- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
ngabor2 #3440 üzenetére
Helló, szerintem írj egy levelet a magyar lenovonak (info@lenovo.hu). Nekem is ultrabay-es kérdésem volt, és a honlap nem sokat ért, viszont e-mailben másnap válaszoltak.
Szerk: Mondjuk az még nem derült ki, hogy jót-e, - legkorábban jöv hét után fog :-), de feltételezem csak értenek hozzá...
-
Shadowfax
addikt
válasz
ngabor2 #3313 üzenetére
Most egy kicsit tanácstalan vagyok. Igazából az "i" az R61 végén azt jelenti, hogy csak a gyengébb Intel procikat támogatja, jellemzően a T5xxx típusúakat.
A BIOS update jó ötlet, csakhogy az R61 és a R61i widescreen BIOS-a tök egyforma. [link]
Még gondolkodom, mi lehet... -
Shadowfax
addikt
válasz
ngabor2 #3308 üzenetére
Jó, akkor ne beszéljünk rébuszokban. Linkeld légyszíves a topikot, ezen kívül add meg a PONTOS típusát a gépednek.
(Ne haragudjatok, de kicsit elmegy a kedvem az egésztől, ha beírtok egy probléma-szösszenetet, de semmit sem tudni a konfigról, csak nagy vonalakban valamicskét...) -
bbazsy
őstag
válasz
ngabor2 #3040 üzenetére
hangerőszabályzót sztem nem is fogod..
illetve én anno szívtam vele sokat win és lin alól is. win alatt csak és kizárólag az alaplapit képes kezelni, semmi egyebet, lin alatt meg semeddig nem jutottam vele
ha találsz megoldást akkor azt kíváncsian várom.
mod: és kíváncsi vagyok mikor jön el az a pillanat, hogy a tapipadot nem használod
én is teljesen a pöcök ellen voltam az elején, most meg már se egeret, se tapipadot nem használok.. -
more
tag
válasz
ngabor2 #2905 üzenetére
Felhívtam a Lenovot és kérdeztem pár dolgot...nem volt egyszerű. Azt akartam megtudni, hogy a garancia kiterjesztést mikor lehet megvásárolni, és hogy a memóriabővítés garanciavesztéssel jár-e. Előszór azt mondták,hogy a garancia időn belül (1 év) bármikor megvehetem a kiterjesztést, de hogy azért ez nem biztos és megadtak két számot ezeken kérdezzem meg, napokon keresztül hívogattam őket, mire felvette valaki. Majd megint azt mondták,hogy nem biztosak benne és visszahívnak, gondoltam pár perc és már hívnak is, de nem másnap reggel hívtak, azt mondták,hogy csak az első egy hónapban lehet megvenni a kiterjesztést, és hogy a memóriát bővíthetem ahol akarom, erre eltelik két perc, és már hív is a nő,hogy ja mégsem csak szerviz partnereknél lehet megcsináltatni, nem akrámilyen "noname" szervizben.
Szerintetek akkor most mi van? Itt mindenki azt mondja,hogy bármikor lehet venni garancia kiterjesztést, lehet hogy az ügyfélszolgálatos tudta rosszul? Vagy itt tudja mindenki rosszul? van aki már vett 1 hónap után?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest