Hirdetés
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilimbgalamb
tag
Sziasztok!
Valami alapvető különbség van a W100 és a W100S között? A processzor típusából úgy tűnik mintha visszaléptek volna és feltornázták volna 1.3-ra az óra jelet.
Érdekelne a véleményetek, most készülök venni egyet, csak nem tudom melyik legyen a befutó? -
Ájvé
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ebbe 6589M processzor van, vagyis GPU órajel kisebb mint a 6589 esetében.
-
Fitzgerald
veterán
Sziasztok.
A héten vásárolok egy ilyen készüléket, feketét.
Arról van valami infó, hogy lehet-e esetleg húzni a proci órajelét, ne adj Isten a gpu-t?
Valahol azt olvastam, hogy a 6589 lényegében egy szoftveresen butított 6589T... -
Nobri82
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek nem lenne egy eladó tokja, füst vagy kék színben?
Fehér telót rendeltem, és hát kaptam rózsaszínt hozzá
Köszi!
Norbi -
-
nepszter1
addikt
Volna egy telefon amelyik egyik napról a másikra elromlott a kamerája zöld hátteret jelez mikor rámegyek a kemerára kb 5romot probáltam meg mindengyiknél ugyan az. Az elején lehet még vele fényképezni utána pedig már nem
-
nepszter1
addikt
Melyik most a legstabilabb és legjobb rom? Lehetőleg valami letisztult kellene
-
vvillie
tag
https://twitter.com/MediaTek/status/382232928828534784
-
esetleg tud valaki más oldalt ahol fennt vannak a stock romok, vagy custom romok, vagy csak a need rom tartalmazza ezt?
-
smallmer
őstag
lockscreen hátteret hogyan lehet váltani gyári rommal?

-
Carpediem
aktív tag
Tud valaki ilyen telefont jó áron?!
-
nem rossz, tényleg magasabb orajel, de alacsonyabb széria. kitudja

amugy KitKat mikorra várható rá?
infót tud valaki mondani?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kemsyt01
csendes tag
Oké, most, hogy nem tinydealről, hanem THL-ről nézem, itt külön írja, hogy a GPU maradt. A mediatek írta, hogy ehhez Mali jár.
-
kemsyt01
csendes tag
Láttátok az újoncot?
http://thlmobilemall.com/thl-w100s-smartphone-mtk6582-quad-core-android-42-1g-ram-45-inch-ips-screenwhite-p-96.htmlSystem
OS Android 4.2.1
CPU MTK6582, Cortex A7 quad core, 1.3GHz;
GPU: PowerVR SGX 544
ROM 4GB
RAM 1GBJól gondolom, hogy ez inkább vissza, mintsem előrelépés? (Mali 400 GPU)
-
Furymaxx
tag
hali
tud valaki segíteni T-mobile mms küldés nem megy pedig a beállítások elvileg jók
t-s androidos telón ugyanazzal a beállítással megy

-
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
THL w100-as telefonomat szeretném rootolni és megkérdezni, hogy manapság melyik a legjobb rom.
Ha valaki tud ezzel kapcsolatban segíteni azt nagyon megköszönném -
nekem igy össze jött, de volt már rá példa hogy ugyan igy megcsináltam egy másik számmal, és az nem volt kóser.
de legegyszerűbb, ha cwm-el installoztad a romot, a fentebb leírtaknak megfelelően bele integrálod a .zip formátumu romba, a system/media/ringtones mappába. 100% siker.
-
tomy25
tag
Kérdésem lenne!

Stefdio 130711-es ROM van a telefonom. Fel akarom rakni a 130802.JBV2-es gyári ROM-ot. Lehet valami hátrányom ebben a cserében. Gondolok itt erre a rev1, rev2-es dologra, mert ahogy olvasgatom, nem mindegyik szoftver kompatibilis. Köszönöm a segítséget. -
RPka91
tag
válasz
hülye gyerek
üzenetére
Szia!
Nevjegyzek->beallitasok->beszedhivas->tovabbi beallitasok->kivalosztad a simet->sajat szam. -
hülye gyerek
csendes tag
Segítség! Kaptam egy W100-as telefont. T-mobil és telenor kártyával használnám. Itt jönnek a gondok, a telenoros számom elküldi, de a T-mobilost nem, akkor sem, ha csak az a sim van benne. Mit csináljak? Kérném úgy irjátok mintha a nagyinak szólna aki nem ért hozzá. Köszi
-
hzx0
aktív tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Három betüs navi itt off. Ment privi
-
Bojtor Peti
tag
Kérdésem lenne.Rátettem az ... primot a telóra minden jó csak nincs hangja csak akkor ha pl. lefordulásnál nyomom a hangerő gombot de ekkor is néha akadozik. A figyelmeztetéseknél van hang (pittyegő hang) pl.útjelző tábláknál. Egyszer letöröltem ismét felraktam de ugyan ez. ???
-
Moki111
tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Egy képet tudnátok róla dobni, hogy hogyan is néz ki ez a tok a telefonon?
Főleg a fekete érdekelne attól akinek már van megjött.
Kösz -
tolvaj!
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
És ne kapjak agyhugykövet.....

-
Bojtor Peti
tag
Üdv!
Tegnap Nekem is megjött a szilikon tok(átlátszó) szerintem nagyon jó. Potosan illeszkedik és a minősége is jó. Négy hét alatt jött meg ebben volt egy hét kínai ünnep.
-
Ájvé
veterán
Igen, nekem is elég soká ért ide (09.19-én adták fel és 10.22-én ért ide).
Írtam róla pár sort már. -
dReFiX
senior tag
Valakinek van már szilikon tok a készülékhez ?
-
Gyuc
aktív tag
Ha valakinek betört volna a kijelzője

-
valaki leírná részletesen, hogyan tudnám a belső usb tárat(2gb) a telefon berső tárhelyéhez adni?
particionálni?
azért jobb lenne 3Gb belső mobil tárhely, a külső telemítések meg mehetnének a microsd-re.(16gb)
mert tulajdonképpen azt nem használom, és a telefon tárhelye igen hamar megtelik. -
tolvaj!
őstag
válasz
Moki111
üzenetére
nézd meg melyik kártya van beállítva adathasználatra.( melyiken megy a mobilnet) ha az megvan akkor meg kapcsold ki a beállítások/ adathasználat menüben, hogy megjelenítse neked a lezáró képernyőn az adatforgalmat, mert akkor csinál ilyet a 4.2-es droid ha az be van kapcsolva. és ezek alapján valószínűsítem, hogy neked a kettes simen megy a mobilnet.
-
Moki111
tag
-
hpeti2
aktív tag
A StefDio ROM-hoz csak annyit szólnák hozzá, hogy nekem összeakadhatot valamelyik programommal és 1 hét alatt kb. 50x (amit észrevettem) indult újra teljesen random módon. Természetesen lehet, hogy user error, de felraktam a 130802.es ROM-ot, rootoltam, partícionáltam, xposed + gravity box megvolt és visszaraktam minden eddigi programomat. Azóta nem volt egy újraindulás sem.
-
tolvaj!
őstag
válasz
ttdebrecen
üzenetére
Kompresszorral, sűrített levegős palackkal, vagy puha sörtés fogkefével (szvsz a legutolsó a legjobb)
-
ttdebrecen
csendes tag
Sziasztok !
Hogy lehet takarítani a fehér telefonnál a kis réseket?
Semmivel nem férek hozzá és most már csúnyán bekoszolódott.Köszi
-
RPka91
tag
Vajon lesz ra 4.3?

-
H Zsolti
csendes tag
Kösz szépen!
Az enyém száma: CFYSGM4W100039170(FH4)
130912 - es ROM Recovery nélkül! És már mint korábban írtam egyik módszerrel se bírok rá rakni (Mobiluncle és spflashtool) recoveryt, pedig már legalább öt félét kipróbáltam és nem, NEM szeretnék rá másik romot felrakni. Teljesen meg vagyok ezzel elégedve. Van valakinek ötlete hogy tudnák rá felvarázsolni ja és szájbarágósan! -
H Zsolti
csendes tag
Lehet hogy hülye kérdés, de hol találom a telefon serial számát
? -
azozo
senior tag
Ha a telefon serial száma: BFYSG94W ….. - Rev 1
Ha meg így néz ki ez akkor : BFYSG9410 ….. -Rev 2
-
ja, ha belövöm a repülőgép üzemmódot, akkor meg elszáll nem?

amugy jol irtam a s/n-t, de nem fogok felrakni randomban egy stock romot, hogy meg nézzem megy-e, inkább maradjon örök rejtély
amugy stefdio-t érdemes felrakni? -
metaa
tag
Stefdio romot felraktam énis. 1.0.1-et raktam fel amiben már elvileg benne van a kamera fix, működik is de ilyen kékes/lilás effekttel, mintha valami mágneses térben akarnék fényképezni. valakinek nincs ötlete miért lehet?
-
én mindig spflashtool-al flashelem fel az uj romot full wipe-al, fő a stabilitás

amugy hogyan tudom megkülömböztetni hogy a teló tívusa v1 vagy v2? eddig amit ráraktam stock romokat, mindet vitte.
amugy s/n number-t irogatnak, de az enyém egyikbe sem tartozik
itt van: BFYSGM4W0000380**(FH4)
másik kérdés, érdemesebb ráhuzni a stefdio romot?
mennyivel jobb a legfrissebb stock rom-nál?
ha személyre szabhatóbb, az nem lényeg, de ha magasabb antutu,-t vagy stabilitást mutat,
akkor már húzom is
-
Bojtor Peti
tag
Üdv!
Megjelenítendő névjegyeknél a google fiókot használom, miért van az hogy név keresésnél a neveket többször is megjeleníti? Ugyan ez van ha telefont vagy sim-et használok.
-
tolvaj!
őstag
válasz
tolvaj!
üzenetére
közben találtam egy szintén cappa72 által készített recoveryt, már elvileg ehhez a romhoz való. ő linkelte be a needrom w100- 130912 rewiev- jei közé.
ja és tévedtem! mégsincs teljesen köze a boot.img-nek a recohoz, állítólag ez a jelenség már előfordult egy THL W8-nál is rom frissítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Azonnali fotós kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?