- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hidd el, aki abszolút nem tud angolul, annak ugye mindig olvasni kell, lemarad sokszor az arckifejezésekről, aztán néha igen gyors is, és nincs idő felfogni az utalásokat, szóval jobb a szinkronos.
Amúgy én mikor már néztem egy ideje angolul és először találkoztam a szinkronnal, azt hittem leokádom a tévét. Raj és Sheldon hangja zavart a legjobban. Raj-t miért nem lehetett indiai akcentussal megcsinálni? Így tök gáz, amikor Howard utánozza, közben egyáltalán nem akcentussal beszél...
Aztán észrevettem, hogy anyám sokkal jobban tud rá figyelni (főleg pl evés közben) és sokkal jobban átmennek a poénok, úgyhogy megszoktam.Válaszolva a kérdésedre:
9x18 magyar felirat: Userguide-ot kövesd fb-n, én ott láttam, hogy a hosszú hétvégére azt írta sok a dolga, úgyhogy késni fog a felirat. -
geckowize
őstag
Sziasztok,
Azt nem tudjátok, hogy miért nincs még a 9. évad első fele szinkronosan (comedy-n, kölcsönzőben)?
Mielőtt még valaki leszólna, én angolul nézem, általában angol felirattal, mert nem tudok várni, viszont anyám nem tud angolul és ő is nézné az új részeket. -
geckowize
őstag
Eddig egyedul az E02 ertekelheto, az E01 a kotelezo koroket tette meg, mint pl sheldon visszajon, ujra egyutt mindenki, ezen kivul nem nyujtott vmi sokat es a vege is eleg hirtelen volt, bar gondolom utana reklamot kovetoen jott az E02.
E02 hozta a szintet, tobbszor fel is rohogtem, akkor meg is nyugodtam, hogy na, a szinvonalat sikerult visszahozni!
Tartott ez addig, amig nem lattam az E03-at. Megint izzadtsagszagunak ereztem, mar-mar a how i met your mother 6-7-8-9. evadjahoz hasonlo szanakozast is kivaltott belolem, amikor vmi poentalanra ranyomjak az alarohogest, mondom ezt ugy, hogy nagyon szeretem a sorozatot es arra torekszem, hogy pozitivat mondjak rola. Csak sajnalom, hogy mar HIMYM szintu otlettelenseg es gagyipoenossag kezd begyuruzni ebbe a sorozatba is.
Egyebkent nem tudom miert nem foglalkoznak abszolut a Raj & Emily szallal, szerintem erdekes lehetne Raj a szingli, metroszexualis majdnem zoofil statuszbol normalis emberre valasa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest