza tudod írni ha esetleg a mókolások közepette elszállna.
- CWM ( clock work mode) recovery, costum recovery, ezzel teljes élő rendszereket tudsz lementeni és/vagy mentésből visszaállítani, illetve custom oprendszerek telepítésére is szolgál ( nevesebb készülékekre ugye elérhető a cyanogenmod oprendszer, azt is cwm-ből szokták telepíteni, vagy TWRP-ből ami szintén egy custom recovery).
- elfoglalt doboz (ugye max homoszexuálisnak mondhatom, hisz a másik alakja sértő
) egy root mellé telepítendő program, amit MUT-val nem tudsz állítani esetleg ahhoz kiváló, illetve a finomhangolásokhoz tudom még ajánlani ( ilyen pl a két térerő ikon, ha csak egy simet használsz el lehet vele tüntetni a másik térerő kijelzést).MUT- leszeded playből és telepíted. telepítés után megnyitod, IMEI backup/restore(MTK) menü és csinálsz egy backup filet ( ez az első és legfontosabb)
CWM- et letöltöd a külső SD-re, majd MUT ismét, recovery update funkció és kicseréli a gyári 3e recoveryt. ( a letöltött kép fájl MD5 kódja : AB6F5FFF389A017870FA5C7D4F9F2B60 ezt nem árt ellenőrizni, nehogy hibás legyen a letöltött képfájl és galyra vágd vele a telefonod) ( MD5 ellenőrző program)
Busy Box- opcionális ( nem kötelező telepíteni, de ajánlott) ez csak rajtad áll, hogy használod e egyáltalán. nekem pl nincs fent egyik készüléken sem, mert azokat a dolgokat úgysem állítom/gatom amiket lehet vele.
bocsi a hosszúra nyúlt szövegért mindenkitől

-
tolvaj!
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Cwm, mobile uncle tools és busybox telepítés, aztán imei mentés, sőt ezzel kezd ( mobile uncle toolsal megtudod tenni) aztán már csak a csillagos ég szab határt

-
monti0222w
addikt
Sikerült a root is, hamar megvolt, ha van ötlet mit kell még csinálni szivesen fogadom!

-
monti0222w
addikt
Sziasztok végre megjött nekem is a w100-s, eddig tetszik, a hátlap hála istenek nem fényes, vagy legalábis nem annyira, a videón fényesebb volt. Kb. ennyi, meg még valami a telo a htc-hez képest gyors nem kicsit nagyon! Ha kérdésem lesz, ami biztos lesz majd zaklatlak benneteket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), most hoztam be a postaládából. abban is van most egy akai ami szintén MTK-ás, igaz csak 6577es, viszont giga ramos ami pozitív.