- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #3650 üzenetére
Tudom, hogy Parson kiszállásával már nem akarták folytatni a sorozat készítői. Meg is látszik, hogy mennyire egy karakterre épült mind a 12 évad...és akkor emellé még Sheldon kap egy előzmény sorozatot is
.
Számomra egyébként az évadok alatt teljesen semleges lett Sheldon karaktere. Igaz, hogy ha nélküle folytatják, akkor más lett volna. De őszintén megmondom, hogy én a Raj-Wolowitz kettőst imádtam a sorozatban. Számomra mindig ők voltak a legviccesebbek
.
Mindegy, kapott a sorozat egy szép lezárást és mostantól időként néha előkapok majd egy-egy részt és nosztalgiázok
.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rétisün #3650 üzenetére
"Az Agymenők másfél órás befejező része csütörtök este debütált a CBS csatornán, melyet egy félórás beszélgetős műsor követett Johnny Galecki és Kaley Cuoco vezetésével."
Jól félre fordították. Nem másfél órás volt a befejező rész, esetleg a talkshow-al meg reklámokkal lett másfél órás.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
rétisün #3614 üzenetére
Szerintem valahol a 8.évad végén, esetleg a 10.végén kellett volna kaszát kapnia a sorozatnak.(csak hát van az a pénz amiért büdösödik a lábuk ugyebár...)
Minap volt a tv-ben az a rész amikor Pennynek kimegy a válla, és Sheldon viszi orvoshoz.
Nah,az még 100x nézve magyarul is viccesebb volt számomra, mint a mostani részek bármelyike. -
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #3552 üzenetére
Teljes mértékig adom. Még több beöltözős részt. Könnyem folyt a röhögéstől
.
Howard kegyetlen jól utánozta Sheldon-t és mikor az egyetem kajáldájában voltak, annyira látszott Leonard-ön, hogy ez igazi röhögés tört ki rajta és nem sok hiányzik, hogy még a könnye is folyon. Erről a részről úgy meg néznék egy blooper-t. Tuti ütős lenne .
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
rétisün #3175 üzenetére
Nem tudom, nekem az egész rész valahogy olyan cikire sikerült.
A Sheldon-Amy vonal is inkább volt kínos, mint olyan szerencsétlenül aranyos, mint tavaly.Az 5 pontot creepy Raj és creepy Stuart hozták össze ebben a részben, ebben a párosban, ebben a vonalban azért látok még fantáziát.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
rétisün #3124 üzenetére
Howard-ot sajnos teljesen lefojtották ezzel a házasság-gyerek dologgal, nekem korábban (még a gusztustalan-creepy-needy vonalon mozogva) ő volt a kedvenc karakterem, de mostanában rettenetesen halovány dolgokat írnak neki.
Raj-tól már nagyon régen elvették a régi humorforrásait (a szelektív némaságát, az esetenkénti kulturális különbségből fakadó vicces helyzeteket és a Howard-dal való kissé "furcsa" kapcsolatát), egyedül a látens homoszexualitásra utaló dolgok köszönnek vissza még néha, de már ezek a "poénok" is inkább a "creepy stalker" vonalra állnak rá.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #2899 üzenetére
Sheldon-t ismerve, biztos hogy benyújtja majd az esemény előtt a "testi kapcsolati egyezményt"
.
Egyébként ma lesz a 9. rész, szóval még talán 2 lesz ezen kívül (imdb szerint). Ha akarnak egy nagy "csavart", akkor az év utolsó részének utolsó jelenetében dobják fel ezt a témát (lásd: 8. évad befejezése a gyűrűvel).
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #2884 üzenetére
Na tegnap este jutottam el odáig, hogy megnézzem az 5. részt és végre volt kockaság. Hiányozz már azért és most kifejezetten örültem, hogy nagyrészt a kezdőszereplőkről szólt az epizód
.
Viszont van egy érzésem, hogy Amy és Sheldon újból összejönnek. Nem kellene
. Mióta szétmentek kockább a sorozat és erős az évad eddig. Amire már rég volt példa
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #2766 üzenetére
Én már tegnap megnéztem....nem volt rossz, de valahogy nem tudom. Már nincs bennem az mint régen, hogy alig várom az új részt. Nézem, mert egyébként szeretem, de valahogy lapos már csöppet nekem
. Voltak jó jelenetek, de...
Kicsit úgy vagyok vele, hogy Raj-ból többet szeretnék látni. Nálam még mindig ő hozza a régi kocka formát. Többiek már becsajoztak rendesen
.
Namaste grandpa
!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest