- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
végigtúrtam a lenovo oldalait, megkérdeztem a google-t, de nem kaptam elég egyértelmű választ:
adott egy ultrabay akku (fru: 40y6790), és adott egy ultrabay-es r61i noti (R61i 8918 DCG). szeretik ezek egymást? azt megtaláltam, hogy az r60, r61 rendben van. viszont más típusoknál ki vannak emelve az "alverziók" (i, e) is, ennél nem. csak úgy nem adnék ki 10k-t, ha nem jó bele.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Shadowfax #3311 üzenetére
teljesen igazad van, bocs...
itt a [link]. nem igazán tudtam meg belőle érdekes részleteket, csak a műveletet írja le a csatolt pdf.
az enyém pontos típusa: R61i 8918 DCG
(közben rájöttem, miért nem találtam T7300-t... mert a 667MHz FSB-jűek között kerestem, az meg 800-as
)
mod: [link] úgy látom, hogy ezzel a procival nincs szerencsém... megpróbálom elcserélni egy 7300-ra, esetleg egy 7500-ra, hátha... tippre a 667MHz-es fsb-t nem bírja annyira felszorozni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
spyduck #3309 üzenetére
a magok neveit sose tudtam számhoz csatolni...
nekem a hp notiban t7200 van, mert a 7400 80°C-ig melegedett 2x100%-os terhelés mellett, a 7200 "csak" 70-ig.lehet, hogy hülye kérdés: R61i-re R61 biost nem lehet tenni? ha lehet, akkor onnantól nem fogja támogatni a nagyobb procikat? ugyanis a chipset támogatja elvileg. vagy egyéb, hardvers cucc is van, ami ezt megakadályozza?
-
ngabor2
nagyúr
van egy lenovo R61i-m. feltettem rá a legfrissebb biost, 2008. októberi. próbáltam beletenni egy c2d T7400-t, vagy egy T7200-t... sikertelenül. jelenleg egy T5450-nel megy. a másik 2 proci jó, kipróbáltam egy hp-ban, most is az egyikkel megy az a gép. valahogy működésre lehet bírni ezeket a procikat ebben a gépben? a manulaja szerint olyanokat támogat, ami az intel oldalán nincs is: T7100, T 7300...7200 és 7400 nincs ott, de feltételeztem, hogy azokat is fogja. a régebbi hp bios-frissítés nélkül vitte.
-
ngabor2
nagyúr
kerestem jópár helyen, de nem találom a választ... az sl300-ban milyen a proci foglalata? vagy az összes cserélhető procis fcpga, csak a beforrasztottak fcbga-sok?
-
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy rászánom magam, bár szokás szerint ubuntus irányból.
viszont egy negatívumot már találtam: az usb portok süllyesztettek, ezért ha a csatlakozónál szélesebb/vastagabb a bedugni kívánt cucc, akkor bizony nem fog belemenni... a wnw sticket is csak hosszabbítóval lehet használni. mindez egy design-elem miatt, hogy az alja kisebb legyen, mint a teteje
kezdem megbánni, hogy hagytam magam rábeszélni erre, a kis hp helyett.
-
ngabor2
nagyúr
még nem nyilatkoztam, mert tegnap kb. a telepítésig és az apt-get dist-upgrade-ig jutottam. wlan megy, bt megy, hang van, compiz rendben forgatja a kockát, stb. van pár dolog, amit nem állítgattam (hangerőszabályozó gombok, ujjlenyomat-olvasó). remélem valamikor lesz időm foglalkozni ezekkel is.
-
ngabor2
nagyúr
no, megjött az sl300. 13" épp a felső határeset jelenleg nekem ilyen kategóriában, de kisebb nem volt elérhető áron (mármint lenovo, hp lett volna, de azt ajánlották, hogy inkább ezt szerezzem be).
most tölt az akku és készül a vista visszaállító dvd, hogy utána egy az egyben le tudjam gyalulni és átadja helyét az ubuntunak. itthon semmi keresnivalója nincs winnek, a notin se
(a vista címke is le lesz cserélve powered by ubuntu-ra
)
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged