Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
vranyek
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
rootolásnál media eszközként kell csatlakoztatni a telefont????
-
szasza0802
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Oké bocsi és köszi. a választ.
-
Zebu
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jah Aliexpress kb 1 éve megszűntette a Paypal-t, mert túl drága volt nekik. Eddig velük is csak pozitív tapasztalatom volt. Mármint az ottani eladókkal. Egy nem küldte egyszer a holmit, de az Ali pikk-pakk visszautalta a zsét. Ez csak olyankor kellemetlen, ha az árfolyam nagyon ingadozik és akkor előfordulhat, hogy kevesebbet kapsz vissza kicsivel.
Special nekem akkor nyerő biznisz volt. 500Ft-ot kerestem a visszavonással!

-
Klara_
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Google-el próbálkoztam, ebay-el is de olyan helyet nem találtam ahol lehetne ilyet venni és van PayPal is.
-
Klara_
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nincs kedvem plastidippel fújkálni..
Mattról tudnál adni egy linket? -
Klara_
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akkor legalább gumirozott fekete hátlapot tudok, vagy csak a gyári fényes ujjlenyomat gyüjtő létezik?
-
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem mint hátrányt hoztam fel, már az is szép hogy egyáltalán viszi valahogy, sima FullHD videókat pedig csont nélkül viszi, szóval igen ez egy elég szép teljesítmény.
-
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Azért kicsit hosszabbra is foghatnák a gyeplőt ...
-
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Lock sreenre saját képet tegyek ki külön program? Most őszintén, komolyan? Szerintem szánalmas.
-
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Engem már az idegesít hogy lock screent nem lehet cserélni stock romba, szóval itt kezdődik.
Úgy értettem hogy Miui is kínai rom, ilyen alapon az is ugyan úgy kémkedik, meg szerintem telefonok mind, kínai kémipar csúcsra hágott
-
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Miui nem?
Egyébként meg egyszerűen annyival gyérebb a gyári, annyi funkció és lehetőség nincs benne hogy szörnyű, szóval kémkedjenek. -
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szerintem minden ilyen kínai rom tele van ezekkel, mivel különb egy Miui vagy akár a gyári?
Gondolkodtam kigyomlálom a lewa logos programokat, de úgy döntöttem inkább még se, mielőtt megint újra kell húzni a telefont.
Egyébként nagyon durva védelem van a lewa romba, viccen kívül. -
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Rendszer hangok mellett felsorolta azt is (megfelelő mappában volt), ringdroiddal szoktam egyébként vágni és beállítani, de ebben nincs különbség, jó helyen volt, látta a csengőhangot beállítottam, darabig az is szólalt meg utána meg egy idő után már nem. Lehet egy factory megoldotta volna, de mindegy lewa nem csinál ilyeneket.
-
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Hát lehet, annyira nem zavaró egyébként, majd kiderül ha leveszem, most egyenlőre marad rajta a fólia.
Gyári rommal volt egyébként némi gondom, csengőhang mindig visszaállt egy idő után a gyári Thl szimfóniára, ami nagyon idegesített. Nem tudom mitől vagy miért, egyedi eset vagy sem, de már idegesített. Sokak által elítélt lewa rommal nincs ilyen gond. -
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én Sygicet használtam csak navigációra, de helytállt. Nyilván nem cm-es pontossággal, de pl jelezte a sebességkorlátozó táblákat és elég pontos volt, tényleg nagyjából ott jött a tábla ahol jelezte.
Futó programokat nem tesztelte, de nem is futok hogy őszinte legyek, ez a része számomra kimaradt, de ha jól emlékszem itt írtak hibákat néhány programnál, persze biztos van ami jó.
Érintő képernyő egyébként tényleg nem túl hiperérzékeny, bár volt hogy nem is értem hozzá csak milliméterre lehetett a kijelzőtől az ujjam és bevette.
Nekem egyébként nincs gondom eddig ilyen téren. -
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akor megy rá egy Holo launcher.Pedig vagy egy csomó launcherem amit megvettem de mindig visszatérek a Holo-hoz
Valahogy bejön az a dizájn -
sfbukfenc
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére

-
Lampard19
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Kipróbáltam másik töltőt de itt valami nem stimmel. Nagyon mocorog benne oldalirányba a töltőfej, és ezért van az, hogyha nem mozdítom akkor tölt, ha meg hozzányúlok akkor felmegy a hang vagy épp leáll a töltés stb...
Tág lenne a micro usb aljzat vagy mi a szar

-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
4et találhatsz

-
mgm81
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére

PC-n nem ugyan az, csak azért gondoltam. -
birooo
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem gyártottak egyett
elírtam, természetesen 16-os van benne. Te sasszem. 
-
Senya
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem gyári ROM van fenn és azzal megy a Light Flow.
A beállítgatás után (Root stb.) újraindítottam a telót, utána ment a cucc. (szerk)
-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Upsz, akkor keresnem kell 3188-ra.....

-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ez egyebkent tabletekre is jo?
-
mgm81
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Azok nem szükségesek.
A procikat meg emelni szoktam nem vissza venni. -
mgm81
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ez mind megvolt, újra is indult a teló.
Fel raktam a Root Checker progit, csak nem tudom mit kellene mutatnia.
-
mgm81
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Persze.
Ha elcsesszem meg hozhatsz még egy telót. Mi?
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Dettó.
De nekem már eleve kb 20mp alatt talált jelet, net nélkül az 'Énmegyek' progi. -
mgm81
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem még mindig semmi.
Lehet leszedem az IGO-t, de nem tudom megy e így. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Már megártott a sör, amit meg se kaptál.

A sötét színű tokra gondoltam.

-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
+ (#888) blueye
A sötétben nem tetszett a "metálfényezés".
Jobb lett volna nélküle.. -
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
mi péééz ?
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ez ugye nem csillámos?
-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Valaki már csinálta? Meddig lehet lemenni?
-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Na akkor azt hol skubizhatom?
-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szia!
Igen, az megy mint állat.
Megpróbálom máshol a wifit, hátha.Üdv.
mod.: root sikerült
Szóval akku üzemidőt hogy tudnék növelni? Bírja rendesen, kivéve ha youtube-ozok. Gondolom a kijelző.
-
RPka91
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Sas szemeim közben felfedeztek még egyet, igaz, szinte nem lehet látni, csak tudom, hogy ott van.

És a gyors színváltogatástól nem lehet, hogy még felbukkanna még egy-két darab?

-
RPka91
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Huhh, gyorsan reagáltatok!

Köszönöm, ezek meg is történtek, kezdem belakni a drágaságot.
A hívószámra meg magamtól nem jöttem volna rá, az Ace-men a beállításoknál volt.
Sajnos találtam rajta egy beragadt pixelt, ami fekete képernyőnél fehéren világít, ahogy néztem, a piros szín nem jó nála. Esetleg ezt lehet valahogy javítani, vagy törődjek bele? Találtam play-en egy progit (Dead Pixel Detect and Fix, Chaming Studio), csak nem nagyon merem használni, csak a színeket néztem meg, hátha még több lenne. Esetleg valami ötlet?

-
tillseemann
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az uzemidovel kapcsolatos kommentek miatt gondoltam, hogy jo lenne hozza valami egyeb. Folyamatos 3gen nyomom es az eleg para ha nap vegere halott a telo.
-
metaa
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
hát ez remek, köszi azért...
-
metaa
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
igen próbáltam a másik foglalatban is, ott sem jó. a formázást is próbáltam telefonnal is, de azután is sérültnek jelzi. de ha géphez csatlakoztatok a microsd-t ott teljesen jó.

-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Lehet 3GHz-es, az akku miatt úgyis csak 754MHz-en használható.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szuand1
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
itt már 1.5GHz
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én kaptam hozzá azt a kék nyithatós tokot és műanyag tokot is külön.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Bázeg.. beállításokban lehet tiltani a zárképernyőt... Beállítások -> Biztonság -> Képernyő zárolása -> Nincs.

Ez teljesen kilövi. De a hangerőgombot ez se oldja meg. Kitapasztaltam, hogy az csak a zárást követő néhány mp-ben ébreszti fel, utána meg kb 5x kell lenyomni...
Másik progit küldöm majd pü-ben. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Óha. xD Nem másolta ki rendesen a linket, én meg siettem. Nem baj, reklámozom a hölgyet
(egyébként egy Tenacious D szám feldolgozása). Este van na, fáradok.Helyesen: Governor
Nem cserélte ki, írta hogy neki tetszik. Találtam egy másik progit, az helyesen beállítva működik hangerőgombbal, bekapcsoláskor nem szarakodik a pin-es dologgal, de viszont a gyárival indul el a teló. Jobbat nem tudok egyelőre.. ha kell, akkor elküldöm pü-ben.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Tudom... eleinte nekem is ment, aztán nap közben elkezdett szarakodni..
Bekapcsnál meg előjön a gyári, és van hogy ki kell kapcsoljam a Holo-t ahhoz, hogy beüssem a pin-t.
Okosan oldották meg.. szerintem egybe van a lockscreen-nel a pin beíró...Újfent: 91%-nál kapcsolt ki a LED, akkufesz: 3945mV, csak kell a Battery Full Notification.
-
azozo
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
És mi ami okosság, mert google fordítóval sem sikerült +10 év orosz

GPS már oké.. az aksi fogyasztást kellene minimalizálni valahogy....
Volt irva melyik progi az, amelyik engedélyezi induláskor a programokat...Fényereje elég nagy még 10%-on is ....

1 nap csak nem sok használat mellet 4-5 óra aktív képernyő 20-30 perc. GPs próba + kb 3 óra wifi
2 napot jó lenne kihozni
Amúgy lehet később jobb lesz az aksi? ...
Méretre azonos nagyobb aksi kellene nézni amelyik belefér
.? -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Hát igen.. valamiben kompromisszumot kell kötni.
Egyre jobban kezdem megszeretni.
Kicsit állítgattam a SetCPU-ban tegnap és kicsit elk.rtam, amit linkeltem akkuhasználatot, ott 90%-ban volt 1,2GHz-en.
Most úgy állítottam be, hogy alapállapotban 497 és 988 MHz között legyen, governor: hotplug, I/O scheduler noop. 15% akku alatt 497 és 754 között, bizonyos appok használatakor (játékok, böngészők, kamera, navi, youtube) pedig 497 és 1209 között. Most 8%-on vagyok és most ugye a max 754, jelentem még így is elég fürge.
4ó 23perc kijelző időnél tartok, 7ó 16p wifivel. A mai nap elég vegyes volt, holnap meglátom mit tud az előbb leírt beállításokkal.
Így egész kellemes akkuidőt lehet kihozni belőle. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Bőven jó így is a teló.
Megmondom őszintén, nem is bánom. Ha az OC kernel-lel együtt jönne hozzá egy 3000mAh-s akku is, akkor mindjárt más lenne a helyzet.

-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Olvastam én is. Végül is igaza van. Azt írja, hogy gyárilag 286MHz-es, csak 156MHz-re van állítva. Csak hát nem tudni, hogy mi okból van 156-ra állítva, lehet hogy a gyártósorról hibásan jött le, és 156MHz-es órajelre állították és ha lenne OC-s kernel, akkor túlhúzva nem működne, vagy elromlana, de az is lehet, hogy hibátlan példányok, csak direkt vannak lekorlátozva.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jelentős változtatást nem látok. Inkább majd a következőt.

-
birooo
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
7,5 óra folyamatos használattal! Elég siralmas.
Ha hálozati töltővel töltöm akkor megáll 99%-on, ha usb-vel akkor 100-ig felmegy. Ezt nem nagyon értem. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Megnyugtató, hogy nem csak én szenvedek vele.

Kár a LED-ért, jó lenne...
Nekem mondod? Annó az Ace-emet sz.rrá hackeltem.

Arra viszont rájöttem, hogy amikor kialszik a LED, még messze nincs feltöltve az akku. Feltettem a Battery Full Notification-t, ami jelez ha ténylegesen fel van töltve. Ezt használtam Ace-en CM alatt. Eddig elég gyér volt amit bírt az akku...
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Próbáltam, nekem eleve nem működött. :\ Pedig jó lenne.
(#675) Víz Elek: Kivettem a simeket meg a memkártyát és 13337-et kaptam.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Már nem mukodik

Vki probalta??
-
hzx0
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Gyerekesen viselkedsz. Most meg megsértödtél.Épitökritikát mindig meg kell halgatni. Másnak is vannak lehetnek jó ötletei. Akkor lesz jó csapat. Én sem most keztem xdan 300 fölöt van a köszönöm méröm. Mégsem tépem itt a számat. És itt pontot is szeretnék tenni szöszenetünk végére. Ha kicsit össze rázodik a csapat remélem nem az xdara kell járnom.
-
hzx0
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
CoolBoy323 Azért mert te inditittad a témát nem kellene enyire durváskodni. Én is jönnék ha végre ujra lesz w100. Elég sokat foglalkozom androidos telokkal. Jo lenne ha inkább egy jó csapat állna össze.
-
axioma
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Te, a lanyaim egy honapig Pumuklin eltek, ugyhogy pozitiv eloitelettel neztem a useredet, meg magas rangu vagy, de - fuggetlen attol az elso hsz-tol, meg se neztem - ez egy eleg randa beszolas volt. Lehet finomabban is velemenyt mondani, nem?
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Mondjuk helyesírást. De más pontosítást is igényel. Ha nem tudod mit, akkor nem is gond, további jó szórakozást, inkább átszokok másik topikba.
szerk.: és még én vagyok az arogáns (sic!)

-
BaginZe
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Elég aktív vagy a fórumokon, ahhoz képest, hogy nincs időd.
Egyre gondoltunk

KurtCobain: így sem lesz nyoma...
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ja megnézni nincs idő, de kommentelgetni igen. És én vagyok az arrogáns, nyilván.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A progit már felraktam, csak hát igen, lusta voltam utána nézni.

Launcher-ből párat kipróbáltam már, de eddig egyik sem győzött meg. Max a Holo, ami jó.
A status bar alatt az értesítési kapcsolókat érted? Arra ezt tettem fel: Notification Toggle csak a premium-ot

-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az jó kérdés... jegeltem a google search-öt, de ott maradt egy szürke csík.. szerintem csak launcher cserével oldható meg.
A hangosításról tudsz adni linket?

-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
mobileuncle segít a hangerőn. Keress rá, vannak leírások.
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
nálam pöccre ment.. ezzel a leírással.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
nekem speciel ma telt le a 3. hét és semmi sehol...
posta ezt írja.:
2013.06.25
07:25Küldemény információ:
Fogadó állomáson feldolgozva / Item receivedFelhívtam a postát, és azt mondják, hogy visszaküldték a csomagot a feladónak.
-
dlaj
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi a hasznos infókat.
Lényegében egyes webshopok között csak 5-15 dollár különbség van, ami nem sok. Talán fontosabb lenne szállítási idő amit kb. senki sem tud megjósolni.kcsa: mit jelent az, hogy gyorsan?
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Külvárosban lakok, errefelé szoktam vásárolni. Pl nyugatinál nem sűrűn járok.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én eddig 1,5-2$-nál többet nem adtam ki tokért, és nem is akarok.
Múltkor sárkánycenterben szörnyülködtem, hogy egyszerű kis szar tok, ami ebay-ről 1$, ott 2-2,5k.Inkább keresgélek, addig meg jó lesz a matricázott pink.

-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Remélem mini nem mindegyikhez ad rózsaszínt.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jó.. csak ebayről rendelnék.

-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Óóó de jó.. akkor az nem éppen heteroszexuális. Akkor fóliázni fogom.

Amúgy másfajta tokból (belecsúsztatós) melyik telefoné jó hozzá? Ami passzentos.
-
GZoli7
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Teljesen igazad van, gondoltam tapasztalatból írják.
Ezen kívül tényleg az Amoiból kiindulva gondoltam ezt, arról meg vannak győződve, hogy sima és közel ugyanezt tudja.
Kereshetek másik fajtát...

Megnéztem egy lenovo a830-at, igaz 5", de qhd ez is, még kevesebbet megy kicsivel, mint a w100. Mondjuk ez lehet a romtól is.
-
GZoli7
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ezért bizonytalanodtam el én is, ráadásul az xda is két félét ír.
Nem baj, jó ez így is, csak ezeknél már semmit sem lehet készpénznek venni.

-
musculus
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Igen

Vettem észre, a 2005-ös (sic!) Fujitsu Siemensről jobban tölt USB keresztül, mint a gyári töltővel.
Egy 700 MaH-s Samsung töltőt használok hozzá, és ezzel produkálja, bár a fostalicska Samsung Galaxy Y-t töltve sosem találkoztam ilyennel. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szerintem simán eladható. Népszerű telefon, és itt HA-n most csak 1 van, az is jegelve. Apródon meg vaterán el vannak szállva az árakkal.. meg ott is csak megrendelik a nevedben.
Ha jól beárazza és nem akar sokat keresni rajta, akkor eladható.. (40-42k) Csak ugye számolni kell azzal is, hogy mi van, ha fennakad a vámon és 27%-ot kell fizetni pluszba, vagy ha hibás telót küldenek..
Vannak itt olyan emberek, akik inkább a biztosra mennek, és azonnal kell nekik telefon, nekik megér 5-6k többletet.. -
blueye
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Miért nem?
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem sőt egy simet se fogok benne használni egyikbe se. Inkább eladni akarom. Ahogy látom némi zsebpénzt lehet vele szerezni ha eladom kicsit többért. Saját használatra majd vowney v5 öt veszek.
-
vaskalp
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Pont ma nézegettem a G4-t. Lehet, idővel váltok én is. Bár ezt még a párommal finoman tudatnom kell.

Kicsit ideges már a telefonoktól.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vaskalp
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ezekkel biztosan együtt tudok majd élni. 
-
tardyadii
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akkor te eddig eredeti állapotába használtad a telefont? Eddig milyen tapasztalataid vannak? Megéri megvenni?
-
tardyadii
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
És a root nélkül is megy rendesen a telefon nem? Meg miért érdemes egy root rá?
-
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
és mi célt szolgál egyébként maga az alkalmazás ?
Illetve miért zavaró ? -
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
de mi ez az smsreg-es cucc ?
-
trevis69
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Csak nekem?

-
szuand1
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
10.-én rendeltem és fizettem, levelekre nem válaszoltak így a héten paypalnak szóltam és elvileg tegnap postáztak /w100 fekete/. Azt írták paypalra, hogy nagyon sokat vesznek, fizetési sorrendben postáznak....
-
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Oké, de én akkor rendeltem, amikor megjelent a fekete, és tmallbox-on volt is raktáron...
-
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
156 dodó volt maga a készülék, erre jött még rá az egyéb költségek..
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Na hát ez az! Erre a telóra még ennyi.

Persze, le fog menni. Pár hónapot meg úgyis kibír a gyári.(#428) dlaj:
Nincs mit. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
W100-ra valót?
Én is soknak tartom.. 1-1,5$-ért szoktam 3db-os csomagot rendelni ebay-ről.
Az rejtély. De még így is itt a legolcsóbb.

-
Poonkie
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az rajta is van most, de előbb-utóbb cserélni kell majd, ezért kérdeztem

-
jonaHUN
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Oszt a gameboynak meg 8 magja van mi?
Pont azért vszek erős telót hogy tudjon mindent. Ennyi erővel vehetnék egy bármilyen szar 2 magos samsung/xperia/bármi hazai telót. Játékra meg nem gyakran használom a telót de ha ven egy kis szabadidőm ne angry birdsre meg ilyenekre menjen el : ) Most az a +10-20 k nem sok azért hogy +1 évig mindennel elbírjon. És ha már a teljesítmény nem számít ott a w8+. -
musculus
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Tudnál ebben segíteni?
Azon gondolkodtam, hogy mivel a topik 95 %-a jelenleg a megrendelésről, boltokról szól, lehet, h megkönnyítené a tulajok és leendő tulajok dolgát, ha a következő linkek az első hozzászólásba bekerülnének:Gyári ROM
http://prohardver.hu/tema/thl_w100/hsz_346-346.html
Rootolás
http://prohardver.hu/tema/thl_w100/hsz_144-144.html
GPS-problémák esetén:
http://mobilarena.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_28726-28726.html -
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem azt mondom,hogy az új jiayuban is az,de elég sokan panaszkodtak a G2S GPS szarságára
-
BYpsilon
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A feltételezés, hogy azért adnak 2db mert rossz lenne minden alap nélküli. Nem is kell cserélgetni mivel átlaghasználattal 1-2 napot simán kibír a telefon. Viszont tartaléknak tökéletesen megfelel.
-
BYpsilon
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nagyobb akkut aláírom, viszont w100-hoz 2db van.

A design elgánsabb, meg nem fényes anyagok, de hogy jobb-e az képek alapján nem látszik. -
BYpsilon
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Azért 50$-ral kerül többe a g3s mint a w100. Mi kapsz ezért ua méret mellett? Csak egy HD kijelzőt és Gorilla Glass II-t. A magyar nyelv alapból nincs benne, kérésre teszik bele vagy te fözöd bele.
Ér érték arányban mindent összevetve w100 jobb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valahogy bejön az a dizájn

elírtam, természetesen 16-os van benne. Te sasszem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt a tagot kéne megkérdezni róla...

Így egész kellemes akkuidőt lehet kihozni belőle.