- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Elhiheted megcsináltam, ha esetleg próbáltad volna tudhatnád, hogy a Rugók agresszívitásából is visszavettek az open worldhoz képest. Skillek használata pedig annyi hogy pajzsom volt, ha lement 1/3-ra fedezékből előszőr a Technician gránátokkal, majd a sima gránáttal megszórtam őket, ja és igen nem rohantam bele pl. az oxidizer felhőbe, meg egyebek, de gondolom ezeket mind tudod.
A kazánajtó pajzssal és a Liberty-vel nem nagyon tudnak mit csinálni, ha fedezéből kitaktikázza az Agent. Annyi, hogy először mindig a healer Rugót kell kiszedni és nincs semmi gond kettejük ellen. -
centrino
aktív tag
Nekem a Legendary+direktívák solo az már olyan mint a sokat emlegetett, sajtreszelővel rejszolás... lehet hogy működik, de biztosan van jobb nála.
Jelenleg amiben még találok élvezeti értéket, és szépen adja az XP-t, néha jóféle loot-ot is, az a heroic+2 open world target loot farming. Változatos, bármikor beeshet egy Elite Patrol vagy Rouge Agent duo.
Jelenlegi szettel nem azt mondom h könnyedén, de komoly izgalmak és esés kelés nélkül megvan a Heroic summittal együtt (3Walker,Memento,Contractor,Fox) 90.000 armor on kill, 40.000/sec armor regen, 36% Elite Protection - Pestilence 1M fölötti DoTCél is van jelenleg, go to SHD 500 és farmolom a godroll providence cuccokat
-
centrino
aktív tag
Azt hiszem kicsit alulbecsültem a buildet, vagy a saját képességeimet Glass Canonnal, ezért a Lincolnt elsőre Hard fokozaton nyomtam le... Régen röhögtem ilyen jót!!
Érzetre kb ilyen volt:Enyhe túlzás de a 72 kill, 100 golyóból lett meg
Látom már, miért ezzel futják a speedrunokat, nem kell megállni az ammo ládáknál -
centrino
aktív tag
Már meg is néztem: Vendoroknál és "átlaghoz képest" van egy pár igencsak jó cucc...
Lincoln Memorial most invaded, még egyszer se próbáltam... Indítottam a szokásos heroic+4direktiva.... hat basszus, egesz heten nem használtam osszesen annyi medpack-et mint most... Reviver hive is hasznos volt
de meglett elsőre. Ma Walker Harris a targeted loot, délután biztos futok pár kört, hiányzik még pár maxos belőle...
úgy néz ki ezen a héten se lesz meg a nemesis...
-
arnikusz
veterán
Van Obliterate is, de a Headhunter maxos ill a perfekt változat szépen adja a sebzést, ha fedezékből meglepem egy adott emelett kezdő csapatátmire eszmélnek fekszenek is. Az M1A 97 %-os. Most beraktam mellé egy BigHornt az sajna lassabb, a Mantis is, a Nemesis csak ha muszáj maradt másodlagosnak az AR.
-
axlfsi
veterán
Engem mar nem is erdekel a loot; nem is hittem igazan, hogy itt majd jobb lesz minden es lehet tolni a Summitot...
Viszont a mellenyt osszeraknam es tesztelnem PvP-ben, ezert most azokra az alkatreszekre hajtanek, melyek meg hianyoznak. Ez ugye adott, hogy melyik darab, pontosan melyik (-tol -ig) szinten esik?
Ha megnezem alaposan, hogy mi az a harom, ami mar megvan, akkor rafekhetek a maradek kettore es a vegere a tervrajz miatt? (tudtok esetleg linkelni tutorialt a leggyorsabb celiranyos Ridgeway farmhoz?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged