Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Nem megy! De már ez sem érdekel, lesz....m! Tudok angolul, majd megszokom. Egész nap ezzel vacakoltam, de van egy dolog, ami sokkal jobban zavar.
Mondja már meg nekem valaki, hogy lehet azt megcsinálni, hogy az ikonok alatti szöveg ne 1 sor legyen, hanem 2!!
Ha hosszú egy alkalmazás neve, akkor nem osztja el szépen két sorra, hanem 1 sorba nyomorgatja és elmossa a végét. Ez nagyon szúrja a szemem!
Segítség!
-
osztszoroz
aktív tag
-
törölt tag
Van egy pár hónapos W100-asom. Feltettem rá a MIUI V5-ös ROM-ot. Tetszik, szép és jó, azért akadtak vele gondjaim. Nincs ehhez magyar nyelv?
Már jó pár órája kutakodok a fórumokon, de nem igazán találtam Multilanguage változatot belőle. Lézetik ilyen egyáltalán a W100-asoz?
-
Flinter
tag
Szevasztok,
ha valakit érdekel, van egy pontosan ilyen (http://mobilarena.hu/tema/thl_w100/hsz_1-1.html upgradelt) vadonatúj, teljesen nullkilométeres fekete ThL W100S telefonom, amit eladnék.
(Már rendelés után pár nappal rájöttem, hogy nekem más kell - rendeltem is közben, az úton van. Ezt épp csak kipróbáltam 2-3 órát. Nos egy Defy után - a mérettől eltekintve - szuper.)
Telefon itt, garanciája Kínában, ÁFA a kincstárban.
Irányára 45eFt.
Grátisz 2GB uSD - azért az is valami... :-) -
tolvaj!
őstag
mivel nem én használom a készüléket, így csak párom véleményét tudom tolmácsolni, de ő maximálisan elégedett a hangminőséggel és a készülék sem szórakozik. REV2 130802-es rom és PowerAmp+ Panasonic RP-HJE120 füles ( cca 2000 Ft. és besz@rás, hogy hogy tud szólni, mondom ezt úgy mint 15 éves hangszeres zenei múlttal rendelkező zeneszerető, de NEM audiofil!
) -
metaa
tag
köszi a választ mindenkinek. a fülessel nincs gond, aquában vettem, laptoppal gyönyörűen szól (már amennyire egy 7000 forintos füles tud).
igen sajnos nekem is az a gond, hogy nem ad le mélyet a telefon, próbáltam több lejátszót is de semmi változás. a folyamatos hangerőváltoztatás meg no komment

köszi azért a segítséget mégegyszer, lehet, hogy megpróbálok egy másik romot!
-
monti0222w
addikt
Az enyém elég jól szól, persze mihez képest, igaz egy jó fülessel is használom.
-
én is találkoztam már ilyennel, egy elég drága jvc fülesem van,
jetaudio-t használtam, be volt dugva a telóba a füles, és a telefonon is szólt, meg a fülesen is, viszont a
füles nem adta le a mélyet.
az ilyentöl frászt kapok.
volt már olyan is, hogy a telo előlapi telefonálós hangszórón nyomatta le a zenét O_o
szoval nemtudom
-
Fitzgerald
veterán
Nem tudom hol vetted a fülest, de gondolom tudod, hogy a CX-szériát hamisítják a legjobban a Sony in-ear cuccai után. Sok hamisítvány szinte már eredeti, itt az aprón is kapni teljesen eredetinek kinéző hamisítványt, De ha eredeti is, akkor is elég ocsmányul szól sajnos. Az én régi Sony EX10LP-m is részletesebb és kiegyensúlyozottabb hangzású, mint az a füles.
A hangerőt néha nálam is állítgatja, meg néha úgy érzékeli a telefon, hogy kihúztam a jacket, pedig nem. De ilyet viszont csinált az összes eddigi androidos telefonom és tabletem. A Sony Ericsson X10-em pl. random felhívogatott embereket, ha elkezdtem forgatni a jacket a foglalatban.
A füles dologhoz még annyit, hogy nálam semmilyen hangminőségbeli probléma nincsen. Használok egy audiofil fejest is, és azzal is igen jól szól. -
metaa
tag
nem hallgattam mostanában zenét a telón de ma beült mellém egy idegesítő nő a buszon, úgyh rákényszerültem, na de nem is ez a lényeg. egy sennheiser cx200-as fülesem van és miután elindítottam a zenét majdnem sírva kaptam ki mind2 fülemből olyan minőségben szólt, arról nem is beszélve, hogy a hangerő folyamatosan változott, néha halkabb lett utána megint hangosabb. valaki találkozott már ilyen problémával? mi lehet a gond? v1-es telóm van 130912-es rommal
-
McReay
aktív tag
Tudnátok ajánlani értelmes tokot a THL W100-hoz?
Ebay-en nézelődtem, de nem tudom, hogy azokkal érdemes e foglalkozni!?Köszi előre!

-
jolenne gpu oc, de ehez az akksihoz nagyon erös lenne.
-
eddig ujabb 2 furcsa dologgal találkoztam:
1: alap böngésző random felületeket felnagyít, és ahogy húzom lejjebb, egyre nagyobb, mind addig, amig nagyonnagyra nem huzza, majd a képernyő tetején visszaugrik eredetire, majd fojtatja.2. az alsó nakgerő gombom elgyengült.
nem tudom mért. -
Fitzgerald
veterán
válasz
marci27
üzenetére
Szia,
Én először újra raknám a szoftvert, vagy felflashelném a legutolsót.
Egy próbát megér, bár szerintem ez inkább kijelzőhiba...elrepedhetett az üveg a kapacitív gomb alatt.
Pont a napokban irta valaki, hogy nem igazán foglalkoznak kínai telefonokkal a hazai gsm-boltok...ha nem oldja meg a rom újrahúzás, marad a gariztatás (ha még garis). -
marci27
csendes tag
Sziasztok!
A W100-om azt produkálja, hogy a vissza gombot mintha x másodpercenként nyomogatnám ezért kidob mindenből internet stb. valaki meg tudná mondani mi lehet a baja (kijelző, software)? Esetleg hogy hol tudnák javítani, vagy meg tudom csinálni én is.
Előre is
Kösz -
Fitzgerald
veterán
Nekem igazából elég ez az aksi. Mivel nem igazán használok mobilnetet, a 3G lényegében állandóan ki van kapcsolva. Így azért elmegy néha 1,5 napot is a cucc telefonálással, sms-el, kis játékkal.
Ráadásul a tartalék aksit mindig viszem magammal, bárhova megyek. -
bucihost
senior tag
válasz
geryboro
üzenetére
Szerintem olcsóbb és macera mentesebb egy PowerBank. Én egy 2600mAh-s PB.-t használtam először.
Ez ebayről 1200 Ft volt, kb 1,5 "akkut" töltött vissza, kicsi a telefon mellett elfért zsebben.
Utána rendeltem egy 12000 mAh-st, kb 4000 Ft volt, ez méretben nagyobb kb duplája az előzőnek, de kb 4+ "akkut" vissza tudtam tölteni vele.
-
válasz
somafiu
üzenetére
#cr33p már töltöm is.
Akksi trükkre arra goldoltam, hogy egy maszek megoldás talán segitene.
Ha tokban hordod, plexi, vagy s-line, akkor le vett hátlappal, és bontott nagyobbteljesítményű akksival, talán beleférne a készülék a tokba.
Majd kipróbálom.
Szoval hátlap le, akksirol a fölös cuccot eltávolitod, érintkezést maszekba.
Igy vastagabb akksi is 'beleférne' elméletileg, felül kitámasztással, csatlakozo meg 'home made' verzióban.
A másik verzsön meg mobil töltő.
Akinek meg nem tetszik, annak ott a 2. telep... -
somafiu
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
nem tudjátok hol lehet erősebb aksit venni bele? kéne pénz kb mind1!
és hogy lehet kivenni hogy ne legyen rejtve a számom??
-
Fitzgerald
veterán
válasz
geryboro
üzenetére
Ja. Használj Next Browswert

Egyébként tapasztalataim alapján tényleg a Next a leggyorsabb böngésző droidon. Még a gyárit is leveri sebességben.
Rengeteg böngészőt használtam, írtam is régebben.
A Dolphin, a Firefox, az Opera, a Chrome...közelében sincsenek.
Bár funkcionalitás terén akad pár alternatíva, de sebességben verhetetlen, és nekem ez a legfontosabb.
Ráadásul a többi nagy böngetőhöz képest jóval kisebb méretű.
Az egészben az az irónia, hogy az oldalak Safari-nak ismerik fel a progit
-
somafiu
csendes tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
koszi
-
somafiu
csendes tag
megjött a telefon! remek! screenshotot hogyan tudok elvegezni(gombok)?
-
osztszoroz
aktív tag
igekötő használat fail.
-
alap böngészővel fel lépek bizonyos oldalakra, és 10 másodpercenként kidobja, hogy az oldal nem válaszol, várakozás/ok. Ez megy loopba.
Eddit csak ez a teló produkálta nálam.
Ötlet? -
hpeti2
aktív tag
Kamera problémára egy másik megoldás:
XDA -
válasz
balazs1022
üzenetére
de gyári hibás is lehet, mint pl ezek a telók.
kamera, akksi, nem érzékel középen, stb...
egy új előlapi panellal olcsóbban kijön. -
ák84
csendes tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Hát köszönöm, akkor sajnos rendelés lesz, csak gondoltam hátha valaki már összetörte valamikor és berendelt de más baja is volt a telónak ezért nem használta fel. Na akkor egy hónap múlva cserélem, addig meg el leszek vele ugyanis érdekes hogy teljesen működőképes maradt.
Egyébként én vagyok az első köztetek aki sikeresen be tudta törni a kijelzőt?Nem igazán büszke elsőség ez! -
balazs1022
őstag
Ezek szerint valamilyen edzett uveg van benne? (Ha igy tud pokhalosodni) Lehet vmi 1. Generacios GG.
Am kár a teloert. Lehet jobban jarsz ha csak uveget veszel hozza mint egy masik hasznalat telot ami meg hibasan is lehet h dragabb. Nem beszelve arrol h nem ismered az elozo eletet. Pl lehet be volt azva es parhonapot még működni a fog a kicserelt kijelzo aztan az is kuka...bocs h neked cimeztem, veletlen volt.!

-
ák84
csendes tag
Sziasztok,
sajnos pénteken sikeresen összetörtem fehér W100-asom kijelzőjét. Szerencsére csak bepókhálósodott maga a kijelző nem folyt be. Amennyiben valakinek van érintője/ előlapja hibás készüléke elfekvőben aminek éppen a kijelzője érintetlen szivesen megvenném, csak hogy gyorsan pontot tudjak tenni a készülék javítására.
Akár itt akár privátb an is várom a segítségetek.
Köszönöm
-
Brain75
senior tag
válasz
Eniko xoxo
üzenetére
Nem is kellet volna sokat visszaolvasni.
-
Eniko xoxo
csendes tag
Valaki kamera hibára tudott valami megoldást találni?

-
hifikus
tag
Sziasztok.
Van valami infó, hogy GYAKORLATILAG melyik shop-nak van készleten W100?
Esetleg W100S (bár azt sem tudom mi a különbség, mert egy ideje nem jártam erre. Majd visszaolvasok.)Hogy ne csak kérdezzek, nyár elején rendeltünk egyet az asszonykámnak, és azóta hibátlanul működik.
Kösz, P.
-
feca81
aktív tag
Sziasztok!
Van egy THL W1+-om. egész pontosan a páromé. Leszakadt a power gomb. Már megvettem a másik gombot, de kell egy szerelő, aki ráforrasztja. Nem tudtok Pesten valakit, aki ért ehhez, és el is vállalná? Eddig akárhol voltam mobilszervizbe, elzavartak, mondván kínai mobillal nem foglalkoznak. Szét is tudom szerelni,csak a precíziós forrasztás nem megy. Ötlet?
Köszi előre is! -
adorjant
őstag
Üdv!
Mikrofon hangerejét lehet emelni? Ha igen,hol? (gondolom mobiluncle tools lesz,de ránézésre nem találom a megfelelő menüt)
-
pee13
senior tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Nem használt sokat. Az a baj, hogy amikor lövi a fotót, akkor láthatóan sokkal erősebben világít a led, mint amikor a fókuszt keresi, és ez már sok neki.
-
pee13
senior tag
Hali!
Nincs valami app amivel a vaku fényerejét lehetne állítani? Makrófotózásnál kiég a kép, máskor nincs bajom vele.
Az a vicc, hogy amikor fókuszálásnál rávilágít akkor szép a kép, amit fotózás közben látok ott is jó, viszont az elkészült kép már ronda. -
tolvaj!
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
a fényképezés igazából engem nem érint
az az utolsó ami érdekel egy telefonnál. a képek megítélése ráadásul sok esetben szubjektív...a w100s:
- lehet, hogy 4x1,3 GHz a proci, viszont felezett a gyorsítótár mérete a prociban stb stb... ezért is emelték az órajelét a magoknak... frekiben jobb és a fogyasztása is hasonló, de nyers erőben az MT6589 még mindíg egy erősebb proci, nem mellesleg kiforrottabb a platform, hiszen több mint egy éve forgalomban vannak ezek a SOC-ok. tudom sokan rögtön az antutu és hasonló Epénisz mutogató programokkal jönnek, mondván: "de hát magasabb a pontszám!!!"- viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a gyártók rászoktak a benchmark optimalizálásra ( értsd: ha a telefon érzékeli, hogy egy szintetikus tesztprogram fut rajta, akkor a lelkét kileheli, ha kell, de mindent belead és ez látszik az akku fogyasztáson is, mert mire lefut a teszt, addigra jócskán megnyírbálja az akku kapacitást) az MT 6589 esetében még nem volt BM- optimalizáció, csak tette a dolgát a processzor
-
balazs1022
őstag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Szia!
Én olyan nagy gondokat nem láttam a w100s-el. Inkább csak azzal volt gond h nem tudták rootolni vagy ilysemi. Muternek ilyet vettünk nemrég. Most kölcsön kértem tőle így lőttem pár képet sötétedés előtt. Ma elég borult idő volt, nem voltak ideálisak a körülmények, de azt gondolom h nagyon jó képeket csinál.
Itt van pár darab:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Kerestem gt99 képeket de csak ezt az egy képet találtam ami jó minőségű, a többi az vagy kicsi képméretű vagy homályos volt. De ha télleg ehhez hasonló képeket készít, akkor le a kalappal. Mert ez nagyon jó kép, szép részletes. Ezért kértem h mutass képeket. Meg ahogy néztem drágább is a Cubot 20 USD-vel.
Amúgy kezd egyre jobban megtetszeni a Cubot. Nem tűnik rossznak. Igazából az ára miatt tetszett a w100s, meg h 4x1.3 GHz, plusz volt hozzá 2 tok meg 2 screen protector. -
tolvaj!
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Csak az elmúlt másfél hétre...szinte az összes beírás w100 s -ről szól, kivéve egy hölgy kijelző gondját...
A cubot gt99 képekre keress rá a dual sim topikban, rengetegen linkeltek képet és szerintem szebb képeket lő, mint egy w100. De mindennek ellenére én a w100 -at az egyik legjobb telefonnak tartom!!!
De ezek mind-mind szubjektív vélemények!
-
csursan
csendes tag
Hali!
Véleményt,segítséget kérnék tőletek.
Melyik jobb vétel ,a Cubot GT99,vagy a THL W100??????? -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
THL W100-ra ki melyik romot ajánlja?
-
yOLORO
csendes tag
Sziasztok
Kb. novemberbe vettem egy w100 -t. Rendbe van minden a készülékkel "úgy álltalába".
Már az elején feltűnt, hogy újraindul időnként a telefon, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget mert hetente 1x ha csinálta (de inkább 10-12 naponta 1x). Na de eljött a 2014 3. hete és ebben a 3.5 napban kb. 10x indult újra...
Ti találkoztatok ilyen problémával vagy a tiétek újra indul egyáltalán magától?Build:
Thl.w100.130912.jbv2.qhd.en.com.v01.8p32_v01_mt6589ÜDV
-
válasz
osztszoroz
üzenetére
more locale 2 sokban segít, de nem hiszem hogy tolongani fognak érte...
-
osztszoroz
aktív tag
-
adryco
csendes tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Köszi szépen, megpróbálkozom akkor ezzel.

Időközben kaptam egy fülest, hogy az eladó csak szabin van, azért nem elérhető, úgyhogy megnyugodtam.
Köszi még egyszer mindenkinek! Szép estét nektek! -
balazs1022
őstag
Azért ne adj fel mindent.
Ezt én mindenképp megpróbálnám. Sokszor sokat segít ha szétszeded meg újra összerakod. Lehet vmi érintkező elmászott. Egy próbát megér. Az is lehet h szoftveres a gond.. Olvastam vmelyik fórumon h másnak sem érzékelte, aztán akitől vette (kínai) küldött neki valami javító firmware-t.
ezt is nézd meg -
adryco
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Bocsi, nem igazán értek hozzá. Egyébként végülis vízszintes csíkban tudnám a legjobban behatárolni. Pl. menübe bemegyek a fenti két sort (alló pozícióban) nem igazán érzékeli. Viszont alatta minden további nélkül. Sms íráskor pedig álló helyzetben tudok írni mindent, csak épp szóközt nem, fekvő helyzetben már bajosabb...viszont az eladó továbbra sem válaszol, amit anno megadott telefonszámot, azon nem elérhető senki, nem létezik gondolom, úgyhogy valószínűleg ezzel befürödtem :/
-
adryco
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi a választ, igen, ugyanott nem érzékeli mindig. A kijelző olyan, mint új korában, ezért nem tudom mi lehet vele :/
Igen, írtam az eladónak még egy levelet, most várom, hogy reagáljon, aztán ha nem fog ismét, akkor felkeresem a csalós topicot. Köszi a tippet!
-
Fitzgerald
veterán
Szia!
Azt hogy javithato-e, latatlanban senki nem tudja megmondani.
Felul es alul is ugyanazokon a pontokon nem erzekeli az erintest?
Biztos, hogy nincs megrepedve az uveg?
Ha itt vetted az apron, irj ra az eladora meg egyszer, es figyeld mikor lep be.
Ha a kovetkezo belepesnel sem valaszol, kerj segitseget a csalos topikban, hatha... -
adryco
csendes tag
Sziasztok! Október óta van meg a készülékem, és eddig nagyon szépen működött is, de kb. 2 hete felül, és alul is pontokban nem érzékeli az érintést a kijelző...nem csináltam vele semmit, nem ejtettem le, nem vágtam földhöz, semmi ilyesmi, és víz/folyadék sem érte, így nem értem mi lehet a gond. Nem tudnátok esetleg ötletet adni, hogy mit csináljak vele? Mert az összes funkció használható benne, csak macerás, főleg sms írásnál, h szóközt csak fektetve tudok írni..
Akitől vettem, megígérte, h segít intézni a garanciát, ha arra kerülne sor, de hiába írtam neki 2 hete, még nem reagált...szerintetek javítható? Mi tévő legyek? 
-
somafiu
csendes tag
rendben köszönöm
vagyis azt mondjátok teljesen jó ez a telefon? csak a kamerától félek, hogy egy idő után kiírja, hogy: Nem lehet csatlakozni a kamerához:/ -
somafiu
csendes tag
es a led villano? arrol tud valaki valamit? mukodik akkor ha pl messengeren,viberen uzenetet kapok?
-
somafiu
csendes tag
rendben koszi
-
somafiu
csendes tag
(telefonrol vagyok elnezest ekezet nelkul fogok irni)
rendben, ezt megertettem es koszonom

meg egy nagy problemam volt ezzel...az elejen olvastam hogy van amikor rossz a kamera ket kerdesem van hozza!
1. amikor valakinel hibat mutatott mar az elso kamera ikonra valo kattintaskor azt mutatta vagy csak pl egy honap utan?
2. ha hibat ir ki, hogyan lehet megcsinalni,hogy hasznalni lehessen anelkul,mint amit az elejen irtak, hogy szetszerelni szivacsokat kiszedni ujat berakni vagy valami ilyen volt?!ha erre is kaphatnek valami totalisan egyszeru megfogalmazast,amivel megnyugtatnak 100% lesz, hogy megveszem
koszi elore is
-
hzx0
aktív tag
-
somafiu
csendes tag
na szóval elnézést hogy értetlenkedek, de ez a átparticionálás hogyan is működik? szóval egy gombra rámegyek (klikk) és akkor 1 helyett 2,5gb lesz?
vagy kellene valami (számomra) bonyolult műveletet végig csinálni?? (kérlek titeket egy lebutított nyelven írjátok le nekem
)esetleg valaki ha tudna a menüpontról képet felrakni, ahol át lehet csoportosítani(azt hiszem ezt jelenti a particionálás) a memóriát, annak nagyon örülnék!
ezen függ hogy megveszem e a telefont, mert ha kevés lesz a tárhely, akkor az nem jó

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Subaru topik
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)