Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
Fehérben vagy feketében néz ki jobban élőben?
44ABED -11 dollár a w100 árából a Minidealon.
A garancia meg mellékes mert a hugomnak lepasszoltam a Giomat és baj van a töltésével és hebegnek habognak. Az akksira akarták fogni ugye arra már nincs gari,nem akarják javítani pedig még fél év gari van rajta,de muszáj lesz nekik megcsinálni. -
Terentius
őstag
Minidealen 148$ most kóddal. 44ABED
-
KurtCobain
őstag
válasz
üzenetére
De ugye azt tudod, hogy az 139$ az ~148$ a postával és a paypal fee-vel?
Árban majdnem ugyanaz, mint minideal-en, csak hát ahogy CoolBoy323 is mondta, csak a gari időben jobb.
Én most tuti a minideal-ről rendelném.
Vagy ha mindenképpen a tmallbox-tól akarsz rendelni, akkor megvárnám amíg az Ő csomagja megérkezik, illetve rendelés előtt és után is felhívnám a figyelmüket a címzésre. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
üzenetére
Mostansag sok a panasz rajuk, mert tobb csomagjukat is visszakuldte a magyar posta, mert sz.rul cimeztek meg... De eddig nem volt baj veluk...
A legjobb talan a minideal, hiaba nem ad annyi garit...
En a tmall garijaban sem hiszek, 1 ev mulva nem hiszem h lehet majd ervenyesiteni... De csak tippelek... -
törölt tag
TMALLBOX-tól jó rendelt már valaki úgy, hogy megjött szépen, +áfa nélkül?
Visszaolvasgattam, de csak egy negatív tapasztalatot találtam.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jelentős változtatást nem látok. Inkább majd a következőt.

-
CoolBoy323
nagyúr
Egy fozott rom... Ki meri kiprobalni??

-
KurtCobain
őstag
Próbáljátok ki a progit! Nálam volt, hogy már 91%-nál kialudt a LED! Amúgy a másik akkumat is 99%-ig töltötte fel, CPU-Z-ben 3980mV-ot írt rá akkor... Most amikor töltöttem, hagytam hogy a progi pittyegjen és 100% volt (még egy bő 20-25 percet töltött a LED kialvása után).
24 perc standby után a CPU-Z 4158mV-ot ír töltöttségre.Most a legutolsó töltéssel (akkor még nem raktam fel a progit) 3,5 ó kijelző használat után dugtam fel tölteni (2%). Én inkább ebben mérem, a standby nem mérvadó.. ha nem használnám csak telefonálásra, 2-3 napot tuti elmenne, de hát arra megteszi egy 3310-es is, és húzza 3 hétig is.

-
birooo
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
7,5 óra folyamatos használattal! Elég siralmas.
Ha hálozati töltővel töltöm akkor megáll 99%-on, ha usb-vel akkor 100-ig felmegy. Ezt nem nagyon értem. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Defyt csereltem... Na azt aztan lehet hekkelgetni

Nekem be van kapcsolva a %os akksijelzes, es latom amikor 99%, es akkor huzom ki...
De nalam egy napot se bir az akksi

-
azozo
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nekem volt egy tablethez 2000mA 5v de azzal is kb 2 òra volt ...
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Megnyugtató, hogy nem csak én szenvedek vele.

Kár a LED-ért, jó lenne...
Nekem mondod? Annó az Ace-emet sz.rrá hackeltem.

Arra viszont rájöttem, hogy amikor kialszik a LED, még messze nincs feltöltve az akku. Feltettem a Battery Full Notification-t, ami jelez ha ténylegesen fel van töltve. Ezt használtam Ace-en CM alatt. Eddig elég gyér volt amit bírt az akku...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Mar szetturtam az egesz romot root explorerrel, de nem akadtam ra a lock screenre...
De arra igen, h a ledet lehetne hasznalni ertesitesi lednek, igaz csak egy szint tudna... De szvsz kulon progitkellene ra irni, en nem talaltam olyat, ami kezeli

Nagy buzi kis rom van ezen, valaki fozhetne egyet ra vegre... Nem rossz,csak az ilyen mokolps f.szoknak mint en, nem ad eleg mozgasteret

-
birooo
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi!
Ezt elbírja? Ez 1000-es. -
KurtCobain
őstag
Igen , számít. A gyári 500mA-es és rohadt lassú. Én 700 mA-es ZTE töltővel töltöm. De az 1A-es töltőtől se lesz semmi baja.
CoolBoy323: próbáld ki a Holo Lockert. Screen unlock progu, szebb mint a gyári és a hangerő gombokkal is ébreszthető.

Amúgy a gyári lockscreen az melyik apk? -
birooo
tag
Számít egy töltőnél, hogy hány mA-es? Találtam 5V/1A töltőt, amit a kindle olvasómhoz is tudok használni, de nem tudom ehhez a telóhoz jó lenne-e. Nem akarom tönkretenni az aksit.
-
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nekem a szűz rendszer microSD nélkül 13820-at adott.Miután belaktam és microSD-t dobtam bele akkor már csak 12900 volt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nekem ment, tok jo volt, de egy reboot es megadta magat, hiaba irogatom at :/
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Próbáltam, nekem eleve nem működött. :\ Pedig jó lenne.
(#675) Víz Elek: Kivettem a simeket meg a memkártyát és 13337-et kaptam.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Már nem mukodik

Vki probalta??
-
Víz Elek
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Mi volt a probléma ?

-
KurtCobain
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Megoldva.
-
KurtCobain
őstag
Az hogy lehet, hogy 3 antutus mérésnél 3 igen eltérő eredményt kaptam?
Legelső még kevésbé belakott állapotban, 12600 körüli, ma meg kettőt mértem, egyik 11100, legutolsó meg 6500.. -
CoolBoy323
nagyúr
Kijelzo felebresztese hangero gombokkal:
System/Usr/Keylayout
Mtk-ktp.kl
Volume_Up/down WAKE -
hzx0
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Gyerekesen viselkedsz. Most meg megsértödtél.Épitökritikát mindig meg kell halgatni. Másnak is vannak lehetnek jó ötletei. Akkor lesz jó csapat. Én sem most keztem xdan 300 fölöt van a köszönöm méröm. Mégsem tépem itt a számat. És itt pontot is szeretnék tenni szöszenetünk végére. Ha kicsit össze rázodik a csapat remélem nem az xdara kell járnom.
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem vagyok en durva, de nem szeretem ha kritizalnak, es leszolnak!
Nyilvan lehetnek finomabb, de nem vagyok! Ezt dobta a gep most

En is foglalkoztam a droiddal egy picit, talan mintha lenne nemi fingom rola, legalabb 4 eve hasznalom...
Na de nem tepem a szamon tovabb, kussolok, kesz, ennyi voltam, azt csinaltok az elso hsz-el amit akartok, lef.som, nem teszek en semmit senkiert!!!
-
hzx0
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
CoolBoy323 Azért mert te inditittad a témát nem kellene enyire durváskodni. Én is jönnék ha végre ujra lesz w100. Elég sokat foglalkozom androidos telokkal. Jo lenne ha inkább egy jó csapat állna össze.
-
axioma
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Te, a lanyaim egy honapig Pumuklin eltek, ugyhogy pozitiv eloitelettel neztem a useredet, meg magas rangu vagy, de - fuggetlen attol az elso hsz-tol, meg se neztem - ez egy eleg randa beszolas volt. Lehet finomabban is velemenyt mondani, nem?
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Mondjuk helyesírást. De más pontosítást is igényel. Ha nem tudod mit, akkor nem is gond, további jó szórakozást, inkább átszokok másik topikba.
szerk.: és még én vagyok az arogáns (sic!)

-
kcsa
veterán
Ha már én vagyok az agresszív f.sz aki gép előtt él (nem), akkor kicsit aktualizálni szándékozom az első HSZ-t. A MobileUncle okosságot kapásból bevehetjük. Leírást is javítom. Mit javasoltok még?
-
BaginZe
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Én "hangerő"-re kerestem a dual sim topicban.
-
BaginZe
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Elég aktív vagy a fórumokon, ahhoz képest, hogy nincs időd.
Egyre gondoltunk

KurtCobain: így sem lesz nyoma...
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ja megnézni nincs idő, de kommentelgetni igen. És én vagyok az arrogáns, nyilván.
-
kcsa
veterán
Azért tényleg jó ez a fórum... 80%ban postázós kommentek, ha értelmes kérdésetek van lusták vagytok utánanézni.
gyk.: a leírás a kihangosító hangerejét emeli, de minimális angoltudással megoldhatjátok a többit is.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A progit már felraktam, csak hát igen, lusta voltam utána nézni.

Launcher-ből párat kipróbáltam már, de eddig egyik sem győzött meg. Max a Holo, ami jó.
A status bar alatt az értesítési kapcsolókat érted? Arra ezt tettem fel: Notification Toggle csak a premium-ot

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Marketen keress ra a progira.
Abban viszont nem tudom, h mit mire kell allitani, nem volt meg idom utananezni...
Akkor szerintem en rakok fel egy masik launchert, meg lockscreent is, mondjuk valami CMhez hasonlo kellene... Meg CMes status bar

-
BaginZe
tag
Fóliát továbbra sem találtam hozzá.
Ha valaki több sikerrel jár, akkor ne tartsa magában az információt! Köszi előre is.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az jó kérdés... jegeltem a google search-öt, de ott maradt egy szürke csík.. szerintem csak launcher cserével oldható meg.
A hangosításról tudsz adni linket?

-
CoolBoy323
nagyúr
Pont most bukkantam ra

Nem rossz telo, ujra rajottem

A betekintesi szog nem a legjobb mondjuk...
Azt honnan lehet megtudni, h az a sok program, ami rajta van mire jo??
Van par tema is rajta, valami mint nevu, felraktam, de sehol nem latok tema valtoztatasra leheroseget.Boothangot kikapcsoltam viszont, hulyesegnek tartom.
A fokepernyon a gugli savot h lehetne eltuntetni??
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
mobileuncle segít a hangerőn. Keress rá, vannak leírások.
-
birooo
tag
Igen ez a megoldás megvan már.

-
Terentius
őstag
Beállítod,hogy mikor kapcsoljon ki-be és bekapcsolás után ébresszen
-
birooo
tag
Nálam nem ébreszt kikapcsolva.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Turbobacsi
üzenetére
állíts be ébresztőt, kapcsold ki, és figyelj, ámulj-bámulj

amúgy nektek nem halk a telefon beszélgetős hangszórója?? hogy lehetne azon hangosítani?
-
BaginZe
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
nézd az update-t is!
"Kezdetben elég nagy vihart kavart, hogy az Android-ok nem tudnak kikapcsolva ébreszteni. Erre mostanában elég sok készülék rácáfolt, így aki ilyet akar, annak ezek közül kell választania:
MediaTek SoC-al szerelt készülékek"
-
BaginZe
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
ezt rögtön meg tudom cáfolni, mert én sokszor így használom a lenovomat, úgyhogy nem ez lesz a magyarázat
-
birooo
tag
Valaki oldja meg nekem, hogy ébresszen a telefon kikapcsolt állapotban is!!!
Több sört is áldoznék erre.
-
banderasz77
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Én berendeltem, sőt, egy Happy Hour jóárasított Tabletet is. Remélem korrekt lesz a szállítás. Ha nem, akkor asztalra csapok a PayPallal úgy is. Eddig ők még nem hagytak kakiban. Full refund volt mindig, ha gáz volt.
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
nálam pöccre ment.. ezzel a leírással.
-
birooo
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Szuper! Lehet, hogy egyedi gondok lehetnek csak a GPS-el. Na majd meglátom, hogy az enyém hogyan muzsikál.
-
KurtCobain
őstag
"Alygóval" és GPS test progival teszteltem, net nélkül elég gyorsan talált jelet. "Alygó" egy kicsit rakoncátlankodott, úgyhogy navit még nem nagyon próbáltam, viszont most már helyreraktam, este kipróbálom.
Ja és nem állítottam semmit a GPS-en.Viszont este találtam egy pixelhibát... képernyő bal oldal alul kb 3-4cm-re. Annyira nem feltűnő, ezért biztos nem küldöm vissza.
(#626) CoolBoy323:
Nekem is ez volt! Eszközkezelőben rányomtam az illesztőprogram frissítésre és megadtam neki az ADB usb drivert kibontva, és jó lett.
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem nem sikerül rootolnom... az MTK65xx driver telepítése sikertelen

Agyam eldobom...
-
Víz Elek
senior tag
Mi a francot lehet csinálni, hogy minél hamarabb visszakapjam a pénzem, s tudjak máshonnan rendelni ?
-
sfbukfenc
tag
Megérkezett a teló az Ante-ról.
Meg kell várnom, míg feltöltődik a kamera akkuja, aztán jöhet a felbontás.
-
diegho
nagyúr
Ma így állunk, most már talán lesz belőle valami.
2013.06.20
09:50 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.06.24
07:38
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.06.27
10:41
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.06.27
10:46
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
birooo
tag
válasz
Terentius
üzenetére
Én 13-án és így állok.
2013.06.17
15:39
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.06.25
09:26
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.06.25
09:27
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.06.26
13:30
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureSzóval türelem, mert ahogy látom a minideales rendelések legalább épségben-egészségben megérkeznek és ez a legfontosabb.

-
Terentius
őstag
Most már az enyém is jöhetne.20.-án rendeltem minidealről

-
KurtCobain
őstag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Pandawill-ről vegyesek a visszajelzések... Rendeléses topic-ban keress rá a pandawill-re.
-
Vjankovics82
senior tag
szerintetek innen megéri megvenni ajándék 16gb-os kártya+cupon kód tok stb!!!
[link] -
Senya
csendes tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Ez még sajnos egy haveromé, a sajátomat későbbi időpontban rendeltem meg, így nem machinálok vele.

De tényleg nagyon jó a sebessége, az összeszerelés is tök profi nem recseg, nagyon egyben van. -
Senya
csendes tag
Sziasztok!
Én június 14-én rendeltem a minideal-en a fekete THL W100-at, 18-án feladták, 19-én elindult a csomag és 27-én ideért.
A 44ABED kuponkóddal vettem (még mindíg él a kód). Azóta rendeltem még egyet azt is gyorsan feladta.
A dobozra 13$ ajándék (home and garden) volt ráírva pedig nem is kértem tőlük ilyesmit, szóval jó fejek, tudják mi a dörgés.
Jött a dobozban a 2 akksi, a headset, külön USB kábel és a külön töltő fej.
A doboz mellé volt csonagolva a szürke tok (nem rózsaszín
) és a kék kihajtós tok.
Mindenkinek ajánlom a telót! -
losi73
senior tag
üdv lett egy ilyen telom,és az mitöl lehet hogy óránkét felkapcsolodik magátol a kijelzö?eddig pontban egészkor most volt egy ujra inditás és minden negyedkor

-
dlaj
őstag
Köszi fiúk (lányok)!
Hát úgy látom elég nagy a szórás szállítási időben.
Nem került még ki a logout-ra vagy valahova erről a telóról egy magyar nyelvű tesztecske?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Érintőceruzás varázspálca jár a Redmi Pad 2 Pro Harry Potter Edition mellé
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Update 01.29. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

24 perc standby után a CPU-Z 4158mV-ot ír töltöttségre.