- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz
Sunrider987 #31756 üzenetére
Én a Coyote maszkot simán elengedtem. 4 striker + 1 grupo + 1 ceska. Mellényen obliterate talent. Nekem így lő a legnagyobbat. Piros és kék core attribok száma szabadon választott.
-
sith7
félisten
válasz
Sunrider987 #31756 üzenetére
Köszönöm a választ !
-
granini
őstag
válasz
Sunrider987 #31730 üzenetére
Szerintem Washington nem volt rossz helyszín, de tény hogy a téli hangulat az epic volt.
Mondjuk most az őszi Brooklyn szerintem adja..De ha már helyszín.. Boston, Chicago, ahol van tél és elég jó keleti parti helyszínek lehetnének. Oké ha az alapműhöz semmi közük akkor nyílván marad NY..
-
sony309
őstag
válasz
Sunrider987 #31709 üzenetére
Ha tetszik a játék zenéje és nem tudsz róla:
-
Octi
aktív tag
válasz
Sunrider987 #31707 üzenetére
Na mindegy, ez mar igy marad mivel tovabbra sem tervezek csatlakozni sehova, maradok solo, valahol kiegtem mar a klanozasbol tizen ev wow meg sokev destiny kozben
A mi klánunk tagjainak kb 80%-a "menekült", akik olyan klánokból jöttek át, ahol egy-egy küldin vagy raiden kiabálásig fajuló anyázós viták voltak rendszeresen, hogy ki volt a béna hülye, és ki a helikopter. Sosem értettem, hogy felnőtt emberek hogy tudnak így viselkedni egy 3e forintos játékban.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem minden klán olyan, mint amilyenek az emlékeidben élnek a wow-os és destinys időkből. Persze nagy valószínűséggel elsőre nem fogod megtalálni a neked való klánt, de hidd el érdemes próbálkozni. Ha nem tetszenek kilépsz, ha pedig bejön a társaság nagyon sokat tud segíteni az előre haladásban.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem sokkal nagyobb feeling ismerősökkel játszani úgy, hogy közben megy a duma és a jó értelemben vett baromkodás.
És ez nem életkor kérdése. Nálunk a 25-30 -as korosztály a "taknyos", és a legidősebb klántag közelebb van a 60-hoz mint az 50-hez. Egyébként ő az egyik legnagyobb "troll" (jó értelemben)
Szóval szerintem egy pár próbát megér. Hidd el sokkal nagyobb élményt fog adni a játék egy jó társaságban, és nagyban megkönnyíti az előrehaladást -
Anonymus23
veterán
válasz
15-20 szintig elég jól lehet item donatelésből haladni.
Pl nem használatos neves / exo fegyvereket berakod másodiknak, ha nem is használod, akkor is kap XP-t, lassan, de fejlődik,ugyanígy a specializáció, vagy a skillek.
Countdown mehet nyugodtan CH szinten is, ugyanúgy dobálja a targeted lootot, de azt 4 ember is lehozza adott esetben, és a végén a hunterek elég sok nevest dobálnak.A Rat Queen az eléggé szívatós, főleg ha rád van állva, akkor csinálhatsz bármit megszívat. Nekem volt olyan, amikor végig követett, nem tudom, hogy bug vagy fícsör, de azt a kört nem is tudtam lehozni, ha kidugtam a fejem, jött a csipa vagy közelről az SMG, és hiába spawnol az ember, azonnal harcban vagy, még buildet sem tudtam váltani, pl a DPS PFE tökéletesen működik ott.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Én pontosan ugyanitt és ugyanígy vagyok. Viszont nem örlöm magam. Játsz és élvezd a játékot. A világot CHALLENGING-en küldiket pedig HARD-on nyomd vagy matchmakingban, nem vesztesz XP-t, nem hullik ki a hajad, élvezni fogod és pikkpakk megvannak. Ha behalsz akkor pedig kérj backup-ot, tök jó dolog. Néha pedig menj egy-egy legendary missiont randomokkal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Sunrider987 #31683 üzenetére
Nem igazán értem a kirohanásod, valóban igaz, ez egy elnyújtott hosszadalmas valaki, ha valaki most kezd bele.
De azért ez nem most került bele a játékba (kb 3 éve talán), nyilván megértem a frusztrációdat, 800 SHD-val lehet én is elengedném, de ha bejön a játék, akkor bele lehet fogni, de a játék nehézsége alapján azt tudom mondani, hogy minden tartalmat meg lehet EXP szint nélkül is csinálni, jó társaság kell hozzá.
Többet ér egy értelmes csapat nulla EXP szinttel egy maxos EXP szintezett noob társasághoz képest. -
sony309
őstag
válasz
Sunrider987 #31678 üzenetére
Be kellene menned egy Discord szerverre, ahol tapasztalt játékosok vannak és megosztaná valaki a képernyőjét. 2 perc alatt elmagyarazna és kész. Szerintem.
-
Bird
addikt
válasz
Sunrider987 #31685 üzenetére
4-5 futasonkent szinte mindig esik valakinek. Kíváncsi vagyok mikorra lesz mazlim.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Egyébként szerintem ott tévedsz, hogy az az adott tárgy Expertise szintjét (ami igazából grade level) nem donateléssel tudod emelni, hanem egyenként lehet az Expertise menüben.
A donatelés vagy játék az itemek/brandek/gearek/skillek Proficiency szint emelésére jók, amiből jön apránként az Expertise szint emelkedése, ami csak annyit határoz meg, hogy mennyi az általad éppen jelenleg maximális grade level, amire egy tárgyat fel tudsz húzni.Szóval, SHD800-al rohadt sok játékkal fogod tudni megoldani...
-
Anonymus23
veterán
válasz
A jelen topik is tele van erről leírással és hasznos infókkal, a keresőbe beírod, hogy expertise, és feldobja neked az összes hozzászólást, nagyon sokszor értekeztünk erről.
Kimásolom ide a korábbi infó discord szerverről erről a leírást:
Az expertise rendszer lehetővé teszi,hogy az összes felszerelésünket, fegyverünket, skilljeinket továbbfejlesszük. Ezt a funkciót a Base of Operationben (fehérház,Haven) a rekalibrációs asztalon bellül találjuk (Vagy most már akár az inventory menüben is M betűvel elérhető (PC)). Két fő része van, a proficiency rank és az expertise level.
Proficiency Rank: Ez a játékban található tárgyakra vonatkozik. Egy fejlődési szint jelző minden egyes tárgynál ami a játékban található. az alap érték 0 és a maximum pedig 10. Amint eléri az adott item a 10. szintet Proficient rangot kap. Felszerelési tárgyaknál például brand szett vagy gear szettnél ilyenkor az egész brand vagy gear szett válik Proficienté, nem csak az az adott tárgy. Ha egy tárgy/szett proficient rangot eléri onnan már nem tud feljebb lépni ilyenkor upgradelhetővé válik. A proficiency szint account-wide vagyis az account összes karakterére vonatkozik. proficiency rangot a következő módszerekkel lehet növelni: -használod az itemet és ezalatt egy úgynevezett combat xp-t kap. -adományozol crafting alapanyagokat (steel,titanium,printer filament stb) -az adott tárgyból/brand szettből stb (pl: providence) adományozol az expertise könyvtárba. Itt többféle mennyiséget kell adományozni az adott tárgytól függően:
Brand és gear szettekből 100 db-ot (nem számít, hogy maszk mellény, táska, kesztyű, holster vagy térdvédő)
Fegyverekből/Nevesített tárgyakból/Exokból 20 db-ot kell adományozni. Itt viszont számít az adott tárgy pontos típusa! Exo tárgyaknál a profociency szint emelésére nem javaslom azt,hogy az adott exoból adományozzunk 20db-ot. ott sokkal egyszerűbb módszer az ha használattal fejlesszük fel az adott exot vagy alapanyagok (pl: printer filament) adományozásával.Expertise level:
Ez az ügynökre vonatkozik. Az expertise level határozza meg, hogy mennyiszer lehet upgradelni egy proficient szintet elért tárgyat. Az expertise szintjét az ügynöknek úgy lehet növelni, hogy a játékban található összes tárgynak (fegyverek, felszerelések, skillek) elkezdjük fejleszteni a proficiency rankját. A maximális expertise szintet a játékban található összes tárgy száma határozza meg.Vagyis amíg jönnek új tárgyak( fegyverek, felszerelések stb) a játékba addig a maximális expertise szint is folyamatosan emelkedik.
Grade levels: Ez a szám mutatja, hogy mennyiszer upgradelted azt az adott tárgyat. Felszerelési tárgyakon csak armort lehet növelni az egyes upgradekkel míg a fegyvereken csak weapon damaget. A skillek esetében viszont az adott skill tipusától függ az, hogy az upgrade mit erősít rajta. A felszerelési tárgyakon a grade level százalékok az egyes típus (maszk, mellény, táska, kesztyű, holster, térvédő) alap armorját növelik. Ezen tárgyak mindegyike az attribútomoktól függetlenül rendelkezik saját armor menyiséggel. Ezen mennyiségek kategóriánként:
maszknál: 80,3k
mellénynél: 158k
táskánál: 130,8k
kesztyűnél: 80,3k
holsternél: 111,9k
térdvédőnél: 98,7k
Ezekből, illetve az SHD órában található 10% total armorból jön össze egy full piros vagy sárga build esetében (expertise grade levelek nélkül) a 726k armor. -
Akhim92
csendes tag
válasz
Valószínűleg ha ott marad az inventoryban akkor annak a cuccnak a proficiency szintje már megvan. Minden itemnek először 10 proficiency szintet kell elérnie, hogy utána az expertise szintjét növelni tudd. Minél több itemnek megvan a fullos proficiency szintje annál nagyobb lesz az expertise szint. Ha egy itemnél látod a kis fehér pajzsot/csillagot a jobb sarokban akkor az már kész. Proficiency szint növelése: használat, alapanyag donate, a cucc farmolása (pl countdown) vagy vendortól való vásárlása, craftolás illetve ládákból.
Melyik platformon játszol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged