Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
nekem speciel ma telt le a 3. hét és semmi sehol...
posta ezt írja.:
2013.06.25
07:25Küldemény információ:
Fogadó állomáson feldolgozva / Item receivedFelhívtam a postát, és azt mondják, hogy visszaküldték a csomagot a feladónak.
-
dlaj
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi a hasznos infókat.
Lényegében egyes webshopok között csak 5-15 dollár különbség van, ami nem sok. Talán fontosabb lenne szállítási idő amit kb. senki sem tud megjósolni.kcsa: mit jelent az, hogy gyorsan?
-
dlaj
őstag
blueye, kcsa

Mit javasoltok, honnan rendeljem? -
dlaj
őstag
Ha valaki nem figyelné: Tmallbox-on ismét csökkent az ár, a fekete és a fehér egyaránt 139 dollár!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Hol??
-
blueye
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Majd ha pont azt akarom megtartani

Pont azt várom h melyik marad nálam

-
blueye
veterán
válasz
KurtCobain
üzenetére
Az én a660-am sem pont rávaló tokban van most

Szépen belefér és kész
-
blueye
veterán
válasz
KurtCobain
üzenetére
ebay?
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Külvárosban lakok, errefelé szoktam vásárolni. Pl nyugatinál nem sűrűn járok.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Sz.r helyen nezed

De ha talalsz jo tokot, engem is erdekelne 3db

-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én eddig 1,5-2$-nál többet nem adtam ki tokért, és nem is akarok.
Múltkor sárkánycenterben szörnyülködtem, hogy egyszerű kis szar tok, ami ebay-ről 1$, ott 2-2,5k.Inkább keresgélek, addig meg jó lesz a matricázott pink.

-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Remélem mini nem mindegyikhez ad rózsaszínt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Egyszerubb ha lemesz pl a nyugati teri aluljaroba es beleprobalva megveszed. Nem sporolnal annyit ebayen sem... Vagy jozsefvarosi piac (amig meg van XD)
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jó.. csak ebayről rendelnék.

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Ki kell probalni, sok a 4,5"os telo, tuti van hozza millio tok

-
KurtCobain
őstag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Passz.
Én tuti nem innen rendelnék, hanem bejáratott oldalakról.. Minideal, antelife, tmallbox.. ráadásul ezeken az oldalakon 149-150$ körül van.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
akkor ezen az oldalon miért írja hogy van?
[link]de amúgy ez megbízható oldal?
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Óóó de jó.. akkor az nem éppen heteroszexuális. Akkor fóliázni fogom.

Amúgy másfajta tokból (belecsúsztatós) melyik telefoné jó hozzá? Ami passzentos.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Antelife szurket ad, mini rozsaszint

-
KurtCobain
őstag
A fekete W100-hoz milyen színű kemény tok jár? Vállalható?

-
KurtCobain
őstag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
-
Vjankovics82
senior tag
notification led van rajta?
-
KurtCobain
őstag
Erre valakinek valami ötlete?

-
zsibvásár
csendes tag
válasz
musculus
üzenetére
Töltés közbeni éritőkijelzős problémát a zajos töltő okozza. Legegyszerűbb a töltő csere. Van viszont egy olcsó barkács megoldás, ami meglepő módon működik. Töltés közben az egyik kezednek érintkeznie kell a készülék test vezetékével. Azaz a negatív pólussal.
http://www.youtube.com/watch?v=gVvP0Jur6y8
Mondjuk jelen esetben az usb-ről egy kicsit nehezebb kivezetni egy vékony vezetéket, de nem megoldhatatlan. Vagy például a fejhallgató csatlakozóra is ki van kötve a test.

-
GZoli7
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Teljesen igazad van, gondoltam tapasztalatból írják.
Ezen kívül tényleg az Amoiból kiindulva gondoltam ezt, arról meg vannak győződve, hogy sima és közel ugyanezt tudja.
Kereshetek másik fajtát...

Megnéztem egy lenovo a830-at, igaz 5", de qhd ez is, még kevesebbet megy kicsivel, mint a w100. Mondjuk ez lehet a romtól is.
-
szhunor
tag
Üdv !
Tervezem egy ilyen készülék megvásárlását, akinek van (volt) ilyen készüléke, kérem írja le milyen negatív tapasztalatai vannak (voltak) vele. (nekem Jiayu G3 volt)
Magyar nyelvet tartalmaz alapból vagy itthon van hozzá magyar ROM ?
Köszönöm. -
CoolBoy323
nagyúr
XDA is egy fórum, ha most ide én azt írom, h 80 magos, akkor azt elhiszed? Ugye hogy nem... XDA-n sem szabad hinni minden mezei jöttment usernek

Keress egy tuti non-M-es videót, ott lehet nagyobb lesz a GPU (bár nem biztos, mert nagyobb kijelző miatt több kraft is kell, nem tudom ezek a szintetikus tesztek mi alapján mérnek)
-
GZoli7
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ezért bizonytalanodtam el én is, ráadásul az xda is két félét ír.
Nem baj, jó ez így is, csak ezeknél már semmit sem lehet készpénznek venni.

-
GZoli7
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Én hiszek neked, de tényleg nem fordulhat elő, hogy két fajta változat van belőle?
-
CoolBoy323
nagyúr
M van benne, én is arra szavazok, de hogy pl engem ez mennyire nem érint, az elmondhatatlan

Se nem akarok videózni vele, és nem is játszok... Netezni bőven elég az M GPU-ja is!
Ha non-M kell, akkor rá kell dobni pár $-t még a vételárra... Nem véletlen olcsó 4 magos, de én tudtam mikor megvettem, és direkt, nekem bőven jó... basszus 34k-ért mi a fenét akarnék?
-
GZoli7
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Quote:
Originally Posted by Augustine02
In THL official website, why THL W100 parameters are MTK6589M, 5-megapixel front camera, 8-megapixel autofocus rear camera. The W100 parameters are different with your website, The official website of the parameter is wrong?
THL W100 has Chinese version and the international version of the distinction.A hivatalos THL oldalon is a kínain m-es az international-on sima.
Egyébként lehet, hogy nektek van igazatok és csak azt mondom, hogy nem "biztos".
-
KurtCobain
őstag
Te mondtad, hogy olvassunk XDA-t.

■ SoC: MediaTek MT6589M -
GZoli7
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Youtube-on vannak videók erről is, Amoi-ról is. Szépen megy, nem lehet észrevenni semmit, viszont futtatnak rajtuk Antutut, meg egyéb 3D-s dolgokat. Ott ugye le van bontva a pontszám és ugyanannyit hoz a 3D eredmény.
Fele akkora frekvencián szerintem nem hozna ennyit.
Egyébként meg mondom olvassátok az XDA-s topicot. Ott is ezt írják...Esetleg lehet, hogy a többiben is "csak" m-es van, csak nem írják le. Már megint az Amoira hivatkozok, mert ezt ismerem. Az is csak qhd, stb.
Ne becsüljétek le szegényt...

-
GZoli7
senior tag
Egyrészt XDA, másrészt megnéztem egy csomó youtube és egyéb összehasonlítást, ahol pont ugyanazt tudja, mint pl. az Amoi828, amire azt írják sima 89. Majdnem pontosan megegyezik, nem lehet ez annyival gyengébb.
XDA szerint van valami kínai belpiacos, ami nem is tud WCDMA-t (erre pontosan nem emlékszek, lehet, hogy csak valamelyiket nem tudja), na abban van m-es. -
KurtCobain
őstag
qHD kijelző, videófelvétel csak 720p-ben.. ez biza M-es.
-
vaskalp
csendes tag
Ékezet nélkül is ugyanaz a probléma.
Párom telójára küldtem egy szót sms-ben, ezt háromszor küldte el. 
-
vaskalp
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy az sms-t, duplán vagy triplán küldi el a telefon.
Valaki tapasztalt már ilyent? Valami megoldás van rá? -
musculus
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Igen

Vettem észre, a 2005-ös (sic!) Fujitsu Siemensről jobban tölt USB keresztül, mint a gyári töltővel.
Egy 700 MaH-s Samsung töltőt használok hozzá, és ezzel produkálja, bár a fostalicska Samsung Galaxy Y-t töltve sosem találkoztam ilyennel. -
musculus
tag
Elküldöm az egyik akkumat ma fél négy körül postán.
Majd ha majd megjön a hanyag kínaiaktól a pótlás, küldj kérlek vissza egyet.Más: nálatok is megtörténik, hogy töltés közben az érintőkijelző rendetlenkedik? Mintha a felső részénél érzékelne egy nem létező ujjat.
Nem mindig veszem észre, csak ha valami finomabb kézmunkát igénylő dolgot tennék, pl ZombieSlayer, szövegkijelölés? -
blueye
veterán
válasz
Terentius
üzenetére
Na ezzel már inkább tudok egyet érteni. Csak azért kérdeztem vissza, mert CoolBoy323 hozzászólása azt sugallta nekem hogy 0 érdeklődés van utána. (Igaz ő a "kereskedésre" is érthette). Ez az egyik legtűrhetőbb olcsó 4 magos, ezért is lesz a 2. telefonom (vagy nem
majd elválik ha kézben van). -
Terentius
őstag
Max beszerzési áron,esetleg kicsivel többért lehet eladni.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szerintem simán eladható. Népszerű telefon, és itt HA-n most csak 1 van, az is jegelve. Apródon meg vaterán el vannak szállva az árakkal.. meg ott is csak megrendelik a nevedben.
Ha jól beárazza és nem akar sokat keresni rajta, akkor eladható.. (40-42k) Csak ugye számolni kell azzal is, hogy mi van, ha fennakad a vámon és 27%-ot kell fizetni pluszba, vagy ha hibás telót küldenek..
Vannak itt olyan emberek, akik inkább a biztosra mennek, és azonnal kell nekik telefon, nekik megér 5-6k többletet.. -
Švejk
őstag
Üdvözlet,
A kérdésem annyi lenne a W100-al kapcsolatban, hogy MT6589, vagy MT6589M van benne?
Igazából elég sokat játszom, ezért fontos lenne..
Üdv,
Švejk -
blueye
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Miért nem?
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem sőt egy simet se fogok benne használni egyikbe se. Inkább eladni akarom. Ahogy látom némi zsebpénzt lehet vele szerezni ha eladom kicsit többért. Saját használatra majd vowney v5 öt veszek.
-
kmisi99
addikt
Veszek még egy telót mit ajánlotok honnan vegyem? Most hol a legolcsóbb? Illetve honnan jönne meg hamarabb?
-
diegho
nagyúr
Már elküldve az állapot nálam is.
-
Víz Elek
senior tag
2013.06.15
15:17Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.06.21
10:49Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.06.21
11:01Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.06.24
08:13Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureRemélem holnap vagy holnapután már a kezemben lesz a készülék!

-
vaskalp
csendes tag
Ma megjött a telefon, és kellemes készüléknek tűnik így elsőre.
Főleg, hogy mennyibe kerül. Nem hinném, hogy megbánom ezt a vételt. Persze elkiabálni nem akarom. 
-
laca112
tag
-
diegho
nagyúr
Nekem is adtak egy másik címet, ahol ezt írja:
Destination - Hungary
The item (RC289105124HK) will leave Hong Kong for its destination on 24-Jun-2013 -
axioma
veterán
Hat ha eleg az, hogy a 4px-en latni info received-en feluli megjegyzeseket, akkor a 10-ei rendelesemmel (vszinu mult penteken feladva) ma mar az enyem is csaszkal valamerre. Baromi mazlija van a kiskinainak, mert en az sgpost meg a 17track-et neztem eddig, es mindkettonel csak info received, de itt irta valaki es a 4px-en mar vannak hongkong meg singapur bejegyzesek. Egyebkent reggel a dispute claim-e emelesevel kezdtem volna...
Amugy RF122814999SG, remelem jol ertelmezem a 4px-et. -
diegho
nagyúr
-
-
diegho
nagyúr
Jött levél a tmall-tól, elméletileg ma feladták a csomagot. Elég sok rendelésük lehet, ha majdnem 2 hét volt feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Múltkor sárkánycenterben szörnyülködtem, hogy egyszerű kis szar tok, ami ebay-ről 1$, ott 2-2,5k.