Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Üdv.
Rev 1 készülékre létezik magyar nyelvvel ellátott működőképes MIUI?
Kösz a választ előre is

-
dReFiX
senior tag
Hali
Mi a legegyszerűbb módja a LED ertesiteskent való használatának? Root aztán az említett programok pl. Light Flow ? Ez mennyire megbízható? Vagy érdemesebb egy cwm és abból telepíteni az említett zippet? Köszönöm! -
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Próbáltad már?
-
azozo
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Csak rev 1-re nincs és nem is lesz egyhamar...

Ebben már jó az íránytű és a második kártyán a 3g Esetleg az előlapi kamera sem csak 1,3-as
...? -
osztszoroz
aktív tag
-
Moki111
tag
Sziasztok,
Egyik ismerősömnek van egy fél éves W100-as telefonja, ami a következő problémát generálja.
Teljesen véletlenszerűen felhangosítja a telefon hangerejét.
Néztem a kijelzőt, nem nyomtam egyik gombot sem és szépen ráadta a hangot maximum hangerőig.
Nekem is ilyen telefonom van, talán 2-3X nálam is előfordult ilyesmi, de teljesen már egy ideje nem tapasztaltam hasonlót, pedig semmit sem csináltam vele.Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszi,
Móki -
tutis
addikt
válasz
namilegyen
üzenetére
43 ezer ft-ért vettem.
-
tutis
addikt
válasz
namilegyen
üzenetére
Imádom a telót. Akksija 1 napot kibír, ennyi nekem elég, a zp810 se bírt ki 2 napot csak az elején, pedig abba 2800 mah-s akksi volt. Az inew kamerája nagyon jó, a telefon tök vékony és szép, nagyon minőségi cucc.
-
xhege
veterán
Elkezdtem feltenni a Miui-t, de a telepítés megállt és ezt a hibaüzenetet kaptam:
Ivalid OTA package, missing scatter.
Valami ötlet? -
tutis
addikt
válasz
tolvaj!
üzenetére
Szia!
Nekem most egy Inew 3 van. Baráti körben van 2 db THL100-as is, azokkal volt gond, egyiket tegnap leteszteltem a fenti progival, tökéletesen működik most már a fényérzékelő. A ZP810-nek az automata fényerősség állítás volt a hibája, arra is volt progi, a velis autobrightness.
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Az öcsém telójával szórakozok (Thl W100). Rootolni sikerült végre.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki próbált-e már miui-t tenni a telóra? vagy milyen rommal használjátok? -
kernel
itt nem az a problem hogy rohatt gyorsan merül a telo, mert akkor melegedne mint állat, hanem az os-fw-krnl-prldr közötti szinkronizáció nem 100%-os,
lehet hogy egy preloader upgrade megoldaná a problemet.
lehet...
battery stat reset felesleges, mert az csak a fw szinten huzza ujra.
de milyen fura hogy csak w100s készüléknél jelentkezik a hiba. . .jbiztos hogy nem hardweres, mert ugyanaz a soc mint a w100-nál, csak más pu-kal meg fw-vel.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Pár napja jött meg a páromnak rendelt telcsi, és nálunk is jelen van az akku probléma. Éjszakára töltőre tett, és fullra töltött lelefon 1-2 óra múlva 18%-on van. Ha valaki tudja a megoldást ossza már meg. Gondolom, hogy valami szoftveres bug lehet, vagy mindenki sz@r akksival vette.

-
pee13
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Megvolt, nem segített..
-
pee13
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a telefon nem megfelelően kezeli az SD kártyát?Van egy 32 gigás kártyám, amire ha PC-ről másolok, pár másodpercig másol 3-4mb/s-vel, majd pár másodpercig áll a folyamat, aztán újra másolni kezd. Leszámoltam, ~4mp másolás, ~10mp szünet.. Telefonon meg már párszor eljátszotta azt, hogy eltűnik a fájlrendszer. Próbálok indítani egy programot, ami az SD-re van telepítve, de nem indul el, majd hirtelen leáll az összes program ami a kártyán van, és utána fájlkezelővel nézve csak a mappák vannak meg a kártyán. Reboot után újra látszik midnen..
Átraktam a plédembe, ott jól működik, kártyaolvasóval is rendben van.. -
tolvaj!
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Nem kell hozzá, csak úgy a legegyszerűbb.
-
tutis
addikt
válasz
namilegyen
üzenetére
nem, ráadásul 2 készüléknél is ugyanaz a probléma van, a közelség érzékelő szinte nem érzékel semmit
-
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
meg lehet csinálni pc nélkül is.
totalcommander telon + office pro.mindíg van egy alternatív megoldás...

-
tolvaj!
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Valóban nem. Nem mappa, FÁJL!

Windows pc asztal jobb klik. Új- szöveges dokumentum (txt, jegyzettömb) név: .nomedia (kiterjesztés minden nélkül) ezt bemásolod oda ahova kell és kész

-
tutis
addikt
Sziasztok!
A közelség érzékelő (vagy fényérzékelő) problémára tud valaki megoldást? Nem zár le a képernyő telefonálgatáskor...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Nem mappa jóember!

A System/media/audio/ui/ mappában egy fájl! -
tolvaj!
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Lehet nem jól fogalmaztam.... oda ahol van a lowbattery.ogg fájl, csinálj légyszíves egy új fájlt! A neve legyen: .nomedia
Ha ez kész és minden engedélyt megadtál neki (mert ugye rootolt a telefon) akkor indítsd újra! Légyszi próbáld ki és ne a lowbattery.ogg -t törölgesd, mert még kellhet, mondjuk egy teljes visszaállításnál. A másik variáció a gravity box, de az plusz két program a telefonodon és ha semmi másra nem használnád akkor felesleges csak ezért feltenni.
-
Bojtor Peti
tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
System/media/audio/ui/LowBattery.ogg file-t töröltem de csipog merülésnél. Az alarm mappába csináljam a .nomedia file-t? Aztán resteart és nem csip-csip?Az ébresztő hangot ez nem szünteti meg?
-
tolvaj!
őstag
Ha vissza akarod állítani a későbbiekben, akkor (root joggal persze) a jelzési hang mappájába csinálj egy .nomedia nevű üres fájlt. Restart és többet nem fog csipogni, ha vissza állítanád akkor kitörlöd az új fájlt és ismét restart.
-
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
de root jog kell hozzá.
ha később vissza akarod állítani, akkor inkább gb. de te tudod.
-
Bojtor Peti
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi!
-
KurtCobain
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Jó persze.
Akkor már nem.
-
Bojtor Peti
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Total comm. is jó? Megtaláltam az említett file-t. Ha törlöm akkor nem lesz hangja?
-
KurtCobain
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Több módja van, de kell root mindegyikhez.
* GravityBox: ebben van lehetőség akár a felugró szöveg kikapcsolására is, és sok egyéb finomság van benne.
* /system/media/audio/ui/LowBattery.ogg fájl törlése
* előbbi fájl jogainak (attribútumának) módosítása (read jogok törlése) -
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
ki
-
Bojtor Peti
tag
Akkumlátor merülés hangja kikapcsolható?
-
justpp
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hello! Még mindig eladó a THL W100-as mobilod? Érdeklődnék!
-
azozo
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én is feltettem cm 10.22-öt Működik

Csak pár Fő dolog nem pl.: nem szólt a hangszóró (a fejhallgatón szólt
és nem működött az iránytű része amúgy forog ha elfordítod jobbra balra ,Kamera nem muxik... csak 1 simet kezel...(h+ volt 
Jó lesz ccsak javítsák a hibákat ...
-
Janaboy
veterán
válasz
balazs1022
üzenetére
Nincs cwm telepitve..de ma is csinalt hulyeseget..egesz este toltes reggel 100rol hirtelen 2%al esik ahogy lehuzod, aztam 15korul 52% kiiras mellett hirtelen kikapcsolt es nem kapcsolt vissza..
Lehet akku sz@r? -
azozo
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Sajna nekem rev 1 es van.... :-(
-
osztszoroz
aktív tag
frissült Needromon a MIUI
DOWNLOAD -
válasz
chrysmas5
üzenetére
asszem egy másik mobilos forumban volt téma ilyen problémáról, a SIM foglalat csatlakozóját kellett megbuherálni, mert hozzá ért valamihez.
szedd szét a telefont, kicsit nyomkodd meg, majd csavarozd össze rendesen, ha nem akkor lehet hogy ez a hiba. asszem MTK 6575 v melyik forum. -
chrysmas5
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek a következő problémában, röviden: folyamatosan ingadozik a térerőm és elveszti a cella jelet a THL W100 telefonom.
Átböngésztem az egész fórumot információk után kutatva, 1 felhasználónak voltak hasonló problémái, de ha jól láttam nem nagyon született megoldás az ügyben. Már természetesen google kereséssel is próbálkoztam, angol nyelven is, az XDA fórumot is átböngésztem, de ott sem sikerült megoldást találnom.
A Hiba pontos leírása:
A következő dolog jött elő az utóbbi 1 hónapban, arra lettem figyelmes, hogy nagyon ingadozik a térerőm, és többször el is veszítette jelet is, de csak alkalmanként. Mostanában pedig ez egyre sűrűbben jön elő ez a probléma, van hogy percenként elveszti mind2 sim a jelet. A jelenség helytől teljesen független, szabadtéren is ugyanúgy megtörténik a dolog,mint szobában. A hálózattal nem lehet probléma, másik készülékeken nincs gond, a sim kártyák is tökéletesen működnek más készülékekben. Azóta már már kapott egy újabb stock rom-ot is, nem változott semmi. Bár az alkalmazásokat ugyanazokat tettem vissza.Örömmel fogadok bármilyen javaslatot a megoldást illetően. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Janaboy
veterán
válasz
balazs1022
üzenetére
Ezzel a thl w100s akku kijelzési problémával kapcsolatban...nem lehet, hogy ez esetleg akku vagy hw hiba? Csak nem hiszem el, hogy minden thl w100s tulajnak van-e ez a baja, ha pedig nem mindenkinek van, akkor nekünk miért?
@frivo: miért adod el?
-
frivo
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/thl_w100s_elado
-
tasp
tag
köszönöm!
-
tasp
tag
Sziasztok,
csupasz androidra szeretném rootolni a telót, de a topik első hozzászólásában levő link már nem él...
tud valaki segíteni?köszi
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
szerezd be a root explorert,vagy valamelyik hasonlót,ami "belelát" az android saját filerendszerébe.Ezután egyértelműen látnod kell a system mappát,azon belül a media mappát.Ott fogod találni a bootaudio nevű hangfile-t.ennek a kiterjesztését változtasd meg pl txt-re,de törölheted is.a root explorer engedélyeket fog kérni,ezeket értelemszerűen add meg neki.

-
Bojtor Peti
tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Köszike a segítséget, de ezt hol találom? Pontosan! Nem igazán szoktam buherálni a telót. Rootolva van!
-
kgymac
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
@Bojtor Peti (#3816):
Vagy a read jog megvonása is elég. A /system-et írhatóan kell csatolni, root explorerrel "mount r/w"-re tapi, de pl. a TC rákérdez, hogy írhatóvá tegye-e a művelet idejére.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
system/media könyvtárban található bootaudio-t nevezd át,vagy töröld.Root / root explorer szükséges hozzá.
-
Bojtor Peti
tag
Üdv! Bekapcsoláskor az indítási dallamot ki lehet valahogy kapcsolni?
-
ccs2929
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Na, megtaláltam végre, hogy mitől volt tele a belső memóriám--> /data/data/log_other akármi mappa volt tele logokkal, kiszórtam, és máris felszabadult a belső memóriám

A Kitkat az meg baromi jó lenne, ha kijönne hivatalosan is
-
Fitzgerald
veterán
Amúgy kb. lehetetlen ma W100-at eladni itt az aprón.
2 hete hirdetem, a hétvégén már 30k-ra áraztam, de úgy sem.
Mondjuk nem csodálom, a gyártó ismeretlensége miatt sokan nem is tudják, hogy ez az egyik legjobb ár/érték arányú cucc a droidos mezőnyben. S Advance, meg a hasonló kaliberű, a W100-nál jóval gyengébb készülékek mennek ilyen áron.
Pörgetem még hétvégén, aztán ha nem viszik, megmarad második telefonnak. -
Janaboy
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mondjuk azért az is csoda, hogy tölti a gyári töltő az 500 mah-el!

@balazs1022: Az a kérdés, hogy hw vagy szoftveres probléma?
Btw lehetséges, hogy a w100sre lesz kitkatolás?
-
Dannyboy#1
csendes tag
Na most kiszedtem a koszt onnan, meglátjuk mi lesz
az este folyamán, 12 óra alatt 16%ról 55ig ment fel... remélem ez segít
köszönöm a segítséget 
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
hát igen erre vigyázni kell.
én is másik töltővel használom, és az sem megy be annyira mint a thl-es.
a másik, egyszer véletlenül sikerült fordítva bedugnom
szerencsére a réz szálakat tartó lap nem törött el, csak elhajlott, majd egy vékony tűvel korrigáltam a hibát, sőt egy kicsit jobban rá is feszítettem, nehogy még egy ilyen baleset összejöjjön, mert az nem kóser.
azóta tökéletes minden.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Dannyboy#1
üzenetére
Megoldás (most teszteltem a gyári töltővel):
Kikapcsolod a telefont, kiveszed az aksit.
Fogsz egy nagyon vékony tűt, és a micro USB csatlakozó hátuljából kipiszkálod óvatosan a zsebpiszkot.
A középen lévő apró nyelvet kerüld ki, lehetőleg ne érj hozzá.
Én most szedtem ki egy nagyon komoly porcicát onnan, és a gyári is tölt már rendesen azóta, ahogy kell.
Az utángyártott töltőnek picikét más formájú a feje, valószínűleg azért nem produkálta ezt a töltési hibát vele a készülék… -
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék némi segítséget kérni! A kereső alapján nem találtam választ! A páromnak vettem egy w100s-es készüléket, ami amúgy megy szépen, de két gond akad:
- Az akku kijelző teljesen hülyeségeket mutat, felteszem töltőre és van úgy hogy 82%-on áll félóráig, van úgy hogy leveszi a töltőről utána hirtelen 98%-ot mutat! Csinál olyat, hogy 15%-nál egyszer csak kikapcsol a telefon és amikor vissza szeretném kapcsolni, azt mondja, hogy fullra lemerült az akku! Már külföldi helyen olvastam, hogy más is tapasztalt a w100s-nél ilyen hibát, de megoldást nem találtam! Ötlet van?
- A másik gond, hogy vmiért N-es routerrel összekapcsolva néha akadozik a net, ezt úgy kell érteni, hogy van szépen kapcsolat, de pár perc után egyszerűen nem hajlandó semmilyen weboldalt betölteni (se online játékot amit játszik), de nem szakad le a wifi, csak mintha nem történne adatforgalom! Tekintve, hogy van több okostelefon is, ami szépen muzsikál az N-es routerral, így nem gondolonám, hogy azzal van a baj, viszont észrevettem a telefonon, hogy míg a legtöbb teló csak 65mbps-el tud csatlakozni a routerhez, addig az övén már láttam 135mbps-et, így én arra a következtetésre jutottam, hogy a teló már félN-es sebességet tud és lehet ez okozza a gondot. Van lehetőség arra az androidnál, hogy az n-et lekapcsoljam és csak g üzemmódban menjen?Köszi a válaszokat előre is!
üdv -
kgymac
őstag
válasz
Dannyboy#1
üzenetére
Álmodozást kapcsold ki, ha engedélyezve van. Anyám w100s-asán, bekapcsolt álmodozással (kelta kerttel, pillangókkal [bár az élő háttér azóta a play-en frissült, akár javíthattak is valamit)] alig töltött sunyi-erik töltővel.
-
Dannyboy#1
csendes tag
köszi srácok, a töltő nem gyári, kicsit erősebb. most elkezdte nagyon lassan tölteni, majd meglátjuk mi lesz, max marad a merítés, vagy fw/töltőcsere

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Samsung Galaxy S22 - 256 GB - Levendula (333) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 12 Mini - 64 GB - fekete (334) Újszerű, 10000 Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...?

az este folyamán, 12 óra alatt 16%ról 55ig ment fel... remélem ez segít