- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
--=Gefi=--
tag
válasz
Terminus_ #277 üzenetére
Thx a választ, így belegondolva tényleg nem érné meg cserélni. Azt esetleg nem tudja véletlenül valaki, akinek ilyen notija van ([link]), hogy mennyi ideig bírja az akksi átlagos terhelés mellett? Tudom, hogy van ennek külön topic, de ott senki sem válaszolt, gondoltam, hogy ide több olyan emberke jár, akinek $topic notebookja van.
-
emitter
őstag
válasz
Terminus_ #184 üzenetére
nem tudom, hogyan érted ezt a nyomásra is érzékeny dolgot... Nekem nem csinál semmit, ha megnyomom. Viszont nem mozgatni kell rajta az ujjadat, hanem csak ráteszed (mármint az ujjad) és nagyon finoman elég a megfelelő irányba mozgatni (és ott tartani) az ujjbegyed, és már megy is a kurzor
szóval máshogy működik, mint a touchpad, nem felette kell mindig elhuzigálnod az ujjadat -
--=Gefi=--
tag
válasz
Terminus_ #179 üzenetére
Nincs gond 2 USBvel, csak sokan aggodalmaskodtak emiatt, hogyha rámegy egy pendrive, vagy esetleg valami USB-s külső eszköz, akkor a másikhoz már nem lehet hozzáférni.
De igazából csak kukacoskodás, első notim lesz, elég drága és szeretném a lehető legtökéletesebbet megvenni ebben az árkategóriában
Az igaz, hogy PC-men is eddig max 2 USB-t használtam, úgy hogy az egér folyamatosan rá van dugva -
emitter
őstag
válasz
Terminus_ #163 üzenetére
Persze, ramot aksit, hdd-t a juzer cserélhet minden további nélkül. Csak hát, vannak akik még egy csavar kiszedésétől is félnek, vagy nincsenek tisztában a ''jogaikkal'', ezek számára ott van az 5 rongyos professzionális csavarkiszedés és rambővítés
Ez tényleg vicces már...
Az 1x használatos csavarokat hogy értetted? Kiszedem őket, és eltörnek, vagy mi? Én a ramfedelet már vagy 3x kiszedtem, és semmi baja. Amúgy ha el is romlik 1 csavar, könnyen lehet pótolni házilag, nem? -
nohabmozdony
csendes tag
válasz
Terminus_ #106 üzenetére
Akksi: nálam bekapcsolt és gyakorlatilag folyamatosan használt Wifivel 1,5-2 óra minimum, Wifi nélkül gondolom, több.
Processzor: a Celeron M és az asztali Celeron körülbelül olyan viszonyban van egymással, mint a Pentium M és a sima mezei asztali Pentium. Szóval drágábban kapod, de kisebb fogyasztással és hőtermeléssel, mivel ugyanazt a számítási teljesítményt jóval alacsonyabb órajelen nyújtja.
A Celeron M és a Pentium M közül meg a C. természetesen alacsonyabb számítási kapacitást nyújt, és többet fogyaszt, mert azt hiszem, az órajel steppinget nem támogatja.
Ezzel együtt a ma normálnak számító alkalmazásokra bőségesen elegendő. Játszani, real timeban videót vágni, stb. meg csak nem ezzel a géppel fogsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged