Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #50433536

    törölt tag

    válasz sith7 #24495 üzenetére

    Csak azt ne felejtsed el, hogy a PC alapvetően nem játékra van kizárólagosan és egy pc-n jó pár évig nem 60fps-el futnak a játékok, hanem 100-200 plus fps-el, ami minőségi előny a 60fps-el szemben. Továbbá egy PC-n lehet programot fejleszteni bármilyen platformra, 3D tervező-, animáló- akármilyen programot futtatni, filmet vágni, fotót szerkeszteni, mesterséges intelligenciát fejleszteni, bármire jó... stb... ezek is erőforrás igényes feladatok. Aki ilyen dolgokra is használja, az nem akarhat konzolra váltani, mert egy konzol alkalmatlan ezekre.

    Az vegyen konzolt, aki nem akar megtanulni semmit. Se programozni, se autocad/solidedge, semmi filmvágás és fotó szerkesztés. pedig az itt felsorolt dolgok már a mindennapok részét képezik, aki konzolra vált, az elvágja magát ezektől is.

    Mellesleg, vagy pont ezért, azok a kollégáim, akik konzolon játszanak... hát nem a legélesebb kések a fiókban. Ha egy új kollégáról kiderül hogy konzolozik, annak nem is adok cnc programozási feladatot, az megy inkább operátornak vagy technikus kisegítőnek. Mert úgysem tudnám rávenni, hogy otthon futtasson egy cnc-szimulátort és végezzen el egy feladatot, pl műszaki rajz alapján írjon egy gyártó programot, mert neki nincs rá igénye, nem érdekli, otthon nem foglakozik szakmai dolgokkal, nem halad a korral, hiszen az PC nélkül nem megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák