Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ventur@ #3674 üzenetére
Én azt végig sem néztem. Túl erőltetettnek tűnik, nem tudom másnak tekinteni, mint egy teljesen különálló szereplés, egy meta-színészet. De nem is tudom miért kell ennyire szomcsinak játszani egy szórakoztató sorozat végét (olyan színészek siratják, akiknek állítólag bőven elege volt belőle ahelyett, hogy segítenének "elengedni" annak, akinek jobban hiányzik: némely nézők). Főleg ha érzelmesen, de alapvetően boldogan zárult az alap. Minek kell direkt megpróbálni szomorkodhatni a nézőt a "harmadik fal előtt" állva...?
Nálam amúgy kb. 2-3 órán át hiányzott a sorozat az utolsó rész után, eddig tartott "elengedni" (az alatt kezdtem nézni az unravel részt).
-
.Szaki.
addikt
válasz
Ventur@ #3654 üzenetére
Egyébként ez szerintem elég önző döntés volt a színész részéről, mert neki szinkronhangként ugyanúgy megvan a melója a Young Sheldon produkcióban. A többiek pedig folytaták volna. Utoljára azt olvastam, hogy ezek után már a Raj-ot alakító színész sem folytatná már ha szóba kerülne egy esetleges újabb évad indítása.
Az utolsó részeket még nem töltötték fel a jobbmintatv-re, így egyelőre még nem láttam őket. Nem tudom mi lenne a jobb. Őszintén szólva az utóbbi időben már kezdtek riktulni a jó részek, így lehet jobb, hogy még időben befejezik és nem úgy lesz vége, hogy már nézhetetlen. Visszagondolva viszont pl az általam utoljára látott 22. részre, az teljes mértékben hozta a sorozattól elvárt színvonalt. Szóval ha akarnak tudnának még bőven jó sztorikat csinálni, lenne még benne potenciál.
-
rétisün
veterán
válasz
Ventur@ #3649 üzenetére
Sheldon (Jim Parsons) nem vállalta már tovább a Sheldonkodást, nélküle meg nem lett volna értelme folytatni.
így hirtelen a google ezt dobta fel elsőnek, de több oldalon is volt róla szó.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Ventur@ #3566 üzenetére
Szerintem ebben a részben - ahogy Te is írtad -
volt a legnagyobb poén, ettől függetlenül viszont számomra az évad leggyengébb része volt a nyolcadik. Ezzel szemben viszont a Young Sheldon második évadának első két része véleményem szerint ismét zseniális lett.Raj elnémulása és Howard trükkje A Leonard/Penny páros nekem kedvenc egyébként, de mondjuk én itt sokakkal ellentétben Bernadette-t is kedvelem.
-
rétisün
veterán
válasz
Ventur@ #3183 üzenetére
....és már itt is van
kár, hogy már csak este lesz időm megnézni
-
rétisün
veterán
válasz
Ventur@ #2903 üzenetére
angol felirattal nézted, vagy van már valahol magyar felirat?
mod: közben találtam magyar feliratot, de úgy nézem, ezt más készítette, mint amik a feliratok.info-n szokott lenni.
-
csabám
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest