- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagus
senior tag
válasz
velizare #22439 üzenetére
Hát ez nagyban megnehezíti a dolgot... Kell találnom valamelyik set elemhez egy full god rollos full skilles darabot aminek a fő elemét átpörgetem a másik kettő egyikére... Így lesz több sebzésem fegyverből vagy több hp/armor.
Annyira jó lett volna ha föl lehet vinni 7-re... -
Nagus
senior tag
válasz
velizare #22344 üzenetére
Ha az én beosztottam lenne az a majom aki ilyen munkát végez akkor addig basznám a segglyukát hátulról amíg fel nem megy az update! És az a minimum, hogy még aznap!
Nem egy 10-15 éves kódolásról van szó amit hónapokig kell böngészni mit baszott el más. Max 2 éves és ők írták. -
Bird
addikt
válasz
velizare #22352 üzenetére
Nagyon kevés a direktíva egyébként, a szintek és úgy az egész túl repetitív. És még division 2 szinten is túlságosan az.... Nekem olyan érzésem van, hogy megint egy félkész valamit dobtak be.
Az underground ennél 100x hangulatosabb volt. Na jó, befejezem a nyavalygást.
-
Nagus
senior tag
válasz
velizare #22342 üzenetére
Köszi, hogy elmondod azt amit mindenki lát a loop közben. Most koncentrálj arra, hogy működjön is, mert azt nem gondolhatod komolyan, hogy a sok játékos töltögessen azért mert ők elbaszták! Ennyi erővel akkor fizethetnének is érte!
A 80GB lejön kb 2,5-3 óra alatt plusz a telepítés 1 óra, várom a számlámra a bruttó 10 ezer forintot. Kiszámlázzam nekik?
-
pottyoske197
tag
válasz
velizare #22295 üzenetére
Hat engem se, en kicsit visszalepek , nyaron nem sokat harcoltam, meleg volt a gepnek...
De amig jon a Cyber 2077 elovoldozok meg, en addig kitartok, novembertol mar nem igerem ha az bejon.
febr-marcius majd jon az uj far cry... az is 1-2 hetig lefoglal, ha jo akkor 3-4
Ha ide nem tolnak konyebb farmolhatosagot, akkor nem eroltetem, exo csukak nulla nallam, ami volt marciusban azzal vagyok es meg hasznalhato.
jobbat nem dob max mas szett de az meg 150-300 ora kb mig valami osszejon
Div 1 es tobb idot lekotott mint ez, valamiert. Itt is van meg meg nem szerzett cucc de amekkora eselyt ad a beszerzeshez es foleg hasznalhatosag, nem eri meg a befektetett idot, inkabb Witcher 3 at ujra letolom, az erdekesebb . Na meg Metrozom kicsit meg -
Nagus
senior tag
válasz
velizare #22091 üzenetére
Ha a játékkal játszok akkor megyek napi max 5 main-t és kész. A 2 hét alatt 152db az grindfest! Sajnos ez nem a Div1, hogy napi szinten több legyen benne! Ennyi, ellaposodott, nincs értékelhető tartalom! Beraktak egy raid2-t, na bumm szarrá unja azt is az ember kis idő elteltével, mint a raid1-et.
-
Nagus
senior tag
-
Warzoz
senior tag
válasz
velizare #21846 üzenetére
Köszi. Nem hiszem. Szerintem ebben a játékban nem lesz még egy EB. Nagyon furcsa ez a "válltogatás". Bizonyos helyzetekben nem is lehet váltani, pl ha sarok mögül lősz. Nem túl nagy sebzés, nem túl gyors tűzgyorsaság. A szakértők majd megtalálják a hozzávaló buildet.
-
törölt tag
válasz
velizare #21475 üzenetére
Nekem van overlord mellenyem de az airaldis szerintem az jobb. Bementunk ma kicsit patkonykodni, mar bocsanat de en igy hivom dz be. Hat jottek 4 en egybol rugo szokasos hatulrol nem is figyeltem. Nezem bulwark kakaon mind a 4 en. Valtottam szettet at a sniperre, kicsit lemaradtam csori gyerek 1 lovesbol fekudt
utana kovette még 1 társa. Az airaldist majd holnap osszerakom, nekem az perfect focus talentel van meg. Majd toltok fel kepet a szettrol.
-
granini
őstag
válasz
velizare #21460 üzenetére
Kb ugyanez a tapasztalatunk.. headshotos sniper szólóra van kitalálva.. partiban mindenki nekiesik a moboknak és mire becélzod halott / supressed / elmozgott.. lassú..
Más : ma kétszer váltottam buildet..
Volt a TU10 előtti crites gunner buildem (2x horgonyos unbreakable merazkell + petrov hátizsák vigilance + cseszkaholszter + fox + contractor + InfantryMG5 fast hands és M1A Classic boomerang..)
Első körben átálltam InSync talentre mindkét fegyveren és betettem egy striker drónt. Már jobb volt a sebzés. Az a 2x15% azt megérezni és a drónnak elég kicsi a cd-je és elég nehezen is verik agyon. Szóval ez működik.
Második nekifutásra betettem a buildbe 3x W&H-t, tehát WH mellény unbreakable merazkell + WH háti vigilance és WH mask. Így nincs rajtam horgonyos, kevesebb a weapon handling mert nincs petrov 2x bónusz. Viszont ez így több nyers dps, és nagyobbakat critel a fenti buildnél. A 2 fegyveren maradt az InSync.. Ez tűnik eddig a legjobbnak Gunnerként. A WH 3x bónusza + contractor + fox azé az így khm.. Cseszka holszter maradt a chc miatt.
Szkeptikus voltam a WH-val hogy áh kevés az a 3x5% amit ad.. de nem.. szerintem működik.
-
NoOne1976
őstag
válasz
velizare #21197 üzenetére
@Roland861010
Illetve egy mesterlövész puska valamint egy pisztoly. Össze kell szedni, hozzá az alapanyagokat különböző küldetéseken, és azok is legyárthatóak, nem attól függ a meglétük, hogy esik-e.
Továbbá, ha exo kell, dz-ben pár óra alatt biztos esik egy Pestilence. -
Roland861010
veterán
válasz
velizare #21195 üzenetére
Köszi,
Gondoltam hogy nagyjából 40-en eltöltött max 6 óra nem fogja azt hozni mint mások 3-4 hónapja :)
Nem fegyverekre gondoltam hanem felszerelésekre.
Azt írja keresem a vendornal de nincs nála és nincs a nevük sem ott így nehéz rájönni mit is keresek a neten !De próbálkozom.
-
NoOne1976
őstag
válasz
velizare #21149 üzenetére
Csak a kihívás nehogy szenvedéssé váljon. Azért gratulálok a fejlesztőknek. Akkor mi az abszolút meta? Dps. Vigyél 4-et. Ez igen. Így kell kiírtani azt, hogy bármilyen változatosság legyen a játékban. Remélem, nem így lesz.
Egyébként pedig egy legendary most se volt sétagalopp. Raidet is vannak akik 10 perc alatt tolják. Sokan meg elmenni se tudnak. Így legfeljebb azt érik el, hogy lesz egy kis bázis, aki marad, a többiek meg keresnek más játékot. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
velizare #21107 üzenetére
Szegény Diamondback-nek inkább adjanak 5 helyett 10-es tárat, mert egy White Death-szel alig lehet lassabban haladni, pedig az egy MMR ugye (és szintén kap majd 12.5%-os buffot TU10-ben).
Látom, Baker's Dozen (meg úgy általában az M1A) nerfelve lesz, de nem nagyon látok így sem alternatívát, hiába a Surge 12.1%-os buffja. A The Ravenous új exotic rifle-nek tűnik, a speckókból akár még érdekes is lehet (ha élő ember össze tudja szedni persze).
Ami gyanús a táblázatban az az SMG-k meglepően nagy általános buffja és az AR-eket is kizárólag felfelé vitték, lefelé egyiket sem.
-
-
törölt tag
válasz
velizare #21115 üzenetére
ez mar anno az elso resznel is gond volt. a statusz effekt a verzes kivetelevel semmire se volt jo. az is csak az extra dps miatt. na jo talan a tuz ok volt, de a benito effektek semmit se ertek.
ezzel a statusz effekt nerffel megint azt fogjak elerni, hogy jobban megeri dps-t bepakolni, mint barmi mast. ahogy az elso reszben szinten ez volt, csak ott nem igazan volt cc build se. talan nehany mazochista tuzes buildjet lehet annak venni, de ezek szama is elenyeszo volt es olyanra se emlekszem, hogy a tuz annyira meghatotta volna a mobokat.
aztan ott van a balerina mozgas, ami szinten agyfsz es igy a nagy nehezen bekapott granat (ami elol pont nem tudnak elugrani) ezaltal szinten nerfelve lesz. vagyis akkor minek barmilyen granat a jatekba? mert op a cc build legendaryn? ok...
-
dvd24
senior tag
válasz
velizare #21006 üzenetére
Szerintem a damageükkel most sincs baj. Én összeraktam egy SMG - Shotgun buildet és faszán lehet vele heroicon is irtani mindent, a baj csak akkor kezdődik ha elkezdenek visszalőni
Pillanatok alatt szétszednek... PTS-t nem próbáltam nem tudom mennyire lehet életben maradni, ha közelebb megyünk a mobokhoz, ha ezen a téren változott valami akkor jó lesz
-
Warzoz
senior tag
válasz
velizare #20842 üzenetére
Szerintem max 2 hét farmolgatás az új gearekre, fegyverekre, már ha valakinek kellenek. Ha tartja a masszív a régi jó szokását, akkor az első pár napban esélyesen ki lehet szedni mindenből a legjobbakat. Tanácsolom, hogy ebben az időben mindenki farmolásra fordítsa a játékban töltött szabadidejét. Kb minden könnyebb lesz pve területen, egy rakás küldire megy a nerf miközben a fegyvereket buffolják, stb. Simán elképzelhető, hogy még a legendás vackokat is könnyítik, ha máshogy nem csöndben ahogy szokták. Jönnek majd a 3-5 perces raid meg legendás idők hihetetlen exo jutalmakért amiből már mindenkinek van 4-5 maxos. Az egyetlen új dolog az a raid lesz, már ha tényleg beteszik hamarosan.
-
Habugi
addikt
válasz
velizare #20842 üzenetére
Amióta a világszintű karantén/otthon ülés kellős közepére betoltak egy ban hullámot, többhetes rollbackkel megfűszerezve és ezzel egy időben tricolorra változott a loot nehogy újra felöltözhessen a nép.., mindezt egy PVE "glitch" miatt..
Szóval én azóta nem találgatok, az őrület egyik különös ismertetőjele h teljesen kiszámíthatatlan. Aztán az még a jobbik eset ha csak őrület és nem játszott közre rosszindulat, teljes inkompetencia és a player base iránti totális közöny.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #20790 üzenetére
Igen, olvastam a fórumot, azért írtam, hogy ha itt is emiatt bannolnának, akkor az kb már mindennek a legalja lenne.
Egyébként meg miért nem fogalmaznak pontosabban, mert lassan már azért is ban jár akkor, ha túl hamar lelövöd a mobot, mert ugye azzal is előnyre teszel szert, mert időt spórolsz magadnak -
alibiman
aktív tag
válasz
velizare #20632 üzenetére
Nem csak a kijelzés volt rossz, hanem a loot is. Ahogy írtam, logout / login megoldotta, visszajött a zöld gear.
Az egy más kérdés, hogy az éjjel egyig történt zöld gear farmolás eredménye NULLA. Pontosabban egy utcai nevesített dobott egy Sweet Dream-et. Igen, az utóbbi időben pont erről voltak édes álmaim. -
Habugi
addikt
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare #20065 üzenetére
Hát igaz mit is várnánk.
A fityegő nem izgat, tegnap a kitűzött cél WallSt.-en nekem a 6 pont volt, erre lett 7.
A Véreztetésssel és a 250 kill egy részével simán meglesz az 54 pont az exo ládáért ( majd ad egy Ninja térdest). Így hétvégén a Hazard DPS EB buildet fogom hegeszgetni. Meg mivel maxon vagyok alapanyaggal az improvized tok és térdvédőből csinálok párat csak úgy kíváncsiságból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest