Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Próbáljátok ki a progit! Nálam volt, hogy már 91%-nál kialudt a LED! Amúgy a másik akkumat is 99%-ig töltötte fel, CPU-Z-ben 3980mV-ot írt rá akkor... Most amikor töltöttem, hagytam hogy a progi pittyegjen és 100% volt (még egy bő 20-25 percet töltött a LED kialvása után).
24 perc standby után a CPU-Z 4158mV-ot ír töltöttségre.Most a legutolsó töltéssel (akkor még nem raktam fel a progit) 3,5 ó kijelző használat után dugtam fel tölteni (2%). Én inkább ebben mérem, a standby nem mérvadó.. ha nem használnám csak telefonálásra, 2-3 napot tuti elmenne, de hát arra megteszi egy 3310-es is, és húzza 3 hétig is.

-
KurtCobain
őstag
Igen , számít. A gyári 500mA-es és rohadt lassú. Én 700 mA-es ZTE töltővel töltöm. De az 1A-es töltőtől se lesz semmi baja.
CoolBoy323: próbáld ki a Holo Lockert. Screen unlock progu, szebb mint a gyári és a hangerő gombokkal is ébreszthető.

Amúgy a gyári lockscreen az melyik apk? -
KurtCobain
őstag
"Alygóval" és GPS test progival teszteltem, net nélkül elég gyorsan talált jelet. "Alygó" egy kicsit rakoncátlankodott, úgyhogy navit még nem nagyon próbáltam, viszont most már helyreraktam, este kipróbálom.
Ja és nem állítottam semmit a GPS-en.Viszont este találtam egy pixelhibát... képernyő bal oldal alul kb 3-4cm-re. Annyira nem feltűnő, ezért biztos nem küldöm vissza.
(#626) CoolBoy323:
Nekem is ez volt! Eszközkezelőben rányomtam az illesztőprogram frissítésre és megadtam neki az ADB usb drivert kibontva, és jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

24 perc standby után a CPU-Z 4158mV-ot ír töltöttségre.