Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azozo
senior tag
MIvel partizionálod át !?
Kell valami spéci vagy sima partizionáló progi...
Particios részekbelső rendszer 1GB
belső sd 2GBEz csak 3 GB összesen,hol van 1GB még

Elvileg 4GB a a belső SDA belső maradék 2 gb-án van 500 mb ,azt törlöm.Utánajöhet a átparticionálás, jól gondolom?
Úgy van most már állítva, hogy mindent a sd -re rakjon.
Van még 32 GB-ból bőven -
nbukta77
addikt
Siker. Fent a friss rom. CWM is. Köszönöm a segítséget.
-
hpeti2
aktív tag
Átparticionálással vannak már tapasztalatok? Mert nekem a belső memória szinte teljesen elfogyott, a belső sd teljesen üres.

-
sandlerf
tag
Olyan kérdésem lenne hogy, ha az új gyári romot akarom felrakni sp flashtool segítségével akkor ha betallózom a scatter filet akkor csak az ANDROID mappát kell ráflashelnem vagy az összes benne szereplőt?
-
general
addikt
A ThL W200-ast ismeri valaki közelebbről?
-
kgymac
őstag
válasz
nbukta77
üzenetére
Inkább kinából próbálkozz. Bár itthon is van bőven telcsi kofa, aki mindenre tud megoldást (plázákban, aluljárókban nézegelődtem), de biztosan nem fog rá pontosan illeszkedni. Esetleg vatera és tsai.
A banggood.com-on kétféle is van, matt és fényes is. Többet is érdemes rendelni, CN TN-nel nekem 15 nap volt, míg TN nélkül 8. Korrekt bubis borítékban érkezett, kartonok között, sérülésmentesen. Pedig a TN-essel a postások origamizhattak, mert volt rajta hajtogatás bőven...Antelife-on is van, de nekem "gyári w8" fólia helyett gyári w3+-t küldtek. Persze volt rajta angol/tyúklábas matrica, hogy 'for w8', de nem teljesen passzentos.Ráadásul 2 nappal később érkezett SG-s TN-nel, mint a CN TR nélküli.
Érdemes a telcsivel együtt vagy azzal nagyjából egy időben megrendelni a fóliát/tokot, mert az amit a telcsi mellé tesznek, nem fog sokáig tartani. Főleg, ha bubisra sikerült a feltétel (pl. a mininél. A lányom w100-asánál van 1db, nem túl zavaró helyen, ezért így maradt. Az én w8-asomnál pedig volt úgy 5-6, egész nagy, ráadásul ferdén is volt feltéve a fólia. Sikerült rajta igazítani, de korábbi tapasztalataim alapján ez csak ritkán vezet sikerre). -
nbukta77
addikt
Jo reggelt. Foliat meg tokot lehet mar venni magyarorszagon vhol?
-
RPka91
tag
válasz
nbukta77
üzenetére
Szerintem úgy is működhet, ha kikapcsolod, elindítod a flash tool-t, majd rádugod gépre. Bár én úgy szoktam hogy elindít, a kivett aksis telót rácsatlakoztat, majd bele az aksit. Ha nem akarod szétszedni, akkor próbáld ki, veszíteni nem veszítesz vele szerintem. Ha elfogadja, akkor úgy is elindul, ha nem, akkor az aksis verzió.

-
Moki111
tag
Sziasztok,
Normális az, hogy a singpost.com tracker-e szerint a következőket látom?
- Item number (RFxxxxxxxxxSG)
- Posting Date (-)
- Status Date (06-08-2013)
- Status Description (INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article))3 napja semmi nem történt vele. Lehet, hogy fel sem adták? Először rendeltem a minideal-től, nagyon izgulok...
-
RPka91
tag
Flash Tool-lal raktam fel, úgy, hogy egy romnak betöltöttem a scatter_emmc fájlát, majd mindenhonnan kivettem a pipát, kivétel a recovery elől, majd rákattintottam a recovery-re, és megkerestem a cwm-et. Majd download, telefonba be az aksi, és kész. Nem tudom, hogy van e egyszerűbb módja e!

-
nimfas
addikt
Hali mindenki!
Dilemma előtt állok, asszonynak nézek telelfont és 3 jelölt van.
THL W8
THL W100
JIAYU G3Sa W8 5"-os a másik kettő 4,5" prociban ugyanaz, a W8-ból van 4 ill 8 GB-Rom-os verzió, a másik 2 teló 4GB-os, a G3S-nek van a legnagyobb akksija 2750mAh a másik kettő 1800 és 2000 mAh.
Ki melyiket választaná és miért?
Magyar nyelv mindenképp kéne, vagy alapból, vagy némi mókolás után.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
RPka91
tag
Sajnos szerkeszteni nem tudom. DE!
Valahogy sikerült működésre bírnom a flash tool-t, és már működik!
No, nem tudom hogyan; de Win7 alól nem akart összejönni, Win8 alól nagy nehezen, 1 napi idegesség után...
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! 
Okulásul:
Ezeket a drivereket telepítettem:
- BYpsilon kolléga által linkeltet
- Mobistel_Cynus_T1_Drivers_x86Így nagy nehezen felismerte a preloadert. Szerintem csak szivatni akart, vagy nem tudom.

Viszont legalább működik! Nagyon szépen köszönöm!

-
istnag
addikt
Sziasztok,
Ez a CWM jó mindegyik THL W100 -hoz ? Most jött meg egyik ismerősömnek a telefon,szeretném lementeni a rendszert,ha gond lenne,de nem akarok egyből téglát csinálni belőle?
Köszi előre is!
-
RPka91
tag
Próbáltam, nem engedi. Látni látja, de a preloader drivert nem tudja feltenni. Mindent úgy csináltam, de nem jött össze. Sajnos amikor még minden klappolt a gépen, azóta újra kellett raknom, mivel elszállt az egyik hdd. Így a működő cuccossal együtt, pedig szerintem úgy könnyebb dolgom lenne.
BYpsilon:
Feltettem a drivert, de az eszközkezelő még mindig nem tudja telepíteni. Próbálkoztam, hogy mint régi driverként felteszem neki manuálisan, de azt írja: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen."
És ezt csak nem egy helyről próbáltam.
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
A csengőhang elfelejtésre van valami jó megoldás? -
BYpsilon
csendes tag
Tapasztalatom szerint az ADB driver kevés. Az csak arra jó, hogy a telefont ill memóriáját lásd win alatt, de nem tartalmazza a prelodaer drivert.
http://d-h.st/rW9 - ezt felrakva viszont, meg lesz a preloader driver telepítés amikor rádugja és beteszi az akkut a flashhez. -
Ájvé
veterán
Gyári romot tegyél vissza, teljesen újat (nem feltétlenül a legújabbat de az is lehet).
Ha látja a telefont akkor jó az ADB, meg ha eddig jó volt akkor valószínű nem az a ludas.
Csináld végig ezt, pontosan ezekkel a programokkal, drivert ne tedd újra, de SP flash tools meg romokat is innen szedd le és úgy csináld ahogy le van írva. -
RPka91
tag
Tudnátok segíteni? Délután felraktam egy játékot (Horn), melynek telepítése után kiderült, hogy a tegrát támogatja. Gondoltam, hogy a chainfire 3d segíteni fog ezen, a beállítások után újraindult, viszont azóta a THL logó után nem csinál semmit. Próbáltam wipe-olni, nem segített. Illetve flash tool-al is újra rakni, illetve a gyárira is, de semmi. Szerintetek?

Off:
Ráadásul ma még a gépem is meghalt, no meg a dohányzásról való leszokás legelején vagyok, így hát már gőzöl a fejem.
On.
-
nbukta77
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Nekem is az van.
Vegul is semmi baj vele.Csak gondoltam frissitek,de nem megy. Csak nem ertem, hogy miert pedig nem vagyok kezdo user az android vilagaban sot. Es van mtk mas is a csaladban. Igaz az egy atab5 gen v3
-
Ájvé
veterán
válasz
nbukta77
üzenetére
Legyen meg a file teljes neve:
MT6589_Android_scatter_emmc
ez mellett amit linkelsz mappában is legyen jó az elnevezés:
ThL.W100.130711.JBV2.HD.EN.COM.8P32_MT6589
nálam ezzel volt probléma és ez miatt írt hibát. Romnak van saját scatter fileja is, azt használd.
Talán mondani se kell driverek legyenek meg, hogy felismerje a telefont a gép és win7 esetén futtatás rendszergazdaként. -
nbukta77
addikt
Ugyan azt amit az elozo hozzaszolasban beraktam valaszba.
-
azozo
senior tag
Sima rajta lévő recoveryvel érdemes lementeni vagy szükséges cwm-et kellene rátenni?

05292013-as ROM eredeti rom
Most nézem http://www.needrom.com/mobile/thl-w100-official/
080613-as javítgatják csak tudnánk mit
-
nbukta77
addikt
Szilikon tokot meg mindig nem lehet venni hozza?
-
hzx0
aktív tag
válasz
nbukta77
üzenetére
Ez a megoldás van mikor müködik van mikor nem. Amikor nincs nagy változás rom verzioban általába nekem szokot. Mostani rendszeröl csinálsz backupot cwmel. Flashaled az uj romot+ cwmet mikor minden kész bootolsz cwmbe restornál választod az advenced menüt és a datát vissza állitod. Ha sikerült a müvelet még a beállitásaid, gmail acod is megmarad.
-
nbukta77
addikt
Nem lehet ugy megoldani a frissitest, hogy ne legyen wipe? Megint belakni a telot....
-
BYpsilon
csendes tag
válasz
nbukta77
üzenetére
Hát így első nekifutásra nem érzek semmi különösebbet. Nekem eddig is jól működött, most ua appokkal kicsit simábban megy.
Telepítés menetének jó az ami needrom-n is le van írva egy kis kiegészítéssel.
FlastTools legyen kicsomagolva. A ROM is legyen kicsomagolva. Driver legyen feltelepítve.
- FlastTools elindit.
- A ROM-ból a MT6589_Android_scatter_emmc.txt ki kell választani a Scatter Loading sorba.
- Az Option->USB Model,click USB Model –> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed beállítani.
- Telefon kikapcsol, akku kivesz.
- Donwload gombra klikk.
- Telefon csatlakoztat USB-re és akku behelyez. Gép felismeri a telót és telepíti az MT65xx Preloader-t. Ha sikerül a driver telepítés elindul a rom telepítés.
- A kijelző sáv különféle szinekben fog pompázni, piros, lila és szép sárga csík fog felkuszni ahogy másolja fel. A végén ha minden oké egy szép zöld köt fog megjelenni.
- Telefon lehúz kábelről, bekapcsol és vár türelmesen. -
nbukta77
addikt
A telepites menetet le irhatna valaki.Csak egy osszefoglalot talaltam ami altalanos az android dual sim topikban.
-
hpeti2
aktív tag
Akinek az új ROM van fent. Az megtenné, hogy megnézi javították-e már azt a hibát, hogy a zárképernyőn nem lehet a hátteret változtatni (PIN-es lezárással)?
beállítások -> megjelenítés -> legalul -
BYpsilon
csendes tag
Felment a 0711-s rom simán. Kamera müködik, lehet ujra belakni a telot.

-
szuand1
tag
Auto rotation nem 100-as nekem 0711-el 0529-el jobb volt

-
szuand1
tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Mehet rá, tegnap sikerült elcseszni flash közben a telót , hirtelen a márciusi romot találtam a gépen arra ment este a májusi most meg arra ment a júliusi
-
banderasz77
addikt
2013/03/07-re lehet pakolni az új romokat? Nem mintha nem lenne jó...csak frissítgetni.
-
szuand1
tag
felraktam a 0711-es romot a 0529 helyett és nincs gond a kamerákkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No, nem tudom hogyan; de Win7 alól nem akart összejönni, Win8 alól nagy nehezen, 1 napi idegesség után...
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!