-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
Summit lvl 10 boss farm. Nekem ott dobta.
lvl 9-ig felviszed alacsonyabb nehézségi szinten, ott van egy checkpoint, felviszed legendary-ra, raksz be 5-6 direktivát, és ha meghalt a boss, és nem dobta ki, akkor kilépsz karakter menüig, majd vissza. Nekem 3. alkalomra dobta ki a boss, a múlt héten.
Ez az első Big Horn fegyóm, úgyhogy volt öröm.
Furcsaság az egészben, ha csapatban csináltam, akkor nem hogy Big Horn-t, de exo-t sem dobott a boss.....
El ne felejtsd Assault Rifle-re állitani a target loot-ot.Össze is raktam egy szettet mellé, és nagyon szépen muzsikál.
-
granini
őstag
Hát de ha belegondolsz akkor végül is a pénzedért teljesítették amit vállaltak.. Kaptál a nemtom 60 euródért egy komplett DC-t, level 30-ig. Aztán max vettél még egy WLNY kieget másik mittomén 30-40 euróért. És azóta is peccselik, van új !!"" kontent"""!!
(monoton season, manhunt, apparel, kétheti global unásig szarásig farmolt event stb..) de ha úgy nézed akkor te 1x (2x) fizettél fix összeget és azóta is "dolgoznak rajta", vagy legalábbis valami van.
Ez úgy live service game hogy közben nem havidíjas.. Gyakorlatilag engem másfél éve napi szinten leköt, nyilván kisebb nagyobb lendülettel / kihagyásokkal, de azért heroic farm, legendás a klánnal, kis DZ, kis Summit, 10-12 különböző build építgetése, 20+ hunter levadászni, 3 karaktert felhúztam, 2 raid, főleg a második az ilyen 30+ estére lekötött órákra másik 7 emberrel.. szal érted nem védeni akarom, mert lilát hányok már én attól amit ez a játék hetente leművel színvonalban, de végül is én kaptam másfél évnyi esti szórakozást a pénzemért, aminek a 80-85%a atért önfeledt jáccás hentelés volt, én nem bántam meg, jó deal volt.. 🤷♂️
-
Elims
veterán
Ps-en továbbra sincs semmi gond.Minden ugyanúgy megy.
Nem lehet esetleg az,hogy a számítógépes ubisoft-nak kényelmesebb a konzol?
Nem értem,hogy miért/hogyan csinálhat ilyet??
Nagyon komoly tábora van és lesz is a számítógépen,szerintem jóval többen vagytok mint konzolon és pont veletek buziskodnak? :-( -
granini
őstag
Igen, en is igy csinaltam meg, sokat szenvedtem vele.. eloszor szedj le korulotte minden mas mobot. Aztan pisztollyal egyesevel kapd le rola az armor piszeket, amikor reccsen elvileg mindig terdel egyet onnan tudod.. youtubon van rola eleg jo video. Nekem a Demo spec granat nem mukodott, csak kinyirta egybol... Ha gunnerkent csinalod akkor a banshee pulse es a foam granat segithet megallitani, amig szenved konnyebb eltalalni mint amikor fut feled..
-
centrino
aktív tag
elvileg csak ha már megcsináltad magadnak a projektet. Projekt nélkül csak akkor ha valaki odaadja... One Lucky Guy
-
need
addikt
Vicc az egészben hogy ez egy olyan játékosé lett aki tulajdonképen nem régen kezdte..mindent neki adtam..Szedem neki össze a cuccokat..eljön egy küldibe és látja hogy fossa a cuccokat...
Én szóltam neki hogy ez kurvára nem így van..konkrétan hogy kettő essen az olyan ritka mint a Raid 1-en két 2 EB
na mert volt olyan is
na majd a szomorú valóság..rá jón
-
Amazing789
tag
dx12 nélkül is kifagy egy idő után ... olvasta usa fórumokat .... baj a full screen is , baj lehet a win gyorsítótóár kis mérete is , baj lehet a fedőréteg bekapcsolás, meg egyebek .... ÉS az UBISOFT sok sok év alatt se tett semmit h jobb legyen. Hát igen, ha AMD logoval jelenkezik be a gama , nehogy már szép legyen Nvidián. A pofánkon meg van bőr vastagon, így eladni valamit.
-
Nagus
senior tag
Nyilván nem ez a referencia érték! Sokan a DLC megjelenés óta hajtják a Big Hornnal együtt és egy darab nem esett nekik.
Mit vársz egy AMD kártyára írt/optimalizált játéktól? Az nVidia sosem volt a helyzet magaslatán! Az AMD driverek sokkal jobban szerepelnek egy nVidiára optimalizált játéknál. -
Warzoz
senior tag
Az ubi azt értékeli amikor kifizeted a félkészen kiadott játékaiért a pénzt, aztán a dlc-kért is, amikkel vagy javítanak rajtuk vagy még rosszabbak lesznek tőlük. De pontosan addig a pillanatig értékeli, amíg ezt megteszed és úgy értékeli, hogy eléd teszi a következő ugyanilyen termékét, amit megint meg fogsz venni. De én így szeretlek ubi!
-
Lifer092
senior tag
Igazából a DZ-be a pestilence farmon kívül nincs értelme bemenni. Csak ha valaki nagyon PvP hangulatban van, mivel ez a terület nem is igazából a loot farmolás miatt van kitalálva. Az csak egy "körítés".
Én mindig azt mondtam hogy a Dark Zone tökéletesen kezeli az alacsonyvérnyomás betegséget.
-
Anonymus23
veterán
Ez nem fix loot, esik ha esik, de persze ahol térdvédő a targeted ott nagyobb az esély.
Nekem nagyon sokáig nem esett, az egyik klántárs dobott ki egyx GS498-ast, azóta meg már a 3 esett ki az elmúlt pár hétben.
Mondjuk nem csoda ha nem nagyon esett mivel korábban a legritkább esetben játszottam ott, ahol térdvédő volt a targeted, mert célirányosan próbáltam farmolni, persze még így is kevés sikerrel.
Mondjuk egyelőre ezért a térdvédőért nem kár -
pilipi
aktív tag
De ne hasonlítsuk már egy mozihoz, ezt a szörnyszülöttet egy jó filmnél azért nem ér többet.
Minden 2019-ben megjelent(és nem is feltétlenül jó játék) tartja valamelyest az árát ez még arra sem képes.
Lemondott róla a fejlesztő, lemondtak róla a gamerek ezek után megnézném én azt a kiadót aki ennek a bandának ad 10 dollárt a következő játékára ekkora bukta után.
Elképzelt szituáció on:
Massive: Sziasztok lenne egy tervünk egy új játékra, kellene úgy 1 millió dolcsi, de tök jó lenne becsszó.
Kiadó: Itt van egy villamos jegy menjetek haza anyátokhoz és egyetek egy finom ebédet -
arnikusz
veterán
Játékstílusodnak megfelelően. TU 6 után sokféle lehetőség van a szettépítésre, ha odafigyelsz. Én a DPS buildeket szeretem. Láttam 500.000 armoros buildet, ami az összeválogatott talentekkel is sebzett szêpen. Aces build esetén ez még az update előtti, csak a mellény és a térdvédő új. Berserk buildnél a 200.000 feletti heal a javallott, de inkább 250.000 feletti. Minap találkoztunk egy piromán tecniciannal( youtuber) M4 volt nála a gyújtogató perfekt talentes, chem launcherrel és micro dronos hiveal 500.000 armor mellett olyan sebzése volt, hogy csak na. De a lagg is nêha megbolondítja a játékot.
-
arnikusz
veterán
Nem ad semmi különlegeset.
Én még ugyanezen küldetésben a kis plüss papagályokra lennék kíváncsi és a japán mécsesekre miért vannak ott, illetve a farkasveremnél az odúban van egy falnak támasztott mesterlővész fegyver.
Invaded mission lesz a ZOO és a Camp is több Bossal akkor majd talán kiderül. -
arnikusz
veterán
Olvasom a redditen valakinek 9 ből 0.
Tegnap a pass 4 darabja mellett a 3 field mindegyike adott így 7- nél tartok. Azt írták az IQ- k, hogy ha nem adja ki az event alatt a későbbiekben előfordul majd. Olvastam olyat aki 4 altal az első nap tegnap kifarmolta. Semmi gond játszok és MPX-et farmolok, ha marad akkor 38% bútor kap a sejtése. -
Motoxxx
tag
Teli vagyunk, de ez csak néveges, nálunk is uborka szezon van, mindenki az uj kontentet várja páran játszanak csak az 50 ből, illetve vagyunk 8-10n akik asténként speed runt toljuk de csak azt. bár most este lementünk mert az uj tagunknak nem volt meg az Ar s kidobtuk neki, szerencsénk volt a sok ládábül egybül dobta. Szoval ha érdekel, akkorkicsit késöbb érdeklödj. cigiszünet.tv.hu oldalon megtalálod az elérhetőségünket discordon mindig fent vagyunk.
-
Bird
addikt
Vannak xo-ra is trükkök ami segít ideig óráig. Ilyen pl. a cache kiürítése, de a problémát hosszútávon nem oldja meg. Megszoksz vagy megszöksz, ezért is írtam az unistallt.
Viszont az tény, hogy a div1-ben tapasztalt delták itt ritka események. Már ennek is örülni kell....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest