Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
musculus
tag
Jó kis írás lett, hajrá továbbra is! Nagyon tetszik a végén a hibalista, jó ez az elfogulatlanság.
A GPS nekem már pillanatok alatt talál jelet, amióta ezt megcsináltam.
Biztos örülnének az olvasók egy játék- meg fényképezős résznek a tesztedben, fel is ajánlanám, hogy segítek, de ezek a részei engem - ugyanúgy, mint téged - nem érdekelnek.Más:
Nem hibátlan amúgy a telefon, de még mindig jó vételnek tartom, így már lassan egy hónap után.
Már azon agyalok, h veszek egy hasonló vagy olcsóbb csájnafónt az asszonynak is. Nagyon tart a hardveres billentyűzet nélküli telefonoktól, de ezek már viszonylag jól használhatók.Én továbbra is a csini-bini gyári "arany" tokot használom a géphez, ez okafogyottá tette számomra a képernyőzárat. Próbálkoztam közelségérzékelős képernyőzárral a tokhoz, de a fogyatékos szenzor miatt nem ment. Hol lezárta, hol nem.
Az előbbi linkkel kapcsolatban: most úgy használom, hogy a hívás indításakor ez a program is elindul, de sajnos nem mozdítható el a lezáró ikon a felső sarokból, így füllel továbbra is megnyomom - wifi, adatforgalom meg óra/dátum átállítása megy beszélgetés alatt a fülcimpámmal.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Már megártott a sör, amit meg se kaptál.

A sötét színű tokra gondoltam.

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
sötétben nem is látod, miről beszélsz

este aludni kell, nem telefont nézegetni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
+ (#888) blueye
A sötétben nem tetszett a "metálfényezés".
Jobb lett volna nélküle.. -
blueye
veterán
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nekem sotet fustszinu van, az enyhen "csillamos".
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
csak képen láttam én is, az albiba ment a csomag... szerintem nem...
jó pínzért eladó Víz Elek, minden, ez is

-
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
mi péééz ?
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ez ugye nem csillámos?
-
axioma
veterán
Koszi mindkettotoknek, google searchnel a letiltasig jutottam, akkor vagy marad a savja, vagy masik launcher. Twidroyd akkor lehet hogy azert koltozott az sd-re, mert talaltam valami beallitast, hogy mi legyen a mentesi cel (nem is volt egyertelmu, hogy ez az appokra vonatkozik), es lehet hogy pont akkor sikerult frissitenie vagy inicializalnia magat.
-
axioma
veterán
Bocs, ha tudnom kene, de MM2-n mintha mashogy lett volna. Root megvan, SuperSu megvan. Ha elinditom, ures applista, nem modosithato, fut de nem talaltam hogy bekapcsolni vagy ilyesmi lehetoseg lenne.
Na szoval az smsreg-et csak tiltani tudtam, a beallitasok/appok utvonalon. Torolni hogyan ertve toroltetek, filekezeloben az apk-t? Ha igen, mi az utvonal? -
kezdő
senior tag
válasz
lexter00
üzenetére
Én szerdán chateltem velük, akkor mondta a csajszi, hogy még aznap feladják...
ebből lett az, hogy másnap írtak, hogy nincs.Tudom én, hogy általában nem így megy, de anno Pandawill-nél is sikerült belenyúlnom pont egy ilyen tabletbe, ott 3 hét huzavona után pénzvisszafizetés lett....
-
birooo
tag
Köszi!
-
axioma
veterán
A google ellenorzest elfogadni vagy elutasitani kell a root alatt?
-
Víz Elek
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Tmallbox-tól nem akarok rendelni, mert besz*ptam az olvashatatlan címzéssel..
Antelife-ot meg nem ismerem.. -
KurtCobain
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
497MHz min - 754MHz max
Governor: hotplug
I/O Scheduler: noop/cfqProfilokat is tudsz benne csinálni, hogy pl bizonyos programoknál, játékoknál feljebb vigye, ha akadozna.
Netezéshez, YT-hoz tökéletesen elég a 754MHz.(#853) Víz Elek: minideal: 148$, de most csak fehér van. Tmallbox és antelife-nál 149$ körül van.
-
Víz Elek
senior tag
Most honnan lehet a legolcsóbban beszerezni ezt a készüléket ?
-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Valaki már csinálta? Meddig lehet lemenni?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
SetCPU programmal.
-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Na akkor azt hol skubizhatom?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Akkor lehet szar az a wifi...
Akksi idot ugy novelheted, ha nem hasznalod a telot

De a proci fesz levetel is segithet vmit...
-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szia!
Igen, az megy mint állat.
Megpróbálom máshol a wifit, hátha.Üdv.
mod.: root sikerült
Szóval akku üzemidőt hogy tudnék növelni? Bírja rendesen, kivéve ha youtube-ozok. Gondolom a kijelző.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Mobilnet megy? Ha igen, akkor a bongeszo valszeg jo.
de mondenkepp keress masik hotspotot!! -
banderasz77
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Eddig 1 hálózatnál tudtam kipróbálni, igen, csatlakozik rendesen, de semmi nem tölt be.
Megnézem máshol is, hátha. -
KurtCobain
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Teló restart, akku ki-be.
Csatlakozik rendesen, de az oldalak nem töltenek be? Minden wifi hálózatnál csinálja, vagy csak 1-nél? -
kcsa
veterán
Elvileg ma kikerül a Logoutra egy gyors bemutató W100-ról. Csak gondoltam jelzem

-
mgm81
aktív tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Az sd-t formáztam és minden ok.
banderasz77: Írd be a jelszót. -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
THL W100-al kapcsolódok wifin a hálózathoz, de a net mégsem megy. Mi lehet a gebasz?
Üdv.
-
mgm81
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi a kulturált választ.
diegho:...
-
mgm81
aktív tag
-
metaa
tag
az megoldható valahogy, hogy a kijelző egyből felébredjen gombnyomásra? nekem 1-2 másodperc késés van
-
axioma
veterán
Megerkezett az ante-rol, bekapcsolni majd a parom fogja. Addig is: fekete keszuleket rendeltem, a keszulek es a tokok hozza valok szinben, de a doboza es a tartozekok feherhez tartoznak. Kiskinai beledobott a kulso csomagolasba egy us-eu atalakitot is, holott a csomagban is eu toltofej van.
A plusz folia benne volt hozza, ellenben ami rajta van az esetemben nincs olyan jol felrakva, hogy hasznalni lehessen a fulecske levagasaval, az egyik oldalan rafut a keretre es ott elall. -
-
diegho
nagyúr
Boot hangot ki lehet lőni valahogyan?
-
kezdő
senior tag
Július 1-én rendeltem egy fekete W100-at a minideal-től, ma jött a mail, hogy nincs is nekik raktáron.
Nyomorult kis sárgák.....Honlapon persze most is "in stock"......

-
birooo
tag
Nincs ötlete valakinek a GPS pontatlanság megoldásához? A GPS beállításokat elvégeztem, szépen talál is műhóldakat, de eszméletlen potatlan. A Runtastic Pro alkalmazást használom futáshoz. Most értem haza egy jó egy órás futásból, amire 159 km-t ír a szerkezet. Valamit nem állítottam be? Vagy ennyire használhatatlan lenne a GPS?
-
RPka91
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Sas szemeim közben felfedeztek még egyet, igaz, szinte nem lehet látni, csak tudom, hogy ott van.

És a gyors színváltogatástól nem lehet, hogy még felbukkanna még egy-két darab?

-
RPka91
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Huhh, gyorsan reagáltatok!

Köszönöm, ezek meg is történtek, kezdem belakni a drágaságot.
A hívószámra meg magamtól nem jöttem volna rá, az Ace-men a beállításoknál volt.
Sajnos találtam rajta egy beragadt pixelt, ami fekete képernyőnél fehéren világít, ahogy néztem, a piros szín nem jó nála. Esetleg ezt lehet valahogy javítani, vagy törődjek bele? Találtam play-en egy progit (Dead Pixel Detect and Fix, Chaming Studio), csak nem nagyon merem használni, csak a színeket néztem meg, hátha még több lenne. Esetleg valami ötlet?

-
mrgergoke
aktív tag
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a telónak IPS a kijelzője? Több helyen olvastam, hogy igen, viszont az oldalon, ahonnan megrendeltem, egy szó sincs róla.
-
hzx0
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Mobilrol vagyok pcn vannak mentve az oldalak. 4pda n Orosz w100 forumon találtam a hozzászolások között.
@BaginZ privibe megirom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem van is egy 
Én tegnap rendeltem előtte rákérdeztem és azt mondták hogy van raktáron.Most már Out of stock-ot mutat.